Varētu būt sliktāk.

Rakstīts: 5 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 2 septembris 2017
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 5.0
Nokā rtojā mies ā tri, par katru uzturē š anā s dienu no cilvē ka papildus maksā jot 0.5 eiro tū risma nodokli. Viņ i runā krieviski, daudzi krievu strā dnieki. Numurā ir tualete, duš a, 3 dvieļ i vienai personai (mainī ta katru dienu). No vannas istabas piederumiem tikai duš as ž eleja un ziepes. tā tad, iesaku ņ emt lī dzi š ampū nu un balzamu, jo. Viesnī ca to nenodroš ina. Istaba tika uzkopta katru dienu, lai gan gultas netiek mainī tas. tiek izmantoti tī rī š anas lī dzekļ i ar š ausmī gi asu un ilgstoš u smaku. Alerģ ijas slimniekiem tas jā ņ em vē rā . gaisa kondicionē tā ju telpā nevar kontrolē t. temperatū ra ir iestatī ta uz 25 grā diem un gaisa kondicionieris ieslē dzas tikai tad, kad balkons ir aizvē rts. Turklā t, ja balkons bija aizvē rts, tad gaisa kondicionieri nevar izslē gt. Turklā t gultas ir novietotas tā , lai gaisa kondicionieris pū stu tieš i galvā . Istabā nav ledusskapja. tā pē c aukstu ū deni varat dzert tikai viesnī cas restorā nā . Ja piekrī ti dzert siltu ū deni, bet istabā , tad ņ em lī dzi glā zes, jo. viņ i nav istabā . bet ir 2 pelnu trauki. Peldkostī mu un jū ras dvieļ u ž ā vē tā ju nav, lai gan kū rorts ir pludmales!
Brokastis - zviedru galds: 5 veidu vā rī tas desas, 3 veidi - kū pinā tas, 5 veidu siers, vā rī ta ola (ļ oti aukstas, iespē jams no ledusskapja, tā s droš i vien gatavo iepriekš un uzglabā ledusskapī , proti, nav zinā ms kā pirms daudzā m dienā m tika vā rī tas š ī s olas) smē rē jums, 3 veidu kruasā ni, ievā rī jumi, š okolā des krē ms, graudaugi, jogurts, tomā ti (daž i ar sapuvuš iem, notecē juš iem un noguruš iem, laikam palikuš i "no vakardienas"), maize, bulciņ as (garš ī gi) , kafija (briesmī ga), tē ja, sulas, ū dens. Spā ņ u virtuve, kā apgalvo viesnī ca, brokastī s netiek pasniegta. Turklā t krievu klā tbū tne, iespē jams, ietekmē jusi apkalpoš anu viesnī cā : apkalpoš ana ir padomju laika pē c principa "ej prom no š ejienes, netraucē strā dā t" - viesnī cas darbinieki nesmaida, nesveicina un ir rupji. Redzē ju, kā krieviete, restorā na darbiniece, ar rokā m savā ca pā rpalikumus no tū ristu galdiem un visu nolika atpakaļ uz bufetes letes. Mē s bijā m š okā ! Internets ir maksas. Vakaros restorā nā - dzī vā mū zika, var dejot.
no plusiem: viesnī ca atrodas netā lu no centra, bet nakts svē tku troksnis nav dzirdams, it ī paš i, ja no istabas paveras skats uz baseinu, klusums ir kā ciematā ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu