Sentido Palm Royale Soma Bay 5*– Atsauksmes

81
Novērtējums 7.710
pamatā
81 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Somas līcis
8.4 Numurs
8.6 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.3 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 63 km no Hurgadas centra, jūras krastā. Atvērts 2004. gadā. Pēdējā daļējā renovācija notika 2011. gadā. Tā sastāv no galvenās 5 stāvu ēkas un 3 stāvu blakus ēkām, viesnīcā ir 7 lifti. Piemērots ģimenes, romantiskai vai jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар ringoogold179
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Man patika viss. Ieradā mies no rī ta 8:00. Nekavē joties tika uzvilktas rokassprā dzes un nosū tī tas brokastī s. Izlasot atsauksmes, viņ i reģ istratū rā iedeva 10 dolā rus ar lū gumu pē c labas istabas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Man patika viss. Ieradā mies no rī ta 8:00.
Nekavē joties tika uzvilktas rokassprā dzes un nosū tī tas brokastī s. Izlasot atsauksmes, viņ i reģ istratū rā iedeva 10 dolā rus ar lū gumu pē c labas istabas.
Mū s izmitinā ja galvenajā ē kā . Istaba tieš ā m jauka. Viss nav jauns, bet viss darbojas.
Viņ i barojas garš ī gi, no augļ iem - melone, granā tā bols, banā ns, apelsī ns, greipfrū ti, vī ģ es, dateles.
Vakaros pianiste ļ oti labi spē lē.
Arī animā cijas puiš i ir lieliski - ū dens aerobika, volejbols, š autriņ as utt.
Izbraucā m vē lu, tā pē c atļ ā va paē st pusdienas un telpa tika pagarinā ta lī dz 14:00.
Jū ra vē sa, saulriets smilš ains.
Bet kā bez, , mī nusiem. "
1) lido pludmalē (bet es saprotu, ka tā s ir visā s pludmalē s)
2) odi istabā
3) gultas blaktis
Sazinā jā s ar tū ristiem. Es nebiju vienī gais, kurš sakodis. Kā š is.
аватар Tatjana_TATI
Rakstu atsauksmi un domas atgriež as viesnī cā . Atpū tā s no 2022.  gada 9. lī dz 14. janvā rim. Mē s bijā m č etri, divi pā ri. Ne pirmo reizi atpū š amies ar Anex Tour - ar visu esam apmierinā ti, viss kā rtī bā ! Izlidoja no Kijevas plkst. … Tomēr ▾ Rakstu atsauksmi un domas atgriež as viesnī cā .
Atpū tā s no 2022.  gada 9. lī dz 14. janvā rim. Mē s bijā m č etri, divi pā ri. Ne pirmo reizi atpū š amies ar Anex Tour - ar visu esam apmierinā ti, viss kā rtī bā !
Izlidoja no Kijevas plkst. 2:05 (Azur Air) bez kavē š anā s. Ieradā mies 6 no rī ta, izbraucā m no lidostas ap 20 vakarā . Uz viesnī cu devā mies ar kopī gu transfē ru ar reģ istrē š anos 5 viesnī cā s. Viesnī cā ieradā mies 10:00. Brokastis nesaņ ē mā m (jo domā jā m, ka lī dz 10:00, bet tad uzzinā jā m, ka brokastis ir no 06:30 lī dz 10:30).
NORĒ Ķ INĀ JUMS. Tā bija ā trā kā reģ istrē š anā s mū su dzī vē . 7 minū tes. Un tas nav joks! ! Mums nebija laika ieiet viesnī cā un nosē dinā t savus noguruš os *ops š ikos dī vā nos (paralē li ar atvē rtā m mutē m skatoties uz š iko viesnī cas vestibilu) - pie mums uzreiz pienā ca viesu attiecī bu vadī tā ja Anna (starp citu, lielā kā daļ a krievvalodī go ). Anketas aizpildī jā m minū tes laikā un uzreiz mums iedeva atslē gas un kartī tes dvieļ iem. Istabu meklē jā m paš i, koferus atnesa uz istabā m - pē c 10 min. . Mums bija 1217. un 1215. istaba ar skatu uz jū ru (tā daļ a, kur nodarbojas ar kaitsē rfingu). Tas atrodas viesnī cas nomalē , bet atraš anā s vieta ir ideā la. Smaragda skats uz jū ru, klusums vakaros, tajā paš ā laikā ejiet 2 minū tes gar ē ku lī dz liftiem vai nokā piet lejā pa kā pnē m otrā pusē un uzreiz izejiet iekš pagalmā uz baseinu un galveno restorā nu.
ISTABA. Mums bija jauka, plaš a istabiņ a ar vienu milzī gu gultu. Viss ir darba kā rtī bā , nedaudz nobruž ā ts mini bā rs (bet lai cik auksts vai karsts). Vannas istaba patieš ā m ir ļ oti nogurusi, sarkana. Izlietne, tualete un bidē viss ir kā rtī bā . Š ampū ns, duš as ž eleja, cepures, lupatas, trī s dvieļ i, halā ti, č ī bas. Milzī gs balkons ar diviem krē sliem un galdu (spilveni uz krē sliem ir nedaudz balinā ti saulē ). Tī rī bas ziņ ā - virsmas visas tī ras, bet stū ros ja vē rī gi paskatā s, tad protams ir ļ oti putekļ ains. Mans lū pu spī dums pagriezā s zem manas gultas un palika tur. Telpas uzkopš ana bez entuziasma (es teikš u uzreiz, mē s dā sni atstā jā m dzeramnaudu visur un tā lu no 1 USD). Figū ras tika vē rptas no dvieļ iem, bet tā s netika kaisī tas ar puķ u ziedlapiņ ā m. Bija mitrā tī rī š ana, dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
UZTURS. Galvenais restorā ns Stella. Tas ir atseviš ķ s milzī gs š ī s viesnī cas pluss. NEticami garš ī gi ē dieni, visi bez izņ ē muma. Siltos ē dienus pasniedz restorā na darbinieki. Salā ti, dā rzeņ i, uzkodas, saldumi, bulciņ as, kafija, tē ja, sulas – tas viss tika savā kts paš u spē kiem. Ē diens ļ oti daudzveidī gs, brokastu standarts. Pusdienas un vakariņ as vienmē r ir atš ķ irī gas. Viesmī ļ i nes dzē rienus, ir tikai pieauguš o zona. Restorā nā var iegā dā ties zemenes ($8/kg) un mango ($6/kg). Pasū tī jā m, tikā m sagriezti/iztī rī ti un salikti paplā tē zem plē ves, lai vestu uz pludmali. A La Carte restorā ni (tā du ir tikai 4) - garš ī gi, interesanti. Bet, salī dzinot ar Sentido Mamlouk viesnī cu, tas nav salī dzinā ms. Mamlū kā tie ir vienkā rš i TOP.
RESTORĀ NI/BĀ RI pludmalē . Pludmalē ir viens bā rs ar dzē rieniem un saldē jumu (starp citu, tas ir pā rsteidzoš i garš ī gi). Starp ē kas galvā m un pludmali ir arī bā rs Azur. Ir arī dzē rieni un pa dienu burgeri, kartupeļ i, hotdogi. Š eit ir nianse - viesnī cas politika aizliedz ņ emt lī dzi ē dienu uz pludmali. Ē d tikai kafejnī cā pie galda. Bet, ja pē c Papildmaksas izvē lnes (par papildus samaksu), tad var izņ emt. Tas ir dī vaini...mē s parasti neejam pusdienā s, mums vienmē r ir ko ē st pludmalē , un tas ir lieliski pirms vakariņ ā m. Un tad man bija jā iet uz galveno restorā nu, lai paē stu, un pē c tam staigā ju atpakaļ uz pludmali. Ir Jonny krogs, vakaros tur spē lē ja biljardu (1 stunda dienā bez maksas).
Vakaros zā lē spē lē pianists, kur var arī bā rā padzerties un pasē dē t tik vē sā atmosfē rā .
PLUDMA. Jū rā bija 24 grā di, krā š ņ a smilš aina ieeja. Dziļ ums pamazā m, bē rniem arī bū s super. Pludmale ir lē zeni nogā zta vienā pusē ar sauļ oš anā s krē sliem, no otras puses sauļ oš anā s krē sli palmā s un nolaiž as ū denī pa kā pnē m. Bet ir sekls, dziļ ums sā kas mazliet tā lā k. Dvieļ us var paņ emt pie baseina vai pludmalē (atrasti tikai 3 punkti). Vē ja tikpat kā nebija, pirmajā dienā tikai apmā cies. Un gandrī z mierī gi. Mē s daudz pirkā m un nirā m. Iedegusi ļ oti vē si, vienmē rī gi. Saule ir ļ oti aktī va.
PERSONĀ LS. Godī gi, pareizi un profesionā li. Katru dienu viņ i zvana uz istabu, vai arī viņ i uznā k pludmalē un pā rbauda, ​ ​ vai viss ir kā rtī bā .
ANIMĀ CIJA. Uzreiz teikš u, ka mē s nekad nekur nepiedalā mies. . bet ir vē rts uzrakstī t savus iespaidus. Tagad viesnī cā gandrī z nav animā cijas. Š ķ iet, ka viņ a ir tur. . . bet ziemas miegā . Vai nu pē c Jaungada brī vdienā m, vai tā pē c, ka viesnī ca ir aizņ emta par 20-30%. Bet daž i puiš i staigā pa pludmali, negribī gi zvanot. Nekā das vingroš anas, ne dejoš anas. Vakarā.9os klubā bija izrā de 1 reizi (Fakī rs uz brillē m). Tajā paš ā laikā animators siltā s jakā s un biksē s...it kā viņ i iet garā m un devā s uz izrā di. Tas izskatā s dī vaini. Ā rā ir skatuve. . . varbū t vasarā ir kā da izrā de.
BASEINI. Liels aukstums. Silts iekš pagalmā aiz Libā nas restorā na. Mazs, ar sauļ oš anā s krē sliem. Bijā m jau pirmajā dienā vakarā , jo bija apmā cies un lietus. Es neredzu iemeslu tur bū t, ja ir tik krā š ņ a jū ra. Bet vasarā droš i vien ir super, baseini lieli, dziļ i, bē rniem ar piepū š amiem slidkalniņ iem.
PIRKUMI. Ir iepirkš anā s centrs, divi veikali. Pie ieejas viesnī cā atrodas aptieka. Ē damistabā ir pieejami augļ i. Protams, cenas ir augstā kas nekā Hurgadā . Bet taksometrs divos virzienos ir 20-30 USD. Ja ej, tad pē rc jau pilnā reizē . Mē s kaulē jā mies un nopirkā m visu nepiecieš amo viesnī cā . Mango $ 6, zemenes $ 8, pantogar $ 9, klaritī ns $ 7, turku gardums $ 3-5, halva $ 4-7.
MAZUMTIRDZNIECĪ BAS Mī nusi. Lielu mī nusu nav, tā ir taisnī ba. Bet ir daž as lietas, ko mē s pamanī jā m:
1. Pā rskaitī jums 2 stundas. Jā , viesnī ca atrodas 50 km attā lumā no lidostas. Bet 2 stundas ar pieturu pie 5 viesnī cā m, kur gids aizbrauc un pazū d uz 15-20 minū tē m. Tas ir ļ oti ilgs laiks pē c lidojuma. Lai gan tie var neapdzī vot uzreiz, labā k ir sē dē t vestibilā vai apgulties pludmalē .
2. Izrakstoties mums tika liegtas pusdienas. Mums bija izrakstī š anā s pirms 12:00, izrakstī š anā s no viesnī cas 14:00 (faktiski 14:30). Lidmaš ī na 17:30. Kad viņ i ieradā s nodot letes atslē gas - mums teica, ka vakariņ as maksā.30 USD no personas ! ! Ja tas ir pareizi un godī gi, tad viss ir pareizi. Izbraucā m pirms pusdienā m. Bet, iespē jams, par to ir jā informē , IZVĒ ROJOTIES. Vai arī iepriekš ē jā dienā , kad gids informē par izbraukš anas laiku - tā tad saki. Un ja ģ imene ar bē rniem, piemē ram. Un viņ i bū s izsalkuš i. Mums tas ir normā li, bet arī tajā dienā ne visi ē da brokastis, jo bija paredzē ts pusdienot pirms lidojuma. Protams, smalks moments, bet tomē r.
3. Jū s nevarat ē st burgers pludmalē pusdienlaikā . Nu visā s viesnī cā s ir vienā di, ē rti. . . Paņ ē mu burgeru, aizbraucu paē st pie jū ras un č illi tā lā k. Sā kumā domā ju, ka varbū t pludmalē nepiegruž ot....bet par maksu, izrā dā s! Dī vaini, bet labi. . .
4. Maza animā cija, pē c 23:00 nav ko darī t. . . no vā rda vispā r. Tas ir paredzē ts tiem, kam patī k kustē ties. Man un manam vī ram tas ir pluss, nevis mī nuss!
REZULTĀ TI. Lieliska viesnī ca, kur atgriezties. Mē s mī lam Ē ģ ipti janvā rī pē c Jaunā gada brī vdienā m. Kad ir maz cilvē ku, komfortabla temperatū ra, skaidra jū ra. Viesnī ca ir mā kslas darbs. Kur vien skaties – mozaī kas, gleznas, skulptū ras. Daudz darbinieku, skaista teritorija. (dā rznieki strā dā visu dienu). Ļ oti iesakā m, jū s to nenož ē losit. Mī nusi tik nenozī mī gi, atpū tas kvalitā ti bū tiski neietekmē . Ī paš s paldies restorā na š efpavā riem - jū s esat vienkā rš i neticami! !
Номер  Superior Номер  Superior Номер  Superior Корпус Клеопатра возле моря Центральны холл (Лобби) Центральны холл (Лобби) Большой центральный бассейн
аватар zheleznyakma
Numurs: Soma lī cis. Brī niš ķ ī ga viesnī ca un apstā kļ i, uz kuriem var droš i likt 9 no 10. Gadī jums, kad plusu ir vairā k un tie ņ em virsroku pā r nelieliem mī nusiem un pilnī bā nosedz, bet apmē ram viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Numurs: Soma lī cis.
Brī niš ķ ī ga viesnī ca un apstā kļ i, uz kuriem var droš i likt 9 no 10.
Gadī jums, kad plusu ir vairā k un tie ņ em virsroku pā r nelieliem mī nusiem un pilnī bā nosedz, bet apmē ram viss kā rtī bā .
Atpū tā s 2022.  gada janvā rī . Temperatū ra 22-24. Jū s varat peldē ties un sauļ oties. Starp citu, iedegums no š ā das saules ir lieliski paņ emts. Arī lielisks laiks apskates vietā m. Labā ziņ a ir tā , ka pat tad, kad viesnī ca ir 30% noslogota, visi standarti ir izpildī ti, tač u š eit to ir daudz un tie ir patī kami jū tami. Neviļ us jū tama vadī tā ja stingrā roka.
Pludmale.
Smalkas smiltis. Ē rta ieeja. 5-6 metri un dziļ ums. Ieiet var bez č ī bā m. Ū dens ir dzidrs un sā ļ š . Pludmale ir gara, un tajā ir vairā k nekā pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi nav jaunums, bet kopumā tas nav kritiski. Pludmale ir nosacī ti sadalī ta divā s daļ ā s. Skaļ š un mierī gs. Ja gribi gulē t, tad guli. Vajag pā rcē lā ju – dabū si. Jū s varat saņ emt svaigu dvieļ u maiņ u vienā no pludmales punktiem. Janvā rī visi peldas vai nu jū rā , vai apsildā mā baseinā . Galvenajā baseinā cilvē ki nepeld – ir auksts.
Animatori un š ovi.
Pludmalē ir jautri darbinieki un neuzkrī toš i animatori, kas piedā vā spē lē t boč u, š autriņ as, volejbolu utt. Personā ls ir draudzī gs. Viņ š runā angliski un nedaudz krievu valodā . Vakarā animatori aicina uz diskotē ku Hurgadā .
Ē diens.
Š ī ir stilī gā kā lieta š ajā viesnī cā . Tas noteikti ir TOP. Konditorejas izstrā dā jumi, gaļ a, sā nu ē dieni, grils, zivis, salā ti. Par ē dienu daž ā dī bu varat uzrakstī t atseviš ķ u atsauksmi. Es teikš u tā : tagad esmu gatavs dzī vot sporta zā lē , bet tas bija tā vē rts. Ī sā k sakot, tas ir ļ oti garš ī gi. Mē s arī bijā m 4 bezmaksas restorā nos uz vietas. Tas ir fantastiski. Viss ir savā dā ks un oriģ inā ls. Diezgan normā ls vī ns. Viesnī cas teritorijā ir aptuveni 5 bā ri ar dzē rieniem, tai skaitā vieglo alkoholu, kā arī vē su saldē jumu! Viss ir bez maksas.
Numurs.
Pieklā jī ga istaba. Nobruž ā ts nav kritisks. Lieliska liela gulta. Skats uz jū ru no lielā balkona. Labs seifs. Kvalitatī va tī rī š ana katru dienu. Wi-Fi ir standarta reģ istratū rā un daž kā rt arī numurā . Ē ģ iptei tā ir norma, un š eit nav nekā du pretenziju. Bezmaksas mini bā rs. Lielisks ortopē diskais matracis un muš a ziedē ir nedzī va duš a. Precī zā k, vanna, kurā jā stā v un “jā bauda” verdoš s ū dens. Ū deni nevar regulē t. Tas nav ī paš i ē rti, bet, visticamā k, tas notika ar mums, un es ceru, ka tas ir izņ ē mums. Ja nedramatizē un ar palielinā mo stiklu nemeklē papildus. sē kļ i, tad patiesī bā - tas ir viens globā ls mī nuss. Pā rē jais bija ļ oti apmierinoš s.
Noteikti veiciet 2-3 ekskursijas, lai nesē dē tu viesnī cā.24/7.
Objektī vi piekrī tu, ja viesnī ca ir ķ ē des viesnī ca, tad tā automā tiski kļ ū st uzticamā ka standartu dē ļ . Jā , tas ir iespē jams, tač u š os paš us standartus var noteikt un ievē rot daž ā dos veidos.
Viss š ajā viesnī cā ir ideā ls! Viss ir lieliski. Droš i var doties, arī ar bē rniem! Jū s bū siet apmierinā ti!
аватар sergiy.svyrydov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir vairā k nekā.17 gadus veca, kad viesnī ca tika atvē rta 2004. gadā , tā bija daļ a no InterContinental viesnī cu ķ ē des, 8 gadus vē lā k viesnī ca iekļ uva Vā cijas SENTIDO viesnī cu ķ ē dē. Š ī ir vieta, kur noteikti vē laties atgriezties! Es paliku š ajā viesnī cā ar savu ģ imeni (manam dē lam ir 7 gadi). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vairā k nekā.17 gadus veca, kad viesnī ca tika atvē rta 2004. gadā , tā bija daļ a no InterContinental viesnī cu ķ ē des, 8 gadus vē lā k viesnī ca iekļ uva Vā cijas SENTIDO viesnī cu ķ ē dē.

Š ī ir vieta, kur noteikti vē laties atgriezties!

Es paliku š ajā viesnī cā ar savu ģ imeni (manam dē lam ir 7 gadi).

1. Tikš anā s, iekā rtoš anā s un pieņ emš anas darbs - vē rtē jums 9 (10 ballu skalā ):
Draudzī gais personā ls reģ istratū rā visu nokā rtoja ā tri, bagā ž a tika nogā dā ta tieš i uz istabu, ā tra reakcija uz problē msituā cijā m un operatī vs to risinā jums. Krievu/ukraiņ u valoda nav ļ oti laba, angļ u valoda ir ļ oti laba.

2. Standarta numurs (visi numuri ar terasē m/balkoniem) - vē rtē jums ar 7. punktu (skalā.10):
Mums bija standarta numurs pirmajā stā vā ar skatu uz viesnī cas teritoriju. Istabā ir divas vienvietī gā s gultas (pusotra) atseviš ķ i, bet pē c vē lē š anā s tā s varē ja pā rvietot, mē s nē . Pati istabiņ a plaš a, viss nepiecieš amais ir (fē ns, tē jkanna, minibā rs, kondicionieris) skapji, naktsgaldiņ i, krē sli.
Ieteikumi telpai: pā rbaudiet visu aprī kojumu tā darbī bai; fē ns, tē jkanna, minibā rs, gaisa kondicionē tā js - noteikti to dariet, reģ istrē joties. Mū su istabā tika nomainī ts fē ns un izremontē ts minibā rs. Gaisa kondicionieris ir trokš ņ ains – ī paš i LOW rež ī mā . Skapī ar pakaramajiem pā rbaudiet visus pakaramos, jo tie saskaras ar salauztiem un vaļ ī giem ar izvirzī tiem nagiem (uzmanieties, lai nesabojā tu drē bes). Ieteikumi istabas izvē lei, ja esat kopā ar bē rniem vecumā lī dz 7+ gadiem, tad vē lams izvē lē ties pirmo stā vu, kur no terases paveras skats uz maigi skaistu zaļ u zā lienu, kurā ir ļ oti patī kami staigā t, skriet un pat apgulties, ja bē rniem, kas vecā ki par 8 gadiem, mē s iesakā m izvē lē ties augstā kos stā vus. Attiecī bā uz skatu uz jū ru vai dā rzu - jā , ar skatu uz jū ru ir jē ga, ja grī da nav pirmā!
Telpā ir maz kontaktligzdas, paņ ē mā m pagarinā tā ju uz 3 (ligzdas), tā pē c, ja sī krī ku ir daudz, iesakā m paņ emt tī vai pagarinā tā ju ar vismaz 3 rozetē m.

3.
Telpas tī rī ba ir 8 (skalā.10): pē c mū su pieprasī juma tills tika nomainī ts pret tī ru.

4. Istabas uzkopš ana - vē rtē jums 9 (skalā.10): katru dienu, ar dvieļ u maiņ u un gulbjiem uz gultas))).

5. Viesnī cas galvenā ē ka: - vē rtē jums 10 (skalā.10):
Tas ir fantastiski, š ī ir mū zikas zā le, galerija un muzejs, kurā ir patī kami pavadī t laiku, daudz daž ā du gleznu un statuju, freskas, sienu gleznojumi un daudz kas cits, katru dienu jū s satiekaties un redzat pastā vī gi kaut ko jaunu un jaunu .
Vakaros pianiste Jeļ ena spē lē brī niš ķ ī gu mū ziku, ī paš s paldies viņ ai par prieku no daž ā du skaņ darbu izpildī juma. Mē s ar sievu joprojā m esam pā rsteigti.
Ir klubs 16+, kur var atpū sties skatoties futbolu vai uzspē lē t biljardu uz ē rtiem dī vā niem (American 2 galdi).
SPA (bē rnus lū gums neņ emt lī dzi uz š o zonu) - neapmeklē ts (((spa zonā ir apsildā ms baseins, skan ļ oti mierī ga lounge mū zika, vieta pilnī gai atpū tai).
Galvenajā ē kā atradī siet arī veikalus (1. un 2. stā vā ) un lielisku skaistumkopš anas salonu 2. stā vā , tur biju apmierinā ta ar savu frizū ru.

6. Uzturs - novē rtē jiet 9 punktus (10 punktu skalā ):
Cafe Stella ir galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as. Pā rtikas daudzveidī ba ir pietiekama. Viesnī ca nodroš ina arī.4 LaCarte apmeklē jumus daž ā dos restorā nos visā teritorijā ar daž ā dā m virtuvē m (Ā zijas (pikants ē diens), itā ļ u (garš ī gi deserti) un citiem). Reģ istrā cija LaCarte biznesa centrā - jums ir jā piesakā s iepriekš , vē lams uzreiz pē c ieraš anā s.

7. Viesnī cas teritorija - vē rtē jums 9 (10 ballu skalā ):
Labi kopta, tī ra teritorija. Zā lieni tiek laistī ti un pļ auti katru dienu. Zā le zā lienos ir ļ oti mī ksta un patī kama, staigā t pa to ir prieks.
Teritorijā ir peldbaseini ar bē rnu piepū š amajiem kuģ iem un slidkalniņ iem, ir atseviš ķ i piepū š amie slidkalniņ i ar baseinu. Teritorija ļ oti liela vecā kiem ar maziem bē rniem, ir kur pastaigā ties ar ratiem. Ir arī rotaļ u laukums un bē rnu klubiņ š , kurā ļ oti jauka, mī ļ a, bē rniem draudzī ga meitene interesanti pavada laiku/nodarbī bas ar bē rniem.

Vietā m viesnī cas teritorija ir slikti kopta un nepiecieš ama renovā cija un remonts (soliņ i, alejas, laternas).

8. Interneta Wi-Fi - 4 (skalā no 10): tikai interneta nosaukums. Nekavē joties iegā dā jieties Orange vai Vodafone kartes (noteikti pā rbaudiet iegā dā to gigabaitu skaitu), lai skatī tos youtube, videoklipus, filmas, tieš saistes spē les, sū tī tu fotoattē lus, videoklipus mī ļ ajiem, videozvaniem caur WhatsApp / Viber — mē s iztē rē jā m 25 gigabaitus. 10 dienas. Tas ir izpratnei.
Tas ir ļ oti ē rti, ja jums ir vismaz viena Android ierī ce ar iespē ju ieslē gt piekļ uves punktu, jū s varat to izplatī t citiem saviem sī krī kiem un tā dē jā di iegā dā ties tikai vienu SIM karti ar internetu visai ģ imenei. Runā jot par internetu 5 * viesnī cā , es nesaprotu, kā pē c nav iespē jams izveidot labu augstas kvalitā tes internetu pat par naudu - pieprasī jums bū tu milzī gs ????

9. Viesnī cas pludmale - vē rtē jums 8 (skalā.10):

Vē sa, plaš a smilš u pludmale ar brī vi stā voš iem sauļ oš anā s krē sliem ar matrač iem un pī tiem lietussargiem un nož ogojumiem. Katras (2.3, 4-vietī gas) vietas atraš anā s vieta atseviš ķ i viena no otras un attā lumā . Ieeja jū rā ir lē zeni smilš aina. Pludmales pirmo rindu jau no 7:00 aizņ em tū risti, tač u tā nav problē ma, jo gan otrā , gan treš ā lī nija atrodas ļ oti ē rti. Trū kums ir daudz salauztu sauļ oš anā s krē slu, kas jā labo.
Pludmales labajā pusē , kur no 6:00 lī dz 7:30 ir tuksnesis, var pastaigā ties un redzē t, kā bruņ urupuč i peld, tas ir skaisti.
Ja vē laties snorkelē t, š ī nav jums piemē rota vieta. Zivju nav.

10. Apkalpoš ana restorā nos un bā ros - 8 balles (skalā.10):
Apkalpoš ana ir laba, jū s vienmē r sagaida ar smaidu un draudzī gumu. Gatavojot dzē rienus steigā ir nepatī kami brī ž i, pē c galda tī rī š anas ar rokā m glā zē var iebā zt citronu, piparmē tru vai ko citu, un tad nemazgā rokas un nemaina cimdus. Bet jū s vienmē r varat mainī t š o dzē rienu.

11. Izklaide un animā cija — novē rtē jiet 9 (10 baļ ļ u skalā ):
Animā cijas/š ovu programmas ir ļ oti interesantas - mums un bē rnam patika, pludmalē un teritorijā viņ us nemitī gi vilina uz daž ā dā m izklaidē m gan bē rniem, gan pieauguš ajiem (š autriņ u meš ana, volejbols, ū dens aerobika, stiepš anā s un citi sporta veidi).
Labi paveikti animatori, viņ i cenš as atš ķ aidī t jū su dienu, uzmundrinā t un vadī t daž ā das aktivitā tes aizraujoš ā , interesantā un, pats galvenais, jautrā veidā.

12. Maksas izklaide - novē rtē jiet 7 punktus (10 ballu skalā ):

Paš ā pludmalē pie viesnī cas atrodas AQUA CENTRS (izbrauciens ar jahtu, makš ķ erē š ana, ekskursijas, kvadracikli u. c. ) cenas tiek piedā vā tas viesnī cā AQUA CENTER.
Pastaiga ar laivu (jahtu) vienai personai aizņ em gandrī z divas reizes vairā k nekā kaimiņ os esoš ā s lī dzī gas jahtas 500 metrus gar pludmales pastaigu, par to uzzinā ja no citā m ģ imenē m, kuras neiepirkā s viesnī cā , un dalī jā s informā cijā . Mē s paš i nopirkā m braucienu ar kuģ ī ti viesnī cā , jo vē l nezinā jā m, ka var bū t 2x lē tā k, bet, godī gi sakot, nenož ē loju iztē rē to naudu, bijā m ļ oti apmierinā ti!
Divi vā rdi par jahtu (jahta ir jauna ar stikla dibenu, kurā var redzē t koraļ ļ us, zivis, rajas un citu faunu) par pastaigas programmu: liels pluss ir tas, ka tevi aizved tieš i š ajā pludmalē un nekur nav jā brauc ar autobusu gida pavadī bā utt. . , pirmā pietura snorkelē š ana, koraļ ļ u un zivju apskate, otrā pietura makš ķ erē š ana uz makš ķ erē š anas lī nijas, treš ā pietura pamestā baltā pludmale peldē š anai un atpū tai, pusdienā s cepta zivs (ļ oti garš ī gi pagatavota ), rī si, dā rzeņ i, mē rce, maize, augļ i (melone, arbū zs). Laivu braucienā , ja pulcē jas kompā nija, kaulē jieties vai sarunā jieties ar kaimiņ u jahtā m, ja tā s nevē las piekā pties.
Var pasū tī t arī izbraucienu ar kvadraciklu gan kalnos, gan gar jū ru lē tā k nekā gida pavadī bā.
Kamielis, zirgs, ē zelis - nu, tas ir kosmoss, viņ i grib 15 dolā rus par stundu pastaigu, tu man saki, kurš.1 stundu vizinā s ar kamieli? Ja viņ i veiktu 15-20 minū tes par 5 dolā riem, viņ iem pastā vī gi bū tu pieprasī jums.
Personī gi ar mani trī s ģ imenes gribē ja braukt ar savu bē rnu, bet, izdzirdot 15 USD, viņ i uzreiz atteicā s.
Atseviš ķ i vē los atzī mē t, ka viņ i pastā vī gi staigā pa pludmali un piedā vā daž ā da veida pakalpojumus viesnī cā un tā s tuvumā (masā ž a, skaistumkopš anas salons, nirš ana, kaitsē rfings, vindsē rfings, fotosesija).

Atseviš ķ i vē los pateikties pianistei Jeļ enai, kura ar savu mū ziku izgreznoja š ajā skaistajā viesnī cā pavadī to laiku.

Ļ aujiet man apkopot savu vē rtē jumu par viesnī cu un tajā pavadī to laiku:

Mans kopē jais vē rtē jums š ai viesnī cai ir 8.1.
Вид на лобби - холл сверху Карта отеля График детских занятий Красивые ракушки на пляже Красивые ракушки на пляже Кухни основного ресторана Сталле Лебедь в номер Вид с террасы
аватар lovelly
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nedē ļ u atpū tā mies trī s ar bē rnu. Š ajā rajonā (Somas lī cī ) pirmo reizi, paš ā Hurgadā . Viesnī ca nav lē ta, bet iztē rē tā nauda noteikti ir tā vē rta. Pirms ceļ ojuma tika pē tī tas atsauksmes, skatī ti apraksti, foto un video, patiesī bā (attiecī bā uz fotogrā fijā m) dzī vajā viss ir daudz skaistā k. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies trī s ar bē rnu. Š ajā rajonā (Somas lī cī ) pirmo reizi, paš ā Hurgadā . Viesnī ca nav lē ta, bet iztē rē tā nauda noteikti ir tā vē rta. Pirms ceļ ojuma tika pē tī tas atsauksmes, skatī ti apraksti, foto un video, patiesī bā (attiecī bā uz fotogrā fijā m) dzī vajā viss ir daudz skaistā k. Brī niš ķ ī ga viesnī ca ar skaistu un sakoptu teritoriju, halles telpā m, restorā niem, istabā m, viss izskatā s ļ oti jauki, un par pludmali var dziedā t uzslavas bezgalī gi)).
Diezgan ā tri iekā rtojā mies, istaba patika, tik plaš a un gaiš a, viss kā rtī bā un tī rs, iepriecinā ja vannasistaba ar labu un tī ru santehniku. Vannas kosmē tika ind. iepakojumi tiek regulā ri papildinā ti, tā pat kā tē jas stū rī tis un ledusskapis. Viss ir bez atgā dinā jumiem, patī kami, tieš i no tā diem niekiem, un, pateicoties vē rī gajai un sirsnī gajai attieksmei, tiek radī ta atvaļ inā juma atmosfē ra, jū s patieš ā m atpū š aties, bez satraukuma un sasprindzinā juma. Un ja tam visam klā t vē l labus ē dienus. . . ))) Man patika galvenais restorā ns, laba izvē le, nav nekā da sortimenta, ja vien bū tu lielā ks sortiments, viss skaidrs un turklā t - garš ī gi. Bija tikai viens a la carte, Libā nas, patika, skaists interjers, apkalpoš ana, un atkal garš ī gi. Vairā ki bā ri, mē ģ inā ju kokteiļ us, ļ oti. Vī rs dzē ra alu, teica labi.
Nu, viesnī cas lielā kais pluss, protams, ir jū ra un pludmale. Ļ oti liela, gara krasta lī nija, simtreiz aprakstī ta, atbalstu katru pozitī vo vā rdu par pludmales brī vdienu. Ir nelieli bē gumi, bet skats nemaz nepasliktinā s, varam pieņ emt, ka tā du nemaz nav, nekā di neietekmē , tikai manā mi nedaudz gar krasta lī niju. Ū dens ir vē ss, un, ja pusdienlaikā ir ē rti izkā pt no ū dens, tad pē c 15 jau ir brrr, arī no rī ta. Manuprā t, oktobrī -novembrī š eit ir ļ oti forš i atpū sties.
Baseins, kur meita gribē ja, ar daž ā dā m piepū š amā m lietā m, ar ledus ū deni, ž ē l.
Ir animā cija, pat nedaudz piedalī jā mies, pa dienu sporta izklaides, vakara programma interesanta, bet meitas iespē ju dē ļ sanā ca tikai trī s, pē c minidisko vairs nepietika, devā s uz atpū ta.
Man patika viss viesnī cā , ļ oti labs personā ls, liela sakopta teritorija, plaš a gaiš a istaba, kā rtī gs ē diens un lieliska pludmale. Vē lme atgriezties ir liela, protams ieteiksim.
аватар inna.l.86
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Varē ja bū t daudzveidī gā ks ē diens. Š ķ iet, ka viss ir kā rtī bā , visa pietika, bet varē tu bū t labā k. Skaista pludmale, labs serviss š ajā viesnī cā . Teritorija liela un kopta. Istabu skaits labs, mazs. Š ī ir slē gta teritorija un ir taksis - 40 eiro, lai kaut kur brauktu pilsē tā . … Tomēr ▾ Varē ja bū t daudzveidī gā ks ē diens. Š ķ iet, ka viss ir kā rtī bā , visa pietika, bet varē tu bū t labā k. Skaista pludmale, labs serviss š ajā viesnī cā . Teritorija liela un kopta. Istabu skaits labs, mazs. Š ī ir slē gta teritorija un ir taksis - 40 eiro, lai kaut kur brauktu pilsē tā . Reģ istrē š anā s viesnī cā ir tā lu, tā ir slē gta, tā pē c kaut kur izkļ ū t no viesnī cas bū s ļ oti dā rgi. Bet darā mā viesnī cā bija daudz. Viesnī cā bija daž i veikali, ja kaut kas bija vajadzī gs. Arī animā cija bija laba, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
аватар ivs.071216
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es atgriezos no viesnī cas 01.05. 2019. Viesnī ca ir ideā la, ī paš i tiem, kam patī k maiga ieieš ana jū rā , ī paš i tiem, kam ir bē rni. Viesnī ca nav piemē rota ziemas brī vdienā m, viesnī ca atrodas vē jainā vietā , š eit ir sē rfotā ji. … Tomēr ▾ Es atgriezos no viesnī cas 01.05. 2019.
Viesnī ca ir ideā la, ī paš i tiem, kam patī k maiga ieieš ana jū rā , ī paš i tiem, kam ir bē rni. Viesnī ca nav piemē rota ziemas brī vdienā m, viesnī ca atrodas vē jainā vietā , š eit ir sē rfotā ji.
Man patika viss, izņ emot mū su izbraukš anu no viesnī cas.
Pā rplā nojā m lidojumu, 17.00 bija jā atstā j viesnī ca
Mums nelaida pusdienot, ar mazu bē rnu mū s izsvieda no galvenā restorā na, kurā tiek ieturē tas pusdienas, teica, vai nu maksā.60 USD par pusdienā m, vai aizbrauc.
Mē s neesam vainī gi, ka lidojums tika pā rcelts.
Vai nevarē jā m brī vdienas noslē gt jaukā k?
Jū s pat nevarē jā t dzert ū deni.
12.00 izrakstī š anā s, viss, pē c 12.00 cilvē ki tiek ā rstē ti, tā kā nav skaidrs kam.
Mē s nekad vairs neatgriezī simies š ajā viesnī cā .
аватар gviney
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nokļ uvā m viesnī cā agri no rī ta, reģ istrē jā mies apmē ram č etrdesmit minū tē s un tikā m aizvesti uz plaš u un gaiš u istabu ar ļ oti gaiš u skatu no balkona. Iekš pusē viss bija kā aprakstā , gulta man izrā dī jā s ē rta un kopumā mē beles un santehnika ir pieklā jī ga, tī ra katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s nokļ uvā m viesnī cā agri no rī ta, reģ istrē jā mies apmē ram č etrdesmit minū tē s un tikā m aizvesti uz plaš u un gaiš u istabu ar ļ oti gaiš u skatu no balkona. Iekš pusē viss bija kā aprakstā , gulta man izrā dī jā s ē rta un kopumā mē beles un santehnika ir pieklā jī ga, tī ra katru dienu. Pludmale ir blakus, ļ oti liela un smilš aina, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ē rta ieieš ana jū rā , zivis pā rsvarā bija mazas, bet daž reiz tā s iekrita daudzkrā sainos baros, ja vien, protams, nebraucat prom, ū dens ir kristā ldzidrs un ļ oti patī kama peldē š anai. Teritorija ļ oti kopta, var saukt par zaļ u, katru vakaru baseini tiek tī rī ti, zā lieni laistī ti, ir labas vietas, kur var nofotografē ties. Ē dienu ziņ ā viss ir lieliski. Ir papildus restorā ni, kur var aiziet pē c pieraksta vienu reizi bez maksas, iesaku visur aizbraukt uz pā rmaiņ ā m. Galvenajā restorā nā gatavo diezgan garš ī gi, vienmē r ir izvē le, piedevas protams un dā rzeņ i tie paš i katru dienu, bet gaļ as ē dieni tiek mainī ti katru dienu, divas reizes iedeva jū ras veltes, ja kā dam interesē , bet es neē du ka, tikai garneles ne vairā k, bet tie ir š eit nebija. No rī ta viņ i dod labus smalkmaizī tes, un vakarā jū s varat arī izvē lē ties ko garš ī gu no desertiem. Vietē jais alkohols, ja taisa kokteiļ us, tad vē l var dzert, tī rā veidā tas ir vienkā rš i š ausmī gi, alus ir vairā k vai mazā k. Animā cijas komanda nebija slikta, ir visas dienas spē les un izklaides, bū tu vē lme uz turieni aizbraukt, vakarā pē c vakariņ ā m viņ i taisa izrā des, man tā s ir garlaicī gas, bet vispā rē jam fonam derē s. Tas ir tā lu no pilsē tas no viesnī cas, tas ir kā pluss - jū ra ir vismaz tī rā ka, un mī nuss - izklaidei, brauciet tikai ar taksometru, apmē ram 10 USD vienā virzienā . Aizbraucā m arī uz Luksoru un Denderu, kā arī braucā m ar kvadricikliem pa tuksnesi, pateicoties tibaturkam. Mums patika personā ls, nekā das rupjī bas vai neobjektivitā tes, lai gan atpū tnieki pā rsvarā ir rietumeiropieš i un mū sē jo ir ļ oti maz, bet tas neietekmē apkalpoš anas kvalitā ti, neviens ī sti neprasa dzeramnaudu, bet viņ i noteikti uzlabo attiecī bas ar personā lu . Vē l viens punkts, nopē rc SIM karti ar internetu lidostā , bū s lē tā k un sazinā sies ne tikai viesnī cā . Domā ju, ka jaunatnei š eit joprojā m bū s garlaicī gi, protams, š eit nav nekā das kustī bas un ballī tes, viesnī ca ir vairā k piemē rota relaksē još ai pludmales atpū tai, pensionā ru š eit ir pietiekami daudz, bet š ī vieta noteikti ir pelnī jusi uzmanī bu un daudzi atpū tnieki š eit ierodas ne tā pē c pirmo reizi, bet mums nepatī k atkā rtoties, Ē ģ iptē ir daudz daž ā du vietu un reģ ionu un medī bas, ko apmeklē t visur.
аватар nata.kurkina82
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Paliku viesnī cā kopā ar mammu. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, tā s galvenā priekš rocī ba ir atraš anā s vieta. Somas lī cis kopumā ir ļ oti skaista un gleznaina vieta. Mū su standarta numurs atradā s otrajā stā vā ar balkonu. … Tomēr ▾ Paliku viesnī cā kopā ar mammu. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, tā s galvenā priekš rocī ba ir atraš anā s vieta. Somas lī cis kopumā ir ļ oti skaista un gleznaina vieta.
Mū su standarta numurs atradā s otrajā stā vā ar balkonu. Skats bija uz baseinu, lai gan es teiktu uz dā rzu, jo. pie mū su logiem auga liela palma un aizsedza skatu, bet tas nemaz netraucē ja, tieš i otrā di, radī ja ē nu un komfortu. Istaba bija tī ra un plaš a. Liela gulta, skapis, seifs, galds ar tē jas piederumiem, neliels ledusskapis, kondicionieris, TV. Istabas tika tī rī tas katru dienu, atstā jot mums pā rsteigumus daž ā du dzī vnieku smieklī gu figū ru veidā , kas izgatavotas no sarullē tiem dvieļ iem.
Ē diens bija ļ oti labs, viss ļ oti garš ī gs, nebija iespē jams apstā ties. Katru dienu trī s veidu gaļ a, izvē le no trī s zupā m, rī si ar dā rzeņ iem, kartupeļ i kā piedeva. Daudz dā rzeņ u un augļ u. Dabī gā s sulas un dzē rieni. Restorā nos tika pasniegti arī vietē jie alkoholiskie dzē rieni: sausais sarkanvī ns un baltvī ns, alus.
Mē s pā rsvarā ē dā m galvenajā restorā nā , tač u bija daudz citu restorā nu un bā ru. Pludmales bā rs piedā vā ā trā s uzkodas: hamburgerus, frī kartupeļ us, alu, sulas.
Viesnī cas teritorija ir plaš a un kopta. Visur zā lā ji, puķ es, palmas, akmens celiņ i. Teritorijā bija vairā ki baseini, bet pā rsvarā atpū tā mies pludmalē . Pludmale ir ļ oti tī ra un smilš aina. Ieeja ir ē rta tiem, kas neprot peldē t. Sauļ oš anā s krē slu un lietussargu pietika visiem. Mums viesnī cā ļ oti patika jū ra.
Skatī jā mies senos tempļ us, sauļ ojā mies uz jahtas, nirā m, makš ķ erē jā m, redzē jā m saulrietu tuksnesī ! Katrā ekskursijā bija iekļ autas gardas pusdienas ar jū ras veltē m un kopumā š ī uzņ ē muma apkalpoš ana ir ļ oti augstā lī menī . Starp citu, par š ī m trim ekskursijā m mums tika uzdā vinā ta Ē ģ iptes apskates ekskursija, kas ir ļ oti jauki! Mums ir bijis ļ oti jautri!
Jautri bija arī viesnī cā , kur animā cijas komanda katru dienu pie baseina mū s uzjautrinā ja ar visdaž ā dā kajā m spē lē m, konkursiem un ū dens aerobiku, bet vakarā sarī koja satriecoš us š ovus.
Atvaļ inā jums pagā ja kā viena diena un atstā ja daudz pozitī vu iespaidu. Mums ļ oti patika uzturē š anā s viesnī cā , iespē jams, atgriezī simies vē l!
аватар mask-98
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Daudzas reizes atpū ties Ē ģ iptē , bet nekad nav gribē jis rakstī t atsauksmes. Š ī viesnī ca mani pā rsteidza jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m ar savu grezno interjeru, viesmī lī bu un personā la profesionalitā ti. … Tomēr ▾ Daudzas reizes atpū ties Ē ģ iptē , bet nekad nav gribē jis rakstī t atsauksmes. Š ī viesnī ca mani pā rsteidza jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m ar savu grezno interjeru, viesmī lī bu un personā la profesionalitā ti. Ā trs un pieklā jī gs puiš u darbs reģ istratū rā . Ļ oti labi kopti, pieklā jī gi numuriņ i. Mē s palikā m 1144. istabā ar skatu uz baseinu. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar ē dienu daudzveidī bu un kvalitā ti viesnī cas galvenajā restorā nā . Pieklā jī ga un ļ oti uzmanī ga apkalpoš ana no bā rmeņ iem visos viesnī cas bā ros.
Liela labiekā rtota teritorija.
Uzmanī gs un neuzkrī toš s animatoru darbs. Viesnī cā vakaros vienmē r varat klausī ties dzī vo mū ziku,
Bē rnu profesionā la animā cija, apsildā ms baseins, slidkalniņ i, diemž ē l, nē , ir bē rnu ē dienkarte, rati ir bez maksas. Internets ir bezmaksas visā viesnī cā , vidē js ā trums. Krā š ņ a, tī ra, smilš aina pludmale, mū suprā t, š ī ir labā kā Hurgadas pludmale. Tas ir milzī gs, garums 1200 m, smilš aina slī pa ieeja. Pirts, dž akuzi viesnī cā bez maksas, SPA par maksu (+ - 10 USD), izjā des ar zirgiem 20 USD - 15 min.
Kopumā viesnī ca ir ļ oti ieteicama. Vismaz sev esam izvē lē juš ies tieš i to, kur doties atvaļ inā jumā turpmā kos gadus. Tur satikā m cilvē kus, kuri tur devuš ies 30 reizes.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Moroz8887
Vēlamies lidot uz viesnīcu 31. jūlijā no Ļvovas uz 11 naktīm 2+1 (6 gadi) un 1+2 (3 un 6 gadi). Kāda ir lētākā cena, ko varat piedāvāt?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šarmelnagas dabas rezervāts
Novērtējums 8.0
Ēģipte, Somas līcis
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен в 63 км от центра Хургады, на самом берегу моря. Открыт в 2004 году. Последняя частичная реновация проведена в 2011 году. Состоит из главного 5-этажного здания и 3-этажных рядом стоящих зданий, в отеле 7 лифтов. Подойдет для семейного, романтического или молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен 45 км от аэропорта, в 50 км от центра Хургады, на самом берегу моря. Расстояние до г. Сафага — 12 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 1.2 км, ширина — 100 м. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, автобус до центра города (по запросу, платно), магазины, интернет кафе в бизнес центре (бесплатно), Wi-Fi базовый доступ, на территории отеля (бесплатно), высокоскоростной интернет Wi-Fi (платно), 5 конференц-залов, 5 ресторанов, 6 баров, 2 открытых бассейна — главный бассейн для взрослых 5000 м2, без подогрева в зимний период, бассейн для взрослых в оздоровительном центре 1200 м2, с подогревом в зимний период (бесплатно), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно. В отеле предоставляют инвалидное кресло для гостей с ограниченными физическими возможностями (по запросу, бесплатно).

Café Stella — главный ресторан: завтрак (06:30-10:00), поздний завтрак (10:00-11:00), обед (12:00-15:00), ужин (19:00-22:00);

Asian Delights Restaurant — a la carte ресторан азиатской кухни: ужин (19:00-22:00);

El Tannour Restaurant — a-la carte ресторан ливанской кухни: ужин (19:00-22:00);

Il Portico Restaurant — a-la carte ресторан итальянской кухни: ужин (19:00-22:00);

Taverna Barba Kiriako’s Restaurant — a-la carte ресторан греческой кухни: ужин (19:00-22:00).

Для посещения a-la carte ресторанов необходима предварительная резервация у гэстрелейшн отеля.

Atrium Bar — лобби-бар (10:00-06:30; выпечка 15:00-18:00);

Azur Bar (10:00-до заката; мороженое);

Captain Nemo’s Bar — бар на пляже (10:00-до заката);

Johnny’s Bar (17:00-00:00);

Pool Bar — бар у бассейна (10:00-до заката).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с подогревом в зимний период, детский клуб (c 4 до 12 лет), детская анимация, детская дискотека, детский буфет в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ныряние с маской и трубкой, мини-гольф (бесплатно), освещение теннисного корта (платно). Бесплатно — 4 теннисных корта (бесплатно 1 час игры в день на комнату в дневное время суток, необходима предварительная резервация), пляжный волейбол, аквааэробика, стретчинг, уроки танцев, бильярд в Джонни’с баре для гостей 14+ (бесплатно 1 час игры в день на комнату, необходима предварительная резервация), анимационная команда проводит ежедневные дневные и вечерние мероприятия, дартс, мини-гольф (бесплатно 1 час игры в день на комнату в дневное время суток, необходима предварительная резервация), футбольное поле (освещение платно), дискотека — вход бесплатный, напитки платно. Платно — дайвинг-центр и центр водных видов спорта (находятся на пляже), снорклинг, кайтсерфинг, виндсерфинг, вейкбординг, водные лыжи, сапсёрфинг, пляжный теннис и верховая езда, оздоровительный центр для гостей 15+ (сауна, парная, джакузи — бесплатно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 445 номеров.

Istabās

Ванная комната с ванной, халаты и тапочки (бесплатно), фен (бесплатно), туалетные принадлежности, центральный кондиционер, телевизор, спутниковое телевидение, сейф (бесплатно), телефон, Wi-Fi бесплатно (базовый доступ), мини-бар (безалкогольные напитки и вода в мини-баре включены в концепцию «Все включено» и пополняются один раз в день), электрический чайник и набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), утюг и гладильная доска (бесплатно), балкон или терраса. Уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю (по запросу), room service: платно (24 часа).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 348, Hurghada, Safaga Highway, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 653 260 700
Tīmekļa vietne: Sentido Palm Royale Soma Bay
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.