Viesnīca nav piemērota ģimenēm ar bērniem

Rakstīts: 15 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 6 augusts 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī ca nav piemē rota ģ imenē m (ar bē rniem). Viesnī cas fotoattē li neatbilst faktiskajam viesnī cas stā voklim un pozitī vajā m atsauksmē m, tostarp vietnē Booking. com
Viesnī cā ierodas jaunieš u grupas (daž kā rt pat "bez jumta"), pa dienu guļ , naktī svin svē tkus, kliegš ana, dzerš ana un narkomā nija. Viesnī ca ir netī ra un antisanitā ra, lai gan viņ i cenš as to iztī rī t.
Policijas un ugunsdzē sē ju ieraš anā s ir norma. Pie ieejas liftā ir brī dinā jums, ka negatī vas uzvedī bas gadī jumā uz balkona - nekavē joties izlikš ana.

Tū risma operatori un ceļ ojumu aģ enti pā rdod ceļ ojumus, neizprotot klientu vajadzī bas. Ekskursija tika iegā dā ta no TRP Travel un Altarir Tour (Obukhov). NEIESAKU Š O UZŅ Ē MUMU PAKALPOJUMU. Atbilde uz visiem apgalvojumiem ir: tā s ir jū su problē mas, jū s redzē jā t, ko izvē lē jā ties. Starp citu, izvē loties viesnī cu, apraksts bija 3 * un ar citā m viesnī cas fotogrā fijā m un aprakstu. Viesnī ca atrodas vairā k nekā.1 km attā lumā no jū ras.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар