Barselona un tās apkārtne.

04 Oktobris 2018 Ceļošanas laiks: no 11 Septembris 2018 ieslēgts 16 Septembris 2018
Reputācija: +6554
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Barselona 2018

Kopš.2015. gada mū s gaida ceļ ojums uz kontinentā lo Spā niju. Tad mē s lidojā m no Kanā riju salā m. No vienas puses, š ķ iet, ka viņ i viesojā s Spā nijā , bet kā izskatā s cietzeme, tas ir jā izdomā . Mē s jau esam dzirdē juš i daudz pozitī vu atsauksmju par Barselonu, un š ī pilsē ta jau sen ir bijusi vē lmju sarakstā . Un tad, it kā zvaigznes sakrita - bezvī zu rež ī ms, UIA zemo izmaksu tarifi un pat č etrzvaigž ņ u viesnī ca, tas viss padarī ja ceļ ojumu salī dzinoš i lē tu un noteikti neaizmirstamu. Nu kā lai nevilina biļ etes! Pirms gada, septembrī , tika pieņ emts stingrs lē mums lidot, atliek tikai pagaidī t gadu, pareizā k sakot, atkā rtoti ceļ ot. Sā kumā bija Seiš elu salas un Katara, tad Poznaņ a un Berlī ne, Frankfurtes darba dienas, ķ ī nieš u piedzī vojumi, gruzī nu dzī res, Melnkalnes lidojumu transfē ri, Norvē ģ ijas paradī ze, un visbeidzot kā rta bija paš ai Barselonai.


Š ajā ceļ ojumā mē s pā rgā jā m uz nā kamo ceļ ojuma posmu — vienu mugursomu un nelielu pilsē tas mugursomu. Patī kams ceļ ojuma brī dis ir tas, ka mums bija tikai viena viesnī ca bez pā rvā kš anā s ar mantā m un jaunā m apmetnē m. Sā kumā š ķ ita, ka tas krietni atvieglos ceļ ojumu, tač u praksē izbrī vē juš ais laiks izrā dī jā s lī dz galam piepildī ts ar apskatā mo vietu sarakstu. Google pirms brauciena tradicionā li solī ja lietu un pē rkona negaisus, patiesī bā applū dā m tikai reizi stundā . Lidojums noritē ja viegli, bez turbulences vai bez tā s, un š oreiz pat bez pā rsē š anā s. Lai gan š ajā marš rutā bija iespē ja. No lidostas uz mū su viesnī cu kursē ja tieš ais autobuss. border-width: 0px; margin: 0px" />

Reģ istrē š anā s notika daž u mirkļ u laikā . Viesnī ca nebija mums raksturī gā lī menī , pat 4 zvaigznes. Par nakti maksā ja 46.5 eiro, nevis 100. Tā bija vai nu akcija, vai kļ ū da. Es to atradu, izpē tot reklā mas banerus daž ā dā s vietnē s. Vē l nesen baidī jos, ka izlī guma laikā sā ksies problē mas. Savukā rt Daš a bija pā rliecinā ta, ka mē s tiksim izmitinā ti kaut kur pagrabā , istabā bez logiem. Bet mū s gaidī ja mā jī ga istabiņ a 2. stā vā , baseins un karaliskā s brokastis (un attiecī gi arī vakariņ as). Kur sā kt? Kartē ir desmitiem desmitu zvaigž ņ u un ne tikai Barselonā . Ahh panika! Tā tad, sā ksim ar marš rutu uz Montjuic, nē , tas ir ļ oti tuvu, vajag paķ ert kaut ko tā lā k. Tā tad sā ksim ar Katalonijas laukumu. Mē s sā kā m ar Gaudi arhitektū ru.

Mē s ar Daš u neesam ī sti arhitektū ras eksperti, tač u mā jas ir normā las, ar rakstiem. Kā da meitene ar broš ū ru mums apliecinā ja, ka, ja maksā sim apmē ram 20 eiro par cilvē ku, tad mums parā dī s izcilā ko remontu. Bet atmiņ as par mū su paš u remontu joprojā m ir diezgan svaigas, un es nevē los pie tā m atgriezties) Visiem cilvē kiem uz ielas bija kaut kas kopī gs. Burtiski katrs treš ais bija ietī ts karogā , katrs otrais bija ģ ē rbies rozā T-kreklā , un visi virzī jā s noteiktā virzienā .

Tā izrā dī jā s Katalonijas diena. Mē s metā mies pē c kustī gā pū ļ a, kas pā rauga neiedomā jamā sastrē gumā . Grū ti bija pakustē ties pat metru. Cilvē ki kliedza, aplaudē ja, vicinā ja karogus. Wi-Fi kvalitā te pilsē tā ir atzinī bas vē rta, pat ar tā du cilvē ku pū li tas darbojā s gandrī z ideā li. Tā lā k mē s gribē jā m redzē t triumfa arku, bet viss pū lis pā rcē lā s uz turieni. Pa ceļ am galvenais bija neķ ert kausus pē c monē tā m, ka te sarindojas bezpajumtnieku rindas. Kuri ik pē c desmit metriem ir č etrrā pus un prasa kaut ko no garā mgā jē jiem. Spriež ot pē c bezpajumtnieku skaita Spā nijas kultū ras galvaspilsē tā , problē ma ar č igā nu skaitu Kijevas dzelzceļ a stacijā neš ķ iet tik aktuā la. Mums bija jā glā bjas paš iem, tā pē c mē s vispā r neko neredzē sim. Patvē rā mies plaš ajā Ciutadella parkā . Ja Gaudi arhitektū ra mū s ī sti neuzrunā ja, tad parks izrā dī jā s ļ oti, ļ oti forš s. Tas patieš ā m ir lielisks cilvē ces radī jums. Mē s ar Daš u mī lam skaistus parkus, š is droš inā tā js ir kaut kā ī paš s.


Vai daudzstā vu strū klaka, vai papagaiļ u bari, vai neparasts ezers ar kokiem, kas aug tieš i no ū dens, š ajā parkā ir kaut kas tā ds, kā citiem trū kst.

Pa ceļ am mē s uzkodas McDonald's. Biju pā rsteigta, ē dienkartē ieraugot alu. Kā dreiz lasī ju, kas ir iespē jams McDonald's, bet starp iepriekš ē jiem trī sdesmit daž ā du valstu McDonald's ar š o satikā m pirmo reizi. Vakaru pavadī jā m Vecā s Barselonas un Gotiskā kvartā la rajonā . Š ī m zonā m ir jā dod sava, patiesi mā jī ga atmosfē ra nebeidzamai klejoš anai.

Jū s varat stundā m ilgi staigā t bezmē rķ ī gi un bū t laimī gs. Galvenais neapstā ties, citā di š okolā des puiš i sā ks mē ģ inā t pā rdot narkotikas. Mē s ar Daš u pat veicā m eksperimentu. Es teicu, ka, ja jū s apstā jaties un stā vat uz kā das no centrā lajā m ielā m, tad nepaies pā ris minū tes, lī dz narkotikas sā ks planē t. Mē s atzī mē jā m laiku, es sā ku pā rvietoties uz mā jī gu vietu, lai tur pieceltos un gaidī tu laimi. Pagā ja aptuveni 4 sekundes, kad kā ds afrobarselonietis mani satvē ra un pieprasī ja nopirkt narkotikas.

Jau no paš a rī ta mē s viesnī cā baudī jā m elegantas brokastis. Manuprā t, š ī s ir vienas no labā kajā m brokastī m, ko esam ē duš i mū su ceļ ojumos. Paē dā m tik daudz, ka tad bija pā rbī dī tas pusdienas. Mū su pusdienas sastā vē ja no sviestmaizē m un saldumiem, kas bija brokastī s?? ? ? Mums bija neatrisinā ts jautā jums, kā nokļ ū t Monseratā . Google rā dī ja, ka jā brauc ar tieš o vilcienu tieš i pie viesnī cas, bet puisis reģ istratū rā ļ oti, ļ oti pā rliecinoš i pā rliecinā ja, ka vajag uz centru un pa to paš u lī niju doties uz Monseratu. Es viņ am norā dī ju, ka Google parā da, ka mē s varam doties tieš i no š ejienes. Bet puisis ar afrikā ņ u saknē m teica, ka viņ š zina labā k nekā Google. Aizbraucā m uz centru, iekā pā m vilcienā , aizbraucā m uz savu viesnī cu, pie vilciena bija pietura un braucā m ar to paš u vilcienu tā lā k. Iztē rē ja papildu naudu un laiku, lai pā rliecinā tos, ka Google zina labā k. Kad nonā cā m vajadzī gajā pieturā , mums bija jā pā rsē ž as speciā lā vilcienā , kas brauc augstu kalnā pa zobratu dzelzceļ u. Akmeņ ainā s ainavas š eit nav slavē jamas.


Daž ā da garuma tū risma marš ruti atš ķ iras no paš a tempļ a. Izvē lē jā mies garā ko - Sant Jeroni, un devā mies ceļ ā . Taka vienā virzienā ilga apmē ram divas stundas. Starp akmeņ iem formas netika atrastas. Es sev atzī mē ju suņ a formas akmeni un pat nosaucu to par Gruveru. Bet skaistums ir klā t, tie, kas sasniedz paš as beigas, kā balvu saņ em apskatu ar panorā mu lielā augstumā . Š eit daudziem ir vieta uzkodā m, bet mē s ieturē jā m maltī ti uz tuvē jā klints, kur nebija tū ristu takas. Nā cā s nedaudz kā pt ar ekstrē mu. Bet visa virsotne ir tikai mums!

Atpakaļ ceļ ā mē s nejauš i nokavē jā m kā du pagriezienu un nonā cā m citā Sant Joan skatu laukumā no pavisam cita tū risma marš ruta. Š eit tū risti uzkā pa funikulieri. Atgrieš anā s pā rgā jiens bija ļ oti ainavisks. No visa ceļ ojuma Monserata ieņ ē ma pirmo vietu atrakcijā s.

Kad braucā m atpakaļ , mū s vajā ja pē rkona negaiss. Spē cī gs zibens iespē ra tieš i kalnos, labi, ka vilciens nesamirkst. Rezultā tā stundas laikā vē tru apsteidzā m. Paš ā Barselonā veiksmī gi noķ ē rā m otro reizi. Tas bija applū dis tā , ka pā rejā no lifta lija plū di. Papildus plū diem pā reja vienkā rš i bija pilna ar kedu maisiem, ar kuriem š eit tirgojas vietē jie uzņ ē mē ji ar dienvidu akcentu. Likā s, ka š ī vē tra nekad nebeigsies. Tiklī dz lietus nedaudz rimā s, mē s pā rcē lā mies uz vietē jo wok. Gardas vakariņ as diviem maksā ja 16.5 eiro. Pat pē rkona negaiss apstā jā s no tā , kā mē s paē dā m garš ī gas vakariņ as. Un atkal nakts Barselona mū s vilinā ja ar savā m š aurajā m ieliņ ā m. Barselonā labā ziņ a ir tā , ka ir daudz vecu rajonu, un daž i pā rceļ as uz citiem. Tu neej visu laiku uz tā m paš ā m vietā m, bet katru reizi atklā j ko jaunu. Lai cik banā li tas izklausī tos, mums un Daš ai patika dzī vā s statujas uz ielā m.

Š ķ iet, ka tā ir veca un izsmelta tē ma, bet š eit viņ i tieš ā m ir savas jomas profesionā ļ i. Un tiklī dz neviens nemē ģ ina kaut ko pā rdot statujā m) Labi, labi, stā sts nav par Ā friku. Mums ar Daš u nekā di nav nekas pret internacionalitā ti vai ā das krā su. Vienkā rš i nav skaidrs, kā pē c tieš i konkrē tas diasporas pā rstā vjus vieno vē lme tirgot krā mus un nodarboties ar nelegā lu biznesu. Bet pats interesantā kais ir tas, ka masveida ubagoš anu Barselonā audzē Eiropas izskata cilvē ki. Viena no interesantā m apmeklē tajā m vietā m bija Disney veikals, kur pat nopirkā m sev kā du suvenī ru. Un otrā forš ā apmeklē tā vieta bija noslē pumains veikals. Viņ š bija noslē pumains vā rda tieš ā kajā nozī mē . Mē s pievē rsā m viņ am uzmanī bu tī ģ era skaļ ā s rū cinā š anas dē ļ . Pie ieejas sienā s karā jā s lielas jautā juma zī mes. Nu, tirgotā ji, jū s sapratā t, mē s dosimies uz š o veikalu. Veikals bija saistī ts ar apģ ē rbu. Bet viņ š negribē ja tik viegli iet prom, jo ​ ​ viņ am bija otrais stā vs, uz kuru uzkā pa varavī ksnes eskalators.


Kā pē c gan nebraukt uz š ī . Arī bezmaksas spē ļ u automā ti ar vecā m spē lē m. Tā tad, mums ir jā virzā s tā lā k, jebkurā gadī jumā no drē bē m mums nekas nav vajadzī gs. Tač u veikals mū s nesteidzā s laist ā rā . Uz varavī ksnes eskalatora mē s ar Daš u apmaldī jā mies tā , ka 3 minū tes meklē jā m viens otru. Pie izejas no veikala mū s gaidī ja pē dē jais trumpis, tā bija ī sta tī ģ era hologramma, kas iznā ca no bedres un ņ urdē ja. Daž reiz viņ š kaut ko ē da un pat stā vē ja uz ī stiem priekš metiem. Š is ir lī dz š im labā kais apģ ē rbu veikals, ko esam apmeklē juš i š ajā visumā .

Nā kamo rī tu veltī jā m paš ai Barselonai. Ceļ š uz Montjuic cietoksni mums atkal š ķ ita pā rā k tuvs, un mē s devā mies uz Guell parku. Vienā no stā stiem jau esam atzī mē juš i mū ž ī go Eiropas problē mu – visu nemitī gi remontē . Barselona š eit vienkā rš i pā rspē ja visus rekordus, slī pmaš ī nu un urbju skaņ as dziedā ja unisonā gandrī z visur. Centrā lajā parkā tikko notika liela renovā cija.

Bet bezmaksas parka daļ a vienmē r ir priecī ga ikvienu uzņ emt un iepriecinā t ar putnu skaistumu un dziedā š anu. Kopumā mums parks patika. Bet mē s nebijā m apmaksā tajā daļ ā . Starp citu, pilsē tu ļ oti patī kami pā rsteidza eskalatoru klā tbū tne daž ā dā s vietā s, kur nepiecieš ams kā pt uz apskates vietā m. Pat pa ceļ am uz parku ielū kojā mies Vince mā jā , š ī mā ja tieš ā m ir neparasti skaista, vismaz no ā rpuses noteikti. Saule tuvojā s savam zenī tam un vajadzē ja kaut kur pavadī t siestu. Mē s devā mies uz zinā tnes muzeju CosmoCaixa. Krokodils dī ķ ī , kas atradā s muzejā , nolē ma pavadī t siestu pie maltī tes.

Bet, par laimi, stikls mū s no viņ a š ķ ī ra, un krokodils nebija ē dis. Aiz stikla ir vesels mini mež s ar eksotiskiem putniem un zivī m. Varē ja ieiet mež ā , tur mū s gaidī ja milzī ga kapibara. Paš ā muzejā ir daudz zinā tnisku interaktī vu parā dī bu. Visur varē ja kaut ko atklā t sev un piedalī ties. Bija arī izstā de ar robotiem, kuri neļ ā va sevi uzvarē t tic-tac-toe.

Pē cpusdienas maltī ti pavadī jā m blakus krokodilam, kurš mū s vē roja ar stingru skatienu, un tad kaut kur aizpeldē ja un paslē pā s koku saknē s. Muzejs bija labs,

bet uz ielas mū s gaidī ja než ē lī ga 30 grā du saule. Netā lu no muzeja ir vesela pils kaut kā dā veidā saistī ta ar slaveno arhitektu, bet tā kā pils bija atvē rta tikai lī dz 15:00, tad nevarē jā m noskaidrot, kā un ar ko tā ir saistī ta. Nā kamais mū su marš ruta punkts Hortas labirints.


Es vienmē r esmu sapņ ojis staigā t krū mu labirintā , kas ir garā ki par mani. Un 43. valstī sapnis piepildī jā s. Labirints izskatī jā s mazs, bet izrā dī jā s pilnī gi pietiekami, lai tur klī stu un nonā ktu strupceļ os. Krievvalodī gie tū risti klī da pa labirintu. Mē s izvirzī jā m sev mē rķ i nokļ ū t lī dz centram, netraucē jot krievvalodī gajiem. Mums ir sava veida spē le pac-man formā , kuru spoki dzenā pa labirintu.

Barselonā transporta biļ etes ir ļ oti ē rtas, ar vienu biļ eti par 1.02 eiro (ja pē rkat 10 katra), varat braukt 1:15 ar jebkuru pā rsē š anā s skaitu jebkurā sabiedriskajā transportā . Mums bija marš ruts uz Tibidabo kalnu. Marš ruts sastā vē ja no diviem metro funikulieriem un autobusa. Ceļ š ilga 1:16. Tā ka mē s pat uz minū ti jutā mies kā nemiernieki, kas iet pret sistē mu! Ak jā , mē s esam tik neparedzami! Kalna galā atrodas Svē tā s Sirds templis, kas, iespē jams, ir redzams no jebkuras vietas Barselonā .

Tur ir arī atrakciju parks. Bet parks, š ķ iet, ir nolē mis sacensties ar to pili, kas ir atvē rta lī dz 15:00. Parks ir atvē rts tikai divas reizes nedē ļ ā . Bet jebkurā gadī jumā ir lieliska visas pilsē tas panorā ma. Š o vakaru pavadī jā m Raval rajonā . Un tas bija vē l viens romantiski apburoš s vakars! Nē , es nepirkš u Coffee Shop, beidziet traucē t mū su vakara romantiku! Puisis nerunā ja krieviski, bet nezaudē ja cerī bu pā rdot mums kopni, nezinot valodu.

Mē s mainī jā m dienas, izpē tot Barselonu un tā s apkā rtni. Š odien bija kaimiņ pilsē tas apskates diena. Lai nokļ ū tu ar vilcienu, tas aizņ em apmē ram stundu. Pilsē ta ir veca un mā jī ga. Pastaigā jieties trī s stundas Taragonā .

Kad apskatī jā m pilsē tas galveno daļ u, es pamanī ju, kā pa nelī dzeno ielu staigā ja ļ oti austrumnieciska izskata meitene, piemē ram, karaliene, un bariņ š bē rnu skrē ja viņ ai pakaļ . Mē s metā mies uz ielu krustojumu, kamē r ejam, garā m gā ja cits personā ž s, kā ds sultā ns. Kā mē s noskaidrojā m, š ie varoņ i nebija gluž i ī sti.


Un ne tikai bē rni skrē ja, bet tikai attiecī bā pret varoņ u augumu, parastie cilvē ki š ķ ita kā bē rni. Mē s staigā jā m ar karalisko ģ imeni apmē ram 20 minū tes, lī dz viņ i sasniedza skolu un pazuda aiz tā s durvī m. Iznā ca interesants priekš nesums. Uz viena no pilsē tas plakā tiem mē s redzē jā m š os varoņ us, acī mredzot, kā du no š ī m dienā m š eit bū s vesela brī vdiena, un š is bija mē ģ inā jums. Pilsē tiņ a spē ja mū s pā rsteigt.

Atkal Barselona

Mē s atgriezā mies dzimtajā Barselonā . Priekš ā vē l puse skaistas dienas, un beidzot varat sā kt marš rutu no Venē cijas torņ iem uz Montž uika cietoksni. Marš ruts veda cauri strū klakai, nacionā lajam muzejam un nez kā pē c cauri sporta kompleksam, kas bija iezī mē ts mū su marš rutā .

Mē s neatcerē jā mies, kurš no mums un kā pē c viņ u atzī mē ja, bet, kad nokļ uvā m, tas kļ uva skaidrs. Acī mredzot š ī nav tikai sarež ģ ī ta, bet slē pta platforma kosmosa kuģ u palaiš anai. Laukums izskatī jā s tā , it kā Padomju Savienī ba attē lotu ļ oti tā lu nā kotni. Ja man bū tu jā saliek leģ enda par š ī s vietas izcelsmi, es noteikti pastā stī tu, kā citplanē tieš i š eit uzbū vē ja pā rsū tī š anas moduli ar skaidru nosē š anā s orientieri. Google tī klā viena no ē kā m ir atzī mē ta kā telekomunikā ciju tornis. Bet ticiet man, visticamā k, tas ir lā zerierocis vai kā ds melno caurumu ģ enerators!

Tā lā kais ceļ š uz pili bija ļ oti zaļ š un gleznains. Man ļ oti patika š ī Barselonas daļ a. Bija arī botā niskais dā rzs, bet diemž ē l arī tur viņ iem nepatika ilgi strā dā t. Un dā rzs jau bija slē gts. Pils mū su cerī bas nepievī la. Papildus teritorijai pavē rā s skats uz milzī gu ostu un lidostu, kurā pastā vī gi nolaiž as lidmaš ī nas.

Kopumā ļ oti patī kami, ka mū su aviokompā nijā m ir tik forš i marš ruti par pieņ emamā m cenā m. Nā kamajā dienā mums bija ieplā nots kaut kas ļ oti grandiozs. Tas ir tas, kam mē s tuvojā mies daudzā s valstī s, bet nenokritā m laikā . Un tagad mē s esam to ieplā nojuš i un dzī vojam ļ oti tuvu. IKEA tiekamies!


Mē s ar Daš u jau sen vē lē jā mies iekļ ū t š ajā brī niš ķ ī gajā veikalā , un mē s esam to cilvē ku pū lī , kuri gaida atvē rš anu. Atklā š anai vajadzē ja bū t pirms 10 minū tē m, bet veikals, š ķ iet, velk intrigu. Vispā r domā jā m, ka lī dz atvē rš anai bū sim vieni, bet nez kā pē c visiem izrā dī jā s, ka vajag, un pat tik agri. Bū tī bā visi gaidī ja atklā š anu IKEA kafejnī cā . Nez kā pē c veselas ģ imenes sā tī gas brokastis ieturē ja nevis mā jā s, bet gan veikalā . Cenas š eit bija lē tā kas nekā pilsē tā , un acī mredzot ē diens garš oja labā k, jo tas bija tik populā rs. Mē s reģ istrē jā mies lojalitā tes programmā un tagad mums pienā kas bezmaksas kafija! Un tad atveras durvis, un milzī gs pū lis kā upe ieplū st nebeidzamajos Ikea plaš umos. Veikals tieš ā m jocī gs, it kā nemitī gi pā rvietotos no dzī vokļ a uz dzī vokli pa neredzamiem portā liem. Man tieš ā m bija sajū ta, ka veikals mani vē ro, bet tai te vajadzē tu bū t normai. Cik man zinā ms, IKEA analizē datus par to, kurš un kur pavada laiku un kas viņ us interesē vairā k.

Š odien bija mū su pē dē jā diena un varē jā m droš i noskatī ties visu, ko 5 dienu laikā nebijā m redzē juš i.

Protams, jums vajadzē ja apmeklē t Sagrada Familia. Bet tā kā tas vē l bū s bū vniecī bas stadijā kā dus 8 gadus, tad vairā k par tā apmeklē š anu lasiet blogā ne ā trā k kā pē c 10 gadiem. Mē s gā jā m cauri Garcia rajonam uz Gü ell parku, kur ieturē jā m tradicionā lu maltī ti. Parkā bija smieklī ga situā cija ar Spā nijas policiju. Policiste kaut ko apsū dzē ja krievvalodī gā s meitenes. Cik sapratā m, viņ i bez atļ aujas iebrauca parkā ar maš ī nu. Kā da spā ņ u meitene mani tracinā ja ar prasī bu, lai es beidzu stā vē t, kur esmu, un klausī ties, kā viņ i mē ģ ina uzlikt naudas sodu krieviem. Š ī prasī ba tika izteikta skaistā spā ņ u valodā , tač u ž estu bū tī ba bija skaidra. Meitene iepazī stinā ja ar sevi kā policisti, un pat draudē ja pā rbaudī t manus dokumentus, bet beigā s pat nevarē ja parā dī t savus. Es rakņ ā jos savā somā un nevarē ju to atrast. Drī zā k viņ a izlikā s, ka ir mainī jusi savas domas par to iegū š anu. Ar visu to meitene nebija formā . Otrs, kas nojauca sodu, bija formas tē rpā , bet ne tas, kurš man nā ca klā t. Neskatoties uz mū su ledaino mieru, policista tante uzvedā s diezgan izteiksmī gi. Mē s stā vē jā m apmē ram 5 metru attā lumā no tā , kas notiek uz otras takas. Diemž ē l mē s nezinā m Spā nijas likumus, bet policijas darbs man š ķ ita ā rkā rtī gi neprasmī gs. Bet es domā ju, ka tas ir publiskā vietā , kur ir tiesī bas atrasties pilnī gi katram, neš ķ ē rsojot nekā das policijas lentes, neiejaucoties nevienā izmeklē š anā , man ir visas tiesī bas. Un vē l jo vairā k, lai noskaidrotu, ko tieš i es pā rkā pju, ja ir pā rkā pums.

Pat tajā dienā mums bija garas pastaigas pa Barselonas promenā di.


Laiks apmā cies, jū ra nepiesaistī ja, bet tomē r bija ļ oti patī kami pastaigā ties. Vakaru pavadī jā m jau sevi pierā dī juš ajā skaistajā Ciutadella parkā . Un pē c maldī š anā s pa vecajā m ielā m mē s devā mies uz flamenko š ovu.

Š is prieks maksā no 15 eiro vienai personai un ilgst 30 minū tes vai ilgā k, atkarī bā no izvē lē tā izrā des. Izrā de bija ļ oti iespaidī ga, tas bija skaistā kais vakars š ajā ceļ ojumā . Varē ja maksā t vairā k par garā ku izrā di, ja viņ i bū tu pratuš i tā dejot. No rī ta mums vē l bija laiks pastaigā t pa rajonu, kur atradā s mū su viesnī ca. Pastaigas spilgtā kais punkts bija vectē vs, kurš , sē ž ot uz soliņ a, pusoperas balsī dziedā ja spā ņ u dziesmas.

Tā mē s beidzot nokļ uvā m tik slavenajā tū ristu pilsē tā , kas liek visiem tajā iemī lē ties. Mū su ceļ ojums mums patika, var pat teikt, ka gandrī z ļ oti. Visvairā k man patika Monserata un nakts svē tki Barselonas vecajos kvartā los. Ciutadella Park tiks iekļ auts mū su virtuā lajā labā ko parku kolekcijā , ko esam redzē juš i. Nu CosmoCaixa muzeju nemaz nevajag iekļ aut topā , ja nemaldos, tad š is ir jau otrais mū su ceļ ojumu laikā apmeklē tais muzejs.

Ceļ ojuma informā cija

Ceļ ojuma datums: 11.09. 2018. –16.09. 2018.

Ilgums: 5 pilnas dienas

Lidojuma biļ etes: UIA

Viesnī cas: Ostrovok

Ekskursijas: viens pats

Ceļ ojuma grū tī bas: 2/10 (viegli)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (16) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums