Jautājums par viesnīca Movenpick Resort Taba 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
87 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Ja lidosim uz Izraēlu un no turienes uz viesnīcu, kādas nodevas mums būs jāmaksā?
Ja lidosim uz Izraēlu un no turienes uz viesnīcu, kādas nodevas mums būs jāmaksā?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2015-11-248 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар Pachok
Un ko tu nes?
аватар L_ena
Es domāju, ka persona domāja vīzas. Uz robežas ar Ēģipti būs jāmaksā 25 dolāri.
аватар Pachok
Kāpēc, ja zīmogs "tikai šinai" ir bezmaksas?
аватар kvi2007
Es braucu ar cilvēkiem uz Izraēlu no Jegi, kas iepriekš bija atpūtušies Tabā un no turienes brauca uz Eilatu un Nāves jūru, viņi teica, ka atpakaļceļā samaksājuši naudu par iebraukšanu Jegi Izraēlas pusē, es viņus klausījos uz pusēm. , gan sīkāk neatceros...((Šeit tēmā par braucienu uz Egi caur trešajām valstīm bija ieraksts no kāda tūrista no Krievijas, kurš grasījās braukt caur Izraēlu - varbūt šis tūrists jau ir atgriezies?- jāpainteresējas par viņa segvārdu mikok125, raksti personīgā.
аватар magazin_new
ierasties Izraēlā. Šķērsojot Izraēlas robežu uz Ēģipti, jums būs jāmaksā 106 šekeļi no personas (apmēram 30 USD). Noteikti paņemiet maksājuma kvīti un nepazaudējiet to. Kāpēc gan nezaudēt?! Maza nianse. Šī nauda tiks atgriezta jums, izlidojot no Izraēlas lidostas.
аватар magazin_new
L_ena, izlasi uzmanīgi. Ēģiptē ieradīsies vīrietis no Izraēlas. Taba atrodas Sinaja pussalā, tikai ierodoties Ēģiptē tiks uzlikts zīmogs.
аватар L_ena
Es rūpīgi izlasīju. Vai esat pārliecināts, ka iebraucot Ēģiptē no Izraēlas, ir spēkā tie paši noteikumi, kas ierodoties Šarmā vai Tabā no Krievijas vai Ukrainas? Vai jūs ienācāt Ēģiptē caur Izraēlu? Es nē. Tāpēc neesmu īsti pārliecināts, bet varu teikt, ka ir jābūt gatavam maksāt par ieceļošanas vīzu. Pēkšņi jautājuma autoram šie 25 dolāri uz cilvēku var būt fundamentāli un nebūt lieki.
аватар magazin_new
L_ena, tūrists no Krievijas ar Krievijas pasi, t.i. šķērsojot Izraēlas robežu Ēģiptes virzienā, jāmaksā nodeva. Šī informācija ir uzrakstīta uz muitas kabīnes ebreju, angļu un krievu valodā. Precizēšanai jautāju un saņēmu atbildi, ka ikviens, kas šķērso robežu, maksā šo nodevu, un izbraucot šī maksa tiek atgriezta (ja reiss ir no Izraēlas). Kas vēl var būt nianses?! Viss tika skaidri un gaiši izskaidrots. Kas ir ieceļošanas vīza? par ko tu esi?! Par Sinaja pastmarku?! Iepriekš rakstīju, ka Taba atrodas Sinaja pussalā. Tie. nav nepieciešama ieceļošanas vīza (ja jūs runājat par Ēģiptes vīzu, kas maksā 25 USD). Viņi vienkārši uzliek Sinaja zīmogu, un cilvēks bez naudas atņemšanas atrodas Tabā. Kas varētu būt nepareizi ar šo punktu?
аватар L_ena
Mazāk emociju – vairāk uzmanības gramatikai. Šeit krievu tūristi ar Krievijas pasēm dosies viņiem pa jaunu maršrutu caur ideoloģisko ienaidnieku - viņi mums pastāstīs sīkāk. Mēs, būdami Tabā, samaksājām par vīzām, jo. devās uz Petru. Es zinu no pirmavotiem par sinaja vienīgo zīmogu. Taču tagad var stāties spēkā jebkuri jauni noteikumi un koncepcijas. Lai cilvēkiem būtu papildu 25 $, vai ne?
аватар orbittours.ru
Uz robežas nav jāmaksā 25 dolāri, paprasiet par brīvu Sinaja pastmarku. Zīmogu bez problēmām var iegūt, ierodoties Šarmā, Tabā vai šķērsojot Izraēlas vai Jordānijas robežu.
Noteikti nezaudējiet maksu 106 šekeļu apmērā, tas ļaus jums netraucēti šķērsot robežu daudzas reizes. Pat citu valstu apmeklējums ļauj neiegādāties vīzu par 25 USD. Vīza ir nepieciešama tikai, lai apmeklētu Ēģiptes cietzemi, nevis Sinaja pussalu. Tiesa, tagad runājam par vīzu pieprasīšanu krāsainajam kanjonam.
Šķērsojot robežu ar Ēģipti, būs jāmaksā aptuveni 15 dolāri (Ēģiptes muitas nodeva 105 mārciņas). Tas ir vienreizējs gavēnis un tiek iekasēts no viesnīcām netālu no robežas par izbraukšanu no viesnīcas.
Ļena tu kļūdies par vīzas nepieciešamību.
аватар orbittours.ru
Es lūdzu piedošanu, jums ir nepieciešams ātri lasīt: maksājiet. Planšete mani pilnībā spīdzināja ar labojumiem)))
аватар olyaaaf
Liels paldies visiem par skaidrojumu.
аватар olyaaaf
Mēs esam 4 cilvēku ģimene un tie tiešām nav 25 $, bet 100. Mums ievērojams maksājums. Tāpēc es gribēju uzzināt detaļas.
аватар olyaaaf
magazin_new jūs rakstījāt, ka mēs varam atgriezt šo summu lidostā Izraēlā atpakaļceļā. Kas to dara un kurp doties?
аватар olyaaaf
Un vēl jautājums, ja es visu pareizi sapratu, kad tiksim uz robežas, mums būs jāmaksā 106 šekeļi no cilvēka. Un atceļā, izejot no viesnīcas 105 mārciņas, samaksa par viesnīcām pie robežas?
аватар magazin_new
olyaaaf, jums nav jāmaksā nekādi 25 USD no personas. Jums tiks uzlikts zīmogs, un viss. Taba atrodas Sinaja pussalā. Nu tā karma pavēlēja vai karte tā uzzīmēta, vai zvaigznes tā saplūda, bet, pie Tabas ieejas nemaksājiet $25. Aksioma un viss. Par 106 šekeļiem. Ieradās Izraēlā. Pārejiet robežu uz Ēģipti. Vienreizēja samaksa 106 šekeļi. Jūs saņemat kvīti un viss. Ja vēlaties, nosūtīšu šīs kvīts bildi (ja nepieciešams, rakstiet). Maksājiet 105 mārciņas, ja atstājat viesnīcu un braucat uz Šarm eš Šeihu pa Dahabas šoseju. Ja nebrauc tajā virzienā un ja tev ir lidojums no Izraēlas, tad izrakstoties no viesnīcas nemaksā 105 mārciņas. Summa 106 šekeļi tiek atgriezta, izejot pasu kontroli, izbraucot no valsts. Uzdodiet šo jautājumu jebkurā reģistrācijas logā, un jums ir jāpaskaidro, kur šo summu atgriezt.
аватар olyaaaf
magazin_new apmēram $ 25, sapratu :) Mani interesēja jautājums par 106 šekeļiem, atradu atsauksmes vecākas par 2011-12, daudzi rakstīja, ka šajās divās viesnīcās nav šīs maksas (106 šekeļi). Liels paldies par detalizēto atbildi. Tagad viss ir skaidrs.
аватар magazin_new
olyaaaf, iespējams, 2011.-12. tā nebija, tagad ir un no tā nevar tikt prom. Uz Izraēlas robežas ir bode ar 2 logiem un šie čeki ir izrakstīti.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Movenpick Resort Taba 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl