Blue Sea Calas Marina 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
6.5 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.5 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Benidormā, 250 metru attālumā no Playa de Poniente promenādes un pludmales. Tematiskais parks Terra Mitica atrodas 4 km attālumā, savukārt golfa laukums Villaitana atrodas 10 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas. Piemērots relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар _11135
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca par savu naudu, bezmaksas internets labi ķ eras visā pasaulē , brokastis un vakariņ as garš ī gas, 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai, blakus lielveikals, kafejnī cas, veikali, ikdienas uzkopš ana, laipns personā ls, ir baseins, ir animā cija, nav fē na no mī nusiem, nav ledusskapja, nav krievvalodī ga kanā la TV, norē ķ inā s 16. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca par savu naudu, bezmaksas internets labi ķ eras visā pasaulē , brokastis un vakariņ as garš ī gas, 5 minū š u gā jiens lī dz jū rai, blakus lielveikals, kafejnī cas, veikali, ikdienas uzkopš ana, laipns personā ls, ir baseins, ir animā cija, nav fē na no mī nusiem, nav ledusskapja, nav krievvalodī ga kanā la TV, norē ķ inā s 16.00. Tā pē c lī dzi jā ņ em savs fē ns, bet ledusskapis un televizors nav obligā ti. Tā tad, es iesaku!
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Blue Sea Calas Marina ir pienā cī ga viesnī ca par naudu. Visas mē beles ir salī dzinoš i jaunas, nekas neč ī kst un neklibo. Protams, ir daž as nianses, bet tā s attiecas tikai uz izskatu. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs, un pat valodas barjera netraucē ja vienam otru saprast. … Tomēr ▾ Blue Sea Calas Marina ir pienā cī ga viesnī ca par naudu. Visas mē beles ir salī dzinoš i jaunas, nekas neč ī kst un neklibo. Protams, ir daž as nianses, bet tā s attiecas tikai uz izskatu. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs, un pat valodas barjera netraucē ja vienam otru saprast. Ē diens ir normā ls, neteikš u, ka ļ oti garš ī gs, bet pietiekami ē stgribu, teiksim tā . Teritorija sakopta. Kopumā biju apmierinā ts.
аватар AnnaBoiko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
No priekš rocī bā m: laba atraš anā s vieta - 5 minū š u gā jiens lī dz pludmalei; lielveikals Mercadona - 5 minū tes; sabiedriskā transporta pietura - pā ri ielai no viesnī cas; brokastis / vakariņ as - garš ī gas, apmierinoš as un daudzveidī gas; WiFi istabā darbojas labi Starp trū kumiem: istaba ir veca, bet uzkopš ana notiek katru dienu; istabā nav fē na un ledusskapja; telpā s smarž o pē c drē gnuma, slapjuma; seifs tiek nodroš inā ts par maksu - par 6 dienu lietoš anu samaksā ju 25 eiro. … Tomēr ▾ No priekš rocī bā m: laba atraš anā s vieta - 5 minū š u gā jiens lī dz pludmalei; lielveikals Mercadona - 5 minū tes; sabiedriskā transporta pietura - pā ri ielai no viesnī cas; brokastis / vakariņ as - garš ī gas, apmierinoš as un daudzveidī gas; WiFi istabā darbojas labi
Starp trū kumiem: istaba ir veca, bet uzkopš ana notiek katru dienu; istabā nav fē na un ledusskapja; telpā s smarž o pē c drē gnuma, slapjuma; seifs tiek nodroš inā ts par maksu - par 6 dienu lietoš anu samaksā ju 25 eiro.
Kopumā jū s varat novē rtē t š o viesnī cu ar 6 no 10.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ifahas klints
Novērtējums 10.0
Spānija, Kosta Blanka
Atpūta, Daba
Santabarbaras forts
Novērtējums 10.0
Spānija, Kosta Blanka
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в 250 метрах от набережной и пляжа Плайя-де-Поньенте, в Бенидорме. Парк аттракционов «Терра-Митика» находится в 4 км, а поле для гольфа Villaitana — в 10 минутах езды от отеля. Подходит для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 55 км от аэропорта Аликанте.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, терраса для загара. Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 117 номеров.

Istabās

В каждом из номеров имеется балкон, кондиционер, телевизор и собственная ванная комната с бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese C/ Asturias, 1 03502 Benidorm, Alicante. Spain
Tālruņi: +34 965 850 216
Tīmekļa vietne: Blue Sea Calas Marina
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.