Patīkams pārsteigums)))

Rakstīts: 14 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 28 maijā — 8 jūnijs 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s saņ ē mā m talonus vienkā rš i "bez maksas" uz 11 dienā m brokastī m / vakariņ ā m trī s par 4.000 rubļ u plus vī zas. Tā pē c viesnī ca netika izvē lē ta, krievu vidū par to praktiski nebija atsauksmju, bet pē c principa "jā par tā du naudu. . . " devā mies, lī dzi ņ emot draugus.
Viesnī ca tieš ā m nav jauna, bet viss ir tī rs, kā rtī gs, dizains ir nedaudz novecojis, bet mē s negā jā m uz okeā nu pē c dizaina! ) Istabas ir diezgan plaš as, ar dī vā nu un lielu balkonu ar sā niem skats uz okeā nu (lai gan istabiņ u sauc ar skatu uz ceļ u) - vakaros pasē dē jā m , dzē rā m. . . Tī rī ja katru dienu, gulta tika mainī ta pē c diviem uz treš o. Lifti 3 - moderni, klusi, nekad nebija rindu. No trū kumiem - ledusskapja un gaisa kondicionē š anas trū kums telpā . Kondicionieris var nebū t vajadzī gs - nav karsts, bet svaiga gaisa par maz - atver balkonu, un "skats uz ceļ u" rada troksni vienkā rš i skā rdu. Mē s pieradā m pie treš ā s dienas, un mans draugs tika nomocī ts lī dz galam! )) Tā pē c izvē lieties istabu, ņ emot vē rā savu uzņ ē mī bu pret skaņ ā m!
Patī kamā kais pā rsteigums bija restorā ns - ē diens bija neslavē jams! Mī dijas katru dienu, garneles, grilē ta forele, gaļ a, daž ā das zivis, svaigi augļ i, visā di deserti utt. utt. Viss ļ oti garš ī gi! Mana 10 gadī gā meita arī ē da par daudz-vienmē r 3 veidu spageti, makaroni+katru vakaru bezmaksas saldē jums! )))Sā kumā gribē ja piemaksā t par viss iekļ auts uz vietas-15 eiro uz cilvē ku dienā , bet tad viņ i pā rdomā ja un nekad nepiedod. Visur ir kafejnī cas, arī krastmalā pie viesnī cas - aukstā Gaspač o zupa tikai 4.5 eiro, blakus lielveikali, cenas vē l zemā kas nekā pie mums.

Noī rē jā m auto uz 4 dienā m (110 eiro ford focus 1.6 mechanics ar pilnu apdroš inā š anu un navigatoru krievu valodā ) izbraukā jā m visu salu, devā mies uz Amadores pludmali (ar auto 25min, ar autobusu 1h10min).
Atrast ī rē jamo navigatoru izrā dī jā s ā rkā rtī gi grū ti, tā pē c labā k to ņ emt lī dzi. Pie kases saka, ka nevajag, ka salu apņ em tikai viens ceļ š un apmaldī ties nav iespē jams, neticiet! Protams, nepazudī si, bet apmaldī ties var vē l ilgi. Jā , un ceļ š nebū t nav viens, it ī paš i kalnos. Navigators mums palī dzē ja vairā k nekā vienu reizi!
Ja bez auto, tad turpat pie viesnī cas ir autobusa pietura - uz jebkuru salas daļ u. Uz Laspalmasu, uz Amadores un jebkur. Grafiks ir precī zs! Ja mū su gidam no Pegasus radā s kā di jautā jumi - Jekaterina vienmē r palī dzē ja, viņ i viņ ai piezvanī ja pa tā lruni.
Nesteidzī gā tempā dodieties uz pludmali pie viesnī cas, maksimums 7-8 minū tes - kā pnes, kas ved uz skaistu krastmalu, kur ir ļ oti patī kami vakarā staigā t, dzerot mohito, ko tur gatavo daž i kubieš i! Tas ir kaut kas!
Pludmale laba, plata, neviens nevienam netraucē . Var ņ emt lī dzi sauļ oš anā s krē slus un saulessargus (mū su pludmalē divi sauļ oš anā s krē sli + lietussargs 7.5 eiro diennaktī , Amadores - 10 eiro), bet tas nebija vajadzī bas, jo. pludmalē ir akmens grē da, uz kuras ir ļ oti ē rti atspiesties uz elkoņ iem, lai sauļ oties, un, ja jums ir nepiecieš ams ē st ē nu! ))

Visvairā k izbraukš anas brī dī mū s uztrauca laikapstā kļ i. Gizmeteo laikapstā kļ i Laspalmasā tika paziņ oti kā.19-20 gaiss un tas pats ū dens. Tas bija nedaudz satraucoš i, jo no Laspalmasas lī dz Maspalomasai kopā.55 km, mū suprā t, liela atš ķ irī ba nevar bū t. . . Izrā dā s, ka var! ))) Nezinu kā , bet mū su temperatū ra Nenolaidieties zem 25-26, tas bija 29! Un viņ i ieradā s Laspalmasā š ortos-T-kreklos - visi ir jakā s, zā bakos (nu, protams, viņ i nedaudz sabijā s, viņ iem toreiz bija 20, bet bija arī auksts vē jš ), vā rdu sakot, laika apstā kļ i ir labi! Okeā ns arī nav nekas tā ds, uzmundrinoš s. Bija nedaudz neē rti iet iekš ā , bet tad es negribē ju tikt ā rā !
Klimats tur kopumā ir pā rsteidzoš s, tā tieš ā m ir patiesī ba "Mū ž ī gā pavasara sala! " Saule cepina, vē jiņ š pū š , miglas nav, ē rti, silti. Visa Eiropas pensija tur karā jas! )))
Viesnī cas teritorija tika apskatī ta tikai pē dē jā dienā , izbraukš ana bija vē la, par 30 eiro pagarinā ja istabu un pē c vakariņ ā m nolē mā m izbaudī t baseinus! ))) Ir divi, plus bē rnu peldbaseins, un divas lielas dž akuzi - beidzot uzpū tā s! )))
Ļ oti iesaku! Un viesnī ca un sala!
Lai visiem jaukas brī vdienas! )))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu