Viesnīca centrā

Rakstīts: 16 marta 2013
Ceļošanas laiks: 28 februāris — 8 marta 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu tā s atraš anā s vietas dē ļ . Viesnī ca atrodas cienī jamā pilsē tas centrā , mū sdienī guma sirdī . Netā lu no Passeig de Gracia, Mila un Batllo mā jas, metro; Apkā rt daudz veikalu un kafejnī cu. Uz kv. Katalonija, Gotiskais kvartā ls, Rambla un Sagrada Familia 10-15 min. kā jā m. Kopš bijā m uz festivā lu Sv. Medira, tad lī dz Gracia 10 minū tes. pastaigas. Rajons ļ oti mierī gs un kluss, bijā m ar mazu bē rnu, tā pē c pametā m Veco centru ar trokš ņ ainajiem nakts svē tkiem, š aurajā m ieliņ ā m un marginā ļ iem.
Plaš s numurs, nesen izremontē ts. Centrā lā gaisa kondicionē š ana/apkure. No loga pavē rā s skats uz Sagrada Familia kvartā lu, tā pē c istabā valdī ja pilnī gs klusums. Es domā ju, ka sezonā , kad ierodas tautieš i))))) un logi uz Rambla Catalunya - iespē jams troksnis. Kā saka, plā nā s sienas ir problē ma lielā kajā daļ ā viesnī cu Barselonā .
Tī rī š ana bez sū dzī bā m: visas lietas tiek savā ktas, izklā tas, izsū knē tas, vannas istaba izmazgā ta, dvieļ i, š ampū ni utt. Jā , personā ls nerunā krieviski, bet mums tā nebija problē ma. Meitenes reģ istratū rā ir draudzī gas, labprā t palī dz, konsultē . Mū s ievietoja daudz agrā k par plā noto reģ istrē š anā s laiku, un aizbraucot viņ i lū dza palikt istabiņ ā - nekā du problē mu.

Viesnī cā neē dā m, jo ​ ​ apkā rt ir daudz kafejnī cu (ar humā nā kā m cenā m nekā brokastī s viesnī cā ).
Jumta terase nedarbojā s - ā rpus sezonas.
No mī nusiem - viesnī ca ir nesmē ķ ē tā ju! Atkal, tā pat kā lielā kā daļ a viesnī cu un kafejnī cu Eiropā . Un, ja jū s varat smē ķ ē t cigareti, izliekoties pa logu vai izejot uz ielas, tad ar pī pi jau ir neē rti, it ī paš i ne vasarā ))). Bā rs attiecī gi ir nesmē ķ ē tā ju un bez uzkodā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu