Pirmā rinda un cena - galvenais pluss

Rakstīts: 6 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 2 — 5 decembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Varbū t sā kš u ar negatī vo, jo es nekad neesmu sastapies ne viesnī cā s Ē ģ iptē , ne viesnī cā s Turcijā ar "viss iekļ auts" principu ar aproces nogrieš anu aizbraukš anas brī dī .
12.00 iedevā m atslē gas, 15.00 mums bija transfē rs, bet tajā paš ā laikā tev nav tiesī bu ē st. Un š ī ir piecu zvaigž ņ u viesnī ca. Nekad neko tā du nebiju piedzī vojusi un ceru, ka tā bija pirmā un pē dē jā reize.
Man par saš utumu vadī tā js nekaunī gi atbildē ja, ka tad viņ š mū su aizieš anu nepieņ ems, ja neatdosim rokassprā dzi. Tā ir tā da lojalitā te pret viesiem
Viesnī ca noteikti ir laba cena un pirmajā rindā .
Labs ē diens, par pieticī giem 4, bet atkal skaties augstā k - cena mums bija lieliska.

Pā rē jie protams 5 nevelk.
Animā cija ir ļ oti vā ja, tā s praktiski nav. Ne pieauguš ajiem, ne bē rniem. Vakara izrā de vā ja, mū zika kolonnā š ausmī ga, animatori acī mredzami slinki un dara visu, lai tiktu nost.
Bā rā nav mū zikas, ar ko arī sastopos pirmo reizi. Tā pat tikai no plkst. 12.00 bū s frī kartupeļ i un hamburgers, tas ir, no plkst. 10 lī dz 12 nav ē š anas. Ja brokastī si pulksten 8, tu gaidī si ilgi un noteikti bū si izsalcis.
Wi-Fi ir tikai maksas pakalpojums: daudzi viesi par to uzzinā ja uz vietas un bija nepatī kami pā rsteigti. Es uzreiz nopirku viesabonē š anu.
Telpas ir noguruš as, bet plaš as un lielas. Tas ir pluss.
Ir fē ns, burciņ u komplekts tiek papildinā ts vienu reizi pē c ieraš anā s. Č ī bas nav.
Ierodoties tika papildinā ts arī ū dens. Vairā k viņ i nedeva. Uz grī das ir dzesē tā js - to var sastā dī t.
Mū su istabā.443 smarž oja pē c novecojuš as kaķ a gaļ as. Tā da sajū ta, ka kaķ is darī ja savu darbu uz dī vā na vai paklā ja un nekad netika izņ emts. Draugu istabā s tač u nebija ne smakas. No numuriem paveras skaists skats uz jū ru.
Teritorija maza, bet ne tas, ka tas ir mī nuss, jo no pludmales uz istabu var ā tri tikt. Viņ i cenš as apzaļ umot teritoriju, bet ļ oti vā ji. Kaimiņ iem Safagā ir š ausmas, 4 zvaigznes, un pat tas ir zaļ ā ks.
Pludmale ir plaš a. Smiltis. Ieeja ir lieliska bē rniem. Lai nokļ ū tu dziļ umā , jums jā iet, iespē jams, 5-7 minū tes. Protams, krasta tuvumā jū s neredzē siet zivis un koraļ ļ us, tas ir, nirš ana š eit nav.

Transfē rs uz viesnī cu bija individuā ls, ieradā mies 30 minū tē s. Atpakaļ transfē rs bija viesnī ca, un tas ilga 2 stundas! Autobuss apbrauca apļ us ap Somas lī ci, uzņ emot cilvē kus. Bē rniem š ā da pā rsū tī š ana bū s ļ oti nogurdinoš a – paturiet prā tā .
Rezumē jot, es dotu 5 tikai par 1 rindiņ u. Pā rē jais ir 3 plus.
Bet vē l viens milzī gs š ī s viesnī cas pluss, protams, ir cena. Nezinu, kā bija citreiz, bet lidojā m ļ oti izdevī gi un lieliskā kompā nijā , tā pē c uz daudzā m lietā m pievē rā m acis.
Tā pē c, iegā dā joties š o viesnī cu lē ti, mī nusi garastā vokli nesabojā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu