Jautājums o Taba

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
628 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet viesnīcu Tabā ar pludmali ar skaistu rifu, brīvdienu galvenā prioritāte ir skaists rifs un snorkelēšana (nevis niršana)
Iesakiet viesnīcu Tabā ar pludmali ar skaistu rifu, brīvdienu galvenā prioritāte ir skaists rifs un snorkelēšana (nevis niršana)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2021-08-293 gadā atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар Andrey111
Ko, Marsā, viņi nav izlēmuši. Tabā šajā virzienā ir sliktāk. Cilvēki tur galvenokārt dodas ekskursijās uz Izraēlu un Jordāniju robežas tuvuma dēļ.
аватар kvit74
Par Marsu es saņēmu virkni PM:
1. ka tu tur snorkelēsi labākajā gadījumā tikai līdz 10.30-11.00 un ne katru dienu, bet es nevaru nirt.
2. Var nākt un nemaz nepeldēt vēju dēļ, daudzi nāca un peldēja 2-3 dienas no 10 dienām
3. Ka viņi brauc uz Marsu pēc bruņurupučiem, viņiem arī vajag zāli, bet te vai nu zāle vai koraļļi.
4. Personīgi es visos video no Marsa neredzēju pat daļu no Šarmas koraļļu skaistuma netālu no Ras Muhameda, kur atrodas mūsu viesnīca.
Bet galvenais, ka snorkelēšana nav priekš Marsa, Šarmā uzkāpu 6 no rīta un izkāpu saulrietā un ūdens visu laiku augustā un novembrī bija dzidrs.
Es tikai meklēju veidu, kā izmēģināt kaut ko citu, nevis Charm.
аватар Tana999
Taba ir ļoti vāja koraļļu un dzīvo radību ziņā. Tiesa, es tur biju tikai vienā viesnīcā. Bet viņa peldēja līdzi citiem. Un devās uz Izraēlu
аватар Tana999
Apsveriet Dahabu labāk. Viņi labi runā par viņu. ES nebiju
аватар Tana999
Vai ir iespējams kaut kā redzēt jūsu Šarmas video?
аватар Andrey111
Dahabā ir ļoti vējains. Šī ir vieta vindsērfotājiem un nirējiem.
Par snork, ne tik daudz.
аватар kvit74
Es nekad neesmu uzņēmis video, tikai nedaudz aizraujos ar fotografēšanu (ja kāds zina un novērtē manu fanātisma pakāpi, tad mans mīļākais objektīvs ir 70 gadus vecs Zeiss, kas pārveidots par Nikon) un paskatos attēla kvalitāte, ko dod gopro, kaut kā, bet ar savu DSLR boksā bija neērti un stulbi, bet pārvarēju sevi, pētīju tonnas materiālu, kā fotografēt ar darbības kamerām, un devos snorkelēt un filmēt. Un Marsā visi rakstīja, ka ūdens ir ļoti duļķains un tikai līdz 11.00, un ko tad darīt Ēģiptē tuksnesī? Nu visi video rāda, ka pēc Ras Muhameda nav koraļļu. Uz Marsa, iespējams, tikai autovadītāji
аватар kvit74
Protams, es biju Dahabā, bet kaut kā man šķita, ka bez viesnīcām ir tikai mežonīgas brīvdienas, es to izpētīšu, bet es nekad neesmu dzirdējis par normālām viesnīcām Dahabā.
аватар kvit74
Starp citu, Tabā ir skaisti koraļļi, bet mēs nirām no jahtas un es nezinu, kā ir viesnīcās, tāpēc pajautāju
аватар Kasja23
Snork mīļotāji dodas uz Happy Life Village.
Tiesa, šogad viņi atgriezās sarūgtināti – viņiem viesnīcā tika aizliegts
nakts snorks. Un visi devās uz turieni nakts šņākšanai. Nu Dahabas atmosfēras labad
аватар Andrey111
Mūsu ir vispopulārākā viesnīca Dahabā, atsauksmes ir tikai par to. Tiesa, ņemot vērā paaugstinātās transportlīdzekļa prasības attiecībā uz rifiem, diez vai viņam tas patiks.
аватар kvit74
Paldies visiem, kas atbildēja
аватар bondarkrivoruchk
kvit74, es atvainojos, ka esmu ārpus tēmas, saki, bet par kādu viesnīcu tu raksti "... pie Ras Muhameda, kur ir mūsu viesnīca"?
Mēs jau esam uzkāpuši Ras Nasrani līcī (mums patīk snorkelēt). Es gribu kaut ko jaunu. Viņi arī domāja, ka citas jomas: Taba, Marsa, bet palasi saraksti augšā un viedoklis ir mainījies) Jau iepriekš paldies par atbildi
аватар klichko
Taba ir pārsteidzoša vieta, un tā ir jāapmeklē. Īsts Taba Heights akcents. 5 viesnīcas milzīgā slēgtā skaistā teritorijā, ko ieskauj kalni. Pretī Akabas līcim redzami Jordānijas un Izraēlas krasti. Koraļļi tur ir ļoti labi. Labākās dzīvās radības atrodas Hiatā un klints virzienā. Kaimiņos Sofitel ar koraļļiem arī viss ir labi. Pastaigāties un snorkelēt var visās viesnīcās
аватар kvit74
Paldies, biju Tabā, niru no jahtas, bet kādi mājas rifi ir pie viesnīcām?
аватар klichko
Ir tumšas zonas, ir skaistas. Ūdens zona ir milzīga. Maz video, mūsu vieta nav topchik https://www.youtube.com/watch?v=yhXzC_GlUNc
аватар yanina.lyashchuk
Bijām pirms daudziem gadiem Hyatt Tabā.Rifs ļoti skaists, daudz dzīvu radību.Telpa snorkelēšanai liela. Taču apkalpošana viesnīcā bija niecīga, sabojāja iespaidu par viesnīcu.
аватар vic21
Apskatiet Malika Resoft Abu Dabbab Marsā. Viņiem līcī ir pludmale un tā nav slēgta pat vētras laikā. Šī līča centrā aug smiltis un tieva zāle - tur dzīvo bruņurupuči, bet malās, gar krastu - koraļļi. Nezinu, kura pati viesnīca, mūs tur aizveda no citas viesnīcas. Bet līcis ir lielisks. Neaizmirstams piedzīvojums peldēties blakus bruņurupučiem.
аватар aldoc2008
Pat Svētās Katrīnas klosterī un protams - Kairā (piramīdas). No turienes - tuvāk nekā no Šarmas un Hurgadas.
Iepriekš tur bija viesnīca InterContinental – tagad tā ir mainījusi nosaukumu. Līdz pēdējai viesnīcai varēja tikt uz ļoti foršu rifu. Bet ... galvenā problēma bija tā, ka Tabā lidosta ir vairāk militāra, tāpēc lēnie ēģiptieši (muitnieki un robežsargi) var pulcēties ĻOTI ilgu laiku apkalpot lidojumu un būt gataviem, ka tiksi marinēts plkst. lidostā līdz 6 stundām vai ilgāk. Tāpēc lidojiet uz Šarmu, un no turienes pārsēšanās - neskatoties uz attālumu būs acīmredzami ātrāka - bija pieredze)))
Izraēla - 30 minūtes ar taksometru. Jordānija - prāmis. Tabā ārpus viesnīcas - GOLYAK! Nav kur iet – esiet tam gatavi.
аватар klichko
Pagaidiet, vai tas ir atvēris tiešos lidojumus uz Tabu? Kāpēc neviens neziņoja) Kas nes?
Un, starp citu, osta Tabā ir brīnišķīga. Mazs, ērts un viegli kopjams. Es nezinu, kas tur ir. Mēs vienmēr esam gājuši cauri
аватар klichko
Apkalpošana viesnīcā bija nežēlīga, sabojāja iespaidu par viesnīcu.
========
Par Hyatt vienmēr ir bijis daudz sūdzību. Un kāpēc tur apmesties, snorkelēt var visur. Sofitelā bija forši, bet Marriott bija visspēcīgākais no visiem. Zinu, ka visu pārdēvēja, bet tas šausmīgi velk. Pārskaitījumus vispār neuzskatu. Vēlreiz, ko TAS nes tabu?
аватар aldoc2008
Acīmredzot es to nepareizi izdarīju - kādreiz bija lidojumi uz Tabu - es to neesmu redzējis pēdējos 2 gadus!))
Un uz "pagāja lode" rēķina - 6 stundas terminālī, jo. galvenais mērķis ir militārais lidlauks (tātad mazs)! Par šo gadu varu precizēt - vai kāds nes un ja jā, tad kurš.
аватар klichko
galvenais mērķis ir militārais lidlauks (tātad mazs)!
=======
Nu kādas blēņas, ja mazas, tad militāras. Taba jau sen ir bijusi civila, lai gan tā tika izveidota, pamatojoties uz militāro spēku. Daudzas ostas ir pārveidotas, un ir vēsturiski nelielas civilās. Interesējieties par atšķirību starp militārajiem un civilajiem lidlaukiem. Tabā ir viena īsa josla vidējiem kuģiem. Ir terminālis, stāvvietas, bet nav militāro depo. Izmēram nav nozīmes)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Taba
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl