El Wekala Aqua Park Resort 4*– Atsauksmes

48
Novērtējums 8.110
№6 viesnīcas reitingā Cilnes
8.4 Numurs
9.1 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.8 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp Sinaja kalniem un Sarkano jūru. Atvērts 2004. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар Ljubov15362
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tī ri nejauš i izvē lē jos viesnī cu, ieliku to skalā no 8 lī dz 10, tā bija viena no retajā m, kas man patika, jo ir relaksē još a atpū ta, tā pē c uz to reaģ ē ju. Ieradā mies 9 no rī ta, mums piedā vā ja izvē lē ties atstā t lietas un uzreiz doties ē st vai ieč ekot, kopumā reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri un paē dā m un iekā rtojā mies laicī gi. … Tomēr ▾ Tī ri nejauš i izvē lē jos viesnī cu, ieliku to skalā no 8 lī dz 10, tā bija viena no retajā m, kas man patika, jo ir relaksē još a atpū ta, tā pē c uz to reaģ ē ju. Ieradā mies 9 no rī ta, mums piedā vā ja izvē lē ties atstā t lietas un uzreiz doties ē st vai ieč ekot, kopumā reģ istrē š anā s pagā ja ļ oti ā tri un paē dā m un iekā rtojā mies laicī gi. Numuriņ š ir mazliet vecs un noguris, viesnī ca mauru stilā , bet viss bija tī rs, santehnika jauna, vienmē r bija karstais ū dens jebkurā daudzumā , no balkona ar skatu uz jū ru bija skaists skats. Tieš i tur mū su pludmale pā rsvarā smiltis, ieeja jū rā laba, pē c pā ris metriem koraļ ļ u rifs, bet jauns. Un nedaudz tā lā k uz lielajiem koraļ ļ u rifiem ir izvē le. Ē diens izcils, brokastis standarta, bet pusdienas un vakariņ as š ikas, vairā ku veidu gaļ a, š ikas zivis mī klā , vienmē r dā rzeņ i, augļ i, salā ti, dzē rieni bez ierobež ojumiem. Ekskursijā s mums piedā vā ja š ahtu, bet mē s atbraucā m vienkā rš i atpū sties un peldē ties.
аватар Ljubov15362
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos nejauš i, pē c vē rtē juma (9 reti redzi). Viņ š attaisnoja manas cerī bas uz 100%. Ē dienu daudzveidī ba (gaļ a, zivis), dzē rieni bez problē mā m, lieliska pludmale (un piegā de uz to), tas viss ir lieliski, bet man galvenais, ka bija izvē le. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos nejauš i, pē c vē rtē juma (9 reti redzi). Viņ š attaisnoja manas cerī bas uz 100%. Ē dienu daudzveidī ba (gaļ a, zivis), dzē rieni bez problē mā m, lieliska pludmale (un piegā de uz to), tas viss ir lieliski, bet man galvenais, ka bija izvē le. Vai vē laties animā ciju, automaš ī nu ballī ti, nirš anu, ekskursijas utt. - bez problē mā m jums tiek piedā vā ts viss, ko sirds kā ro - bet tie nav uzspiesti. Un, ja jums ir nepiecieš ams klusums, miers un pilnī ga atpū ta - lū dzu. Es nezinu, kā viņ i to dara, bet tu izvē lies un saņ em to, ko vē lies. Turklā t lielisks personā ls gan viesnī cā , gan pludmalē .
Vienī gais mī nuss ir ceļ š - no Š armas 3 stundu brauciens (autobuss ir ē rts un apstā jas, ja nepiecieš ams), bet pē c 4 stundu lidojuma vē l 3 ir grū ti. Tabai ir sava lidosta, bet mū sē jie nez kā pē c nelido - ž ē l. Atraš anā s vieta lieliska
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums patika viss. Ļ oti labs viesnī cas personā ls. Virtuve un personā la attieksme nav slavē jama. Vienī gais, ka teritorija tā da, ka uz pludmali jā brauc ar autobusu. Jo š ī nav 1. lī nija, bet jā iet, staigā t ir neē rti. Un pati pludmale nav ī paš i laba, nav koraļ ļ u, nav iespē jams nirt. … Tomēr ▾ Mums patika viss. Ļ oti labs viesnī cas personā ls. Virtuve un personā la attieksme nav slavē jama. Vienī gais, ka teritorija tā da, ka uz pludmali jā brauc ar autobusu. Jo š ī nav 1. lī nija, bet jā iet, staigā t ir neē rti. Un pati pludmale nav ī paš i laba, nav koraļ ļ u, nav iespē jams nirt. Un jums jā iet uz tuvē jo pludmali. Kad mē s atpū tā mies, viņ i tur nebija ī paš i lojā li. Viņ š prasī ja 10 USD par ieeju š ajā pludmalē , bet mē s centā mies izvairī ties no š iem brī ž iem. Cik saprotu, uz visā m 4 viesnī cā m ir viens ī paš nieks. Sarunā jā m ar menedž eri, lai varē tu apmeklē t mū su un kaimiņ u pludmali, jo tur var labi atpū sties. Un tā , viss ir diezgan labi.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pā rē jā laikā mē s ar sievu nedaudz saindē jā mies, bet slimojā m tikai vienu dienu. Golfa klubs iepretim viesnī cai apmierinā ts. Jū ra brī niš ķ ī ga, apkalpoš ana lī menī . Esiet gatavi tam, ka cilvē ku ir ļ oti maz un 19:00 viesnī ca jau ir klusa, piemē rota ģ imenes atpū tai, nevis jaunieš iem. … Tomēr ▾ Pā rē jā laikā mē s ar sievu nedaudz saindē jā mies, bet slimojā m tikai vienu dienu. Golfa klubs iepretim viesnī cai apmierinā ts. Jū ra brī niš ķ ī ga, apkalpoš ana lī menī . Esiet gatavi tam, ka cilvē ku ir ļ oti maz un 19:00 viesnī ca jau ir klusa, piemē rota ģ imenes atpū tai, nevis jaunieš iem. No rī ta pludmalē ir tikai 5-6 cilvē ki, bet pusdienlaikā viņ i jau tuvojā s.
аватар 0992611555olga
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca. Izlī gums noritē ja ā tri. Mums bija agrs lidojums 10:00 bijā m jau viesnī cā , reģ istrē š anā s 14:00. Rokassprā dzes tika uzvilktas nekavē joties, pirmais tika parā dī ts numurs, viņ i jautā ja mū su viedokli, viņ i prasī ja 10 USD par to, kas tiks nekavē joties nokā rtots. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Izlī gums noritē ja ā tri. Mums bija agrs lidojums 10:00 bijā m jau viesnī cā , reģ istrē š anā s 14:00.
Rokassprā dzes tika uzvilktas nekavē joties, pirmais tika parā dī ts numurs, viņ i jautā ja mū su viedokli, viņ i prasī ja 10 USD par to, kas tiks nekavē joties nokā rtots. Protams, ka vienojā s, istabiņ a milzī ga, tī ra ar skatu uz jū ru un Jordā niju. Ū dens tika dots katru dienu par trim litriem, daudz. Bā rs pludmalē un pie baseina ir tik atš ķ irī gs. Pludmalē lē ja divreiz vairā k un ar smaidu, nevis kā pie baseina. Ē diens bija garš ī gs un vienmē r bija no kā izvē lē ties. Ir maz augļ u. Nu, ne kas.
Vienā mirklī pē c kā rtē jā s tī rī š anas biju sarū gtinā ts, T-krekls pazuda, par to ziņ ojā m reģ istratū rā un solī jā m atrast, neizdevā s, laikam kā dam patika. Aizbraucā m naktī , steigā , aizmirsā m sausā s devas, neviens neatgā dinā ja, lidostā bija jā pē rk nejaukas sviestmaizes par traku cenu.
Номер просторный
аватар Oleksandr_Kurbala
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca bija apmē ram puse pilna (mū suprā t). Smilš ainā pludmale ir pastā vī gi tī ra, tā tiek tī rī ta no rī ta un vakarā , ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jo lielā kā daļ a tū ristu atpū š as pie baseina, uz slidkalniņ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija apmē ram puse pilna (mū suprā t).
Smilš ainā pludmale ir pastā vī gi tī ra, tā tiek tī rī ta no rī ta un vakarā , ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, jo lielā kā daļ a tū ristu atpū š as pie baseina, uz slidkalniņ iem.
Pludmalē lī dz 9 rī tā lī dz 10 cilvē kiem, pē c tam brauca ar autobusu no mū su viesnī cas un no citiem, bet bija aizņ emta ne vairā k kā puse no sauļ oš anā s krē sliem.
Netā lu no pludmales atrodas nirš anas centrs un inventā ra veikals, kurā var arī saņ emt padomu un noorganizē t visa veida ekskursijas un ū dens atrakcijas, piemē ram, banā nu, planš etdatoru, izpletni (parasailing), kā arī izbraucienu ar jahtu ar nirš anu. , ekskursija uz faraonu salu u. c.
Mē s neizmantojā m viņ u pakalpojumus, bet novē rojā m, kā citi tū risti aktī vi piedalā s š ajā s izklaidē s.
Pludmalē ir masā ž as pakalpojumi, un personā ls nav uzbā zī gs, arī tie ar ekskursijā m - vienreiz piedā vā ja un izstā stī ja sī kā k par pakalpojumu (ne vairā k kā.5 minū tes), pē c pā ris dienā m atgā dinā ja par sevi un kopš mē s neizteica vē lmi, mums tas netraucē ja. Kopumā pakalpojums nav uzmā cī gs. Personā ls vienmē r ir pretimnā koš s, draudzī gs un uz klientu orientē ts. Š is rā dī tā js ir 10 no 10.
Ieeja jū rā pirmos pā ris metrus ir lieli oļ i (gā jā m bez apaviem), tad patī kamas smalkas smiltis, vairā k kā divu metru dziļ ums sā kas pē c 25 metriem no krasta, tas mums tī ri labi derē ja, jo bijā m atpū š oties ar bē rnu.
Š ajā pludmalē nav koraļ ļ u un zivju, bet ir blakus esoš o viesnī cu pludmalē s, kur var ē rti nokļ ū t ar autobusu, kas kursē katru stundu no pulksten 8 lī dz 1 naktī .
Pludmalē ir bā rs, kurā viss iekļ auts sistē ma darbojas visam, izņ emot pudelē s pildī tos un konservē tos dzē rienus.
Ir arī neliels rotaļ u laukums un volejbola laukums, kurā spē lē jā m volejbolu.
Uz pludmali devā mies ar autobusiem, ar ļ oti jautriem un draudzī giem š oferiem no 8 lī dz 18-45 brauc pē c grafika.
Pastaigā jies vienu reizi, bet pa golfa laukumu tuksnesī ir 20-25 minū tes.
Bija dienas, kad bijā m vieni paš i pludmalē lī dz 9 no rī ta un lī dz pat duci cilvē ku vienmē r bija gatavi laipni palī dzē t un piedā vā t savus pakalpojumus, piemē ram, pacelt mums sauļ oš anā s krē slu atzveltnes, nogulē t un salikt. dvieļ i uz sauļ oš anā s krē sliem, tie uzmundrinā s mū s un bē rnu, Un pat tad, kad atpū tnieki kļ uva vairā k, personā la uzmanī ba nekļ uva mazā ka.
Ī paš s paldies pludmales bā ra bā rmenim par gardajiem kokteiļ iem, gan alkoholiskajiem, gan bezalkoholiskajiem bē rniem, un viņ š tos pē c izskata pagatavoja tieš i vienā dus, lai bē rniem bū tu interesantā k un jautrā k, un arī pieauguš ajiem.
Pludmales teritorija, lai arī ne pā rā k liela (apdzī votā s teritorijas garums ap 80-100 metri), bet ļ oti skaista - daudz zaļ umu un palmu, lieli un mazi, ziedoš i krū mi, celiņ i no ceļ a lī dz bā rs un sauļ oš anā s krē sli, kas atrodas zem stacionā riem lieliem koka lietussargiem un pā rsegs no sausā m palmu lapā m, kā arī aizsardzī ba pret vē ju ar smiltī m.
10 no 10 par pludmali un infrastruktū ru.
Jū ra ir tī ra, ū dens dzidrs - var redzē t dibenu, reizē m peld retas zivis.
Katru rī tu ieliek plastmasas pantonu, atved ar laivu un salabo nedaudz tā lā k no ieejas jū rā , kas atrodas pretī sauļ oš anā s krē sliem. Izmanto gan iekā pš anai jū rā , gan tū ristu kā pš anai laivā s ekskursijā s un atrakcijā s. ,
Netā lu atrodas jahtu jahtu piestā tne, kur var braukt ar apskates kuģ iem un laivā m.
аватар Oleksandr_Kurbala
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s no 2019.  gada 15. lī dz 22.  septembrim. Divi pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. Izvē lē jā s pē c tū ristu atsauksmē m. Galvenie atlases kritē riji bija personā la attieksme pret tū ristiem, minimā lais "mū sē jais" un izklaide bē rniem. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2019.  gada 15. lī dz 22.  septembrim. Divi pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. Izvē lē jā s pē c tū ristu atsauksmē m. Galvenie atlases kritē riji bija personā la attieksme pret tū ristiem, minimā lais "mū sē jais" un izklaide bē rniem. Un mē s nekļ ū dī jā mies, izvē loties š o konkrē to viesnī cu no piecdesmit, ko mums piedā vā daž ā das aģ entū ras un pē tī jā m daž ā dā s vietnē s.

Lidojums Kijeva-Š armelš eiha - Bukovyna Airlines - bez sū dzī bā m, atbilst ekonomiskajai klasei. Pievienojies! - transfē rs ir š iks (viņ i veda mū s tikai trī s ē rtā mikroautobusā ar uzrakstu VIP. lai gan mē s nepasū tī jā m individuā lu transfē ru, jo tā izmaksas ir puse no visas ceļ ojuma paketes izmaksā m trim, bet izrā dī jā s bū t individuā lam pā rskaitī jumam, jo ​ ​ tikai mē s devā mies uz Tabu. )
Pa ceļ am uz viesnī cu mū su viesnī cas gids Mohameds piezvanī ja uz š ofera telefonu un runā ja ar mums krieviski, vaicā jot, vai esam jau Ē ģ iptē un konkrē ti Tabā , vai vē lamies apmeklē t Izraē lu un Jordā niju, uzturoties viesnī cā , lai uz ko atbildē jā m, ka bija Tabā un apmeklē jā m visas iespē jamā s ekskursijas un š oreiz neplā nojam izbraukt no uzturē š anā s vietas, jo mums ir bē rns 5 gadi un tas viņ am bū s nogurdinoš i, gide mums atbildē ja, ka ja tur vai ir kā das vē lmes saistī bā ar viņ a darbu - sazinieties ar mums pa telefonu vai viber, atstā jot mums savus kontaktus. Viņ š arī teica, ka mums vē l bū s laiks pavakariņ ot restorā nā pē c ieraš anā s, jo vakariņ as ir lī dz 22:00, un ieraš anā s viesnī cā bū s aptuveni 21:00, novē lē ja patī kamu uzturē š anos un apsolī ja netraucē t. atkal.
Un solī jumu viņ š izpildī ja, brī dinot par izbraukš anu un transfē ru no viesnī cas uz lidostu seš as stundas pirms mū su izlidoš anas no viesnī cas, kas mums derē ja lieliski un gida vē rtē jums bija 5 no 5.

Ierodoties viesnī cā (ceļ a laiks bija apmē ram 2.5-3 stundas), reģ istratū rā krievu valodā mums piedā vā ja vispirms pavakariņ ot vai reģ istrē ties, vispirms iekā rtojā mies 4102. istabā , kur mū s parā dī ja, un š veicars arī palī dzē ja. vest lietas. Istaba atradā s otrajā stā vā , nedaudz tā lā k no viesnī cas centrā lā s daļ as, divstā vu ē kas. Un tad sapratā m, ka tā bija pā rdomā ta viesnī cas darbinieku rī cī ba, jo ir klusa un mierī ga vieta prom no animā cijas trokš ņ a, mū zikas pie baseina un tū ristu koncentrā cijas vietā m, kas ir svarī gi ģ imenē m ar bē rniem.

Numurs ir standarta, bez liekumiem, kā viesnī cnieka un vairuma tū ristu fotoattē lā , tač u ar skatu uz jū ru, un tas mū s patī kami pā rsteidza, jo tika pasū tī ts numurs ar skatu uz dā rzu.
Pē c reģ istrē š anā s vakariņ ojā m uz galvenā restorā na skaistā s terases, no kuras paveras burvī gs skats uz Sarkano jū ru, Jordā nijas un Saū da Arā bijas piekrasti, kas mirdz to pilsē tu gaismā s. Noskatī jā mies animā ciju pie baseina un devā mies atpū sties istabiņ ā , jo ceļ š bija garš un bijā m noguruš i.

Pā rē jā s mū su atvaļ inā juma dienas pagā ja kā mirklis, tač u to, cik daudz pozitī vu emociju un iespaidu saņ ē mā m, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , vā rdos nevar izteikt – tā s ilgs tieš i veselu gadu, un mū su dē ls, mē s esam pā rliecinā ti, paliks atmiņ ā uz mū ž u.

Sī kā k ē dieni, dzē rieni, apkalpoš ana, jū ra, pludmale, ceļ š uz pludmali, rifi, koraļ ļ i, zivis, ekskursijas, baseins, akvaparks - aprakstī š u apskata otrajā daļ ā .
пляж территория бассейн
аватар Oksana975286
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss ir labi, viss ir labi, mums viss patika viesnī cā , mē s to izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Attiecī bā uz istabu viss bija tī rs, regulā ri tī rī ts pa dienu, nekā dus mī nusus neatradu. Patika arī ē diens. Teritorija laba, baseini labi. … Tomēr ▾ Viss ir labi, viss ir labi, mums viss patika viesnī cā , mē s to izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma. Attiecī bā uz istabu viss bija tī rs, regulā ri tī rī ts pa dienu, nekā dus mī nusus neatradu. Patika arī ē diens. Teritorija laba, baseini labi. Bija jā dodas uz pludmali, bet tā nav problē ma. Restorā ni, veikali bija tuvu, tieš i aiz viesnī cas.
аватар xructja
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kš u no sā kuma: lidostā satikt jū kļ a pā rstā vi, vads pie maš ī nas (tā kā Tabu bijā m tikai 2), pavisam jauna maš ī na 2018. gadā , inž . š oferis. verbā ls. Ierodoties viesnī cā ap 20.00 tikā m uzreiz izmitinā ti, pavadī ti istabiņ ā . … Tomēr ▾ Sā kš u no sā kuma: lidostā satikt jū kļ a pā rstā vi, vads pie maš ī nas (tā kā Tabu bijā m tikai 2), pavisam jauna maš ī na 2018. gadā , inž . š oferis. verbā ls.

Ierodoties viesnī cā ap 20.00 tikā m uzreiz izmitinā ti, pavadī ti istabiņ ā . Numurā jauka tī ra jauna santehnika, seifs, kondicionieris viss darbojā s, skats pa logu uz jū ru un kalniem. viss sakā rtots par istabu nemaksā ja papildus.

Tad viņ i mū s aizveda vakariņ ā s. Ē diens garš ī gs, izvē le liela, visu vienmē r visiem pietika, viesmī ļ i piegā dā ja dzē rienus. Pludmale: skaista, pastā vī gi tī rī ta, slē pju pietiek visiem, bā rs bija atvē rts no 10.00-17.00.

Ieeja jū rā nedaudz oļ i un tad smiltis, autobuss kursē uz pludmali no 8.00-18.00.

Ir daudz veikalu, tirgus, aptieka, suvenī ri, eļ ļ as utt. Ir 2 tū res aģ entū rā , kur jū s varat doties ekskursijā s daudz lē tā k nekā gids, viņ iem ir ekskursijas no Tabas un gidam joprojā m ir jā maksā papildus par nodoš ana.

Visā ī paš umā ir pieejams bezmaksas bezvadu internets.

Peldbaseins ar slidkalniņ iem, ir baseina bā rs.
Pā rē jais mums ļ oti patika, viesnī ca ļ oti pieklā jī ga, personā ls pieklā jī gs un vienmē r grib iepriecinā t it visā , viesnī cas darbinieki patiesī bā visi runā angliski. valodu. Viesnī cā atpū š as poļ i, č ehi, ē ģ iptieš i, ebreji, vā cieš i un daž i ukraiņ i.

viennozī mī gi iesakā m viesnī cu!
аватар Darja819436
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apkalpoš ana viesnī cā bija adekvā ta, bijā m apmetuš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Istaba bija tī ra, tī ra katru dienu bez problē mā m. Teritorija nav liela, bet iekopta, teritorijā atradā s veikali. Uz pludmali bija jā brauc ar speciā lu transportu, autobusi ir bez maksas, tie ved uz pludmali no viesnī cas, kā arī varē ja izvē lē ties doties uz blakus esoš o viesnī cu pludmalē m. … Tomēr ▾ Apkalpoš ana viesnī cā bija adekvā ta, bijā m apmetuš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Istaba bija tī ra, tī ra katru dienu bez problē mā m. Teritorija nav liela, bet iekopta, teritorijā atradā s veikali. Uz pludmali bija jā brauc ar speciā lu transportu, autobusi ir bez maksas, tie ved uz pludmali no viesnī cas, kā arī varē ja izvē lē ties doties uz blakus esoš o viesnī cu pludmalē m. Pludmales atš ķ iras ar to, ka daž as bija ar rifu, citas ar gludu ieeju jū rā . Ekskursijā s nebraucā m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Airina
Mēs dodamies uz Tabu Jaungada brīvdienās no 26.12.12. līdz 01.07.13. Pastāstiet, lūdzu, kādu apģērbu ņemt? Vai vispār ir vērts ņemt līdzi T-kreklus, šortus, vai pat neaizņemt vietu koferī.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums olyunya-71
Pastāsti man, vai ir iespējams doties ekskursijā uz Jeruzalemi no vietējā tūrisma operatora? Un vai tas nav bīstami? Ja nē, kur ir labākā vieta, kur iegādāties ceļojumu?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums marizeta-63
Vai es varu izņemt naudu no Krievijas kredītkartes bankās vai bankomātos?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums marizeta-63
Ēģiptē, Petrā, Izraēlā tiek izmantoti mūsu formējumi. kartes
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
iemiesojums marizeta-63
Es lidoju uz šo viesnīcu 20. februārī
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Zamanas pils
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta
Faraonu sala
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta

Отель расположен между Синайскими горами и Красным морем. Открыт в 2004 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Отель подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля El Wekala до международного аэропорта города Таба составляет 35 км, а до пограничного контрольно-пропускного пункта Таба-Эйлат – 19 км.
Pludmales apraksts Пляж расположен в 1,2 км от отеля, курсирует бесплатный автобус. На пляже есть бассейн.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана (1 ресторан а ля Карт), 3 бара, платный Wi-Fi, 1 бассейн (с подогревом), магазины, открытая терраса, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, магазины.

В курортном отеле El Wekala Aqua Park работают 3 ресторана и бар Peanut. В ресторане типа «шведский стол» организуются тематические вечера, а в ресторане Khan El Khalili подают блюда восточной кухни.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период, детский клуб для детей от 4 до 12 лет, детская анимация, детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный футбол (бесплатно), дартс (бесплатно), оборудование для занятия водными видами спорта, ныряние с маской и трубкой, караоке, бочча.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 215 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Taba Heights, Taba, South Sinai, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20.69.3580.150
Tīmekļa vietne: El Wekala Aqua Park Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.