Viesnīca kādreiz bija forša, bet tagad tā ir mazliet nogurusi

Rakstīts: 5 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 31 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Lielā mē rā piekrī tu iepriekš ē jam apskatam, bet kaut ko uzrakstī š u arī pats.
Š ajā viesnī cā atpū tā mies no 2019. gada 19. augusta lī dz 31. augustam kopā ar manu sievu un 6 gadus vecu bē rnu. Bija karsta TEZZ cena - 1500+$ par 12 naktī m ar 3 cilvē kiem ar agro ieraš anos un vē lo izbraukš anu. Komplekss atrodas Safaga rajonā , no Hurgadas lidostas ceļ š aizņ ē ma nedaudz mazā k kā stundu. Vienmē r ir vē jš , siltumu +40 viegli pā rnes ar vē ju. Daudz paraplā nu un sē rfotā ju.
Ierados agri, ierados viesnī cā ap 8 no rī ta. Uz jautā jumu par agrā s reģ istrē š anā s iespē ju, š veicars atbildē ja, ka tas ir izslē gts, pat par papildus samaksu gaidiet 14:00. Rokassprā dzes tika uzvilktas 10-30 un palaists bā rā - dzert kafiju un tē ju. Š ā da attieksme bija arī pret arā biem un č ehiem un vā cieš iem, kas ieradā s agri. Tas ir, mums vienkā rš i neļ ā va ieturē t brokastis. Viņ i iebilda, ka sakopš anai nepiecieš ams laiks. Un viesnī ca ir pilna.

Izbraucot - saskaņ ā ar noteikumiem izrakstī š anā s lī dz 12-00. Un viņ i nogrieza rokassprā dzes no rokā m. Vē lā izrakstī š anā s lī dz 15-00 - tiek piedā vā ta par 20 eiro no pieauguš ā . Lī dz 18-00 - 25 eiro par pieauguš o. Par š o naudu jū s varat palikt istabā un pusdienot. Vakariņ as nav iekļ autas. Mē s atteicā mies - par pusdienā m izbraukš anas dienā viņ i prasī ja samaksā t restorā nā - 8 USD par pieauguš o. No 12 lī dz autobusam var izmantot infrastruktū ru - pludmali, baseinu un nenodot pludmales dvieļ us. Somas no plkst. 12 lī dz autobusam tika glabā tas noliktavas telpā . Teica, ka viņ iem ir duš a - ja vajag nopeldē ties un pā rģ ē rbties pirms autobusa. Bet mē s peldē jā mies baseinā no 12 lī dz autobusam.
ISTABA. Viss ir koka, bet vecs. Jū s varat dzī vot. Durvis atveras ar atslē gu - nekā das kartes tev. Televizors 32 collas. Noskatī jā mies pā ris sē rijas no zibatmiņ as diska. Viņ i deva numuru g25 - zemes lī menī ar piekļ uvi Shams Safaga un ū dens slidkalniņ iem. Kumodei nokrita rokturis - pieskrū vē ja. Vannas istabā nav tualetes birstes. Ir fē ns. Istaba liela. Vē lā k bē rnam tika atnesta gultiņ a. Dvieļ u nebija - pā ris stundu laikā atnesa (man liekas, ka tā ir tā da viegla dzeramnaudas izspieš ana). Tur bija seifs.
VIESNĪ CA. Ļ oti kompakts. Š ķ iet, ka kā dreiz tā bija bagā tī gi celta viesnī ca. Vestibils ar vitrā ž u visos griestos, daudzi baseini - arī bē rnu baseini. restorā ni un bā ri. smē ķ ē š ana vestibilā . Pludmalē estakā ž u gultas - koka, nolietotas, uz tiem - tā di spilveni no ā das - Ļ OTI Ē RTI, lai arī nav jauni.
Pludmales dvieļ i - lielā kā daļ a veci, jā maina, bet ir arī diezgan svaigi. Uzreiz mā jiens - pa labi, aiz "SPA centra" - atrodas tā s paš as ķ ē des kaimiņ u viesnī cas mini akvaparks, tur var bez maksas braukt ar slidkalniņ iem, un ir bē rnu baseins. .
Bē rnu animā cija - mē s daž reiz gā jā m tikai uz mini diskotē ku 20-30 vakarā . Animatori cenš as, bet programma ir sagrauta un ļ oti aizņ emta. Turklā t turpat aiz amfiteā tra, kur iet disko kanalizā cija, daž kā rt to vienkā rš i pā rklā ja notekū deņ u smaka. blakus ir arī rotaļ u laukums - vienkā rš i vecs, jā maina.

JŪ RA: jū ra principā bija izš ķ iroš ais faktors, kā pē c mē s tomē r izvē lē jā mies š o viesnī cu. Tas ir silts un tī rs. Sā kas uzreiz no baseiniem un baseina bā ra. Pludmale ir smilš aina, apakš ā - pā rsvarā arī . Š ajā vietā ir dabisks seklums - arī ar mazu bē rnu var ieiet 150-200 metrus jū rā , sekls. Tā lā k ir smilš aina sija, kur bē guma laikā vispā r ir lī dz potī tē m dziļ š ū dens, un jau aiz tā sā kas dziļ ums, un apakš ā ir pat vairā kas pusmiruš as koraļ ļ u salas. Kopumā ir droš i spē lē ties ar bē rniem jū rā , un peldē ties, lai redzē tu zivis, koraļ ļ us, medū zas.
PĀ RTIKA: pie ē diena var pierast. Izvē le nav tik liela (salī dz. ar citiem braucieniem uz Ē ģ ipti), varē ja normā li pagatavot liellopu gaļ u un vistu. Biež i uz ielas grila - lyulya, pica, ceptas zivis. Brokastis ir ok - olas un ceptas omletes, dā rzeņ u salā ti, augļ u salā ti, pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi - strū dele, smalkmaizī tes un tā tā lā k. Pusdienā s vienmē r bija 2 zupas, cepta zivs, liellopa gaļ a, kartupeļ i, rī si, salā ti. Var izvē lē ties garš ī gus. Vakariņ ā s vienmē r bija kaut kas garš ī gs ē dams. Mī kla ir ļ oti garš ī ga. Un daž ā di.
Pa dienu uzkodu bā rs strā dā pie baseina 13-15 (frī kartupeļ i un pā ris hamburgeri, hotdogi/sviestmaizes, svaigi dā rzeņ i, keč ups). Uzkodas tajā - tieš i tajā paš ā laikā , kad pusdienas galvenajā restorā nā . Istabā s nav dzeramā ū dens;
Tī rī š ana: IKVIENA tur istabā s, personā ls draudzī gs.
Viesi: viesnī cā ir daudz cilvē ku no Vā cijas, Č ehijas, Polijas, Ukrainas, pietiekami daudz vietē jo arā bu un satikti daž i - no Krievijas.
KOPSAVILKUMS: Viesnī ca nepā rprotami nav 5*, kā to piedā vā daudzi tū risma operatori, drī zā k vā jš.4. Viesnī cai nepiecieš ams remonts un labā ks ē diens. Uz š ejieni ir vē rts doties, ja ir laba cena un ja nepiecieš ama sekla jū ra ar smilš ainu dibenu un ē rtu ieeju.

Ekskursijas - devā mies ar VIP laivu (liela jahta un kopā.20 cilvē ki) nirš anai. Pieauguš ajam - 60. Bē rnam - 30. Un visurgā jē ji, bagiji, kamieļ i ar beduī niem (25 pieauguš ie, 15 bē rni). Beduī ni - nekas. Visas š ī s tē jas ballī tes, kamieļ i, masā ž as, ā rstniecī bas augi - viss ir nogurdinoš i, antisanitā ri un dā rgi.
Pā rskats uz Hurgadu - apskatī ja moš eju un Marinas promenā di. Nu viņ i atveda uz tirdzniecī bas centru planē još ā s eļ ļ as. Kā gan bez tā . Visas š ī s eļ ļ as var nopirkt Ukrainā – visi stā sti par oriģ inalitā ti ir meli un provokā cijas. Viss tiek pā rbaudī ts uz kafiju un tē ju un eļ ļ ā m - viss, ko tur pā rdod, ir visparastā kais.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu