Aquis Taba Paradise Resort 5*– Atsauksmes

107
Novērtējums 7.910
№7 viesnīcas reitingā Cilnes
8.0 Numurs
8.2 apkalpošana
8.2 Tīrība
8.1 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Skaista aktīva viesnīca ar attīstītu infrastruktūru un labu servisu. Tai ir liela labiekārtota teritorija un lieliski numuri. Mēs iesakām jebkurai tūristu kategorijai. Atvēršanas datums - 2002. gads.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar draugu viesnī cā Radisson, 10 dienas atpū tā mies Tabā , viss ļ oti patika. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , mā jī ga un nepiespiesta atmosfē ra, lauku brī vdienu sajū ta. ļ oti skaists lī cis, kalnu ieskauts, ar lielisku skatu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugu viesnī cā Radisson, 10 dienas atpū tā mies Tabā , viss ļ oti patika. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , mā jī ga un nepiespiesta atmosfē ra, lauku brī vdienu sajū ta. ļ oti skaists lī cis, kalnu ieskauts, ar lielisku skatu. Tikā m apsē duš ies uzreiz, nebija jā gaida. Mums uzreiz iepatikā s istaba, liela terase ar izeju uz jū ru, milzī ga gulta, dī vā ns un divi atzveltnes krē sli. Katru dienu tī rī ja istabu, mainī ja dvieļ us un gultas veļ u. Pludmale atrodas ļ oti tuvu, vienmē r bija sauļ oš anā s krē sli. Ir bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem. Jā saka, ka viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs un iecietī gs, cenš as netraucē t pā rē jiem tū ristiem. Ē dā m galvenajā restorā nā . Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, mums visvairā k patika saldie konditorejas izstrā dā jumi un deserti. Bija arī daudzi gaļ as ē dieni un zivis, kuras es ļ oti mī lu. Vienmē r bija daudz augļ u. Animā cija patī kama un nekaitinoš a, no rī ta taisī ju stiepš anos, un pirms vakariņ ā m var izklaidē ties ar ū dens aerobiku. Vakarā devā mies uz austrumu deju un bingo š ovu, nebija slikti. Ņ emot vē rā Izraē las robež as tuvumu, viņ i nevarē ja neapmeklē t kristieš iem svē to Izraē las pilsē tu. Nopirkā m ekskursiju uzņ ē mumā TabaTour. Mē s devā mies uz Izraē lu uz 2 dienā m. Š o 2 dienu laikā redzē jā m un uzzinā jā m daudz interesanta, apmeklē jā m Jeruzalemi un Betlē mi, peldē jā mies Nā ves jū rā . Mē s labprā t atgrieztos Hilton vē lreiz. Ļ oti priecā jos, ka atpū tā mies Tabā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru devā mies atpū sties uz Radisson, kas ir laba viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies apceļ ot Izraē lu un Jordā niju un tikt prom no pilsē tas trokš ņ iem. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies atpū sties uz Radisson, kas ir laba viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies apceļ ot Izraē lu un Jordā niju un tikt prom no pilsē tas trokš ņ iem. Viesnī cas teritorija ir maza, zaļ a un ļ oti skaista. Mū su istaba bija liela, gaiš a, ē rta, ar skatu uz jū ru. Istaba tika tī rī ta katru dienu. Apkalpoš ana viesnī cā ir pieklā jī ga, personā ls uzmanī gs, sabiedrisks un draudzī gs. Pludmale ir laba. Gultas ir pietiekami daudz. Jū ra ir tī ra. Pludmale, kā gandrī z visur Tabā , oļ i un smiltis. Mē s vienmē r peldē jā mies č ī bā s. Koraļ ļ i “dzī vo” gandrī z uzreiz no krasta, ir daudz zivju. Ē diens bija normā ls, vidē ji daudzveidī gs. Pastā vī gi gatavoti ē dieni no gaļ as, putnu gaļ as un zivī m, 3-4 veidu piedevas, visu veidu dā rzeņ u sautē jumi, svaigi dā rzeņ i. Bija laba saldumu izvē le. Mē s, vē l esot mā jā s, izvē lē jā mies ekskursiju uz Izraē lu un Jordā niju uz 2 dienā m. Es ļ oti gribē ju apmeklē t š ī s divas brī niš ķ ī gā s valstis. Sazinā jā s ar menedž eri no uzņ ē muma safetour www. droš s ceļ ojums. com un viss ir darī ts. Ekskursija izvē rtā s ļ oti interesanta. Mums ļ oti patika pilsē tas Betlē me un Jeruzaleme. Tur izstaigā jā m svē tvietas, apskatī jā m daž ā dus kultū ras pieminekļ us, bijā m Kristus Piedzimš anas baznī cā , pie slavenā Raudu mū ra, Petrā apskatī jā m apbrī nojamo Petras pilsē tu. Atceļ ā nopeldē jā mies Nā ves jū rā . Lieliski pavadī jā m laiku, atgriezā mies mā jā s atpū tuš ies un labā noskaņ ojumā . Es ieteiktu š o viesnī cu ikvienam, kurš vē las klusu un relaksē još u atpū tu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar mā su devā mies uz Radisson Hotel. Tas bija lieliski! Viesnī ca ir klusa, piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir liela un ļ oti zaļ a, ziedoš a. Ar ē dienu arī pilns pasū tī jums, ņ em cik gribi! Ir sporta zā le. … Tomēr ▾ Mē s ar mā su devā mies uz Radisson Hotel. Tas bija lieliski! Viesnī ca ir klusa, piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir liela un ļ oti zaļ a, ziedoš a. Ar ē dienu arī pilns pasū tī jums, ņ em cik gribi! Ir sporta zā le. Istaba ir mā jī ga un mā jī ga: ir televizors, seifs, milzī gs skapis. Mū su logi pavē rā s uz jū ru – tā ds skaistums. Gulta tika mainī ta katru dienu. Personā ls draudzī gs, runā krieviski. Un jū ra ir lieliska! Pie koraļ ļ iem, smilš u apakš ā ! No animā cijas bija aerobika ū denī , vingroš ana, vē derdejas, volejbols, futbols. Vakaros viņ i rī ko daž ā dus konkursus! Arī mū su ceļ ojums uz Izraē lu uz 2 dienā m ar VotpuskEgypt www. votpuskegypt. com bija neaizmirstams. Apskatī jā m krā š ņ ā kā s pilsē tas, apbrī nojā m kultū ras pieminekļ us, apmeklē jā m svē tvietas, apskatī jā m Nā ves jū ru. Kā arī apmeklē jā m ekskursiju uz Sv. Katrī nas klosteri. Tas viss bija vienkā rš i neaizmirstami. Mums bija lieliskas brī vdienas, un mē s ceram atgriezties mū su mī ļ ajā viesnī cā vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par atpū tu Ē ģ iptē ilū ziju nelolojam, tač u š oreiz nedaudz vī lā mies Taba Paradise viesnī cā . Aģ entū ra viesnī cu krā soja kā luksusa numuru relaksē još ā m brī vdienā m, patiesī bā viss izrā dī jā s pavisam savā dā k. … Tomēr ▾ Par atpū tu Ē ģ iptē ilū ziju nelolojam, tač u š oreiz nedaudz vī lā mies Taba Paradise viesnī cā . Aģ entū ra viesnī cu krā soja kā luksusa numuru relaksē još ā m brī vdienā m, patiesī bā viss izrā dī jā s pavisam savā dā k. Lai gan tas ir aģ entū ras, nevis viesnī cas kļ ū dains aprē ķ ins. Pozitī vais moments - viņ i ar Ņ evas tū risma firmu lidoja tieš i uz Tabu. Lidosta maza, lī dz viesnī cai pusstundas brauciens. Ceļ š nav nogurdinoš s, ainavas ir ļ oti skaistas: augsti kalni un tuksnesis, it kā jū s patieš ā m braucat uz Mē ness. Tā ds skaistums Š armā nav redzē ts. Mū s atveda uz viesnī cu vakariņ ā s, uzreiz iekā rtojā s. Un tad sā kā s vilš anā s. Mē beles istabā vecas, smird sasmē rē jusies kanalizā cija. Naktsskapī š a atvilktne izkrī t, ja velkat to pret sevi. Mē s atgriezā mies reģ istratū rā . Viņ i mums atzinā s, ka nesen blakus istabā plī susi caurule. Bija ļ oti nepatī kami, kad tukš ā viesnī cā viņ i apmetā s apzinā ti slikti smirdoš ā istabā . Nā kamajā istabā bija labā k, bet mē beles ir tā das paš as. Santehnika ir tā da, uz griestiem pelē juma pē das. Skats no balkona bija uz pliku zā liena. Tī rī š ana pacieš ama, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, lai kur liktu. Gā ja pusdienā s. Ē diens priecē ja. Zupas, gaļ as ē dieni, zivis (bija katru dienu), sā nu ē dieni, konditorejas izstrā dā jumi, augļ u pā rpilnī ba - vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Bā rbekjū katru dienu, grilē ta gaļ a mī ksta un sulī ga, jaka (kotletes) arī . Viesnī ca bija pilna par ceturtdaļ u, un tajā bija vairā k ē diena, nekā viesi varē ja apē st. Ļ oti liels pluss par viesnī cu. Pē c tam mē s pastaigā jā mies pa apkā rtni. Viņ a ir skaista, kopta, bet man personī gi nebija komforta sajū tas. Jā , ir puķ es, krū mi, palmas, bet kaut kā viss ir ļ oti plikni. Pludmale plaš a, lieli oļ i, ū dens vē ss ap 20-22 grā diem. Ieeja akmeņ ainā dibenā , nepiecieš amas č ī bas. Koraļ ļ u rifs ir pieklā jī gs, mē s redzē jā m daudz zivju un pat vienu reizi bruņ urupuci. Diemž ē l ilgstoš i atrasties ū denī bija neē rti zemā s temperatū ras dē ļ . Ī paš i svarī gs punkts atvaļ inā jumā Tabā ir ekskursiju izvē le uz Izraē lu un Jordā niju. Mē s ar dē lu izvē lē jā mies saiftour. com iepriekš . Pasū tī jā m ekskursiju internetā , atsū tī jā m pases datus. Pē c ieraš anā s viņ i nosū tī ja SMS, un meitene Natā lija mums piezvanī ja istabā , atbildē ja uz visiem jautā jumiem, neuzspiež ot savus pakalpojumus, un ekskursiju varē ja apmaksā t tieš i autobusā . . Ekskursija man ļ oti patika. Varu ieteikt Taba Paradise viesnī cu, bet tikai nepretencioziem klientiem kā vietu, kur atpū sties pē c ekskursijā m uz kaimiņ valstī m.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar mā su devā mies uz Radisson Hotel. Tas bija lieliski! Viesnī ca ir klusa, piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir liela un ļ oti zaļ a, ziedoš a. Ar ē dienu arī pilns pasū tī jums, ņ em cik gribi! Ir sporta zā le. … Tomēr ▾ Mē s ar mā su devā mies uz Radisson Hotel. Tas bija lieliski! Viesnī ca ir klusa, piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Viesnī cas teritorija ir liela un ļ oti zaļ a, ziedoš a. Ar ē dienu arī pilns pasū tī jums, ņ em cik gribi! Ir sporta zā le. Istaba ir mā jī ga un mā jī ga: ir televizors, seifs, milzī gs skapis. Mū su logi pavē rā s uz jū ru – tā ds skaistums. Gulta tika mainī ta katru dienu. Personā ls draudzī gs, runā krieviski. Un jū ra ir lieliska! Pie koraļ ļ iem, smilš u apakš ā ! No animā cijas bija aerobika ū denī , vingroš ana, vē derdejas, volejbols, futbols. Vakaros viņ i rī ko daž ā dus konkursus! Apskatī jā m krā š ņ ā kā s pilsē tas, apbrī nojā m kultū ras pieminekļ us, apmeklē jā m svē tvietas, apskatī jā m Nā ves jū ru. Kā arī apmeklē jā m ekskursiju uz Sv. Katrī nas klosteri. Tas viss bija vienkā rš i neaizmirstami. Mums bija lieliskas brī vdienas, un mē s ceram atgriezties mū su mī ļ ajā viesnī cā vē lreiz.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pavadī ju atvaļ inā jumu ar vī ru viesnī cā Radisson, sagaidī jā m Jauno gadu, labi atpū tā mies. Ļ oti laba viesnī ca, daudz pozitī vu emociju. Teritorija ir skaista, lieliska viesnī cas atraš anā s vieta uz Izraē las un Jordā nijas robež as. … Tomēr ▾ Pavadī ju atvaļ inā jumu ar vī ru viesnī cā Radisson, sagaidī jā m Jauno gadu, labi atpū tā mies. Ļ oti laba viesnī ca, daudz pozitī vu emociju. Teritorija ir skaista, lieliska viesnī cas atraš anā s vieta uz Izraē las un Jordā nijas robež as. Ē rts ceļ ojumam ekskursijā uz š ī m valstī m.
Ierodoties viesnī cā , ieejot istabā , bijā m vienkā rš i sajū smā . Bija milzī ga gulta, vanna, balkons ar skatu uz jū ru, dā rzu un kalniem. Numurā ir televizors ar krievu kanā liem un gaisa kondicionē tā js. Ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a. Jū ra bija tī ra, vienā pludmales pusē smiltis, koraļ ļ u nav, otrā ir koraļ ļ i, bet ir plā tnes, pa kurā m var sasniegt koraļ ļ u galu un mierī gi ienirt ū denī . Ir zivis un daudz. Koraļ ļ i ir ļ oti skaisti, ir daudz jū ras ež u. Visu dienu pavadī jā m pludmalē , daudz snorkelē jot. Man patika restorā ns, kurā ē dā m. Katru dienu bija grilē ta gaļ a, cepta zivs, daudz daž ā du piedevu, marinē ti dā rzeņ i, gardas smalkmaizī tes un saldumi. Arī svaigi augļ i un sulas.
Ļ oti iespaidī gs 1 dienas ceļ ojums uz Izraē lu. Apmeklē jā m Nā ves jū ru, Svē tā kapa baznī cu, pie Raudu mū ra. Nopirkā m daudz daž ā du krē mu ar Nā ves jū ras sā ļ iem un kosmē tiku. Mē s arī devā mies moto - safari brauciens ar kvadracikliem. Kopumā tikai pozitī vas emocijas.
Runā jot par izklaidi, viesnī cā tā s ir. Animatori piedā vā spē lē t futbolu, volejbolu, š autriņ as. Bija ū dens aerobika, vingroš ana. Vakaros viņ i sarī ko daž ā dus š ovus.
Mē s pavadī jā m neaizmirstamu laiku viesnī cā Radisson, un novē lam jums tikpat brī niš ķ ī gu uzturē š anos š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā kā mums!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар rosmarine
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atgriezā s nesen. Rakstu atsauksmi, jo pats, izvē loties viesnī cu, pā rmeklē ju visu internetu. Mē s ieradā mies 21:00. Ceļ š no Š armas ilga kā das 2.5 stundas, lai gan visur raksta, ka 3-3.5. Mū s uzreiz nosē dinā ja, neko papildus nemaksā jā m. … Tomēr ▾ Atgriezā s nesen. Rakstu atsauksmi, jo pats, izvē loties viesnī cu, pā rmeklē ju visu internetu.
Mē s ieradā mies 21:00. Ceļ š no Š armas ilga kā das 2.5 stundas, lai gan visur raksta, ka 3-3.5. Mū s uzreiz nosē dinā ja, neko papildus nemaksā jā m. Istaba 2120. Kas attiecas uz mani, tā ir pilnī gi normā la, plaš a. Viss strā dā ja. 3 krievu kanā li. Prieks par dzesē tā ja klā tbū tni katrā stā vā . Pagatavoja vakariņ ā s. Viņ š ir tur lī dz 10:30. Un, lū k, vē l viens, pa ceļ am no lidostas bū s pietura pie maza lielveikala. Gids teiks, ka tur viss ir lē tā k nekā viesnī cā . Tā pē c neticiet. Mē s nopirkā m č ī bas peldē š anai veikalā vestibilā par 4 USD, pludmalē tā s maksā.5. Vispā r veikalu tur praktiski nav, bet peldē š anai visu atradī si. Nav jē gas mainī t naudu, viņ i visur ņ em dolā rus. Teritorija maza, bet ja ir ar ko salī dzinā t, tī ra, kopta. Viņ i baro. . . nu. . . atradī si ko ē st, bet gandrī z visu laiku ir viens sortiments, variā cijas ļ oti niecī gas. Saule noriet aiz kalniem ap 4 pē cpusdienā , tā pē c izbraucā m 7.30, pabrokastojā m un devā mies uz pludmali. Pirmo dienu gulē jā m pie baseina, bet ū dens tajā man ir vē ss, ir nemitī ga cirkulā cija un nav laika uzkarst. Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli, to vienmē r ir pietiekami daudz, ir daudz ē nu, ja kā dam ir bail no saules, piemē ram, man. Sauļ ojies ar iedeguma eļ ļ u 6. Nekad nav dedzis. 7dien nodomā ju, ka vairs nevajag smē rē t un uzreiz izdegu. No rī ta pludmalē bija muš as, bet paņ ē mā m lī dzi ķ ermeņ a š ļ akatas no odiem, viss bija kā rtī bā . Telpā bija arī fumigators, odu maz, bet tomē r. . . Personā ls ļ oti draudzī gs, neuzbā zī gs. Apmeklē tā ji pā rsvarā ir pā ri vecumā no 40 lī dz 50 gadiem. Sā kumā bija daudz krievu, bet pē c 3-4 dienā m viņ i aizgā ja un ieradā s daudz vā cieš u, brazī lieš u, pā ris dienas bija arā bu ģ imenes, bet es tur neredzē ju nevienu skaļ u, kā saka. Tur ir skumji par jaunatni. Izklaides praktiski nav, kamē r krievi ir daudz, rī ko karaoke, kaut kā du diskotē ku, un tā programma bē rniem uz stundu kaut kur ir maza un viss, "sanatorija" salst.
Izklaidē jā mies ar masā ž ā m. Tas ir tas, ko es iesaku! Pludmalē meitenes taisa masā ž u, bet ja tur jū ties neomulī gi, tad vari pastā stī t un par to paš u naudu darī t spa centrā . Ļ oti kvalitatī va! Spa ir pieejams arī skaistumkopš anas salons. Kemals ir lielisks! taisa pedikī ru, veicu arī sejas masā ž u kompleksu ar maskā m. Tā tad tur viss ir kā rtī bā , bet pā rā k kluss. Man paš am nepatī k uzmā cī gs troksnis, bet tur tā ir pilnī ga relaksā cija. Ar bē rniem neieteiktu, bē rnu animā cijas kā tā das nav, bē rniem bū s garlaicī gi, un ieeja jū rā ir tik un tā . Peldē ties tur ir labi, bet pa dibenu staigā t nav iespē jams.
аватар Alona2011
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca bija mū su 8. viesnī ca Ē ģ iptē . Kopumā ar viesnī cas izvē li š oreiz bijā m apmierinā ti. Sā kš u ar savu ieraš anos. Tikai mū su ģ imene ieradā s š ajā viesnī cā no mū su lidmaš ī nas. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca bija mū su 8. viesnī ca Ē ģ iptē . Kopumā ar viesnī cas izvē li š oreiz bijā m apmierinā ti.
Sā kš u ar savu ieraš anos. Tikai mū su ģ imene ieradā s š ajā viesnī cā no mū su lidmaš ī nas. Viesnī cā bijā m ap 10 no rī ta, numuriņ u iedeva 5 minū š u laikā , tajā paš ā laikā viesmī lis paspē ja atnest brī niš ķ ī gus kokteiļ us ar gvajaves sulu. Bez piemaksas par priekš laicī gu norē ķ inā š anos, par labā ko istabu - viss ir ā tri un efektī vi.
Telpas noteikti ir vecas. Vannas istabā flī ze ir 10 gadus veca, duš a nedarbojas labi, bet tas ī paš i netraucē atpū tai. Pā ris reizes salū za kondicionieris, pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru meistars ieradā s pē c 5 minū tē m, birokrā tijas nebija, kā citā s viesnī cā s. Televizors ir vecs, bet pā ris reizes ieslē dzā m.
Liels pluss ir ietilpī ga seifa klā tbū tne telpā , kurā var ievietot 15 collu portatī vo datoru.
Gultas veļ a ir balta, un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Dvieļ i, gan istabā , gan pludmalē , tī ri un nemazgā ti.
Teritorija ir vidē ja, zaļ a, bet man likā s, ka viņ iem nepietiek ū dens laistī š anai. Viss ir sauss. Mī nuss ir slikts teritorijas apgaismojums, nav ī paš i ē rti staigā t vakarā . Pa labi un pa kreisi no viesnī cas atrodas tuksneš i ar aizsaluš u apbū vi. Nav iespē jams nekur aizbraukt. Veikali ir tikai viesnī cas teritorijā , tajos nav izvē les. Viesnī ca nodroš ina bezmaksas braucienus uz Taba Heigst otrdienā s un piektdienā s, iepriekš vienojoties reģ istratū rā . Varē jā m pierakstī ties tikai uz 3. braucienu, bet neko ī paš i interesantu tur neredzē jā m, tas nav Naama Bay vai vecais tirgus Š armā , un cenas tur pirktajiem suvenī riem ir 3-5 reizes augstā kas salī dzinā jumā uz Š armu.
Laikapstā kļ i. No rī ta -32-34, pē cpusdienā.37-38. Sauss, karsts. Pie jū ras zem lietussargiem ir diezgan pieļ aujams. Ar saules aizsargkrē mu viņ i neizdegā s pat vienu reizi, astotajā dienā izgā ju bez tā (nolē mu, ka esmu jau iedegusi) un uzreiz apdegu.
Jū ra. Tas noteikti nav š arms ar koraļ ļ iem. Pusbeigti koraļ ļ i stiepjas gar krastu ar ļ oti mazā m zivī m. Jū rā dziļ umā atrodas vairā kas koraļ ļ u salas (pretī pontonam un pa kreisi pludmales galā ). Bet galvenā viesnī cas atrakcija ir bruņ urupuč i! ! ! Es viņ us satiku gandrī z katru reizi. Viņ i ganā s pa zā li pa labi no pontona 50 metrus pa labi un nonā k jū rā . Trū kumi ietver pludmali - ieieš anu ū denī . Pludmales galā ir viena ieeja pa labi, nedaudz attī rī ta no akmeņ iem, un pontons. Bet pontons bez kā pnē m, lai izkļ ū tu no ū dens un beigā s pā rē jā pontona daļ a salū za un tas tika slē gts. Pati pludmale ir 1/10 pilna. Sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas. Aizbraucot uz pusdienā m, viņ i vienmē r atstā ja savas mantas un dvieļ us pludmalē , š ajā viesnī cā ir jū tama kaut kā da regularitā te, mierī gums. Tā kā atpū tnieku nav ī paš i daudz, pē c pā ris dienā m jau zini daudzus viesus, kurš no kuras valsts, un daudzi viens otru sveic savā dzimtajā valodā .
Restorā ns. Atvē rta ir tikai puse restorā na, jo viesnī ca ir piepildī ta par 20-30 procentiem. Atpū tnieku vidū vairā kums ir itā ļ i, franč i, vā cieš i. Krievvalodī go procenti 30-40. Ē diens viesnī cā bū tī bā ir identisks jebkuram citam Ē ģ iptē . Daž i ē dieni š eit ir labā k pagatavoti, daž i ir sliktā ki. Brokastis ir standarta visā s viesnī cā s, bet š ajā neprot cept pankū kas, sanā k kaut kā das ozolkoka. Pusdienā s un vakariņ ā s pā ris zupas, brī ž iem garš ī gas un oriģ inā las, brī ž iem stipri piparotas. Gaļ a visbiež ā k nav ī paš i garš ī ga pagatavota, izņ emot grilu treš dienā s - brī niš ķ ī gi. Lai arī katras vakariņ as ir tematiskas, nekā du manā mu atš ķ irī bu nejutu. Vienmē r ir vistas un liellopu gaļ a, zivis - vairā ki gatavoš anas veidi. Augļ i - arbū zi, melones, dateles, ā boli, apelsī ni, greipfrū ti. Vī ns Ē ģ iptē nav ļ oti labas kvalitā tes, par citiem alkoholiskajiem dzē rieniem nevaru teikt, es nedzē ru. Pludmalē bā rā ir iepakotas sulas - mango un gvajaves, pie baseina bā rā - saldē jums, vaniļ a un š okolā de, ļ oti garš ī gi, lī dzī gi kā dabī gi bez palmu un augu taukiem.
Nereti restorā nā pietrū kst tī ru trauku vai tasī š u, bet viesmī ļ i strā dā ā tri, ir ļ oti draudzī gi un labestī gi, kas paspilgtina iespē jamā s nepilnī bas.
Viesnī cā ir animatoru komanda no Itā lijas, ļ oti jauki un jauki puiš i, kuri sazinā s, arī krievu valodā . Vakara izrā des vada viņ i. Jū tams, ka viesnī ca ļ oti rū pē jas par maksimā lu uzmanī bu viesiem. Vakariņ ā s viesmī ļ i restorā nā baltos kreklos, tauriņ os, baltos cimdos. Vī nu, alu, tē ju, kafiju atnes visiem, tikai jautā jiet, nevis kā daž ā s viesnī cā s raksta, tikai eiropieš iem par dzeramnaudu. Beachboy, izsniedzot dvieļ us, aizvedī s kur vien vē lē sies, ieliks sauļ oš anā s krē slus un pā rklā j tos. Un tas viss bez baksheesh. Katru vakaru vadī tā ji restorā nā rī ko instruktā ž as darbiniekiem, kā arī pē c vakariņ ā m. Tie. menedž eri cenš as, lai atpū tniekiem uzturē š anā s viesnī cā bū tu pē c iespē jas ē rtā ka. Par apkalpoš anu viesnī cai pieš ķ irš u augstā ko novē rtē jumu!
Bijā m apmierinā ti ar viesnī cas izvē li un tā s sniegto servisu. Ja vē laties relaksē još as brī vdienas, labu uzmanī bu no personā la un servisa vai plā nojat ceļ ojumus uz Izraē lu un Jordā niju, tad varu ieteikt š o viesnī cu, ja vien, protams, neesat dedzī gs snork fans un Sarkano relatī vā nabadzī ba. Jū ra š ajā rajonā jū s netraucē , un 2.5-3 stundu pā rcelš anā s uz lidostu neš ķ itī s ļ oti nogurdinoš a.
До них можно и дотронуться! Такое море, как зеркало, было больше недели. Плавать одно удовольствие! Крылатка. Плавают за прибрежным кораллом, днем прячутся в кораллах, вечером выплывают из укрытий. Ядовиты в случае контакта с плавниками, не трогать. Не агрессивны. Бородавчатка. Крайне ядовитая рыба. Видел на глубине в 3 метра. Вряд ли Вы с ней встретитесь на мелководье. Лучше ничего не трогать руками в Красном море! Одна из черепах. Пляж. Раздолье для отдыха. Серый скат. Видел только один раз. На приличной глубине у коралла напротив массажного домика на берегу. Одна из охотниц за мальками. Расстояние - до полуметра. Поэтому на вид страшная, но безобидная для людей.
аватар artem2809
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Brī vdienā s no 2. lī dz 12. maijam atpū ties vienatnē . Tū risma operators - Pegasus. Pā rsū tī š ana ir labi organizē ta. Viesnī cu izvē lē jos Izraē las un Jordā nijas tuvuma un lielā s privā tā s pludmales dē ļ (atvaļ inā jumā iepirkš anā s mani neinteresē , ja nepiecieš ams - var taupī t uz ekskursijā m vai ar ē ģ iptieš u eksotikas, piemē ram, tē jas un kafijas piegā di tieš i uz viesnī cu ). … Tomēr ▾ Brī vdienā s no 2. lī dz 12. maijam atpū ties vienatnē . Tū risma operators - Pegasus. Pā rsū tī š ana ir labi organizē ta. Viesnī cu izvē lē jos Izraē las un Jordā nijas tuvuma un lielā s privā tā s pludmales dē ļ (atvaļ inā jumā iepirkš anā s mani neinteresē , ja nepiecieš ams - var taupī t uz ekskursijā m vai ar ē ģ iptieš u eksotikas, piemē ram, tē jas un kafijas piegā di tieš i uz viesnī cu ). Patika viesnī ca. Ī sti 5k ar atlaidi Ē ģ iptei. Personā ls dara visu iespē jamo viesu ē rtī bā m gan restorā nā , gan istabiņ ā s un pludmalē (nelielas apkalpoš anas nepilnī bas ir piedodamas - brī vdienā s bija gandrī z pilna viesnī cas noslogojums un liela slodze personā lam). Viņ i atbild uz pieprasī jumiem. Nav problē mu ar sausā m brokastī m, dodoties ekskursijā s. Pretenzijas tikai uz mū su "bezmaksas" dzē rienu izlieš anas bā rmeņ u pieklā jī bu (varbū t mū su krievi jau tos dabū ja ar dzē rienu). Es nejutu internetā aprakstī to Pegaza ceļ vež u "nelikumī bu". Mū su viesnī cas gids no Pegas Elina ir inteliģ ents profesionā lis savā jomā . Nekā das apsē stī bas vai viesu iebiedē š anas. Vienkā rš i labi pildī juš i savus viesnī cas pā rstā vja pienā kumus. No Pegaza devos uz Mozus kalnu (visas pā rē jā s tū risma aģ entū ras pē c ilgā m sarunā m "par 1 cilvē ku interesi neizteica"), patika gan pats kā piens, gan ekskursijas organizā cija. Citā s ekskursijā s uz Izraē lu un Jordā niju es iekrā ju naudu un devos ar citu vietē jo tū risma aģ entū ru (Allegipt - All Egypt), bet, salī dzinot savas ļ oti problemā tiskā s ekskursijas (ī paš i uz Izraē lu, kuru es gandrī z neredzē ju pastā vī gas vienkā rš i pasē dē š anas dē ļ ). autobusā ) un skatoties no malas uz pavisam jauniem autobusiem un grupā m no Pegasus, tagad droš i vien piekristu maksā t vairā k un braukt ar Pegasus.
Kopumā man patika uzturē š anā s Tabā . Jū ra, bezmaksas lielā pirmā s lī nijas viesnī cas pludmale, kurai nav pā rkarenu kaimiņ u, normā ls daudzveidī gs uzturs, visu vecumu un tautī bu viesi (ir ar ko sazinā ties).
аватар ermakova-an
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s apmetā mies Movenpick viesnī cā ar draugiem. Jū ra. Pludmale. Teritorija ir lieliska! Visa teritorija ir ļ oti liela. Jū ra ir ļ oti skaista. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s ieradī sities, un, ja jums joprojā m ir grū tī bas, varat lū gt palī dzī bu tam, kurš izsniedz dvieļ us. … Tomēr ▾ Mē s apmetā mies Movenpick viesnī cā ar draugiem.
Jū ra. Pludmale. Teritorija ir lieliska!
Visa teritorija ir ļ oti liela. Jū ra ir ļ oti skaista. Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s ieradī sities, un, ja jums joprojā m ir grū tī bas, varat lū gt palī dzī bu tam, kurš izsniedz dvieļ us. Animatori ir brī niš ķ ī gi. Mū su rī cī bā bija: š autriņ as, ū dens aerobika, ū denspolo, stiepš anā s, volejbols, boč ija utt. , kopumā katrai gaumei.
Numurs ir plaš s un tī rs. Tī rī ts katru dienu. Numurā ir seifs.
Kas attiecas uz bā ra dzē rieniem… tik, tik…. vietē jā raž oš ana… ko es varu teikt. Labas dabī gas sulas. Ir alkoholiskie kokteiļ i, izmē ģ inā ju visu. Atū deņ ots alus, tikai labs pudelē s pildī ts alus. Labs vī ns - balts, sarkans, rozā .
Uzturs. Nebijā m izsalkuš i, bet nedaudz vienmuļ i. Katrā s pusdienā s un vakariņ ā s uz ielas kaut kas tika grilē ts.....zivis, spā rniņ i, liellopa gaļ a, daž as kotletes.....Ļ oti garš ī gi makaroni un frī kartupeļ i. Katru dienu jū ras veltes bija kalmā ri, daž i gliemež vā ki un jū rasmē les. Daudz dā rzeņ u. Augļ i: banā ni, apelsī ni, mandarī ni, gvajava, melone, arbū zs, ā boli, daž ā di dateles, greipfrū ti, laims. Maize un konditorejas izstrā dā jumi ir atseviš ķ a saruna……………viss ir neprā tī gi garš ī gi.
Mē s devā mies ceļ ojumā uz Izraē lu. Pozitī vu emociju jū ra. . . jo. jau sen sapņ ojuš i apmeklē t š ā das "Svē tvietas" - Raudu mū ri un Svē tā kapa baznī cu. Pilnī gā sajū smā . Visiem patika. Nevaru nepaslavē t gidus Muhamedu un Liliju (lai gan reklā ma š eit ir aizliegta). Bet es gribu dot viņ iem pienā koš os. Viss tika organizē ts visaugstā kajā lī menī un par ļ oti labu cenu. Tikai 65 dolā ri. Un tā kā mums bija 6 cilvē ku kompā nija, papildus š im viņ i veica vē l vienu atlaidi. Š os ceļ vež us ieteica draugi, kuri š eit bija atpū tuš ies mē nesi iepriekš . Ja ir interese un nepiecieš ami š ī ceļ vež a kontakti - rakstiet personī gi. padalī š os!
Parādīt vairāk »


iemiesojums fair09041967
Novembra beigās vēlamies atpūsties Tabā ar draugu. Protams, apmeklējiet Izraēlu. Kur un kā rezervēt ekskursiju, cik tas maksās?
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 7 atbildes
iemiesojums princeso4ka
Labdien! Kurš tur gāja, sakiet, ka tur ir pontons? Vai arī tā ir šķiršanās? Jo Kartē tas nav redzams, bet aprakstā teikts, ka ir. Es vilcinājos starp šo viesnīcu un Hyatt Marriott. Kur ir labāk?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums mokienko
Labvakar! Palīdziet man saprast reālās izmaksas par aromātisko eļļu un tualetes ūdens iegādi. Patika smaržas un eļļas. Viņi prasa eļļu - 10 dolārus par 40 ml. Un Arabian Night un Tutankhamon tualetes ūdens - 50 $ par pudeli līdz 100 ml Saprotu, ka kaulēšos, bet gribēju saprast - vai tas ir dārgi? Cik tālu es varu reāli pazemināt cenu? Sori-haotisks jautājums izrādījās.
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums jewell88
Kāds ir viesnīcas teritorijas lielums? Viņi raksta, ka tas ir liels, es gribētu precizēt skaitļos. Nekur internetā nevaru atrast :(
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
iemiesojums odessit-8
Kur pasūtīt ekskursiju uz Izraēlu un cik tā maksā pieaugušajam un bērnam?
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reservatio
‹ Viesnīca Aquis Taba Paradise Resort 5*
Atrakcijas
Zamanas pils
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta
Faraonu sala
Ēģipte, Taba
Arhitektūra, Atpūta

Красивый активный отель с развитой инфраструктурой и хорошим сервисом. Имеет большую ухоженную территорию и отличные номера. Рекомендуем для любой категории туристов. Дата открытия - 2002 год.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Таба.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы 30 м. Длина пляжной полосы 550 м. Рядом кораллы, но можно войти с берега. Рекомендуется специальная обувь. Понтон - длина 55 метров. Охрана на пляже. Есть бетонный вход.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, 2 бассейна, барбекю.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквааэробика, дартс.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 355 номеров.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Taba Golden Coast, Taba, 46621, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 355 0000
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).