Santa Marta Hotel 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.210
№1 viesnīcas reitingā Barselona
Viesnīca Santa Marta atrodas pilsētas centrā, dažu metru attālumā no Gotiskā kvartāla un pludmalēm. Viesnīca ir vienkārši iekārtota. Netālu no viesnīcas atrodas autobusu pieturas un metro stacijas, no kurām var nokļūt pilsētas galvenajās vietās. Viesnīcas atrašanās vieta ir ideāla tiem, kas meklē vietu netālu no muzejiem, pieminekļiem un ostas. Grupo Gargallo viesnīcu ķēde.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
laba atraš anā s vieta lī dz jū rai un galvenajā m apskates vietā m. Pieticī gas brokastis, ir pā ris numuriņ i gandrī z kā bildē . Viss ir vecs un nolietots, bet jū s varat pievē rt acis uz to Barselonas labā . Ja iespē jams, viņ i var reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku (telpā bijā m jau 7:00). … Tomēr ▾ laba atraš anā s vieta lī dz jū rai un galvenajā m apskates vietā m. Pieticī gas brokastis, ir pā ris numuriņ i gandrī z kā bildē . Viss ir vecs un nolietots, bet jū s varat pievē rt acis uz to Barselonas labā . Ja iespē jams, viņ i var reģ istrē ties agrā k par noteikto laiku (telpā bijā m jau 7:00). Apkalpoš ana - draudzī ga - un viss, kas jā paskaidro un jā parā da (uzreiz dos pilsē tas karti)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 01.02 lī dz 04.02. 12 dzī voja kopā ar sievu. Vietas ir mazas, bet tieš i piemē rotas. Atraš anā s vieta ir tik laba, ka var pastaigā ties un ir pieejams jebkurš punkts, un pat stacija ir 1.5 minū š u gā jiena attā lumā . Brokastis vienmē r ir iekļ autas viesnī cā , neš ķ irieties no operatoriem par piemaksu, meliem! Divos ceturkš ņ os kafejnī ca Fresco, par naudu 11. … Tomēr ▾ No 01.02 lī dz 04.02. 12 dzī voja kopā ar sievu. Vietas ir mazas, bet tieš i piemē rotas. Atraš anā s vieta ir tik laba, ka var pastaigā ties un ir pieejams jebkurš punkts, un pat stacija ir 1.5 minū š u gā jiena attā lumā . Brokastis vienmē r ir iekļ autas viesnī cā , neš ķ irieties no operatoriem par piemaksu, meliem! Divos ceturkš ņ os kafejnī ca Fresco, par naudu 11.95 e. , uz snuķ a bet bufete, lī dz nomet. Pā rē jā s kafejnī cā s par 10e. , š ī ir jamon sviestmaize un 1 alus. Mums trim tieš ā m bija 30 e. , Sitā m un ē dā m. Tuvumā atrodas promenā de, akvā rijs, Kristofers, Ramblas avē nija, tirgus. Mums patika, neviens to nenož ē loja.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Septembra vidū atpū tā mies. Visas 4 dienas bija skaists saulains laiks. Viņ i uzreiz iekā rtojā s istabā . Istabā bija divas vienvietī gas gultas, 2 naktsgaldiņ i, TV, skapis, telefons. Vannas istabā ir tualete, bidē , izlietne un vanna. Istaba maza, bet priekš. … Tomēr ▾ Septembra vidū atpū tā mies. Visas 4 dienas bija skaists saulains laiks. Viņ i uzreiz iekā rtojā s istabā . Istabā bija divas vienvietī gas gultas, 2 naktsgaldiņ i, TV, skapis, telefons. Vannas istabā ir tualete, bidē , izlietne un vanna. Istaba maza, bet priekš.2 zvaigznē m ļ oti labi, ņ emot vē rā , ka istabā gulē si tikai pē c ekskursijā m. No rī ta bija pieticī gas brokastis - bulciņ a, kruasā ns, sulas, augļ i, sviests un ievā rī jums. Galvenā s viesnī cas priekš rocī bas: gā jiena attā lumā lī dz metro - 2 minū tes, blakus Gotiskais kvartā ls, osta, blakus esoš ā ē ka ar viesnī cu - Francijas stacija (vilcienu satiksme nav dzirdama), 10 minū tes lī dz jū rai. Es novē lu jums visiem labas brī vdienas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mū s apsē dā s uzreiz, kaut arī ieradā mies agri. 6. stā vs. istabiņ a nav tikai maza, bet ļ oti maza, zinu, ka ir lielā kas telpas, bet dabū jā m kripatiņ u. Mantiņ as nav kur likt, uz gultas pā rklā ja tieš i pa vidu ir milzī ga bedre 10 centimetru garumā : ). … Tomēr ▾ Mū s apsē dā s uzreiz, kaut arī ieradā mies agri. 6. stā vs. istabiņ a nav tikai maza, bet ļ oti maza, zinu, ka ir lielā kas telpas, bet dabū jā m kripatiņ u. Mantiņ as nav kur likt, uz gultas pā rklā ja tieš i pa vidu ir milzī ga bedre 10 centimetru garumā : ). Nobruž ā ts. Bet es lieliski saprotu, ka tas ir kapeikas gabals un no tā nav ko gaidī t. Tī rī š ana un svaigi dvieļ i katru dienu, bez sū dzī bā m. No duš as ir tikai nedaudz pā rpildī ts, tu ej pa taisno uz tualeti : ), kā pē c viņ a taisa tā dus numurus. Biksī tes un citus sī kumus nav kur ž ā vē t - tā ir katastrofa. . . Pē c pludmales mums peldkostī mi un dvieļ i bija slapji, karā jā s uz ko varē ja. Tur pat nebija krē sla - tikai dī vains milzī gs ķ eblī tis, kas atradā s zem televizora galda un nebija izvelkams, jo nebija vietas. Kā pē c tad vispā r spieda ?? ? Brokastis vienkā rš as: rullī tis, kruasā ns, ievā rī jumi un sviests + tē ja, kafija, sulas, reizē m bija persiki. Ak, vismaz desas un siera pietrū ka. . . No viesnī cas priekš rocī bā m - tā s atraš anā s vieta - viss ir blakus: vecpilsē ta, pludmale, rambla, akvā rijs, veikali, maremagnum, labi zivju restorā ni, zoodā rzs, Citadeles parks un daudz vairā k.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā nav interneta, brokastis (piens, ū dens, tē ja, ievā rī jums, sviests, kraussan, un viss), duš ā ū dens ir verdoš s ū dens, tā pē c pē c ekskursijā m nevarē s nomazgā ties, š ī s ir visi mī nusi. … Tomēr ▾ Viesnī cā nav interneta, brokastis (piens, ū dens, tē ja, ievā rī jums, sviests, kraussan, un viss), duš ā ū dens ir verdoš s ū dens, tā pē c pē c ekskursijā m nevarē s nomazgā ties, š ī s ir visi mī nusi. Transports divos soļ os, Pikaso muzejs 8-10 min. , Pludmale-10 min. . , Gotika (Barselonas vecā kais kvartā ls) 5 min kā jā m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Monseratas klosteris
Novērtējums 9.7
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Daba, Reliģija, Stats
Sagrada Familia
Novērtējums 8.9
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Casa Batlló
Novērtējums 9.0
Spānija, Barselona
Arhitektūra, Stats

Расположенный в самом сердце города, в нескольких метрах от Готического квартала и пляжей, Santa Marta Hotel стал идеальным местом для спокойного и умеренного отдыха.Номера оформлены в строгом стиле. Недалеко от отеля расположены автобусные остановки и станции метро, от которых можно добраться до основных точек города. Местоположение отеля идеально подходит тем, кто ищет место рядом с музеями, памятниками и портом. Сеть отелей Grupo Gargallo.

Atrašanās vieta До станции метро Barceloneta - примерно 200 метров, а баров Барселонеты - 5 минут ходьбы. Готический квартал находится в 500 метрах от отеля.
Pludmales apraksts В нескольких минутах ходьбы от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, торговый автомат (напитки/закуски).

  • kafejnīca/bārs
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

66 номеров.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
Adrese General Castaños, 14, 08003, Barcelona, Spain.
Tālruņi: +34 933 194 427
+34 933 194 431
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.