Jautājums par viesnīca Mosaique Beach Resort Taba Heights (Sofitel) 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
56 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Lūdzu, pastāstiet man jaunāko informāciju par ceļojumu aģentūrām un ceļojuma izmaksām no Sofitel Taba Heights 5 * uz Izraēlu. Es plānoju ceļojumu 2015. gada augustā.
Lūdzu, pastāstiet man jaunāko informāciju par ceļojumu aģentūrām un ceļojuma izmaksām no Sofitel Taba Heights 5 * uz Izraēlu. Es plānoju ceļojumu 2015. gada augustā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2015-07-279 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар lisnevuch
Jūlijā bijām Tabā viesnīcā Tolip un devāmies uz Izraēlu pirkt ekskursijas no tūrisma aģentūras "RED SEA TRAVEL" par 75 USD.Bijām arī tūristi no viesnīcas, ļoti apmierināti.. viss gāja līmenī. Man ir jautājumi, uz kuriem jāatbild. Par iepirkšanos Izraēlā.
аватар Evg07
Liels paldies par informāciju.
аватар Evg07
Paldies par uzaicinājumu. Es mēģināšu to izmantot.
аватар aircraft156
Labdien! Kā jums gāja un no kā beigās rezervējāt ekskursijas? Attiecīgi, jo paši savācāmies atvaļinājumā Tabā un gribam uz Jeruzalemi.
аватар lisnevuch
Pasūtīts no "RED SEA TRAVEL" maksāja 75 USD. Viss gāja labi. Bet aizbraukt uz Tabu no Šarmas ir murgs, man tas nepatika. Vairs nedrīkst mīdīt Tabu.
аватар Evg07
Sveiki! Biju Tabā 2015. gada augustā. Ilgi grasījos rakstīt komentārus..) Rezultātā sanāca tā, ka uz Izraēlu devos divas reizes, divu dienu ekskursijā sākumā caur TezTour un vēl vienu dienu caur Taba Tour. Pirmais iespaids, ka vajag doties tikai divu dienu ekskursijā! Vienu dienu - nepārtraukta rosīšanās un iepirkšanās. Godīgi sakot, tūre ar TEZ bija pieklājīgāka. Izraēlas pusē viņus sagaidīja partneri "Prestige tours", telefona numurs uz uzlīmes: 00972 542861574, 002 0111 6862444. Ļoti labs gids, krieviski runājošs, no Kijevas. Viss skaidrs, labs autobuss, nakšņošana Palestīnā (viesnīca nav īpaši laba) un ekskursijas uz Svētajām vietām. Manas izmaksas bija 175 USD. Ja nemaldos cena tāda pati kā no Šarmas, līdz robežai tikai 30 min brauciens.
Vienas dienas biļete caur Taba Tour maksāja 75 USD. Atšķirība ir šāda: ilgi jāgaida, līdz autobuss piepildīsies uz robežas. Viņi nedaudz ved uz citiem veikaliem, nepatika pievienotais ceļvedis. Bet viss salīdzinājumā ar pirmo ekskursiju.
аватар Evg07
Papildus komentārs par dienas braucienu caur Taba Tour. Pie Nāves jūras mani atveda peldēties uz pilnīgi neaprīkotu pludmali. Blakus strādāja smagā tehnika, kravas automašīnas izkrauja augsni jūrā. Ir speciāli peldēšanai sagatavotas pludmales, ar dušām, ārstiem utt., kur mums bija jādodas.
аватар maksimova41
Jautājums lisņevučam- kāpēc grūti aizbraukt no Šarmas uz Tabu? Ilgi vai biedējoši?
аватар lisnevuch
Jā, ilgi un baisi, mēs tur devāmies vakarā gandrīz naktī, Labi, ka acis neredzēja, kur es eju. Es arī esmu šoferis, bet tas ir tikai murgs, viesnīca mums atsūtīja atsevišķu transfēru, Bet atkal pēcpusdienā tas ir murgs. Es nebiju gatava tādam braucienam un tādam ceļam. Es dzīvē vairs nemidīšu Tabu, es gribu dzīvot.
аватар lisnevuch
Un autobuss arī aizņem 3,5 stundas, un atsevišķs pārsēšanās ir 1,40, es domāju, ka ir skaidrs, par ko mēs runājam.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Mosaique Beach Resort Taba Heights (Sofitel) 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl