Grankanārijas imoy februāris

30 Marta 2011 Ceļošanas laiks: no 06 Februāris 2011 ieslēgts 20 Februāris 2011
Reputācija: +32
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es jau sen gribē ju doties uz Grankanā riju uz š o konkrē to vietu, bet kaut kā tas neizdevā s. Tač u kā rtē jo reizi, kad vajadzē ja atjaunot darbā plā nā ku nervu miera spilvenu, tika pieņ emts un ī stenots lē mums.

Iberia ar pā rskaitī jumu Madridē , apmē ram 17 tū kstoš i rubļ u. par biļ eti turp un atpakaļ . Nā kotnē nolē mu vienmē r ņ emt biļ etes ar nolaiš anos tajā s pilsē tā s, kuras vē los redzē t, ar lielu pā rtraukumu starp lidojumiem - š ā das biļ etes ir lē tā kas (varē tu paņ emt par 12 tū kstoš iem rubļ u un pastaigā ties pa Rī gu un, piemē ram, Cī rihē ), lidojumu ir vieglā k pā rvadā t, un pastaigas pa pilsē tu ir neaizmirstams prieks. Madridē noteikti dodieties uz Mercado (tirgu) San Miguel.

Š eit atrodas tapas templis, kur ir starptautisks pū lis, unikā la vide, kurā ikviens var sazinā ties ar visiem. Tu staigā starp letē m, pie vī na pamē ģ ini austeres, jamonu utt, komunicē bez jebkā das spriedzes, pat ja dzī vē neesi ī paš i aktī vs komunikā cijā.


Dzī vokļ us izvē lē jā s Apartamentos Dolores. Izvē les principi ir tuvu pludmalei, kā pā m, visiem ballī tes centrā lajiem punktiem, turklā t, kā izrā dī jā s, vienmē r ir brī vas vietas bezmaksas stā vē š anai, blakus autobusa pietura, kur var doties uz Las Palmas, Western style parki, Plamitos utt 2 nedē ļ as maksā ap 540 eiro, bet cik sapratu uz vietas, var atrast ne sliktā k un ap 400 eiro. Vī za caur Spā nijas vī zu centru tiek izsniegta ļ oti vienkā rš i - nav rindu, viņ i dod multivī zu uz seš iem mē neš iem, pat ja jū s lū dzat vienreizē ju ieceļ oš anas vī zu. l

Dzī vokļ i ir ļ oti ē rti - istabā ir 3 zonas - guļ amistaba, virtuve-ē damistaba, kas atdalī ta ar aizkaru un lodž ija ar izeju uz baseinu. Virtuvē ir stikla keramikas plī ts ar diviem degļ iem, mikroviļ ņ u krā sns, kafijas automā ts, pilns trauku un galda piederumu komplekts, ieskaitot korķ viļ ķ i. Ņ emot vē rā , ka pā rtikas cenas pat veikalos tū ristu zonā ir 1 reizi zemā kas nekā Maskavā Auchanā.

5 (salī dzinā jumi pirkumu laikā par to pā rliecinā juš ies), un, ja dodaties uz vietē jiem hiperkarketiem (Carrefour Vincendario vai tā lā k uz vietē jo Auchan), tas ir vē l lē tā k.

Tas ir, gatavot kaut ko pats - tas izrā dā s lē ti un garš ī gi, jū s varat ņ emt lī dzi sausā s devas uz pludmali dā rzeņ u, augļ u, jamona, vī na veidā . Es alkoholu necieš u vispā r, galva sā p, bet spā ņ u vī ns nekad nesā pē s, tas ir lē ts un garš ī gs neatkarī gi no cenas (0.75 litru pudeles no 1.8 lī dz 15 eiro par paraugu, viss izrā dī jā s labi, jū s var ieteikt vietē jo vī nu un produktus - tie ir lē tā ki ).

Restorā nos arī ē diens ir lē ts, pat turpat pludmales zonā - ir brī niš ķ ī gs ķ ī nieš u restorā ns no sē rijas "ē d, cik gribi" par 6.95 eiro tai skaitā karaliskā s garneles, mī dijas, daž ā da veida gaļ a, salā ti, 6 veidi saldē juma, vienī gais, ka vē l jā pasū ta dzē rieni pa 2 -3 eiro. No tā s paš as sē rijas uz tā s paš as Avenida Beaune tā s beigā s grand bufete - par 9.95 tajā paš ā iekļ auta grilu izlase, pilna ar vietē jiem.

Vispā r Avenida Bon ir laba nakš ņ oš anas vieta - tuvu visi apskates objekti, visur ir bezmaksas autostā vvieta un vienmē r bija vietas, kluss. Man ļ oti patika auto nomas punkts pirmajā krustojumā no pludmales tajā paš ā Avenida Beaune - pats process aizņ ē ma apmē ram 5 minū tes, cenas humā nas - Ford Focus ar pilnu apdroš inā š anu uz nedē ļ u 135 eiro - lē tā k nekā rezervē jot caur internetu , var paņ emt arī Renault Megan kabrioletu - 200 eiro uz nedē ļ u.


Sā kotnē ji mani piesaistī ja neparastais Plaja Del Ingles plaš ums, pā rvē rš oties kā pā s – Sahā ras gabaliņ ā . Tas ir brī niš ķ ī gi, tur tieš ā m atpū š aties un paliek nervoza miera spilvens.

Ir daudz vietu, kur ceļ ot. Varu ieteikt Palmitos Park, rietumu stila viesnī cu, ir vē rts aizbraukt uz Las Palmasu, pastaigā ties pa pilsē tu. Ar auto ir vē rts doties uz salas centru, man ļ oti patika ziemeļ os un ziemeļ austrumos Gaia.

Tuvumā varat doties uz Puertoriko un Puertomoganu - mazā m kū rortpilsē tā m ar pludmalē m slē gtos lī č os. Benzī ns maksā zem 1 eiro litrā , visi brauc diezgan mierī gi, ceļ us izdomā t nav tik grū ti (vienī gais, ka kartes visas ir sliktas un ir pretrunā viena otrai, tā pē c labā k izmantot navigatoru).

Februā ra laiks diezgan pludmalē , vakarā vienu reizi lija, pā rē jā laikā saule ar mā koņ iem, no 10 lī dz 17 pludmalē diezgan ē rti. Ū dens ir uzmundrinoš s, pusstundu var nopeldē ties, vienī gais, ka Playa Del Ingles ļ oti biež i ir viļ ņ i, man patī k tajos peldē ties, ja ar bē rniem, tad labā k austrumu daļ ā , kur piestā tnes. bloķ ē t pludmali no viļ ņ iem, vai Puertoriko vai Puertoriko Mogane.

Kontingents pā rsvarā ir vā cieš i un spā ņ i, vispā r nevar zinā t nevienu valodu, nu, varbū t pā ris vā rdus angliski, viss ļ oti simpā tiski. Vē lreiz gribu aizbraukt, apmeklē t citas salas.

Galu galā š is ir gandrī z vienī gais vasaras Eiropas nostū ris pasaulē visu gadu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums