Sol Y Mar Soma Beach 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 10.010
№1 viesnīcas reitingā Somas līcis
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.9 Tīrība
10.0 Uzturs
9.9 Infrastruktūra
Sol Y Mar Soma Beach atrodas pirmajā piekrastē Somas līča rajonā, 45 km attālumā no Hurgadas lidostas. Atvērts 2020. gadā. Viesnīca sastāv no atsevišķām 3 stāvu ēkām.Vairāk →
аватар vanhooftjeffrey
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā s brī vdienas, kā das jebkad bijuš as! Pludmale ir ideā li piemē rota snorkelē š anai. Ē dieni ir ļ oti daž ā di, ja vē laties kaut ko darī t, viņ i darī s visu iespē jamo, lai to jums pagatavotu. Neliels dā rgakmens ir kafejnī ca pie baseina, kas atvē rta no pulksten 12:00 lī dz 16:00. … Tomēr ▾ Labā kā s brī vdienas, kā das jebkad bijuš as! Pludmale ir ideā li piemē rota snorkelē š anai. Ē dieni ir ļ oti daž ā di, ja vē laties kaut ko darī t, viņ i darī s visu iespē jamo, lai to jums pagatavotu.
Neliels dā rgakmens ir kafejnī ca pie baseina, kas atvē rta no pulksten 12:00 lī dz 16:00. Jautā jiet pē c vistas panini, kas garš o pē c KFC iesaiņ ojuma — š o ē stuvi atklā jā m tikai pusceļ ā . Lieliski piemē rots tikai uzkodā m
Kokteiļ i pludmales bā rā ir vislabā kie! Es atgriezī š os atkal pē c daž iem mē neš iem.
аватар rosalyvandoorn
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kū rorts ir ļ oti labi kopts, ar skaistu pludmali. Baseins ir liels un labi apsildā ms. Istaba kā rtī ga, gulta lieliska. Lai gan ē diena piedā vā jums un tā garš a ir ok. Labā ki dzē rieni ir pieejami par papildu samaksu. Personā ls un apkalpoš ana ir lieliska, piemē ram, mums pludmalē pasniedza izcilu dzirkstoš o vī nu. … Tomēr ▾ Kū rorts ir ļ oti labi kopts, ar skaistu pludmali. Baseins ir liels un labi apsildā ms. Istaba kā rtī ga, gulta lieliska. Lai gan ē diena piedā vā jums un tā garš a ir ok. Labā ki dzē rieni ir pieejami par papildu samaksu. Personā ls un apkalpoš ana ir lieliska, piemē ram, mums pludmalē pasniedza izcilu dzirkstoš o vī nu. Visi darbinieki vienmē r ir ļ oti draudzī gi. Iespē jamā s problē mas tiek jautā tas katru dienu un arī atrisinā tas. Pā rsteidzoš i, pat ar lū gumu – tas ir ļ oti profesionā li!
аватар knazkomichal
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rezervē ts iepriekš , pamatojoties uz labā m atsauksmē m. Patiesī bā tas vienmē r ir kritisks, jo palielina cerī bas. Principā var tikai vilties. Bet tad notika sekojoš ais: Ierodoties mani sagaidī ja ar smaidu, manu bagā ž u nolika tieš i uz ratiņ iem un aizveda uz manu istabu. … Tomēr ▾ Rezervē ts iepriekš , pamatojoties uz labā m atsauksmē m. Patiesī bā tas vienmē r ir kritisks, jo palielina cerī bas. Principā var tikai vilties. Bet tad notika sekojoš ais:

Ierodoties mani sagaidī ja ar smaidu, manu bagā ž u nolika tieš i uz ratiņ iem un aizveda uz manu istabu. Pē c reģ istrē š anā s darbinieks atvē lē ja laiku, lai mani parā dī tu pa viesnī cu, parā dī ja visu svarī gā ko un pastā stī ja, kā , ko, kad un kur tieš i strā dā . Ī sumā : mani sagaidī ja ar sirsnī gu uzņ emš anu, kā du vē l nebiju pieredzē jis nevienā viesnī cā.
Ē d un dzer:

Labi, š eit jū s patieš ā m varat gū t punktus ar mani, un tas strā dā ja. Labi pamatprodukti un labi izgatavoti. Gaļ a ir patī kama, maiga, labas kvalitā tes, cī pslas vai skrimš ļ i nav atrasti. Dzī vā s gatavoš anas stacijā s jū s pasniegs tā , kā vē laties, pat ja vē laties vē l 5 garneles. Patiesī bā es nekad agrā k to neesmu pieredzē jis.
Kopumā ļ oti laba bufete, labā ka nevar bū t, vismaz bufetē.
Dzē rieni tieš ā m ir ļ oti labi. Vislabā k kokteiļ os, neatkarī gi no tā , vai tie ir alkoholiski vai nē . Labi dzerams vī ns, neatš ķ aidī ts alus. Smarž as ok. Moderna kafijas mā ksla vestibila bā rā .
аватар Pomadovskyi
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skaisti atrodas Somas lī cī , pusstundas brauciena attā lumā no Hurgadas. Gandrī z viss personā ls ļ oti smagi strā dā ja, lai nodroš inā tu viesiem lieliskas brī vdienas. Pakalpojums pludmalē ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. … Tomēr ▾ Skaisti atrodas Somas lī cī , pusstundas brauciena attā lumā no Hurgadas.
Gandrī z viss personā ls ļ oti smagi strā dā ja, lai nodroš inā tu viesiem lieliskas brī vdienas. Pakalpojums pludmalē ir pelnī jis ī paš u uzmanī bu. Š eit visi dzē rienu pieprasī jumi tika izpildī ti un nogā dā ti atpū tas krē slā pludmalē . Mums bija problē ma ar zemu ū dens spiedienu duš ā , ā tri atrisinā ja, lieliski. Lieliski bija arī tas, ka viesnī cas viesu attiecī bu menedž eris katru dienu jautā ja, vai jums ir kā di jautā jumi vai baž as un vai ar jums viss ir kā rtī bā . Kopā ar viņ u biež i brauca darbinieki no citiem reģ ioniem, piemē ram, kā da no š efpavā riem, kas arī bija atvē rta jautā jumiem un ieteikumiem. Par vā ciski runā još o viesu labsajū tu rū pē jā s arī kā ds vā cietis no animā cijas komandas. Nekad agrā k neko tā du nebiju piedzī vojusi, tas tieš ā m ir lieliski!
Brokastī s un vakariņ ā s pā rsvarā devā mies uz galveno restorā nu. Lai gan viesnī ca nebija pilnī bā rezervē ta, nekā netrū ka.
Ē diens bija ļ oti kvalitatī vs, bufetes restorā nā ē dieni, protams, laika gaitā atkā rtojas, bet š eit tie vienmē r tika padarī ti interesanti ar daž ā dā m garš vielā m. Jū ras velš u vakars ietvē ra pat svaigi grilē tus jū rasvelnus un garneles. Katrā ē dienreizē vienmē r bija tikko gatavoti ē dieni, piemē ram, olu ē dieni, pankū kas un falafels brokastī s, makaroni un daž ā di gaļ as ē dieni un daudz kas cits. Pusdienojā m pludmales restorā nā ar skatu uz jū ru. Arī š eit izvē le bija lieliska, ar leti ā rā ar svaigu picu un grilē tu gaļ u. Ī paš i gribē tos pieminē t sievieti, kura stū rī pie maizes krā sns cep visgardā kā s kū kas! Un tā kā tas bija tik garš ī gi, mē s divreiz baudī jā m vietē jo virtuvi Fairuz ī paš ajā restorā nā . Kokteiļ i bija arī izcilas kvalitā tes, piemē ram, izmantojot augstas kvalitā tes Monin sī rupus.
Vienī gais neliels trū kums ir tas, ka ne visi bā ra darbinieki jauc kokteiļ us vienā sastā vā , vai varbū t ne visi zina, kā pagatavot atseviš ķ us kokteiļ us. Patiesī bā to varē tu vē l vairā k uzlabot.
аватар dobekf8
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā s brī vdienas, kurā s esam bijuš i! Š ī viesnī ca ir patieš ā m pā rsteidzoš a, un pakalpojums ir 5 zvaigž ņ u. Nevainojami numuri (paldies Huseinam) Ē diens ir brī niš ķ ī gs ar daudzveidī gu ē dienu klā stu (mums patī k pludmales restorā ns). … Tomēr ▾ Labā kā s brī vdienas, kurā s esam bijuš i! Š ī viesnī ca ir patieš ā m pā rsteidzoš a, un pakalpojums ir 5 zvaigž ņ u. Nevainojami numuri (paldies Huseinam) Ē diens ir brī niš ķ ī gs ar daudzveidī gu ē dienu klā stu (mums patī k pludmales restorā ns). Pankū ku un saldē juma stacijai ir jā mirst! Ja jums nav nekā , kas jums patī k, š efpavā rs pagatavos jums personī gi, lai jū s apmierinā tu! Teritorija ir skaista un labi kopta, pateicoties dā rzniekiem, kuri katru dienu smagi strā dā . Lū dzu, piedā vā jiet viņ iem padzerties ū deni, jo viņ i ilgu laiku strā dā karstumā . Apkalpoš ana pie baseina ir lieliska, personā ls ir ļ oti uzmanī gs un labi saskaras ar bē rniem, tā pat kā glā bē ji! Viņ i patieš ā m iepazī st jū s personī gā lī menī un atceras visu, kas jums patī k. Jū s nevarē siet paiet garā m š ī s viesnī cas darbiniekam bez sirsnī ga smaida un sveiciena.
Viesu attiecī bu komanda vienmē r ir klā t viesnī cā un jautā viesiem, kā viņ i var uzlabot/padarī t labā ku jū su uzturē š anos. Mē s atgriezā mies savā istabā , lai atrastu bē rniem milzī gu augļ u grozu, vistas tī rradņ us un cepumus! (Paldies Ali Baba un Massuda, jū s esat vislabā kie) Jū s padarī jā t mū su uzturē š anos tik patī kamu. Visas dienas izklaide, dejas pie baseina, putu ballī tes pludmalē , joga un meditā cija uz zā les, cepumu cepš ana/picas gatavoš ana kopā ar bē rniem – jums nekad nebū s garlaicī gi! Pateicoties animā cijas komandai, tā s ir labā kā s, ko jebkad esam redzē juš i. Trika un Mostafa, mē s jū s mī lam! Vakara dē ļ u š ovs bija pā rsteidzoš s, katru vakaru ir cits š ovs, kā arī bē rnu diskotē ka, sejas apgleznoš ana utt. Kopumā svē tki ir brī niš ķ ī gi, un mē s 100% atgriezī simies nā kamgad.
аватар keilholzelena3
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā s brī vdienas, kurā s esam bijuš i! Š ī viesnī ca ir patieš ā m pā rsteidzoš a, un pakalpojums ir 5 zvaigž ņ u. Nevainojami numuri (paldies Huseinam) Ē diens ir brī niš ķ ī gs ar daudzveidī bu (mums patī k pludmales restorā ns). … Tomēr ▾ Labā kā s brī vdienas, kurā s esam bijuš i! Š ī viesnī ca ir patieš ā m pā rsteidzoš a, un pakalpojums ir 5 zvaigž ņ u. Nevainojami numuri (paldies Huseinam) Ē diens ir brī niš ķ ī gs ar daudzveidī bu (mums patī k pludmales restorā ns). Pankū ku un saldē juma stacijai ir jā mirst! Ja jums nav nekā tā da, kas jums patī k, š efpavā rs pagatavos jums personī gi, lai jū s apmierinā tu! Teritorija ir skaista un labi kopta, pateicoties dā rzniekiem, kuri katru dienu smagi strā dā . Lū dzu, piedā vā jiet viņ iem dzert ū deni, jo viņ i ilgu laiku strā dā karstumā . Apkalpoš ana pie baseina ir lieliska, personā ls ir ļ oti uzmanī gs un labi saskaras ar bē rniem, tā pat kā glā bē ji! Viņ i patieš ā m iepazī st jū s personī gā lī menī un atceras visu, kas jums patī k. Jū s nevarē siet paiet garā m š ī s viesnī cas darbiniekam bez sirsnī ga smaida un sveiciena.
Viesu attiecī bu komanda vienmē r ir klā t viesnī cā un jautā viesiem, kā viņ i var uzlabot/padarī t labā ku jū su uzturē š anos. Mē s atgriezā mies savā istabā , lai atrastu bē rniem milzī gu augļ u grozu, vistas tī rradņ us un cepumus! Jū s padarī jā t mū su uzturē š anos tik patī kamu. Visas dienas izklaide, dejas pie baseina, putu ballī tes pludmalē , joga un meditā cija uz zā les, cepumu cepš ana/picas gatavoš ana kopā ar bē rniem – jums nekad nebū s garlaicī gi! Pateicoties animā cijas komandai, tā s ir labā kā s, ko jebkad esam redzē juš i. Trika un Mostafa, mē s jū s mī lam! Vakara dē ļ u š ovs bija brī niš ķ ī gs, katru vakaru ir cits š ovs, kā arī bē rnu diskotē ka, sejas apgleznoš ana utt. Kopumā svē tki ir lieliski, un mē s 100% atgriezī simies nā kamgad.
аватар gueldenermarion
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visas atsauksmes ir patiesas un patiesas. Š ī nav jauna viesnī ca, tač u tā ir nesen atjaunota ar lieliem numuriem un daudz vietas uzglabā š anai. Neliels dī vā ns rada tik plaš u atmosfē ru. Telpas ir milzī gas. Liela tualete, ē rtas gultas. Neticama ē dienu izvē le, pā rsteidzoš i labs ē diens bufetē . … Tomēr ▾ Visas atsauksmes ir patiesas un patiesas. Š ī nav jauna viesnī ca, tač u tā ir nesen atjaunota ar lieliem numuriem un daudz vietas uzglabā š anai. Neliels dī vā ns rada tik plaš u atmosfē ru. Telpas ir milzī gas. Liela tualete, ē rtas gultas. Neticama ē dienu izvē le, pā rsteidzoš i labs ē diens bufetē . A la carte restorā ni ir pā rsteidzoš i, ar milzī gu izvē li (pat uz augu bā zes, kas ir milzī gs pluss). Lieliska atraš anā s vieta, ar brī niš ķ ī gu pludmali un piekļ uvi ū denim. Manuprā t, viesnī cas zvaigznes ir tā s darbinieki. Katrs cilvē ks, ar kuru jū s krustojat, ir neticami pieklā jī gs, izpalī dzī gs un brī niš ķ ī gs. Visi smaida, nebaidoties ar jums mazliet papļ ā pā t. Pirmā viesnī ca, ko redzē ju: š efpavā rs un viesu attiecī bu personā ls staigā pa viesnī cu, jautā jot viesiem, vai viss ir kā rtī bā un vai viss ir kā rtī bā . Protams, viņ i pirmajā vietā izvirza savus klientus.
Vislielā kā zvaigzne, kas jā piemin, ir darbinieki, kurus es nekad neesmu saticis tik laipniem un gā dī giem darbiniekiem. Viņ i vienmē r ir gatavi jums palī dzē t. Ja jū taties slikti, saņ emsiet ī sziņ u ar jautā jumu, vai jums kaut kas ir nepiecieš ams, vai viesnī ca var palī dzē t. Neatkarī gi no jū su vajadzī bā m, apsveriet tā s kā rtī bā . viņ i, iespē jams, runā jū su valodā , tā pē c neuztraucieties par valodas barjeru. Personā ls patiesi rū pē jas par jū su pieredzi un padarī s jū su uzturē š anos patī kamu un neaizmirstamu. tie sniedz mazus pā rsteigumus, ja jū s kaut ko svinat. viņ i ir superzvaigznes!
аватар lenaholzwarth916
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ko lai saka, vē l viena lieliska brī vdiena š ogad kopā ar draugiem, kam pā ri 50. Pagā juš ajā gadā mums bija tik labi, ka nolē mā m atgriezties š ogad un nebijā m vī luš ies. Mū s sagaidī ja tik daudz darbinieku, kuri atcerē jā s mū s no pagā juš ā gada, un ne tikai tas, bet divi draugi, kurus ieguvā m pagā juš ajā gadā , faktiski rezervē ja to paš u laiku kā mē s, no kuriem viens gada sā kumā svinē ja dzimš anas dienu. … Tomēr ▾ Ko lai saka, vē l viena lieliska brī vdiena š ogad kopā ar draugiem, kam pā ri 50. Pagā juš ajā gadā mums bija tik labi, ka nolē mā m atgriezties š ogad un nebijā m vī luš ies. Mū s sagaidī ja tik daudz darbinieku, kuri atcerē jā s mū s no pagā juš ā gada, un ne tikai tas, bet divi draugi, kurus ieguvā m pagā juš ajā gadā , faktiski rezervē ja to paš u laiku kā mē s, no kuriem viens gada sā kumā svinē ja dzimš anas dienu. . Darbiniekiem nekas nav par daudz, un mē s tikā m pieskatī ti kā karaliskā s personas. Mē s veicā m rezervā ciju ī paš ā itā ļ u restorā nā , lai atzī mē tu mū su draudzenes dzimš anas dienu (kas bija š ī gada sā kumā ), un pē c mū su gardā s maltī tes viņ a saņ ē ma skaistu dzimš anas dienas torti. Ē diens restorā nos ir ļ oti labs. Baseins labs, ir baseins mazajiem, kurā ir pirā tu kuģ is ar ū dens spaini, kas ik pa laikam apgā ž as.
Vakara izklaides bija ok, bet mū su paaudzei nebija mū zikas, ko vakaros baudī t. (Mē s visi esam vecvecā ki, bet mū sos joprojā m ir daudz dzī vī bas). Ģ enerā ldirektors, manuprā t, apmeklē katru viesnī cas rajonu katru dienu, un viesu attiecī bu darbinieki staigā pa viesnī cu, jautā jot, vai viesiem ir kā das baž as vai ieteikumi. Viss personā ls ir izcils, un nekas nav pā rā k liels. Mums bija ļ oti patī kamas brī vdienas un ceram atgriezties vē lreiz.
аватар Viktoriya_G
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un vē rtē jumiem, tā mums bija ideā li piemē rota cenai. Nolē mā m izvē lē ties, viesnī cā ir ļ oti labs serviss, vienmē r interesē , vai viss ir kā rtī bā , cenš as izpatikt un padarī t atpū tu ē rtu. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un vē rtē jumiem, tā mums bija ideā li piemē rota cenai. Nolē mā m izvē lē ties, viesnī cā ir ļ oti labs serviss, vienmē r interesē , vai viss ir kā rtī bā , cenš as izpatikt un padarī t atpū tu ē rtu.
Vē los pieminē t animā cijas komandu Jū lija, Nunu un citi puiš i, katru dienu gā ja uz zumbu, stiepš anos, jogu, daž ā dā m sacensī bā m))) pirmo reizi viesnī cā satiekam tik forš u animā ciju, paldies viņ iem par labo. garastā voklis)
Lieliski noorganizē ju dzimš anas dienas ballī ti, apsveicu ar dejā m, dziesmā m, uzcepu kū ku))
Viesnī cas teritorija ļ oti patī kama, pludmale smilš aina, laba, daž ā di ē dieni un zivis un garneles un gaļ a, ir a la carte, gā jā m uz itā ļ u un austrumu virtuvi, brī niš ķ ī gs uzmanī gs personā ls.
Vienī gais, kas man nepatika bija spa, ī rē jā m pirti uz dzimš anas dienu, bijā m ļ oti vī luš ies. . . nebija atpū tas telpas, kur sē dē t pē c tvaika istabas, nebija ū dens un tē jas, nebija privā tuma, visi nā ca mums un rā dī ja citiem pirtiņ u un palū dza laicā k izlaist citiem viesiem. . . tā pē c spa nav ieteicams! Acī mredzot Ē ģ iptē nav augoš as kultū ras))
аватар barsykevich199003
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los nedaudz pastā stī t par š o viesnī cu, vai izvē lē jā ties uz ī su laiku? jo vē rtē jums labs, viesnī ca maza? bet diezgan kompakts. Ir 3 peldbaseini, viens bē rniem ar akvaparku ir apsildā ms un viens pieauguš ajiem arī silts, ļ oti ē rti, jo bija auksti peldē ties jū rā , pirmo dienas pusi pavadī jā m pie jū ras, un plkst. … Tomēr ▾ Vē los nedaudz pastā stī t par š o viesnī cu, vai izvē lē jā ties uz ī su laiku? jo vē rtē jums labs, viesnī ca maza? bet diezgan kompakts. Ir 3 peldbaseini, viens bē rniem ar akvaparku ir apsildā ms un viens pieauguš ajiem arī silts, ļ oti ē rti, jo bija auksti peldē ties jū rā , pirmo dienas pusi pavadī jā m pie jū ras, un plkst. pē cpusdienā devā mies uz baseinu. Ar ē dienu viss augstā kajā lī menī , ir a la carte restorā ni, austrumu un itā ļ u, abos viss bija garš ī gi. Galvenajā restorā nā bija lieliskas brokastis un vakariņ as, un pusdienas pludmalē bija ļ oti garš ī gas, ī paš i patika pica pludmalē . Kas attiecas uz personā lu, tad visi labie biedri cenš as skriet kā bite, katru dienu nā k klā t un jautā vai viss kā rtī bā , vispā r rū pē jas. Gribē tos nedaudz pastā stī t par Wi-Fi teritorijā , darbojas perfekti, bet diemž ē l istabā s nav ((nu ir krievu kanā li un var kaut ko skatī ties. Tā ka mums viss patika un noteikti atgriezī simies š eit.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Šarmelnagas dabas rezervāts
Novērtējums 8.0
Ēģipte, Somas līcis
Atpūta, Daba, Pludmales

Sol Y Mar Soma Beach расположен на первой береговой линии в районе Сома Бэй, в 45 км от аэропорта города Хургада. Открыт в 2020 году. Отель состоит из отдельно стоящих 3-этажных зданий.

Atrašanās vieta Отель расположен в 10 минутах езды от центра города Сафага и в 45 минутах езды от центра Хургады. Остров Гифтун находится в 44 км от Sol Y Mar Soma Beach, а торговый центр Senzo — в 30 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Бассейн для взрослых с подогревом в зимний период (1200 кв.м). Главный ресторан Oasis, итальянский аля карт ресторан Olivo, восточный аля карт ресторан Fayroz, ресторан Remal на пляже, лобби бар The Lounge (24 часа), бар Circle, бар 10, бар у бассейна, бар Aqua у бассейна, бар Waves на пляже, кальянная, магазины. Запрещено размещение с животными.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение с водными горками в бассейне для взрослых (отделение с подогревом в зимний период). Детский клуб для детей от 4 до 12 лет. Детская кроватка (по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Пляжный волейбол (бесплатно), живая музыка,
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 433 номера. В отеле нет номеров для гостей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной, индивидуальный кондиционер, фен, спутниковое телевидение, мини бар, набор для приготовления кофе и чая, телефон, сейф (бесплатно), балкон или терраса. Дополнительная не стандартная кровать (ширина 100 см/длина 190 см). Уборка номера: ежедневно. Смена белья: по запросу.

Adrese Km 49, Safaga Hurghada Road
Tālruņi: +20 653260801
Tīmekļa vietne: Sol Y Mar Soma Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.