Izcila viesnīca!

Rakstīts: 9 februāris 2022
Ceļošanas laiks: 3 — 10 februāris 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m un vē rtē jumiem, tā mums bija ideā li piemē rota cenai. Nolē mā m izvē lē ties, viesnī cā ir ļ oti labs serviss, vienmē r interesē , vai viss ir kā rtī bā , cenš as izpatikt un padarī t atpū tu ē rtu.
Vē los pieminē t animā cijas komandu Jū lija, Nunu un citi puiš i, katru dienu gā ja uz zumbu, stiepš anos, jogu, daž ā dā m sacensī bā m))) pirmo reizi viesnī cā satiekam tik forš u animā ciju, paldies viņ iem par labo. garastā voklis)
Lieliski noorganizē ju dzimš anas dienas ballī ti, apsveicu ar dejā m, dziesmā m, uzcepu kū ku))

Viesnī cas teritorija ļ oti patī kama, pludmale smilš aina, laba, daž ā di ē dieni un zivis un garneles un gaļ a, ir a la carte, gā jā m uz itā ļ u un austrumu virtuvi, brī niš ķ ī gs uzmanī gs personā ls.
Vienī gais, kas man nepatika bija spa, ī rē jā m pirti uz dzimš anas dienu, bijā m ļ oti vī luš ies. . . nebija atpū tas telpas, kur sē dē t pē c tvaika istabas, nebija ū dens un tē jas, nebija privā tuma, visi nā ca mums un rā dī ja citiem pirtiņ u un palū dza laicā k izlaist citiem viesiem. . . tā pē c spa nav ieteicams! Acī mredzot Ē ģ iptē nav augoš as kultū ras))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu