Monte Puertatierra 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Monte Puertatierra atrodas 100 metru attālumā no Santa Maria del Mar pludmales un 20 minūšu pastaigas attālumā no Kadisas vecpilsētas. Viesnīca Puertatierra atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no Puerta de Tierra, kas ir ieeja Kadisas vēsturiskajā kvartālā.Vairāk →
аватар Janny25
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca ir manā iecienī tā ko viesnī cu sarakstā . Tas ir ļ oti ē rti visos veidos. Ar auto un dzelzceļ u Dzelzceļ a staciju var sasniegt 15 minū š u pastaigas laikā . Tajā paš ā ē kā atrodas lielveikals Carefur, maksimā li 100 metru attā lumā no pludmales. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir manā iecienī tā ko viesnī cu sarakstā .
Tas ir ļ oti ē rti visos veidos. Ar auto un dzelzceļ u Dzelzceļ a staciju var sasniegt 15 minū š u pastaigas laikā . Tajā paš ā ē kā atrodas lielveikals Carefur, maksimā li 100 metru attā lumā no pludmales.
Personā ls ļ oti draudzī gs, tomē r, tā pat kā lielais vairums spā ņ u: ) Paš ā viesnī cā ir labs restorā ns. Sortiments nav liels, bet viss ir ļ oti garš ī gs un porcijas ir vienkā rš i milzī gas, un cena ir tā da pati kā lielā kajā daļ ā pilsē tas restorā nu.
Numuri ir plaš i, gaiš i un tī ri. Labas mē beles.
Vienī gais negatī vais (vai varbū t nē ) ir tas, ka no vairuma istabu nav skats uz okeā nu, varbū t tikai daž i. Š ī nav pludmales viesnī ca parastajā izpratnē . Pludmale atrodas netā lu no pilsē tas, bet tā ir visur pilsē tā . Pilsē tas apskates vietas ir arī tuvu 15 minū š u gā jienā gar okeā nu)
Un ir tik brī niš ķ ī gi tur gulē t))) tik ē rtas gultas un spilveni. Tas nav biež i redzams viesnī cā s.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Monte Puertatierra расположен в 100 метрах от пляжа Санта-Мария-дель-Мар и в 20 минутах ходьбы от старого города Кадиса. Отель Puertatierra находится в 10 минутах ходьбы от Пуэрта-де-Тьерры - входа в исторический квартала Кадиса.

Atrašanās vieta Вы можете пешком дойти до собора, башни Торре Тавира и театра Гран Театро Фалья.
Viesnīcā

На всей территории отеля Monte Puertatierra предоставляется бесплатный беспроводной доступ в Интернет. Парковка с прямым выходом в отель предоставляется за дополнительную плату.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Telpu apraksts

Номера отеля Monte Puertatierra оснащены кондиционерами и имеют деревянные полы. Также в номерах есть сейф, мини-бар и выбор подушек. Имеется отдельная ванная комната с феном. Номеров в отеле - 98.

Adrese Avenida de Andalucí­a, 34, 11008 Кадис
FAQ