Ārkārtīgi pozitīva pieredze

Rakstīts: 9 jūlijā 2015
Ceļošanas laiks: 28 jūnijs — 5 jūlijā 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Pirms daž ā m dienā m atgriezā mies no viesnī cas Strand Hotel Taba ar ā rkā rtī gi pozitī viem iespaidiem. Neskatoties uz to, ka atpū tā mies tikai nedē ļ u, iespaidus guvā m vismaz pusgada garumā . Tas viss pateicoties optimistiskajai attieksmei un viesnī cas personā lam.
Ar vī ru ieradā mies viesnī cā ap 16:00. Pē c garā lidojuma un nogurdinoš ā ceļ a no Š arm eš Š eihas lidostas sapņ ojā m pē c iespē jas ā trā k nokļ ū t savā numurā . Uz reģ istrē š anos mū s gaidī ja 10 cilvē ki, ļ oti ā tri iekā rtojā s, numuriņ i jau bija sagatavoti visiem, atslē gas noliktas reģ istratū rā . Personā ls ir ļ oti smaidī gs un pieklā jī gs. Mū s aizveda uz istabu galvenajā ē kā otrajā stā vā , tur demonstrē ja visu iekā rtu un seifa darbī bu. Tajā paš ā laikā š veicars nesagaidī ja dzeramnaudu, vī rs viņ am piezvanī ja un iedeva dolā ru, uz ko viņ š pieklā jī gi pasmaidī ja, paņ ē ma naudu un aizgā ja. Tie, kas biež i atpū tā s Ē ģ iptē , sapratī s, ko es domā ju. Biež i vien vietē jie nesē ji neaizbrauc, kamē r nav saņ ē muš i bakš eš u. Istaba bija plaš a un ē rta. Normā las mē beles, ē rta liela gulta ar kvalitatī vu matraci. Vannasistabā viss tī rs, uzlī me uz poda "sterila". Tī rī š anas kvalitā te, nav gulbju un citu nevajadzī gu gultas dekorā ciju. Katru dienu dvieļ u maiņ a, kā pienā kas.
Teritorija ir ļ oti labi kopta un skaista. Zā lieni pastā vī gi tiek laistī ti, krū mi tiek pļ auti, celiņ i un celiņ i tiek tī rī ti. Neskatoties uz viesnī cas tā lu noslogotī bu, darbinieki vienmē r ir darbā , gan dā rznieki, gan viesmī ļ i, apkopē jas, bā rmeņ i. Viesnī ca ir ļ oti liela, daudzi numuriņ i, lielā kā daļ a ir bezmaksas. Ir vairā ki baseini, sā lsezers, bet vasarā ū dens ir pā rā k silts un nav atsvaidzinoš s. Pludmale plaš a, ē rti sauļ oš anā s krē sli, tī ra. Mī nus pontona trū kums. Mums nepatī k dauzī t kā jas pa akmeņ iem. Sā kumā nopirkā m č ī bas koraļ ļ iem viesnī cas veikalā , bet pat tā s nebija ī paš i ē rtas. Tad no citiem tū ristiem uzzinā jā m, ka var nirt no kaimiņ u Sofitel pontona. Galvenais ir mierī gi un pā rliecinoš i doties uz pontonu. Ja jū s nolemjat apgulties sauļ oš anā s krē slā , viņ i nekavē joties piedā vā s samaksā t par pludmales izmantoš anu, apmē ram 50 USD. Tas bija vienī gais mū su viesnī cas trū kums un Sofitel priekš rocī ba, kur, visticamā k, dosimies nā kamreiz. 7 minū tes ejot zem sveloš as saules lī dz pontonam bija sasprindzinā jums, kā arī ieš ana pa seklu ū deni, meklē jot dziļ umu un koraļ ļ us. Turklā t mū su rifs bija nedaudz nabadzī gā ks zivju ziņ ā .

Ē diens labs, nevis piecinieks, bet ciets č etrinieks, kas arī Ē ģ iptei ir ļ oti labs. Priecē ja, ka gaļ a (mī ksta !! ! ), vista un zivs bija ļ oti garš ī gas, bija vairā ki piedevi, noteikta salā tu daž ā dī ba, viss atkā rtojā s ik pē c trim dienā m, š efpavā rs un restorā na administratore nemitī gi staigā ja pa zā li. un pā rbaudī ja konteineru papildinā š anu ar traukiem un darba viesmī ļ iem. Cepš ana bija daž ā da, bet no vienas partijas mī klas. Tas ir, lai ko jū s ņ emtu, tas garš oja tā pat. Augļ u bija maz: dateles, melones, reizē m arbū zs, apelsī ni. Viesmī ļ i ir č akli. Dzē rieni tradicionā li ir ē ģ iptieš i, var dzert ū deni un soda, alkoholu tikai alus veidā un stipri atš ķ aidī tus kokteiļ us. Tā pē c jums ir jā ņ em savs vai jā iegā dā jas beznodokļ u maksā jums. Pē c pulksten 23:00 viss alkohols tiek apmaksā ts.
Mū su uzturē š anā s laikā risinā jā s 1. jū lija notikumi, kad teroristi uzbruka Ē ģ iptes armijai uz robež as ar Gazas joslu. Par to uzzinā jā m jau 2. jū lijā no ziņ ā m. Viesnī cā bija ļ oti mierī gi, neviens pat nevarē ja iedomā ties, ka kaut kur Sinaja kalnā kaut kas noticis. Otrā s dienas vakarā mums bija ieplā nots ceļ ojums uz Izraē lu-Jordā nu, kuru iegā dā jā mies nevis no nepatī kamā gida Anex, bet gan pasū tī jā m caur internetu tū risma aģ entū rā Red Sea Travel. Pirms doš anā s ceļ ā sazinā jā mies ar viņ iem, mē s bijā m mierinā ti. Kontrolpunkts Tabā tieš ā m darbojā s, un atkal nekā du spriedzi neredzē jā m. Ekskursija bija vienkā rš i pasakaina. Neprā tī gi patika gan vietas, gan profesionā lie gidi.
Viesnī ca pamatā piedā vā relaksē još u atpū tu, lai gan ir animatori, viņ i aicina uz sporta pasā kumiem pa dienu, uz vakara izrā dē m, bē rniem bija bē rnu animatori un bē rnu klubs. Pilsē tas kā tā das tuvumā nav, ir Heights rajons ar veikaliem, var nokļ ū t ar tuk-tuk.
Viesnī ca mums ļ oti patika, personā ls cenš as, tas nozī mē daudz, ieteikums viesnī cai: uztaisiet pontonu, ir ļ oti neē rti ieiet jū rā uz akmeņ iem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu