Ērta viesnīca atpūtai

Rakstīts: 2 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 25 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 5.0
Skaista un mā jī ga viesnī ca ar interesantu vestibilu, ē rtiem Eiropas numuriem. Stilī gas zā les un gaiteņ i ar foto gleznojumiem pie sienā m. Visur ir tī rs, kas ir ļ oti apmierinā ts ar uzturē š anos. Teritorija kompakta ar skaistiem akmens rakstiem veidotā m takā m, ne pā rā k zaļ a, daudz sausu koku. Bet ir arī jaukas vietas.
Viesnī cā ieradā mies 20:00, transfē rs no Hurgadas ilgst 2 stundas. . . mū s atveda pē dē jos, pē c reģ istrē š anā s 4 viesnī cā s. Iekā rtojā s uzreiz istabā pē c remonta (joprojā m bija jū tama neliela krā sas smaka). Numurā ir tē jkanna ar tē jas, kafijas, cukura un piena pulvera komplektu, 1.5 litri ū dens vienai personai (papildina katru dienu), klusais ledusskapis, seifs, fē ns. Pilns kosmē tikas komplekts: cietā s ziepes, duš as ž eleja, š ampū ns, matu kondicionieris, ķ ermeņ a ž eleja (papildina katru dienu), kosmē tiskā s salvetes, vā ciņ š . Gaisa kondicionē tā js centralizē ts un skaļ š . Gultas veļ a un dvieļ i ir kvalitatī vi un balti. Pē c 4 dienā m mainī ja gultu, dvieļ us pē c pieprasī juma, ja met kaudzē . Pludmales dvieļ i ir normē ti, un tos var mainī t vismaz desmit reizes dienā .
Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet pā rsvarā garš ī gs. Brokastis kā visur Ē ģ iptē , bet ar halvu, fasē tiem jogurtiem un beļ ģ u vafelē m, katru rī tu bija svaigi spiesta svaigi spiesta sula no š efpavā ra, katru rī tu daž ā di 50-70 g. Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s bija daudz. dā rzeņ u, bet nepietiekami daudz augļ u (divu veidu katrai ē dienreizei, kas neatkā rtojā s, bija gvajava, zemenes, persiki, greipfrū ti, apelsī ni, banā ni, mandarī ni, melones). Pusdienā s un vakariņ ā s viena veida zupa, rī si, makaroni un kartupeļ i, pie gaļ as bija garš ī ga mī ksta liellopa gaļ a, liellopa vā rī ta cū kgaļ a, jaka, vista (nedaudz sausa), pā ris reizes pī le un tī tars. Ar pangasijas jū ras veltē m un dienu vē lā k kalmā ru sautē jums ar pangasiju un dā rzeņ iem, kā dreiz bija garš ī ga vesela zivs, kas cepta sā lī . Saldumi ir viesnī cas iezī me, jū s vienkā rš i nevarat tikt vaļ ā no kruasā niem, cepumiem, eklē riem un austrumu saldumiem.

Ē dienu pasniedz pavā ri, bet tas nav aiz stikla. Visus dzē rienus apkalpo viesmī ļ i. Visas maltī tes galvenajā restorā nā (no pludmales 5-7 min gā jienā ). Es vē los, lai pusdienas tiktu pā rceltas uz restorā nu pludmalē (kas bija slē gts), karstumā nav ī paš i ē rti doties no pludmales uz galveno restorā nu. A la carte restorā ni tika slē gti, jo viesnī cā bija tikai 100 viesi. A la carte tika gatavota ā rā uz zā les, novietojot galdus zā lienā pie baseina. Bā ros ir iepakotas sulas, bet ne galvenajā restorā nā . Saldē jums tikai 2 stundas dienā , no 15 lī dz 17 pie baseina bā ra. Ja vē laties doties uz bā ru pludmalē , tad par saldē jumu jums bū s jā maksā.2 USD. Ar alkoholiskajiem dzē rieniem, gardu alu, labu sauso sarkanvī nu, anī sa degvī nu (ouzo), tekilu.
Pludmale liela, ar 8 rindā m sauļ oš anā s krē sliem, pirmā s č etras rindas ar barjerā m no vē ja. Mani ļ oti iepriecinā ja relaksā cijas zona pludmalē , kurā atpū š as tikai pieauguš ie un tā s teritorijā neienā k SPA vadī tā ji un ekskursiju pā rdevē ji. Jū ra pie viesnī cas ir paredzē ta ģ imenē m ar maziem bē rniem un atpū tniekiem, kuri neprot peldē t. Lī dz 50-70 metriem no pludmales, sekla ū dens lī dz augš stilba vidum, seklā ū dens vidū ir iesma lī dz apakš stilba vidum, lī dz sasniedz dziļ umu peldē ties, ir laiks sadedzinā t. Jū s varat iziet cauri š ai spraugai un uz pontona. Lai gan daudziem ļ oti patika iesma, viņ i tur gā ja siltā s vannā s. Krastā ļ oti smalkas un gaiš as smiltis, jū ra tirkī zzili.
Pludmalē ir tualetes, duš as un ģ ē rbtuves. Jū ra pie viesnī cas nav paredzē ta snorkelē š anai, koraļ ļ u un zivju praktiski nav vispā r. Ir beigts koraļ ļ u rifs, virs kura piesiets aplis ar karogu ar duci sī ku zivtiņ u, un tas arī viss. . . Dziļ umā aug zā le ar atseviš ķ iem koraļ ļ iem, peldot pa labi var redzē t dubļ ains koraļ ļ u vraks, arī ar atseviš ķ ā m zivī m, kuras, ieraugot cilvē ku, acumirklī noslē pjas. 300-500 metru dziļ umā no krasta var redzē t milzī gus bruņ urupuč us, kas š ausmī gi baidā s no cilvē kiem un acumirklī ar motorlaivas ā trumu aizpeld jū ras dzī lē s. Paveicā s redzē t jū ras velnu (mantu). Peldoties priecā jā mies par mazajā m raju, mazajā m taurenzivtiņ ā m un eņ ģ eļ iem. . . Visas pelē cī gi zaļ ā s krā sas zā lē dzī vojoš ā s zivis ir gandrī z bezkrā sainas, nebija pat papagaiļ u zivju, lauvu zivju un serž antu...
Baseini tī ri, aprī lī neapsildī ti, interesants baseina bā rs ar krē sliem ū denī . Ir kokteiļ u karte, pē c kuras var pasū tī t jebkuru kokteili pē c izvē les. Viesnī cā nav ū dens atrakciju parka.

Viesnī cā ir aktī va animā cija: vingroš ana, ū dens aerobika, boč a, volejbols, dejas, vakaros diskotē kas bē rniem un pieauguš ajiem, karaoke, daž ā das sacensī bas. Animatori neļ ā va garlaikoties, pacē la garastā vokli. Tos, kuri gribē ja iet uz nakts diskotē kā m, veda uz Hurgadu.
Wi-Fi visā un telpā s labas kvalitā tes ar lielisku ā trumu.
Personā ls pā rsvarā ir draudzī gs, izpalī dzī gs un izpalī dzī gs, ļ oti labi viesmī ļ i galvenajā restorā nā (mī lē ja Mohamad Badawy, kurš pā rsvarā apkalpoja mū su galdu, vienmē r labā noskaņ ojumā , ne mirkli nestā v uz vietas, pasniedz ļ oti ā tri) un pavā ri (izņ emot jaunajam š efpavā ram melnā uzvalkā uz dā rzeņ iem, kurš ar lielu labvē lī bu pasniedza ē dienu), patika grila š efpavā rs Ahmads, kurš bez labas apkalpoš anas un garda grila pasniedza arā bu valodas nodarbī bas, vienmē r labā noskaņ ojumā , bā rmenis pie plkst. baseina bā rs, strā dnieki pludmales zē ni pludmalē . Ī paš s paldies apkopē jā m par tī rī bu.
Diemž ē l pandē mijas laikā ne visi darbinieki valkā ja maskas ar aizvē rtu degunu, maskas bija vai nu uz bā rdas, vai arī vispā r noņ emtas. Visā viesnī cā ir pilni dezinfekcijas lī dzekļ i. Galdi tika notī rī ti uzreiz ar dezinfekcijas lī dzekli, galda piederumi tika aizzī mogoti ar salveti. Visi trauki bija perfekti tī ri.
Uz vietas ir veikali ar suvenī riem, garš vielā m, eļ ļ ā m, apģ ē rbu, pludmales piederumiem un aptieka. Cenas ir pā rmē rī gas un gandrī z nekad netiek tirgotas. Hurgada ir 50 km attā lumā , viesnī ca tuksnesī , taksis dā rgs, visu vajag ņ emt lī dzi.
Man patika viesnī ca, varu droš i ieteikt klusu relaksē još u brī vdienu cienī tā jiem, cilvē kiem, kuri ir noguruš i no lielpilsē tā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu