Kur atrast runājošos dinozaurus Dalgara dinozauru parks un strūklakas

02 Marta 2019 Ceļošanas laiks: no 18 Jūlija 2018 ieslēgts 18 Jūlija 2018
Reputācija: +50.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s turpinā m stā stu par apskates vietā m Alikantes un Benidormas tuvumā . Daž us parku apraksta fragmentus jau esmu publicē jis tī meklī

Lai gan daž i apgalvo, ka DinoPark kaktusi ir sausi un Fonts de l'Algar strū klakas > ir sausa liela peļ ķ e bē rniem, kas tur plosā s - neticiet. Labā k vienu reizi redzē t paš am, un vē l labā k ar bē rniem.

Kaktusu dā rzs

Nez kā pē c ienā kumi no Kaktusu botā niskā dā rza bija ļ oti mazi, un organizatori nolē ma to pā rvē rst par atrakciju parku, kurā mitinā s dzī vi dinozauri. Lai gan patiesī bā kaktusu ir ļ oti daudz un tie nā k no visas pasaules. Tā pē c, ja esat apņ ē mī bas pilns apskatī t kaktusus atseviš ķ i, un pē c tam vest bē rnus spē lē ties ar dinozauriem, jū s bū siet patī kami pā rsteigti - jū s saņ emsiet divus vienā .

Dino atrakciju parks


Atrakciju parks Dino noteikti jā apmeklē ikvienam, kurš ierodas ar bē rniem no 2 lī dz 16 gadiem, katrs atradī s izklaidi pē c savas gaumes. Vecā ki bē rni vairā k nodarbojas ar paš bildē m, un bē rni pē ta milzī gus dzī vniekus, kas jau sen ir pazuduš i no pasaules. Pieauguš ajiem š is ir skaists labiekā rtots parks. Dinozauru modeļ i, kas kustas, kliedz un smejas, tiek prezentē ti pilnā izaugsmē . Š eit jū s varat iegā dā ties viņ u miniatū ras kā suvenī rus, bet duci uzreiz - bē rni nevē las dalī ties ar brā ļ iem un mā sā m un draugiem, kas palikuš i mā jā s.

Laipni lū dzam Dino!

Kalna pakā jē atrodas neliels 3D kinoteā tris, kurā viņ i visu dienu spē lē 11 minū š u filmu "Bē rnu jū ra". strong>, lai jū s varē tu ierasties jebkurā minū tē . Bē rniem ir atvē rta arī paleontoloģ iskā vieta: kur jā atrod smiltī s aprakta aizvē sturiska dzī vnieka vai putna skelets un, galvenais, jā pasaka, kura skelets tas ir. Kalna galā atrodas kafejnī ca ar skaistu skatu uz kalniem. Jū s varat novietot automaš ī nu bez maksas kalna apakš ā ī paš ā vietā . Ir viens "bet" - uz kalna virsotni jā brauc pa serpentī nu, ar ratiem nav viegli.

Ieeja pie dinozauriem un kaktusiem maksā s 5 eiro, kafejnī ca maksā s 15. Tā pē c gandrī z katrs ņ em lī dzi "pikniku" - paē st, kā Terra Natura<. /em > , par ko jau rakstī ju, iespē jams uz ī paš i ierā dī tā m vietā m ar soliņ iem. DinoParku labā k apmeklē t nevis karstā dienā , pretē jā gadī jumā var ne tikai apdedzinā ties, bet arī dabū t saules dū rienu. Mī nus parks - cenas: biļ ete pieauguš ajam - 15 aus bē rnam no 4 lī dz 12 gadiem - 10 eiro, bē rniem lī dz 4 gadu vecumam bez maksas, ja sanā kusi grupa vairā k par č etriem cilvē kiem, viņ iem ir 10% atlaide. Tajos ietilpst autostā vvieta un kinoteā tris, jū s varat norē ķ inā ties ar kartē m

Tie ir biedē još i briesmoņ i, prieks bē rniemDino parks

Š os divus atrakciju parkus Dinoun Fonts de Algar vislabā k var apvienot, jo tie atrodas blakus viens otram. Pats vā rds "atrakcija" neattiecas uz ū denskritumiem (kā du iemeslu dē ļ tos š eit sauc par strū klakā m, Fonti). Milzī gi dinozauri – jā , tas ir cilvē ka roku darbs, un daba pati radī ja strū klakas.

Algar Waterfalls (Les Fonts de l'Algar)


No Dino parka varat doties uz strū klakā m – Algar ū denskritumiem, kur sitas aukstas straumes, un ū dens nepā rsniedz 16 grā dus pat augusta karstumā . Fonts de l'Algar ū denskritumi ir viens no gleznainā kajiem dabas parkiem. Pats nosaukums Algar arā bu valodā nozī mē "ala". Jā , starp ū denskritumiem ir daudzas alas, kurā s var iekļ ū t lī dz viduklim ū denī vai peldē ties iekš ā , pē tot grotas un iekš ē jā s velves.

Svarī gi: neaizmirstiet paņ emt lī dzi peldbikses, peldkostī mu, dvieļ us un pirms š ī parka apmeklē juma noteikti iegā dā jieties pludmali. č ī baskas tiek pā rdotas ik uz soļ a, apakš ā klā ti asi akmeņ i, un straume vienkā rš i pū š prom. Vjetnamieš i aizbrauc uz visiem laikiem. Bet pat vienkā rš i š eit sē dē t un elpot svaigu gaisu, nomazgā ties un dzert tī ru ū deni ir brī niš ķ ī gi, ī paš i pē c Dinozauru parka karstuma.

Ū denskritumi, viduslaikos ieklā tie kanā li un dambis ir tī ra un garš ī ga ū dens avoti. Tā pē c pē c ū dens izdzerš anas varat to savā kt š eit. Lielā kā ū denskrituma augstums ir aptuveni č etrdesmit metri. Protams, ne Niagā ra, bet tuvumā var peldē t ar strū klu, kas krī t no augstuma. Angļ i, kuri ir izturī gi pret jebkuru temperatū ru, stundā m sē ž vē sā ū denī , vietē jie, spā ņ i aiziet lī dz potī tē m.

Š eit izklaidē sies gan pieauguš ie, gan bē rni

Mī nusi: Ē dienu ņ emt lī dzi aizliegts, lielie maisi tiek atstā ti vietē jā "muitā ", bet somā ar dvieli un mazajā m somā m neviens neskatā s, tā pē c var paņ emt uzkodas klusā stū rī tī starp zaļ umiem. Un ū densapkā rt- dzert- es negribu.

Apmeklē juma izmaksas:

Bē rniem lī dz 10 gadu vecumam — 2 eiro

pieauguš ajiem – 4 eiro

veciem cilvē kiem pē c 65 gadiem (bet pasē neviens neskatā s) - 3 eiro

Kā tur nokļ ū t:

Ir ļ oti ē rti nokļ ū t š eit no Benidormas: katru dienu 10.00 atiet autobuss, viens no pieturā m atrodas centrā , pie McDonald's. Biļ ete maksā apmē ram4 eiro, mazā k nekā divas stundas vienā virzienā . Autobuss jū s sagaidī s plkst. 18.00.


Ja jums ir papildu stunda, varat ieturē t gardu maltī ti restorā nā ar baseinu, kas atrodas pretī autobusa stā vvietai, neskatoties uz to, ka vieta ir tik izdevī ga, ka ē diens maksā ne vairā k kā pilsē tā . Paelam labā k ir uzņ emt vismaz 4 cilvē ku kompā niju. Kamē r pieauguš ie veic pasū tī jumu un dzer alu, bē rni peldas lielā baseinā , ap kuru puslokā salikti galdi. Pieauguš ie arī vē las nolekt no krē sla un ienirt ū denī , tas nav aizliegts.

Parku darba laiks:

vasarā , no 01.07. lī dz 03.09.  — katru dienu.

No 4.09. lī dz 30.06. tikai vietē jā s svē tku dienā s, kā arī sestdienā s un svē tdienā s.

Izbaudiet savas pastaigas!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums