Movenpick Resort Soma Bay

Rakstīts: 26 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 23 jūnijs 2021
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies jū nija beigā s, viesnī ca izvē lē ta pē c atsauksmē m un cenas. Ko es gribu teikt, vai drī zā k jautā t, kas raksta š ī s atsauksmes? Viesnī cu atsauksmes 8.2, bet patiesī bā.6, 5. Ē ģ iptē pirmo reizi pirms atpū tas tikai Grieķ ijā . Viesnī ca ir par 70% piepildī ta ar arā biem, ir krievi, č ehi, albā ņ i un ukraiņ i. Sā kš u no sā kuma: š ķ irš anā s sā kā s jau Lidostā : kā es saprotu, Tez tour pā rstā vji speciā li nesatiekas lidostā , bet jau stā v pie autobusiem, lai iedotu vietē jiem grī das klā jē jiem piepelnī ties. . Saņ ē mā m bagā ž u un dzirdam tū res saucienus, jā ok mums tur, š veicars iekrauj mū su koferus ratos un nes 5 metrus, tā tad 5$ serviss, un uzreiz pā rliek mū su koferus uz citu kaisī tā ju! Vanags! Tad viņ i paš i atrada mū su autobusu, iekā pa autobusā , lai pateiktu, ka tas ir netī rs, lai neko neteiktu! Pē c 1.5 stundā m bijā m viesnī cā (apmeklē jā m 3 viesnī cas gar Petju) ieradā mies 10:30 un uzreiz iekā rtojā mies. Brokastis viņ š nesaņ ē ma lī dz 10:00, nekas vairā k netika piedā vā ts.
Luksusa numuriņ ā ar skatu uz kalniem un ventilā cijas kanā liem (virs virtuves) viss uzmā cī gi dū ca, palū dza mainī t istabu, teica, ka jā gaida 2-3 dienas, atbrauca uz 7 dienā m, nenā ca. vē las vilkt koferus un tē rē t laiku kustī bai. Mums bija liela veranda, kurš iet, lai ņ em fumigatoru (daudz odu un muš u). Lī dz jū rai, lai tiktu tā lu, kaut arī pirmā lī nija. Sarkanais baseins ir silts. Pludmalē ir daudz cigareš u izsmē ķ u, lai gan tur ir miskaste ar č ī kstē š anu un č aļ i pa dienu vā c atkritumus un laupa smiltis! Bā rs pludmalē : plastmasas nobruž ā tas glā zes, izmazgā tas, nē , nevis mazgā tas, bet izskalotas zem krā na - es personī gi to redzu pirmo reizi, bet mē s dzē rā m no papī ra.
Ē diens ir nabadzī gs, š ķ iet, ka bija mantkā rī gi, piemē ram, ja prasī si samalt, tad tev ieliks 1 gab (1/4) un pietiek, bet tu prasi vairā k! Saspringts! Fuksiem bija melones, arbū zs, ā boli, persiki, banā ni, vī nogas, apelsī ni, dateles. Gaļ ai, vistas gaļ ai, liellopu gaļ ai, zivī m - bass pangasius. Vakarā bija grils 2 reizes uz grila bija sarkana kefale, bet pā rsvarā vista. Nekā das kafijas (nescafe) vispā r! Ir pamats par maksu USD 2. Alkohols uz stieņ iem plastmasas pudelē s! Apkalpoš ana bā rā pludmalē - ok, pie baseina - stā vam aiz saldē juma, stā vam aiz arā ba, un aiz manis arā bs - arā bus apkalpo un esam neredzami! Kad viņ i uzzinā ja, ka attieksme no Ukrainas mainī jā s! Krievu kontingents nav ī paš i labs! Piemē ram, treš ajā naktī , sā koties pirmajai (š ajā.4 gulē jā m ar atklā tu slimī bu), mū su istabā sā ka ielauzties miskastē piedzē ries kaimiņ š krievs, viņ š kā pa pā ri ierobež ojoš ajam 1.2 m starp balkoniem. , viņ am izrā dī jā s interesanti, kas tur bija (istabas ir identiskas)! Vienmē r piedzē ries!

Animā cija Izklaide: meitenes mē ģ inā ja, bet, manuprā t, viņ ā m neizdevā s! Cilvē ku bija maz! Sauļ oš anā s krē slu pietiek, bet pirmo rindu aizņ ē mā m 7 no rī ta! Daudzi cilvē ki bija aizņ emti un neieradā s visu dienu! Mentalitā te! ! ! Stiprs vē jš ! Jū ra priecē bē rniem super-sekla, ir spļ ā viens, bē gumi un bē gumi! Ir 3 koraļ ļ i, redzē jā m bruņ urupuci, bet smiltis nav ko redzē t! Vai es atgrieztos - nē !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu