Laiks izpirkt grēkus

Rakstīts: 13 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 4 — 11 oktobris 2016
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
ATLASES KRITĒ RIJI - tuvums robež ai ar Izraē lu, lai apmeklē tu svē tvietas. Laba zemū dens pasaule. Maza viesnī ca. Viņ a atteicā s no Hilton, jo tas ir pā rā k ģ ē rbies un bezsejas kaste atgā dina pilsē tas ē kas, no kurā m es gribē ju atpū sties.
VIESNĪ CA. Brauciens no lidostas vismaz 3 stundas. Braucā m autobusā ar kondicionieri - 2 cilvē ki. Skaistums! Mē s ieradā mies 10:00. Lai gan reģ istrē š anā s laiks bija 15:00, viņ i apmetā s gandrī z uzreiz - 10:30. Un bez jebkā diem pieprasī jumiem pē c istabas ar skatu uz jū ru. Reģ istratū rā viņ i sniedz restorā nu grafiku krievu valodā . Personā ls uzmanī gs un smaidī gs. Kad es nevarē ju iekļ ū t istabā (kaut kas ar karti), darbinieks nekavē joties skrē ja mani aizstā t pē c iespē jas ā trā k. Vairā ki baseini, viens no tiem ar jū ras ū deni. Mā kslī gā slidkalniņ a augš pusē ir dž akuzi. Gar trī s blakus esoš ajā m viesnī cā m ir taka - divus kilometrus pastaigai pie jū ras. Labi aprī kots rotaļ u laukums bē rniem. Teritorija tiek pastā vī gi uzkopta. Biež i notiek jordā nieš u masu sacī kstes, kuras ir jautri skatī ties.
ISTABA. Ļ oti ē rts un skaists numurs. Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai atpū tnieku ē rtī bā m. Pirmo reizi par numuru nebija neviena komentā ra. Ē rti izvietotas mē beles, kondicionieris. Uzlabots seifs. Vannas istabā viss ir pa rokai. Ir fē ns, š ampū ns, duš as ž eleja, ķ ermeņ a krē ms. Istabā ir tē jkanna ar tē jas/kafijas komplektu, ledusskapis, 1-2 pudeles ū dens dienā

UZTURS. Brokastis 6:30-10:00, otrā s brokastis 10:00-13:00, pusdienas 13:00-15:00, uzkodas un saldē jums 15:00-17:00, vakariņ as 18:30-22:00. Restorā nā ir liela ē dienu, salā tu, saldumu, dzē rienu izvē le. Viss ir svaigs. Izņ ē mu no restorā na uz ielu vī na glā zi (smē ķ ē t), vadī tā js pie ieejas vispirms izteica piezī mi: "Madame, jū s nevarat, " un tad smaidot izvilka vienreizē jo krū zi, ielē ja vī nu un pasniedza to man. Viss ir nodroš inā ts! ))) Uzkodas pludmales bā rā - frī kartupeļ i, bulciņ a ar kotletes š ķ ē li, dzē rieni, saldē jums.
PLUDMA. Droš ī bas apavi ir obligā ti! Ja ej 10 m pa labi no mola, tad ir smilš aina ieeja. Labi bē rniem. Bet tomē r lī dz jostasvietai ir oļ i/koraļ ļ i, kas var radī t problē mas. Redzē ju, kā no ū dens tika izcelta arā bu sieviete ar savainotu kā ju. Nezinu, kas noticis, bet tuvumā gā ja vī rietis, arī ar asiņ ainu kā ju. Un tad viesnī cas darbinieki viņ am kaut ko izvilka no kā jas. Es š oreiz neņ ē mu koraļ ļ us. Ū denī bija jā iet ļ oti uzmanī gi, kas nesagā dā ja baudu.
Pludmale tiek noņ emta. Tā nav viesnī cas darbinieku vaina, ka atpū tniekiem (pā rsvarā jordā nieš iem) ir laiks ā trā k piegruž ot. Atkā rtoti redzē ju, ka zē ns staigā ja un no smiltī m izlasa izsmē ķ us. Sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir pilni.
JŪ RA. Oktobrī ū dens temperatū ra ir 25-26 grā di. Biež i viļ ņ i. Peldē t bez maskas ir gandrī z neiespē jami – vai nu seklumā , vai rifos (tikai baseinos). Peldē ties ar masku (snorkelē š ana) vislabā k ir no 7:00 lī dz 8:00 un no 15:00-16:00. Tas ir, peldē š anai ir ļ oti maz laika. Pā rē jā laikā ir ļ oti spē cī gi viļ ņ i. Obligā ti pleznas, jo starp koraļ ļ u salā m viļ ņ i aizsē rē tik ļ oti, ka grū ti peldē t. Pat vī rieš i valkā ja vestes. Protams, š ī nav Marsa Alam, tač u arī to bija ko redzē t. Netā lu no viesnī cas mola dzī vo ļ oti liels papagailis un Heilī nas slotaste (visticamā k, 80 centimetri) tik lielus nav redzē jusi. Un heilī nam parasti nevajadzē tu bū t lielā kam par 50 cm, bet š eit milzis ir vienkā rš s. Es redzē ju mazu balto murē nu un lielu barakudu (katra 1 m), lielisku astoņ kā ji, š ī fera ezis. Pilns ar lauvu zivī m un citā m dzī vā m radī bā m. Reiz parā dī jā s imperatora eņ ģ elis. Koraļ ļ i gandrī z visi ir miruš i. Viļ ņ u dē ļ ir ļ oti grū ti fotografē t un filmē t. Devos uz Hayat viesnī cas piestā tni (iet pa kreisi 3-5 minū tes). Pirmā reize bija stulba vienatnē . Un tad es pieradu. Tur koraļ ļ i ir skaistā ki. Vairā k zivju. Bet pie Sofitelas eksemplā ri ir interesantā ki.

EKSKURSIJA UZ IZRAĒ LU. Ekskursija uz Izraē lu maksā.2 reizes vairā k nekā Ē ģ ipte. Un ir sakrā jies pietiekami daudz grē ku))) Tā pē c man bija jā dodas uz svē tajā m vietā m caur Ē ģ ipti. Pasū tī ju caur internetu Kijevā - 75 dolā ri (Nā ves jū ra, (pusdienas), Betlē me, Jeruzaleme). Viesnī ca maksā.100 USD. Citā - 130 dolā ri. Un viņ i visi bija vienā autobusā .
Autobuss izbrauc no viesnī cas 23-24:00 naktī .
Gatavojieties nā kamajam. Izraē las muitas ierē dņ i ir nikni. Mē s gaidī jā m 9 stundas. No iepriekš ē jā autobusa atpakaļ uz viesnī cu tika nosū tī ti 4 cilvē ki (ceļ š ir par paš u lī dzekļ iem. Atgriež tikai 67% no ekskursijas izmaksā m). No nā kamā autobusa uz viesnī cā m tika nosū tī ti 10 cilvē ki. Viņ i var skatī ties visus ierakstus tā lruņ os / planš etdatoros, visu, kas atrodas somā s utt. Viņ i uzdod daudz mež onī gu jautā jumu. Sakarā ar ilgo stā vē š anu muitā , ekskursiju programma ir saburzī ta. Bet tomē r - TAS IR TO VĒ RTS!
Pirmkā rt - Nā ves jū ra - buzz. Gaiss 38 grā di, ū dens 33 grā di. Viņ a pē c minū tes izlidoja no ū dens un skrē ja mazgā ties - viss tik ļ oti smeldza. Otrais piegā jiens - 10 minū tes - nedaudz iesmeldza. Treš ais brauciens - 10 minū tes - viss kā rtī bā . Ā da pē c jū ras ir maiga kā mazulim. Esiet piesardzī gs, lai neieš ļ akstī tos acī s vai berzē tu acis ar rokā m. Veikalā daudz labas kosmē tikas un smarž as. Pē c Nā ves jū ras pusdienas kafejnī cā Jē rikas ielejā . NOTEIKTI pē rc dateles no š ī s kafejnī cas - lieliska kvalitā te, pateicoties ielejas dabai. Tā das vietas nekur citur nav. 1 kg - 8 dolā ri. Galu galā jums ir jā pē rk dā vanas, tā pē c labā k ir ņ emt randiņ us.

Pie ieejas Tempļ os - jā bū t BIKSĒ M/SVAKIEM ZEM CEĻ A, PLECI AIZSLĒ GTI, MAZS PIEgriezums. Pretē jā gadī jumā mū ki var izvest no tempļ a. Viesnī cā sagatavo zī mī tes - “Par veselī bu”, “Par mieru”, Raudu sienai. Ekskursijā s nebū s laika rakstī t. Kristus Piedzimš anas baznī cā - 2 banknotes ar 10 vā rdiem - 5 dolā ri. Ir arī ī paš as sveces slimniekiem.
2:00 mē s ieradā mies atpakaļ viesnī cā . Tas ir, parū pē jieties par ē dienu kopā ar jums vai istabā . Ar pusdienu kastī ti nepietiek. Es paņ ē mu vakuumiepakojumus no Kijevas un bulciņ as no restorā na.
Sofitel ir lieliska. Un, ja vē laties apmeklē t Izraē lu, tad tikai Sofitel.
Toties fanoju par delfī niem, bruņ urupuč iem utt. Tā tad nā kamgad ir Shams Alam.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu