Labākā viesnīca Ēģiptē!

Rakstīts: 24 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 22 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tā s no 2019.  gada 15. lī dz 22.  septembrim. Divi pieauguš ie un 5 gadus vecs bē rns. Izvē lē jā s pē c tū ristu atsauksmē m. Galvenie atlases kritē riji bija personā la attieksme pret tū ristiem, minimā lais "mū sē jais" un izklaide bē rniem. Un mē s nekļ ū dī jā mies, izvē loties š o konkrē to viesnī cu no piecdesmit, ko mums piedā vā daž ā das aģ entū ras un pē tī jā m daž ā dā s vietnē s.

Lidojums Kijeva-Š armelš eiha - Bukovyna Airlines - bez sū dzī bā m, atbilst ekonomiskajai klasei. Pievienojies! - transfē rs ir š iks (viņ i veda mū s tikai trī s ē rtā mikroautobusā ar uzrakstu VIP. lai gan mē s nepasū tī jā m individuā lu transfē ru, jo tā izmaksas ir puse no visas ceļ ojuma paketes izmaksā m trim, bet izrā dī jā s bū t individuā lam pā rskaitī jumam, jo ​ ​ tikai mē s devā mies uz Tabu. )

Pa ceļ am uz viesnī cu mū su viesnī cas gids Mohameds piezvanī ja uz š ofera telefonu un runā ja ar mums krieviski, vaicā jot, vai esam jau Ē ģ iptē un konkrē ti Tabā , vai vē lamies apmeklē t Izraē lu un Jordā niju, uzturoties viesnī cā , lai uz ko atbildē jā m, ka bija Tabā un apmeklē jā m visas iespē jamā s ekskursijas un š oreiz neplā nojam izbraukt no uzturē š anā s vietas, jo mums ir bē rns 5 gadi un tas viņ am bū s nogurdinoš i, gide mums atbildē ja, ka ja tur vai ir kā das vē lmes saistī bā ar viņ a darbu - sazinieties ar mums pa telefonu vai viber, atstā jot mums savus kontaktus. Viņ š arī teica, ka mums vē l bū s laiks pavakariņ ot restorā nā pē c ieraš anā s, jo vakariņ as ir lī dz 22:00, un ieraš anā s viesnī cā bū s aptuveni 21:00, novē lē ja patī kamu uzturē š anos un apsolī ja netraucē t. atkal.
Un solī jumu viņ š izpildī ja, brī dinot par izbraukš anu un transfē ru no viesnī cas uz lidostu seš as stundas pirms mū su izlidoš anas no viesnī cas, kas mums derē ja lieliski un gida vē rtē jums bija 5 no 5.

Ierodoties viesnī cā (ceļ a laiks bija apmē ram 2.5-3 stundas), reģ istratū rā krievu valodā mums piedā vā ja vispirms pavakariņ ot vai reģ istrē ties, vispirms iekā rtojā mies 4102. istabā , kur mū s parā dī ja, un š veicars arī palī dzē ja. vest lietas. Istaba atradā s otrajā stā vā , nedaudz tā lā k no viesnī cas centrā lā s daļ as, divstā vu ē kas. Un tad sapratā m, ka tā bija pā rdomā ta viesnī cas darbinieku rī cī ba, jo ir klusa un mierī ga vieta prom no animā cijas trokš ņ a, mū zikas pie baseina un tū ristu koncentrā cijas vietā m, kas ir svarī gi ģ imenē m ar bē rniem.

Numurs ir standarta, bez liekumiem, kā viesnī cnieka un vairuma tū ristu fotoattē lā , tač u ar skatu uz jū ru, un tas mū s patī kami pā rsteidza, jo tika pasū tī ts numurs ar skatu uz dā rzu.
Pē c reģ istrē š anā s vakariņ ojā m uz galvenā restorā na skaistā s terases, no kuras paveras burvī gs skats uz Sarkano jū ru, Jordā nijas un Saū da Arā bijas piekrasti, kas mirdz to pilsē tu gaismā s. Noskatī jā mies animā ciju pie baseina un devā mies atpū sties istabiņ ā , jo ceļ š bija garš un bijā m noguruš i.


Pā rē jā s mū su atvaļ inā juma dienas pagā ja kā mirklis, tač u to, cik daudz pozitī vu emociju un iespaidu saņ ē mā m, nakš ņ ojot š ajā viesnī cā , vā rdos nevar izteikt – tā s ilgs tieš i veselu gadu, un mū su dē ls, mē s esam pā rliecinā ti, paliks atmiņ ā uz mū ž u.

Sī kā k ē dieni, dzē rieni, apkalpoš ana, jū ra, pludmale, ceļ š uz pludmali, rifi, koraļ ļ i, zivis, ekskursijas, baseins, akvaparks - aprakstī š u apskata otrajā daļ ā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu