Grankanārija

24 augusts 2012 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2011 ieslēgts 01 augusts 2011
Reputācija: +48.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien! Ceļ ojumu draugi! Es gribu jums pastā stī t par debesu vietu uz zemes! Par Grankanā riju! Grankanā rija nav tik slavena Krievijai kā citi ī sti kū rorti, piemē ram, Ē ģ ipte, Turcija, Tenerife, jo viena iemesla dē ļ tieš o lidojumu skaits ir rets. Grankanā rija ir labi pazī stama Eiropā , tā ir eiropieš u iemī ļ ota vieta visu gadu š eit virmo dzī ve un viss gads ir saulains un neprā tī gi skaists! Es vē los jums atklā t š o saulaino salu, citē jot jums nenoliedzamus faktus:

Sirakū zu universitā tes (ASV) Klimatoloģ ijas nodaļ a veica pē tī jumus vairā k nekā.600 reģ ionos visā pasaulē un atklā ja, ka vienmē rī gi pā rejas gadalaiki un gandrī z vienmē r saulains laiks ar mē renu temperatū ru ir ideā la vieta cilvē ka dzī vī bai. Grankanā rija ir kļ uvusi par lī deri un ir paradī ze uz planē tas!

Š ī sala atrodas gandrī z Kanā riju arhipelā ga centrā.


Neskatoties uz savu nosaukumu (Gran Grand), Grankanā rija ir tikai treš ā lielā kā starp š ī m salā m. Tū ristus š eit piesaista skaistas pludmales, pā rsteidzoš a daba, vē sturiski apskates objekti un rosī gā jaunieš u centru naktsdzī ve.

Grankanā riju biež i dē vē par miniatū ru cietzemi. Uz salas var atrast lielā ko daļ u arhipelā ga ainavu. Salai ir apaļ a konusa forma aptuveni 60 km diametrā un lī dz 1950 m augsta, to radiā lā virzienā iegriež dziļ as gravas. Katra salas teritorija un gandrī z katra grava atš ķ iras viena no otras: dienvidos - tuksneš i, rietumos - iespaidī gas aizas, centrā lajā daļ ā - priež u mež i, ziemeļ os - dī vaini vulkā niski monolī ti virsotnē s, zaļ as nogā zes un melnie vulkā ni. Grankanā rijas daba ir pā rsteidzoš a ar tā s kontrastiem. Piekrastē jū s atradī siet arī pā rsteidzoš as klintis un smilš u kā pas.

Š is ir pā rsteidzoš s dabas veidojums – gabaliņ š Sahā ras okeā na krastā ar ī paš u, siltu un sausu klimatu. Tieš i š eit atrodas visas salas dekorā cija - kā pas, tikpat augstas kā trī sstā vu mā ja. Maspalomas apvieno piecus kū rortus ar kopē jo pludmales garumu 8 km un var piedā vā t daž ā da lieluma tū risma centrus, kas daž os gadī jumos piedā vā pakalpojumus lielas pilsē tas lī menī , savukā rt citos nodroš ina pilnī gu mieru vai iespē ju nodarboties ar ū deni. sports. Papildus š im mierī gajam smilš ainajam krastam Grankanā rijā ir mež onī gi, stā vi posmi, piemē ram, Guigui, vai akmeņ ainas, vairā kus simtus metru augstas klintis, piemē ram, Anden Verde.

Atrodi savas debesis uz zemes!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums