Don Juan Tossa 4*– Atsauksmes

11
Novērtējums 6.710
№17 viesnīcas reitingā Kostabrava
6.6 Numurs
7.2 apkalpošana
6.4 Tīrība
7.4 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tikai 100 metru attālumā no Tossa de Mar pludmales. Viesnīca tika uzcelta 1988. gadā un pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Lieliska izvēle relaksējošām budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар Artem969697
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es atpū tos viesnī cā Don Juan Tossa 4 *, š ī ir Don Juan viesnī cu ķ ē de, un Tossa ir pilsē tas nosaukums. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā bija piemē rota datumiem, naudai, atraš anā s vietai. Reģ istrē š anā s bija ok, bet pati viesnī ca nebija ī paš i patī kama. … Tomēr ▾ Es atpū tos viesnī cā Don Juan Tossa 4 *, š ī ir Don Juan viesnī cu ķ ē de, un Tossa ir pilsē tas nosaukums. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā bija piemē rota datumiem, naudai, atraš anā s vietai. Reģ istrē š anā s bija ok, bet pati viesnī ca nebija ī paš i patī kama. Istabas vidē jas, bet saprotu, ka bijā m iekā rtojuš ies sliktā kajā istabā . Tur bija trokš ņ ains, viesnī cā bija vakara programma, tā sā kā s vakarā un ilga ilgi, istabā tas bija ļ oti labi dzirdams. Bija problē ma ar personā lu, pareizā k sakot, ar vienu konkrē tu cilvē ku reģ istratū rā , viņ š negribē ja mū s pā rcelt uz citu istabu. Kad piegā jā m pie cita reģ istratū ras, viņ š mū s bez problē mā m pā rcē la. Ekskursiju iegā dā jos ar pā rtiku, ar to nebija nekā du problē mu, bija labi. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, kas ir labi. Ā rpus viesnī cas bija veikali un restorā ni, bet es nedotu viesnī cai 4 *, domā ju, ka viņ i tos saņ ē ma nesen, viņ i pabeidza daž us punktus, lai kļ ū tu par 4 * viesnī cu, bet patiesī bā es domā ju, ka š ī viesnī ca ir 3 *. Pati teritorija nav pā rā k tī ra, numuriņ i vidē ji. Pē c viesnī cas apraksta - baseins, tenisa korts, tā arī bija. No mī nusiem - š ī ir vakara programma, kas notika pirmajā stā vā , un tā ir ļ oti labi dzirdama gandrī z visā viesnī cā . Tā pat no mī nusiem varu atzī mē t personā lu, pareizā k sakot vienu darbinieku, kurš nevē lē jā s, lai mē s mainā m istabu. Kopumā vieta laba, pilsē ta laba, nevaru ieteikt paš u viesnī cu, nepatika.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
š ausmī gi istabas tiek tī rī tas ar drausmī gu gultu dzelzs kā ju rū koņ u uz flī ž u grī das zem logiem jū rnieku troksnis sē dē t dzerot no rī ta tī rot atkritumus trokš ņ ainā kā daļ a no ielas mū … Tomēr ▾ š ausmī gi istabas tiek tī rī tas ar drausmī gu gultu dzelzs kā ju rū koņ u uz flī ž u grī das zem logiem jū rnieku troksnis sē dē t dzerot no rī ta tī rot atkritumus trokš ņ ainā kā daļ a no ielas mū zikas viesnī cas diskotē kā lī dz 12 naktī un tad visi iet uz bā ru zem logiem
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s š ogad atpū tā mies viesnī cā Don Juan Tossa, (viesnī cai jau ir 4 zvaigznes) septembrī , laiks bija vē ss, no viesnī cas numura balkona paveras skats uz galveno ielu, bet tas mums nekā di netraucē ja, tas bija ļ oti jautri un interesanti, pludmale Var teikt tepat aiz stū ra. … Tomēr ▾ Mē s š ogad atpū tā mies viesnī cā Don Juan Tossa, (viesnī cai jau ir 4 zvaigznes) septembrī , laiks bija vē ss, no viesnī cas numura balkona paveras skats uz galveno ielu, bet tas mums nekā di netraucē ja, tas bija ļ oti jautri un interesanti, pludmale Var teikt tepat aiz stū ra. ļ oti gribam atpū sties tur un tikai tur Katalonijas kū rortos.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар fish9
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū lija sā kumā palikā m pie draugiem. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā . Neskatoties uz to, ka nokavē jā m vakariņ as, tikā m paē duš i. Pē c ceļ a tas bija tas, kas mums bija vajadzī gs. Reģ istratū rā vienmē r ir gatavi atbildē t uz jautā jumiem ne tikai par viesnī cu, bet arī par pilsē tu - kas ir kur, kā nokļ ū t utt. … Tomēr ▾ Jū lija sā kumā palikā m pie draugiem. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā . Neskatoties uz to, ka nokavē jā m vakariņ as, tikā m paē duš i. Pē c ceļ a tas bija tas, kas mums bija vajadzī gs. Reģ istratū rā vienmē r ir gatavi atbildē t uz jautā jumiem ne tikai par viesnī cu, bet arī par pilsē tu - kas ir kur, kā nokļ ū t utt. Ar angļ u valodu - bez problē mā m. Mū su istaba atradā s 4. stā vā ar skatu uz baseinu. Bijā m trī s un vietas pietika visiem. "Standartam" ir viss nepiecieš amais. Fē na nav, paņ ē ma reģ istratū rā ar depozī tu. Tī rī š ana katru dienu, istaba ir tī ra, dvieļ i tika mainī ti vienmē r, kad tie tika atstā ti uz grī das, bet gulta, manuprā t, netika mainī ta 10 dienā s, bet es tam ī paš i nekoncentrē jos. Mē s neskatī jā mies televizoru — mē s neprotam spā ņ u valodu, un nelabprā t veltī jā m tam laiku. Ē dinā ja 3 reizes dienā , visi 5 mū su kompā nijas cilvē ki bija apmierinā ti, sā tī gi. Ī paš i iepriecinā ja piektdiena, sestdiena un svē tdiena – bija gan nacionā lā s virtuves ē dieni, gan jū ras veltes. Starp citu, tas bija garš ī gā ks nekā pilsē tas restorā nos. Ikdienā daž ā di gatavotas zivis un gaļ a + piedevas, dā rzeņ i, augļ i, kaut kas salds un ļ oti garš ī gs saldē jums. Kopumā ē diens ir ok. . Vienī gais, ka viesnī cā nav dzeramā ū dens. Pirkā m veikalā - 5 litri pa 0.50 eiro. Vakarā un naktī viesnī cā ir kluss, pa dienu pie baseina skan mū zika, bet ja aizver balkonu, tas netraucē . Vakarā bija bē rnu animā cija, kas raiti pā rauga dejoš anā pieauguš ajiem. Mē s arī dejojā m, tas bija interesanti, jo tā s bija balles dejas spā ņ u mū zikas pavadī bā – vispā r izglī tojoš a programma. Reiz bija flamenko š ovs, aplaudē ja lī dz sā pē m rokā s) Ja vē laties dejot - Tossa ir naktsklubs Elli - netā lu no viesnī cas, kā arī brī niš ķ ī gs bā rs ar dzī vo mū ziku Taiti. Pati pilsē ta vienkā rš i iemī lē ja no pirmā acu uzmetiena. Manuprā t, š ī ir skaistā kā vieta piekrastē . Mē s arī izvē lē jā mies LaLuna kafejnī cu. Uzkā pjot cietoksnī , sasniedzot sievietes statuju un ieejot taisnā ceļ ā uz ielas, jū s redzē siet LaLuna - viss ir garš ī gs, mā jī gs, mā jī gs (kafija ir ļ oti garš ī ga). Mū su svē tki bija izdevuš ies! Man patika viesnī ca, esmu sajū smā par Tossa! Es atbildē š u uz jautā jumiem.
аватар Semenovagulya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2013. gada jū lijā ar 5 un 11 gadus veciem dē liem. Pirms tam daudz ceļ ojā m pa daž ā dā m Eiropas valstī m, bijā m Taizemē , Dominikā nas Republikā , AAE. Š is bija mans ceturtais ceļ ojums uz Spā niju. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2013. gada jū lijā ar 5 un 11 gadus veciem dē liem. Pirms tam daudz ceļ ojā m pa daž ā dā m Eiropas valstī m, bijā m Taizemē , Dominikā nas Republikā , AAE. Š is bija mans ceturtais ceļ ojums uz Spā niju. Viesnī ca tika izvē lē ta pē c tū risma menedž era ieteikuma. Viesnī ca maza, pietiekami tī ra, istabene nā ca katru dienu, saklā ja gultu, uzlika svaigus dvieļ us. Š ampū ns, ž eleja nedeva katru reizi : )) Pienā cu un atgā dinā ju, ka vajag atstā t mazgā š anas lī dzekļ us. Es rakstu par to detalizē ti, jo pirmo reizi biju lū gumraksta iesniedzē ja lomā . Nepatī kami. Bet viss bija savā s vietā s : ))
Par seifu jā maksā.20 eiro nedē ļ ā . Televizors arī ir maksas, jā pē rk pults pie administratora. Ē dinā š ana ņ ē ma brokastis un vakariņ as, bez sū dzī bā m, viss bija ē dams un pieticī gs. Augļ i, dā rzeņ i, vairā ku veidu gaļ a, zivis, ak, ne zeltgalvis vai jū ras asaris, tā tad, stavridas, butes un. . . Moivas mī klā : )) restorā nā vienmē r ir ļ oooti daudz cilvē ku un attiecī gi troksnis, pū ļ i skraida ar š ķ ī vjiem, visi trokš ņ o , kliedz. Bet visi ir pilni.
Vestibilā gandrī z vienmē r bija Wi-Fi. Par cik pa dienu viesnī ca netraucē ja, tad vē lu vakarā un naktī lī dz 1-1.30 bija briesmī gi. Zem mums viesnī cā bija diskotē kas, š ovi ar animatoriem un piedzē ruš os vī rieš u dziesmas. Š ausmas! Mē s ar 11 gadī go dē lu cietā m, to visu noklausī jā mies. Viesnī cas atraš anā s vieta ir laba - lī dz jū rai neliels 5-7 minū š u gā jiens, tuvumā ir daudz lē tu kafejnī cu un restorā nu.
Uz viesnī cas jumta ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem, kuru klā tesoš ajiem vienmē r bija maz. Es vē lē tos atgriezties š ajā brī niš ķ ī gajā pilsē tā , bet, diemž ē l, es izvē lē š os labā ku viesnī cu.
аватар ek.morozova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
* Neliela, klusa viesnī ca atrodas netā lu no centrā lā s pludmales, klusā Tossas ielā . Mā jī gi un klusi, mums uzreiz iepatikā s. sapratu - mums te bū s labi un ē rti. Man patika ē diens, pilsē tiņ a klusa, mierī ga, gribas palikt uz mū ž u. … Tomēr ▾ * Neliela, klusa viesnī ca atrodas netā lu no centrā lā s pludmales, klusā Tossas ielā . Mā jī gi un klusi, mums uzreiz iepatikā s. sapratu - mums te bū s labi un ē rti. Man patika ē diens, pilsē tiņ a klusa, mierī ga, gribas palikt uz mū ž u. Brī niš ķ ī gais Spa centrs priecē ar masā ž u un Eiropas lī meņ a apkalpoš anu. Istaba ē rta, liela, kondicionieris darbojā s visu laiku, problē mas nekur netika atrastas. Viss ir labi, iesaku.
аватар katarinaS
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
tur atpū tuš ies cilvē ki pē c 60, pā rsvarā pensionā ri. Numuri ir mazi un vienkā rš i. Ē diens ir labs. netā lu no pludmales, 7 minū tes. Vispā r nekas ī paš s. … Tomēr ▾ tur atpū tuš ies cilvē ki pē c 60, pā rsvarā pensionā ri. Numuri ir mazi un vienkā rš i. Ē diens ir labs. netā lu no pludmales, 7 minū tes. Vispā r nekas ī paš s.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar meiteni š ajā viesnī cā.2012.  gada jū lijā . Mē s devā mies ekskursijā s no Sanmaras. Pirms brauciena bijā m noraizē juš ies, ka biļ ete mums iznā ca ļ oti, ļ oti lē ti un nezinā jā m, ko sagaidī t par tik smieklī gu naudu no š ī s viesnī cas. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar meiteni š ajā viesnī cā.2012.  gada jū lijā . Mē s devā mies ekskursijā s no Sanmaras. Pirms brauciena bijā m noraizē juš ies, ka biļ ete mums iznā ca ļ oti, ļ oti lē ti un nezinā jā m, ko sagaidī t par tik smieklī gu naudu no š ī s viesnī cas. . . Tomē r draugi konsultē ja š o konkrē to operatoru, un mē s viņ iem uzticē jā mies. Jau ierodoties viesnī cā , bijā m patī kami pā rsteigti. . Reģ istratū rā ir krieviski runā još i darbinieki, ļ oti draudzī gi un vienmē r var ko prā tī gu ieteikt, visi jautā jumi tika atrisinā ti vienā mirklī ! mē s tikā m iekā rtoti istabā , kurā bija 3 gultas, gaisa kondicionieris, televizors, maksas seifs, balkons ar skatu uz baseinu, vannas istaba ir ļ oti skaista, pat apgalvo, ka ir dizaineru prieki))) Viss strā dā ja pareizi! Mums ļ oti patika! Ē diens ir standarta, mums viss atbilst! ī paš a š ika nebija, bet priekš.3 * tas vispā r ir ļ oti pieklā jī gs ē diens! galvenais, ka bija daudz augļ u, kurus ļ oti gribas ē st atvaļ inā jumā...viesnī cas teritorija maza, pa dienu notiek ū dens aerobika pie baseina, bet vakarā tiek rā dī tas izklaides programmas, dzirdē ju ka viņ iem labi iet ar bē rniem, lai gan starp animatoriem nav neviena krievvalodī gā , bet krievu bē rni bija sajū smā par savā m rotaļ ā m, dziesmā m un dejā m, tā pē c arī š eit ir jautri! Ar pā rē jo bijā m pilnī bā apmierinā ti! Un atceries, lē ts nenozī mē sliktu! Mums bija tik pelnī ta atpū ta!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tourist-kiev
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Starp visiem Kosta Bravas kū rortiem angļ u katalogā Tossa sauc par "Zilo paradī zi". Vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga - kalni, jū ra, seni skati, mazas ieliņ as un skaisti cilvē ki (pā rsvarā ā rzemju tū risti). Vieta relaksē još ai atpū tai, bez trokš ņ a un kliedzoš iem vā cieš iem no rī ta. … Tomēr ▾ Starp visiem Kosta Bravas kū rortiem angļ u katalogā Tossa sauc par "Zilo paradī zi". Vieta ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga - kalni, jū ra, seni skati, mazas ieliņ as un skaisti cilvē ki (pā rsvarā ā rzemju tū risti). Vieta relaksē još ai atpū tai, bez trokš ņ a un kliedzoš iem vā cieš iem no rī ta. Ļ oti skaista jū ra, kur nirē ji brauc smelties emocijas no visas piekrastes. Arī ar masku var redzē t pietiekami daudz zivju un krabju. Nav piemē rots tiem, kam patī k tusē t visu nakti. Bijā m paš i, apskati nepasū ta, bet viss atkarī gs no viesnī cas un paredzamā s pieredzes.
аватар dka
 •  apceļots 21 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tossa ir skaistā kā pilsē ta Kosta Bravā , viss pā rē jais, nav salī dzinā š anas. Diezgan pieklā jī ga viesnī ca savā m trī s zvaigznē m. Ē rti atrodas attiecī bā pret jū ru 5 min. pa ē nainu ielu - un jū s atrodaties Gran Playa (Tossas centrā lā pludmale). … Tomēr ▾ Tossa ir skaistā kā pilsē ta Kosta Bravā , viss pā rē jais, nav salī dzinā š anas.
Diezgan pieklā jī ga viesnī ca savā m trī s zvaigznē m. Ē rti atrodas attiecī bā pret jū ru 5 min. pa ē nainu ielu - un jū s atrodaties Gran Playa (Tossas centrā lā pludmale).
Viesnī ca ir diezgan liela, uzkopš ana notiek kā rtī gi un katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m, dvieļ i ir katru dienu, ja tiek izmesti uz grī das).
Lieliska virtuve un diezgan liela ē dienu izvē le, piemē ram, siltā s pusdienas - 6-8 ē dieni, 3-4 piedevas, salā ti, dā rzeņ i un augļ i - pā rpilnī bā . Ikdienas saldē jums (2 š ķ irnes), š ampanietis no rī ta (kā vai tas varē tu bū t bez tā kaut kas no rī ta? ).
Tie, kas apmetā s 4. stā vā , kļ ū st par laimī giem 5-6 kv. m terases ī paš niekiem, ko spilgti krā sotas daž ā das uzbū ves, tautī bas un reliģ ijas tū ristu ķ ermeņ i, kas atpū š as apakš veļ ā ), tač u patiesī bā viss izrā dī jā s daudz patī kamā k. , gandrī z neviens neizgā ja uz terasē m, un, ja arī izgā ja, tad, pamanī jis, ka nav viens, viņ š uzreiz aizbē ga.
Ir pieejami 2 baseini (bē rniem un pieauguš ajiem), tie atrodas 5 stā vā , uz tiem ved eskalatori. . Tika pamanī ta diezgan nabadzī ga bē rnu rotaļ u istaba, bet mans 5 gadus vecais dē ls tajā pā ris reizes ar prieku paspē lē jā s un neko aizdomī gu nepamanī ja.
Tā tad, viss bū tu lieliski, ja ne par vienu lietu, bet...UZMANĪ BU! MĪ Ļ IE DRAUGI! VIESNĪ CAS TELPĀ S NAV GAISA KONDICIONĒ TU! Patiesī bā pat septembra sā kumā (kad atpū tā mies) tā s vairs nav tik vajadzī gas, tač u bail iedomā ties, kas jū lijā notiek krā š ņ ajā Don Huan Tossa viesnī cā .
Tagad tu visu zini. . .
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Vila Vella Tossa de Mar cietoksnis
Novērtējums 9.5
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats
Montgri pils
Novērtējums 10.0
Spānija, Kostabrava
Arhitektūra, Stats

Отель расположен всего в 100 метрах от пляжа в городе Тосса де Мар. Отель был построен в 1988 году, последняя реновация производилась в 2015 году. Прекрасный выбор для спокойного бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Отель в 120 км от аэропорта Барселоны, в 40 км от аэропорта Жироны, в 100 м от центра городка Тосса-де-Мар, в 100 м от пляжа.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля расположен общественный песчано-галечный пляж протяженностью 1 км. Зонтики, матрасы, шезлонги — платно.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В ресторане Don Juan сервируется «шведский стол» из блюд средиземноморской кухни. Также в отеле есть яркий современный бар, где подают напитки и закуски.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (2–12 лет, с 15.06 по 15.09). Детская дискотека (с 15.06 по 15.09). Анимационная программа для детей (с 15.06 по 15.09).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Гости отеля могут воспользоваться игровой комнатой с бильярдом и настольным теннисом. Предусмотрена развлекательная программа для детей.
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 319 номеров в двух корпусах отеля: 3-этажном и 4-этажном. Номера оформлены в ярких тонах.

  • vanna/duša
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Carretera Barcelona, 22, 17320 Тосса-де-Мар, Испания
Tālruņi: +34 97 23 40 244
Tīmekļa vietne: Don Juan Tossa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.