Barcelona lēnām (1. daļa)

23 Jūnijs 2018 Ceļošanas laiks: no 02 Jūnijs 2018 ieslēgts 09 Jūnijs 2018
Reputācija: +1400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā kotnē jie dati - nedē ļ a Barselonā , ģ imene (es, sieva un 16 gadus vecais dē ls), vē lme redzē t visu, kas mums nozī mē visvairā k (galvenokā rt modernisma š edevrus / Gaudi), izpratne, ka mē s maz ticams Atgriezties. Galvenā s ģ imenes locekļ u vē lmes ir "vairā k staigā t, mē s nevē lamies muzejus, ī paš i gleznas. "

Plā nojot tika izmantota informā cija no Turpravda vietnes lietotā jiem, kas ir oficiā lā Barselonas ceļ ojumu vietne https://www.barcelona.com/ (ļ oti iesaku — informatī vs), un manas atmiņ as par Barselonas apmeklē jumu pirms 25 un 15 gadiem.

Uz viesnī cu https://www.turpravda.ua/es/barselona/Zenit_Borrell- h82428 -r317687.html ieradā s pulksten 10:00, reģ istrā cija tika veikta pulksten 13.

Atkā pties — kurā apgabalā vislabā k apmesties.


Patiesī bā viņ i gā ja uz viesnī cu Ramblas ielā , bet kavē jā s ar samaksu un numuriņ u atstā ja, nā kamais variants, Vecrī gā , arī nebija laikā . Izvē le bija diezgan ierobež ota, mums bija kompleksā tū re (transfē rs + viesnī ca), no divā m viesnī cā m Eixample rajonā tika izvē lē ta mū sē jā , Hospital Clinic metro rajonā . Un viņ i to nenož ē loja. Lai gan ne tuvu nevienam apskates objektam (15 minū š u gā jiena attā lumā no Casa Milla, 25 lī dz Spā nijas). Bet lī dz metro 7-8 minū tes. Turklā t galu galā Eixample ir modernisma Barselonas sirds, un dzī voš ana tajā un tā gara piesā tinā ta izrā dī jā s pareizā izvē le!! !

Š ai dienai plā nojā m ekskursiju pa pilsē tu ar tū ristu autobusu....Bet...nakts brauciens bez miega gandrī z ieviesa korekcijas: spē ka bija acī mredzami maz. Ar kā jā m devā mies izlū kgā jienā uz Casa Milla.

Dievs, cik skaistas mā jas! ! ! Pā ris fotoattē li katrā blokā !

Kad sasniedzā m Casa Milla, mē s sapratā m, ka mums vairs nav spē ka. . .

Mē s nolē mā m atgriezties viesnī cā atpū sties. Pa ceļ am devā mies uz tirgu netā lu no viesnī cas. Augļ i un dā rzeņ i nav nekas negaidī ts, bet jū ras veltes !!! ! ! Nolē mā m nopirkt kaut ko uzkodu pē c miega, sā kā m ar olī vā m. Tas uzreiz ir fiasko - izrā dā s, ka viņ iem š eit, tirgū , ir elektroniska rinda, Kā rli ! ! ! (fotoattē lā augš ē jā labajā stū rī - tā numurs, kurš š obrī d tiek apkalpots).

Bija tik grū ti apzinā ties, ka mē s š eit esam barbari no austrumiem, ka aizbē gā m no tirgus, neko nenopirkuš i. Un iepretim esoš ajā veikalā uzkrā jā m jamonu. Protams, skatoties uz cenu 70 eiro par kg, kaut kā jū tas neē rti. . . Bet, saņ ē musi drosmi, paņ emu gabaliņ u jamon, 2 veidu brī , rokforu, sieru un pie kases izrā dā s 22 e - tas jau ir pacieš ami.

Vakarā pē c atpū tas dodamies uz Plaza Españ a, lai noskatī tos krā su muzikā lo strū klaku. Protams, ejam kā jā m, esam apņ ē mī bas pilni staigā t VISUR un VIENMĒ R, lai redzē tu vairā k! Ir tik daudz skaistu mā ju!

Un strū klaka mū s nepievī la.

Viņ i gā ja viņ am klā t. Cilvē ki skatā s no Arē nas jumta, bet attā lums man likā s liels, metri 200. Tiesa, mū zika gandrī z nav dzirdama, bet ū dens un gaismas/krā su spē le iespaidī ga. Pienā cī ga vakara izklaide. Tas ir mans viedoklis. Bet mans (mazemocionā lais) dē ls ir sajū smā – “superī gi, paldies, ka atvedi mani uz š ejieni! ”, viņ š pat pateicī bā paspieda man roku. Un es arī pā ris reizes š eit ierados bez vecā kiem.

Protams, mē s ejam atpakaļ . Barselona ir pā rsteidzoš a. Vienojamies, ka rī t no rī ta atkal brauksim uz Gotisko kvartā lu, metro bez!


Pamostoties, mē s sapratā m, ka esam aizrā vuš ies ar staigā š anu visur, mū su kā jas nav no dzelzs. . .

Tā tad, brauksim ar metro.

Atkā pties — transports.

Barselonu brauc ar T10 biļ eti 10 braucieniem metro par 10 eiro, kas iegā dā ta tirdzniecī bas automā tos pie jebkuras stacijas ieejas. Jā , viss maš ī nā ir spā ņ u valodā , bet jums ir jā bū t pā rliecinā tam, ka jums ir nepiecieš ams tieš i T10 pirmajā zonā , kā arī pietiekamas romā ņ u-ģ ermā ņ u valodu zinā š anas, lai saprastu, ka "confirmado" = "apstiprinā t" = apstiprinā t, nu, vairā k loģ ikas. Maksā ju ar karti, var maksā t skaidrā naudā (vajadzī gas banknotes un monē tas).

NEIZDEVĒ JIET vienu biļ eti, ko iegā dā jas vairā k nekā viena persona. Turnikets ļ aus jums cauri, tač u ir iespē jamas pā rbaudes, it ī paš i pie savienojumiem. Mē s vienkā rš i aizmirsā m par š o noteikumu, pieķ ē rā m pā rbaudes laikā , bet es pasmaidī ju, parā dī ju, ka mē s trī s izgā jā m vienu biļ eti un mums tika piedots. Katalā ņ i izrā dī jā s ļ oti iecietī gi pret tū ristiem, pateicoties viņ iem (atš ķ irī bā no zvaigž ņ u franč iem kā dreiz). Neizmetiet savu biļ eti pirms izkā pš anas no metro (tā paš a č eka dē ļ ).

Rezultā tā.6 dienas ar metro brauca par 20 sekundē m vienai personai. Papildus metro mē s divas reizes braucā m ar taksometru: no viesnī cas uz Gü ell parku (15.  vieta - tur ir ļ oti tā lu no metro) un no Katalonijas laukuma lī dz lidostai (30. ). Nu, mē s ar vilcienu braucā m no lidostas uz Passage Grazie. Taksometra cena š ķ ita pieņ emama, it ī paš i, ja vairā k nekā.2 cilvē ki.

Gotiskā kvartā la apskate sā kā s no galvenā s katedrā les. No ā rpuses tas ir iespaidī gi.

Diemž ē l mē s netikā m iekš ā . Š ķ iet, ka viņ i ieradā s darba laikā , bet tū ristus aizsū tī ja uz "pagalmu" sakarā ar to, ka bija dievkalpojums (tas bija svē tdien). Atvainojiet.

Tač u "pagalms" mū s nepievī la - milzī gs zaļ umu daudzums reliģ iskajā ē kā ir patieš ā m neparasts un ļ oti jauks. Ī paš i slavenā s zosis.

Tad mē s klejojā m pa š aurajā m Gotiskā kvartā la ieliņ ā m. Mums tas ļ oti patī k, un mums tas patika.


Tas aizņ ē ma apmē ram trī s stundas.

Pē c vakariņ ā m viss nenotika saskaņ ā ar plā nu. Lietus nā k. Palau Gü ell, kur nebija rindas, viņ i teica, ka biļ ete ir iespē jama uz 3 stundā m (45 minū tes jā gaida lietū ). Nolē mā m doties uz netā lu esoš o Boqueria tirgu, bet aizmirsā m, ka (atkal š ajā sasodī tā ) svē tdienā tas ir slē gts. Uzspļ ā va uz visu un atgriezā s viesnī cā , lai nesamirktu un nesaslimtu. Lija lī dz vakaram.

Runā jot par laikapstā kļ iem.

Š oreiz izrā dī jā s daudz vē sā ks, nekā gaidī ts, un tas ļ oti palī dzē ja mū su pastaigā m. Temperatū ra bija 20-23 grā di ar daļ ē ji mā koņ ainu laiku - optimā ls apskates tū rismam.

Vakarā mē s devā mies apskatī t Illuminated Sagrada Familia. Sā kumā krē slas stundā ā ra apgaismojuma vē l nebija, tikai no iekš puses nedaudz spī dē ja vitrā ž as. Tad ar tumsu viņ i apgaismoja ā rpusi (tikai prož ektorus). Bija ļ oti skaisti, svinī gi, cilvē ku jau bija ļ oti maz. Novē rots pā rsvarā sē ž ot uz soliņ a parkā . Ļ oti iesaku. Pietika ar stundu.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums