Jautājums o Taba

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
628 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Kas bija Tabā, pastāstiet, kāda ir šī vieta?
Sakiet, vai Tabā ārpus viesnīcām ir kāda infrastruktūra? Vai ir lielveikali carrefour vai metro? tirgus? iespēja īrēt dzīvokli vai māju uz dažiem mēnešiem?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-04-306 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  12
аватар alex45
Vai esat kādreiz skatījies Taba internetā? Negribi pacelt ne pirkstu? Es saprotu, ka kaut kas konkrēti tur nav skaidrs, bet kāpēc jūs domājat, ka viņiem šeit vajadzētu strādāt pie jums ?!
Jautājumiem meklēju - augļu cenas Šarmā, smilšainā un bezvēja pludmalē Hurgadā, tagad Taba. Galu galā mēs neesam ceļojumu aģenti, bet eksperti, kas palīdz cilvēkiem nesaprotamos jautājumos.Pārējais viss ir internetā. Meklējiet, ir daudz informācijas.
аватар xeexee
Alekss45
Jā, meklēju jau vairāk kā vienu nedēļu, par Tabu informācijas praktiski nav vispār. Kā ir ārpus viesnīcām. Ja ir vismaz veikali?
Par augļiem jautāju, vai Šarmā ir augļi ne par tūristu cenām? un cik tie ir dārgāki attiecībā pret citiem kūrortiem, kur ir liela augļu izvēle par ēģiptiešu cenām. To arī nav viegli noskaidrot.
аватар xeexee
Tātad, sakiet, lūdzu, vai jūs interesē Taba par mežonīgām brīvdienām, cik tas ir reāli? Vai ir iespējams īrēt dzīvokli vai māju uz dažiem mēnešiem? un pirkt pārtikas preces, lai pagatavotu pats... tirgus? lielveikals?
paldies)
аватар Andrey111
Nē, tas tur nav īsti. Taba ir vieta atpūtai, ārpus viesnīcām nekā nav. Tur, tāpat kā Marsa Alam, cilvēki dodas niršanai (snorkelēšanai). Vēl viena priekšrocība ir tā, ka tā atrodas netālu no Izraēlas robežas, tāpēc ir ērti doties ekskursijās uz Jeruzalemi un Jordāniju.
аватар xeexee
Andrejs 111
Liels paldies par atbildi!
Vai nav Vila? Tie. tiešām vispār neko?
Šķiet, ka kartē ir tirgus http://wikimapia.org/#lang=ru& lat=29.492272&lon=34.892074&z=17&m=b&show=/22693256/ru/%D0%A0%D1%8B%D0%BD% D0%BE% D0%BA-%D0%A2%D0%B0%D0%B1%D0%B0
Bet šīs mazās ēkas aiz galvenā ceļa - kas tas ir?
аватар Tana999
Taba ir tukša. Ir atvērtas tikai viesnīcas. Tu nevari būt mežonis. Un kāpēc? Zemūdens pasaule ir vāja. Cilvēki dodas uz Tabu tikai, lai apmeklētu Izraēlu/Jordānu. Lieliska viesnīca Tabā - Sofitel
Kāpēc jums ir vajadzīga Taba?
аватар vktor
Tabai manā stundā ļoti patika tas, ka skaistais koraļļu rifs un smilšu pludmale bērniem, tieši gar viesnīcu, nekur nav jāiet. Tur viss ir, bruņurupuči, pat divas reizes redzētas mantijas. Papildus tradicionālajiem Sinajas braucieniem ir pieejami arī ekskluzīvi ceļojumi uz Petri un Izraēlu, kas atrodas 20 minūšu brauciena attālumā.
аватар xeexee
Tana999
Jo es braucu uz dažiem mēnešiem un man ļoti vajag bezvēja kūrortu, ko noslēdz kalni. Un dažus mēnešus dzīvot viesnīcā var bankrotēt))) Tad Tabā ir plašas smilšu pludmales un jā, Izraēlas tuvums arī ir labs.
Sākumā braucu uz Dahabu, bet tur visu gadu ir vēji, un vējainība ir svarīgākais kritērijs.
Atvainojiet, bet es joprojām nesaprotu, kas ir tās mazās ēkas kartē pāri ielai no viesnīcām? Vai tas izskatās pēc villām vai dzīvojamām ēkām?
аватар Tana999
Par mierīgumu strīdīgs jautājums. Man nepaveicās 2016. gada oktobra sākumā. Bija ļoti spēcīgi viļņi. Oktobrī ūdens temperatūra ir 25-26 grādi. Labākais laiks snorkelēšanai ir no 7:00 līdz 8:00 un no 15:00 līdz 16:00. Tas ir, peldēšanai ir ļoti maz laika. Pārējā laikā ir ļoti spēcīgi viļņi. Obligāti pleznas, jo starp koraļļu salām viļņi aizsērē tik ļoti, ka grūti peldēt. Pat vīrieši valkāja vestes.
Lai gan draugi bija pārsteigti. 3 reizes biju Tabā un vienmēr mierīgs)))
Kas attiecas uz ēkām, es nevaru pateikt. Kas attiecas uz mani, tad tur viss ir neapdzīvots))) Diez vai kāds no vietējiem kaut ko īrē
аватар xeexee
Tana999
Nu... laikam bija bijis ciklons.
аватар Andrey111
Ja jūs īrējat dzīvokli (māju), tad tā ir tikai Hurgada vai Šarma, labi, Dahaba, bet tur ir vējains, tas jums neder.
Iepriekš minētajos kūrortos varat izvēlēties iespējas, kas atbilst jūsu kritērijiem. Meklēt un atrast.
аватар klichko
Taba ir brīnišķīga ērta vieta atpūtai, taču tur ir problemātiski dzīvot "uz bezmaksas maizes", infrastruktūra ir slikta. Jā, un izbraukšana no pilsētas nav ledus, patruļas-pārbaudes
Hurgada ir lētākā mājokļa un pārtikas ziņā, taču vide un pludmales atstāj daudz vēlamo. Makadi ir nesalīdzināmi ērtāk, ir daudz bezvēja pludmales (visa līča ziemeļu daļa), nav vētras. Draugi ar maziem bērniem tur uz mēnesi īrēja apartamentus un paņēma abonementu viesnīcā ar pludmali-pusdienām.. paši organizēja brokastis un vakariņas. Ir arī jauna kotedžu pilsētiņa, slēgta un apsargāta. Cenas dzīvokļiem no 150 $ mēnesī ... caur starpniekiem ir daudz dārgākas. Ir saprātīgi paņemt viesnīcu uz vairākām dienām un izvēlēties naktsmītnes pēc savas gaumes un kabatas
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taba
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl