Caribbean World Resort Soma Bay 5*– Atsauksmes

152
Novērtējums 6.310
№7 viesnīcas reitingā Somas līcis
6.5 Numurs
6.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.2 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Somas līča kūrorta zonā, 20 km attālumā no Makadi līča un 15 km attālumā no Safagas. Atklāšana - 2007, renovācija - 2012, jaunu ēku atklāšana - 2014. gads. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes brīvdienām, romantiskām brīvdienām vai ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар Olenka_1169
Es pirmo reizi rakstu atsauksmi visos savos ceļ ojumos uz Ē ģ ipti, un š eit mē s esam 5 reizes (Hurgadā ) pirmo reizi š ajā viesnī cā . Uzreiz jā saka, ka viņ i meklē ja atsauksmes, nevis kosmosa cenu ar lidojumu no Kiš iņ evas ... Sā kš u ar pieņ emš anu, ieradā mies 8 no rī ta, gaidī jā m lī dz 11 un prasī jā m rokassprā dzes, lai dotos ē st, uz ko mums teica, ka tas nav iespē jams, tikai gulē t pusdienas, brokastis š odien nav iekļ autas, lai gan visā s viesnī cā s Ē ģ iptē , (pē c es biju vē l 4 viesnī cā s Š armā Hurgadā ) rokassprā dzes dā vā ja rī tu visiem, kas piestā ja brokastī s bez problē mā m. … Tomēr ▾ Es pirmo reizi rakstu atsauksmi visos savos ceļ ojumos uz Ē ģ ipti, un š eit mē s esam 5 reizes (Hurgadā ) pirmo reizi š ajā viesnī cā . Uzreiz jā saka, ka viņ i meklē ja atsauksmes, nevis kosmosa cenu ar lidojumu no Kiš iņ evas ...
Sā kš u ar pieņ emš anu, ieradā mies 8 no rī ta, gaidī jā m lī dz 11 un prasī jā m rokassprā dzes, lai dotos ē st, uz ko mums teica, ka tas nav iespē jams, tikai gulē t pusdienas, brokastis š odien nav iekļ autas, lai gan visā s viesnī cā s Ē ģ iptē , (pē c es biju vē l 4 viesnī cā s Š armā Hurgadā ) rokassprā dzes dā vā ja rī tu visiem, kas piestā ja brokastī s bez problē mā m. Tad piezvanī ja administratore un pazemojoš i teica, ka labi, mē s tev iedosim rokassprā dzes, tā kā atnā ci ar bē rniem, bet pā rē jiem ne vā rda, pē c mums vē l bija tā das 5 ģ imenes, ar labdarī bu no š ī s administratores.????
Pē c atsauksmē m viņ š mū s tieš ā m pievī la, jo tieš ā m nesasniedz 5*, es teiktu pat lī dz 3*!
Ē diens ir briesmī gs! Dā rzeņ u zupa ir tikai 10 litri ū dens un divi cukī ni kvadrā ti. No ē damajiem rī siem mē s tos ē dā m visas 7 dienas.
No gaļ as un jū ras veltē m tikai tā s paš as ceptas zivis un tad ne lielos daudzumos, salā tus no vā rda VISPĀ R nav! Tomā ti zaļ i, rindas restorā nā pie bā ra un pē c saldē juma vienkā rš i nereā las, neko tā du neesmu redzē jusi. No augļ iem ē dama ir tikai melone. Par desertiem vispā r klusē ju, laikapstā kļ u sagrautā m trī s kū kā m pat ir bail skatī ties, neē st...
Treš ajā dienā bē rnam sā kā s saindē š anā s ar pā rtiku, vemš ana un paaugstinā ts drudzis, atlikuš ā s č etras dienas gulē ja ar caureju.
Istabas vecas, pa visā m durvju spraugā m pū š vē jš , gulē t nevar.
Reģ istratū ra ir pilnī gs bardaks! Izbraucot mū su koferus no istabiņ as neņ ē ma, mums tie ar bē rniem bija jā velk no 3. stā va uz reģ istratū ru 3os no rī ta, un tas ir 500 m uz minū ti ?? ? ????
Pludmalē ik pē c 5 minū tē m nā k pie jums ar daž ā diem piedā vā jumiem nirš anai, bizē m, masā ž ā m...Tur strā dā.100, pludmale liela.
Lai dabū tu labu vietu pludmalē , uz turieni jā dodas 7 no rī ta, jo plaš ajā pludmalē vietu nepietiek, visi atstā j dvieļ us un nenā k pa dienu.

No plusiem es atzī mē ju:
Jauka pludmale, tī ra silta jū ra, viesmī ļ i bā rā un restorā nā ir izpalī dzī gi.

Bet es š eit neietu, ja palasī tu ī stu atsauksmi. Es iesaku jums rū pī gi izvē lē ties un izlasī t atsauksmes, labā k ir pā rmaksā t 200 USD un nenož ē lot š o atvaļ inā jumu.
Š eit administrā cijas, virtuves, antisanitā ro apstā kļ u, milzī go rindu restorā nā dē ļ.
MAN NAV!!! !
аватар karpuk_sasha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ceļ oju kopā ar sievu un 14 gadus veco dē lu. Pirmo reizi atpū tos vasarā Ē ģ iptē...agrā k, parasti pavasarī vai rudenī , man ir karsts. . . Kas attiecas uz viesnī cu, tad pē dē jo reizi tur biju pirms č etriem gadiem, pa š o laiku pludmale ir kļ uvusi daudz labā k, jauni sauļ oš anā s krē sli, nojumes no saules, bā rs ir rekonstruē ts . … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar sievu un 14 gadus veco dē lu. Pirmo reizi atpū tos vasarā Ē ģ iptē...agrā k, parasti pavasarī vai rudenī , man ir karsts. . . Kas attiecas uz viesnī cu, tad pē dē jo reizi tur biju pirms č etriem gadiem, pa š o laiku pludmale ir kļ uvusi daudz labā k, jauni sauļ oš anā s krē sli, nojumes no saules, bā rs ir rekonstruē ts . Ē diens bija ļ oti pieklā jī gs, kā jau karantī nas laikam. . . daudz augļ u - arbū zi, melones, persiki utt. Nekā du volā nu nebija, tač u arī izsalkuš i nejutā s. Atseviš ķ a cieņ a animā cijas komandai. . . Saš a, Daš a, Veronika, Mido, Karims - jū s esat LABĀ KIE! ! ! Paldies Katya Guest Relations par palī dzī bu un lielisko noskaņ ojumu. No mī nusiem - nedaudz "noguruš as" istabiņ as, bet mums tā nebija problē ma, tikai nakš ņ ojā m tur. . . Ar Wi-Fi istabā s vispā r nav problē mu, un reģ istratū rā tas ir ļ oti slikti. . . Mums varbū t paveicā s ar uzkopš anu - apkopē ja bija krieviski runā još a un ar saviem pienā kumiem tika galā par 100 procentiem, atsaucā s uz jebkā diem lū gumiem. Jū ra silta +25. . . +26, netā lu no krasta varē ja vē rot lielos bruņ urupuč us, peldē ties ar tiem. Vispā r ļ oti forš a atpū ta.
аватар alieva.n
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ar lielu grupu atpū tā mies aprī ļ a beigā s - maija sā kumā . Tā tad: sajū tas tik divdomī gas, viesnī ca nevelk 5 zvaigznes, teritorija skaista, istabiņ as lielas, uzkopš ana laba, jā , gulbjus negriež , bet mū su bē rni jau pieauguš i, visu griež mazgā t, tī rī t, sū dzī bu nav, BET pā rtika un alkohols atstā j daudz ko vē lē ties, lī dz ar to secinā jums, lai arī nav slikts, nevienam nav pieņ ē mies liekais svars))). … Tomēr ▾ Ar lielu grupu atpū tā mies aprī ļ a beigā s - maija sā kumā . Tā tad: sajū tas tik divdomī gas, viesnī ca nevelk 5 zvaigznes, teritorija skaista, istabiņ as lielas, uzkopš ana laba, jā , gulbjus negriež , bet mū su bē rni jau pieauguš i, visu griež mazgā t, tī rī t, sū dzī bu nav, BET pā rtika un alkohols atstā j daudz ko vē lē ties, lī dz ar to secinā jums, lai arī nav slikts, nevienam nav pieņ ē mies liekais svars))).
Ē diens viena veida, alkohols frank shmurdyak, tikai nosaukums cits, augļ u nav, saku nē , jo zaļ ie banā ni un apelsī ni arbū zu sezonā nav 5 zvaigznes. Saš utumu izraisī ja arī tas, ka covida dē ļ viss bija aiz stikla un daž i darbinieki uzskata, ka ar 2 gurķ a gabaliņ iem vajadzē tu pietikt, stā vi un lū dz vē l, lai gan ne visi, bija tā di, kas krā va pā ri malai un ar smaidu, arī bā ros , tad ž ē l ledus, tad grenadī na beigusies, tad pietiks tev kolas, atbrauc vē lā k, kas mani nokaitinā ja, starp citu pret ā rzemniekiem tā das attieksmes nebija, uzkrī toš i nepatī kama.
Pludmale lieliska, jū ra skaista, lai gan 2 dienas pirms izlidoš anas pē c 15.00 tajā nebija iespē jams iekļ ū t - medū zas un dubļ i.
Izklaide. Nuuuu tā da "nakts ballī te" - gatavojies dejot pie serbu tautas, jo. Serbiem ir jū ra, vai arā bu mū zika, jo. dī dž ejs ir traks pē c viņ as, mū su lū gumus ignorē ja, dī dž ejs pat nezina ā rzemju hī tus, un ja rā da tos YouTube, tad atbildē nosalusi seja un frā ze “mū su pleilistē tā das mū zikas nav. ”
Mū su atvaļ inā jums pagā ja ar blī kš ķ i, neskatoties uz viesnī cas un personā la trū kumiem, Luksoru apmeklē jā m-neaizmirstami, ar kvadricikliem braucā m tuksnesī pat 2 reizes, gids vienkā rš i gudrs. Ja braucat uz ā rzemē m pirmo reizi un nav ar ko salī dzinā t, ieteikš u viesnī cai, ja š ī nav pirmā reize, tad meklē jiet citus variantus. Un starp citu galu galā par SIM kartes pirkš anu ar internetu lidostā apmā nī si, paņ ē mā m 2 kartes uz 10GB, kuras aktivizē jot rā dī ja, ka nav naudas, un par 28GB , kas nomira pē c 12 GB, tad viņ i pieprasī ja samaksu, un mē s nebijā m vienī gie, kas to piedzī voja.
аватар jzalizniak
Atpū tas mā ja 2021. gada maija brī vdienā m - 2 pieauguš ie un 2 bē rni 13 un 6 gadi. Brauciena mē rķ is bija iknedē ļ as vasaras ievads - jū ra, saule, ekskursijas un darba minimums. Operators - Coral Travel. Somas lī cis tika izvē lē ts tā pē c, ka tas š ajā reģ ionā iepriekš nebija bijis - tī ri Hurgada un vairā kas reizes pirms Š armas. … Tomēr ▾ Atpū tas mā ja 2021. gada maija brī vdienā m - 2 pieauguš ie un 2 bē rni 13 un 6 gadi.
Brauciena mē rķ is bija iknedē ļ as vasaras ievads - jū ra, saule, ekskursijas un darba minimums.
Operators - Coral Travel.
Somas lī cis tika izvē lē ts tā pē c, ka tas š ajā reģ ionā iepriekš nebija bijis - tī ri Hurgada un vairā kas reizes pirms Š armas.
Š eit viņ i solī ja skaistu pludmali – bez bē guma un ar iespē ju pa ī stam nopeldē ties ne tikai baseinā.
Izbraukš ana no Ļ vovas pē cpusdienā.
Viesnī cā ieradā s ap 20:00 - 40 minū š u braucienā no lidostas.
Viņ i ā tri iedeva istabas atslē gu, paņ ē ma mantas no reģ istratū ras un devā s vakariņ ā s.
No ceļ a ē diens likā s labs - nekā du č omu kā zivju un jū ras velš u izvē le (pagalmā tik un tā bija svē tdiena).
Vistas gaļ a vairā kā s interpretā cijā s, makaroni, konditorejas izstrā dā jumi, teļ a gaļ a, salā ti ar autentiskā m mē rcē m, frī kartupeļ i, diezgan labi pagatavoti dā rzeņ i, augļ i (apelsī ni, mandarī ni, banā ni, ā boli) un standarta dzē rieni baltvī ns (sarkanais ir nedaudz grū tā k pagatavojams) un saldais ū dens ar gā zi un bez.
Lielā ko daļ u pā rtikas paš am paņ emt nav iespē jams - visu izdala strā dnieki caur stiklu - pretepidē mijas prasī bas.
Lī dz ar to viesu gā jienu rindas, kas nesaudzī gi un bez maskā m elpo viens otram galvā.
Tikmē r visiem strā dniekiem bija pietiekami daudz masku, bet nepietiekami cimdi - viņ i š ķ ī vjus un glā zes ņ em ar pirkstiem lī dz vidum.
Paš i š ķ ī vji un glā zes nebū t nav ideā li nomazgā ti, tač u daudzas no tā m nav redzē tas.
Ierī ces tiek iepakotas paciņ ā s ar salveti, paš ā m salvetē m jā spē j nomedī t atseviš ķ i.
Personā ls ir diezgan lē ns - pirms Ramadā na pareizticī go musulmaņ u spē ki pamet diezgan ā tri, bet no 20:00 jau bija iespē ja uzkost, kā to darī ja muitnieki vai robež sargi lidostā.
Pē c vakariņ ā m elektromobiļ a vadī tā js ar koferiem iebraucis istabā , par ko saņ ē mis dzeramnaudu.
Istabu skaits nobruž ā ts, bet telpas izmē rs diezgan labs - 35-40 metri kaut kur kā superior ar nelielu terasi pirmajā stā vā pie dā rza.
Bē rni tika nolikti un devā s uz pludmales bā ru dejot - patī kama atmosfē ra un kokteiļ i ienā ca diezgan viegli - jo tumsā uz bā rmeņ u rokā m nevarē ja redzē t izmazgā to glā ž u vai cimdu kvalitā ti.
Ko vē l var vē lē ties no pirmā s atvaļ inā juma nakts?
No rī ta atslē gu karte pā rstā ja darboties. Nomainī ts pret diviem jauniem.
Pludmales dvieļ i - jauni, lieli un labi uzsū c mitrumu.
Pludmale ir skaista. Karī bu stila lietussargi ir lieli un normā li alumī nija sauļ oš anā s krē sli pietiekamā daudzumā.80% no viesnī cas.
Pludmalē gandrī z vienmē r ir glā bē js, karogs bija zaļ š – neskatoties uz vieglo vē ju.
Peldē ties ir patī kami un pa bojā m iespē jams nopeldē t daž us simtus metru.
Bē rniem ir, kur spē lē ties. Blakus atrodas bā rs ar dzē rieniem un saldē jumu.
Blakus ir volejbola laukums (viesnī cas bumba no gumijas, tī kls zems un nedaudz noguris, un smilš u biezums mazs - var izdauzī t elkoņ us un ceļ us lī dz asinī m).
Lai nerakstī tu tā lā k dienasgrā matas formā tā , sekoš u rindkopā m.
Animā cija.
Jā , viņ i cenš as no rī ta un vakarā , bet tas ir kaut kā saspringts un saspringts.
apkalpoš ana
Telpu uzkopš anā nav iesaistī ti gulbji un krokodili no dvieļ iem, pat naudas dē ļ . Un ž ē l – bē rni jau pieraduš i.
Viesu attiecī bas ir jauka meitene, kura centā s nodot mū su piezī mes vadī bai un kā du laiku kaut kas mainī jā s uz labo pusi. Pats viesnī cas vadī tā js ieskatī jā s restorā nā , uzraudzī ja personā la darbu un sē dinā ja viesus.
Viesnī cu gidi ir slinki, augstprā tī gi un nedraudzī gi vismaz "faraona vajā tā ju" pē cteč i. Un tas nekas, ka tu no viņ iem paņ em visdā rgā ko tū ri un pieklā jī gi apjautā jies par izbraukš anas laiku.
Restorā ns.
Viesnī ca ir gandrī z pilnī bā rezervē ta, un atvē rts ir tikai galvenais restorā ns - vē l viens pludmalē nez kā pē c ir slē gts, kas izraisa rindas un nepā rprotamu attā luma trū kumu starp viesiem.
Ir à la carte restorā ni (arā bu un itā ļ u). Pirmais ir interesants vismaz ar svaigu cepeš krā sns maizi blakus un trauku pasniegš anu, bet otrais ir apkaunojums. Itā ļ i tuvumā nestā vē ja. Kā di makaroni, kā da pica, kā di tomā ti ar mocarellu ē dnī cā Ļ vovā uzvarē s š ajos 5 * pē c visiem parametriem.
Ē diens.
Monotons. Vistas gaļ a, makaroni un kartupeļ i ar teļ a gaļ u ir norma. Vienu reizi vakariņ ā s bija kaltē ta tī tara gaļ a, bet nā kamajā reizē diezgan sulī ga pī le. Reizē m situā ciju neglā bj visai interesanti baklaž ā ni un gausais arbū zs reizi nedē ļ ā.
No zivī m - kā dreiz grilē ts tuncis, un jā - pā rsvarā lē tā s pangasijas un kaut kas pa vidu pa vidu mī klā un ceptu. Reiz mē ģ inā ja pā rsteigt ar grilē tā m jū ras veltē m - pusdienā s nezinā mu zivju gabaliņ iem tika pievienoti daž i kalmā ru gredzeni un vairā ku veidu kā posti + sī poli un paprika. Vairā k boss nolē ma netraucē t.
Brokastī s var glā bt jogurtu, krē msieru ar dā rzeņ iem un pat putru ar ievā rī jumiem, un olas un omleti jā prasa apcept.
Vietē jos cietos sierus un desas vispā r neiesaku - pat ja salī dzina ar desā m Ukrainā un nezinā mo desu sastā vu.
Teritorija.
Pietiekami liels. Baseini ir tī ri. Ne visi bā ri ir atvē rti. Ī paš i - pē c izklaides programmas plkst. 9.30. Jū s vē laties iedzert dzē rienu un tē rzē t mū zikas pavadī jumā , bet nav kur iet. Burtiski.
Vē l stunda vienī gajā strā dā još ajā bā rā pie reģ istratū ras pazū d vasara, degvī ns kokteiļ iem un citas nelielas sastā vdaļ as patī kamai atpū tai.
Pingponga galdi, raketes un galda futbols ir nobruž ā ti un salū zuš i, un vakaros virs tiem ir vā jš apgaismojums.
Var visu dienu nogulē t glā ze vai pudele, un neviens tā s neizņ ems. Jā remontē trases. Zaļ umi ir diezgan sulī gi. Palmas un zā le ir labi koptas un piesaista daudzus putnus.
Pludmale.
Pietiekami tī rs, bet nez kā pē c tiek tī rī ts par vē lu - 8-10 nav labā kais laiks atkritumu grā bš anai vē jā - smiltis lido virsū viesiem.
Uz vietas iepirkš anā s un spa.
Jū s varat kaulē ties. Aptieka ir ļ oti dā rga. Vislabā k ir doties uz Safagu - krā sains un lē tā ks. Frizē tavā diezgan cī tī gi strā dā ju pie frizū rā m.
Viesi.
Bez ukraiņ iem ir serbi, ungā ri, č ehi, poļ i, baltkrievi un daž as krievu un vā ciski runā još u ģ imenes.
Lidostā redzamas lidmaš ī nas, kas lido no Š veices, Polijas, Baltkrievijas un citā m valstī m, kas Ē ģ iptei nodroš ina tū risma lī dzekļ u pieplū dumu.
Secinā jums.
Par tī ru pludmali var iet, bet viesnī ca nevelk uz 5 zvaigznē m. Pakalpojuma un ē dinā š anas standarti ir 3 zvaigznes spā ņ u vai grieķ u valodā.
Virtuvei vajadzī gs jauns š efpavā rs no Eiropas. bū t labā kam par strā dnieku š ķ iru ar savu vē lmi uzkost alkoholu.
Š ķ iet, ka Coral ir noraizē jies par savu reputā ciju, bet uzņ emt cilvē kus lidojumā pulksten 4:00, lai dotos pa ceļ u uz Hurgadu uz nā kamo karavī ru veikalu un nebrī dinā tu par lidojuma atlikš anu vē l par 80 minū tē m - tas ir kaut kā ne pā rā k godī gi.
Ī sā k sakot – interesanta pieredze, kuru nav ī paš i vē rts atkā rtot. Meklē ne tikai pludmali (kaitoš anas un vindsē rfingam ar nirš anu), bet arī vē lams ķ ē des viesnī cu ar Eiropas ī paš niekiem. Vai arī nenā c uz Ramadā nu. Arā bu ir par maz – nav kam mē ģ inā t.
Gribas - pirms daž iem gadiem Ramadā nā bija Š armā Amphoras viesnī cā s un tas ir kā debesis un zeme. Nū bieš i Š armā ir arī par vienu pakā pi augstā ki. Ī sā k sakot, katram ir pareizā izvē le.
аватар nastya_sokil
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā mies 2021. gada aprī ļ a otrajā pusē . Laiks silts, vē jš rets, jū ra silta, tī ra un mierī ga. Zivju nav daudz. Ir milzī gi bruņ urupuč i. Pludmale ir liela, ieeja ū denī ir maiga. Bē rniem tas ir ideā ls. No viesnī cas var redzē t kalnus (labajā un aizmugurē ), tas patieš ā m rotā ainavu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2021. gada aprī ļ a otrajā pusē . Laiks silts, vē jš rets, jū ra silta, tī ra un mierī ga. Zivju nav daudz. Ir milzī gi bruņ urupuč i. Pludmale ir liela, ieeja ū denī ir maiga. Bē rniem tas ir ideā ls. No viesnī cas var redzē t kalnus (labajā un aizmugurē ), tas patieš ā m rotā ainavu. Viesnī ca atrodas tuksnesī , gar jū ru var staigā t lī dz kaimiņ u viesnī cā m. Jū s varat braukt ar laivu pludmalē un braukt uz salā m. Teritorija nav ī paš i liela, zaļ a, kopta, staigā ibisi un citi putni. Vakarā fona apgaismojums, bet tumš s.
Ē diens viss sā ļ š un piparots, alkohols slikts (alus garš ī gs, bet pā rsvarā bezalkoholisks), glā zes netī ras vai ļ oti mazas vienreizē jā s.
Pakalpojums ir pretī gs jau no reģ istrē š anā s brī ž a. Ieradā s agri no rī ta, daudzi ar maziem bē rniem. Uzreiz sagatavojā m atseviš ķ u somu ar mantā m pludmalei, kamē r 2os gaidī jā m check-in. BET! Reģ istratū rā viņ i teica, ka mē s jū s tagad izš ķ irsim, tikai nedaudz pagaidiet. Mē s gaidā m. Jautā jam, cik ilgi jā gaida? Atkal atbilde ir drī z. Pē c 2h mū su nervi neizturē ja un teicā m, vai nu jū s š obrī d mū s nokā rtojat, vai meklē jam ē st, pludmalē , nevis visu dienu vestibilā sē dē t ar mazu bē rnu! Un tad mums teica: “Paņ emsim dolā rus par tē ju”. Arī visi pā rē jie cilvē ki galu galā samaksā ja (daž i ar dolā riem, daž i ar š okolā des konfektē m).
Cienī jamā viesnī cas vadī ba, jū s vai nu oficiā li paņ emat naudu par agru reģ istrē š anos, vai arī sakā t, lai cilvē ki ķ eras pie savā m lietā m lī dz pulksten 2 un nerē ķ inā s ar norē ķ inā š anos. Rezultā tā viņ i sola norē ķ inā ties un vienkā rš i turē t cilvē kus vestibilā , kamē r viņ i nemaksā s kukuli! Par to samazinu punktus un viesnī cu nevienam neieteikš u! Tā pat visā pā rē jā laikā cieta apkalpoš ana, bā rmeņ i ar ļ oti niknā m sejā m un viss personā ls ubagojot dolā ru. Ē ģ iptē esmu treš o reizi un tikai š ajā viesnī cā . Nepatika. Un daba un apskates objekti, jā , super.
аватар spacelord.5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tas mā ja: es, sieva un meita + vī ramā te. Paņ ē ma: divus skaitļ us. Norē ķ ins Viesnī cā ieradā s ap 9:30, reģ istrē š anā s 11:00. Reģ istratū rā viņ i iedeva 20 USD par numuriem ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Atpū tas mā ja: es, sieva un meita + vī ramā te.
Paņ ē ma: divus skaitļ us.

Norē ķ ins
Viesnī cā ieradā s ap 9:30, reģ istrē š anā s 11:00. Reģ istratū rā viņ i iedeva 20 USD par numuriem ar skatu uz jū ru.

Skaitļ i
Viss augstā kajā lī menī , bez komentā riem izņ emot TV. Š eit tas ir analogs lieliskajam attē lam: daudz vietē jo TV kanā lu + daž i krievu, vē l mazā k rietumu un neviena ukraiņ a.
Bet, tā kā TV mū s ī sti nepā rsteidz, tam nav nozī mes.

Ē diens
Ļ oti pieklā jī gi un atkal bez komentā riem. Brokastis un pusdienas restorā nā pludmalē . Vakarā galvenajā restorā nā , bet tā kā noslogojums bija 10-15% - galvenais restorā ns tika slē gts mū su uzturē š anā s 5. dienā un tad vakariņ ojā m vai nu arā bu restorā nā vai Ala-Kart (itā ļ u virtuve) . Tajā paš ā laikā vismaz katru dienu bija iespē ja doties uz Alya Kart.

Dzē rieni
Sulas - nepā rtraukta ķ ī mija, Cola / Fanta / Sprite - viss ir labi, alus - Stella pudelē s vai pudelē s (cits) - Ļ OTI laba kvalitā te.
Viskija tipa stiprie alkoholiskie dzē rieni ir pamatī gi sū di (tā pat kā visur citur Ē ģ iptē ). Tā kā mani interesē ja tikai alus - tas viss ir lieliski : )

Pludmale
Vienkā rš i neticami. Ļ oti plata, vē sa ieeja, smilš u dibens. Pirmo boju zonā dziļ ums ir nedaudz vairā k par 2 metriem ieplū des stundā . Bojā m ir smilš u dibens un viss ir droš s (izņ emot vienu vietu, kur ir akmens, kur mī t murē nas). Aiz bojā m ir koraļ ļ i un jau ir daž ā das zivis, stintes un bruņ urupuč i. Reiz delfī ni iepeldē ja, bet es tos neredzē ju. Redzē ju citus atpū tniekus. Kopumā pludmale ir neticama.

apkalpoš ana
Ļ oti augsta kvalitā te, un par papildu daž iem dolā riem tas kļ ū st vē l labā ks. Galvenais nebū t mantkā rī gam : )

Izlikš ana
Par izlikš anu es gribē tu rakstī t atseviš ķ i. Mums bija lidojums atpakaļ.19:05, izlidoš ana no viesnī cas 15:30.
Mums bija divas istabas. Vienu nodeva 12:00, otru atstā ja mums lī dz 15:00. Rokassprā dzes nebija grieztas, tā pē c paē dā m normā las pusdienas un tad devā mies uz lidostu.

Laikapstā kļ i
Š ī ir mana ceturtā reize Ē ģ iptē un treš ā reize Hurgadā.
$ 100-25 eiro franš ī ze. Tā pē c, VUSO, nā kamreiz pirkš u maš ī nu no tevis : )
аватар bukasova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar bē rniem. Man ļ oti patika plaš ā pludmale ar tī ru, maigu nogā zi. Pati viesnī ca ļ oti atmosfē riska, personā ls draudzī gs. Istaba tī ra, mē beles nav jaunas, bet labi koptas. Tā kā viesnī cā bija mazs noslogojums, ē dinā š ana vienmuļ a, augļ u un dā rzeņ u maz. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem. Man ļ oti patika plaš ā pludmale ar tī ru, maigu nogā zi. Pati viesnī ca ļ oti atmosfē riska, personā ls draudzī gs. Istaba tī ra, mē beles nav jaunas, bet labi koptas. Tā kā viesnī cā bija mazs noslogojums, ē dinā š ana vienmuļ a, augļ u un dā rzeņ u maz. Ir 2 a la carte restorā ni: itā ļ u un arā bu (ļ oti patika arā bu valoda). Pē cpusdienā varat iekost picu un frī kartupeļ us. Kopumā jū s nepaliksit izsalkuš i.
аватар elena.gotsa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ar skaistu zaļ o zonu. Tas ir kompakts, un tajā ir 2 peldbaseini, no kuriem viens ir ar 3 slidkalniņ iem. Ē ku ā rpuse ir renovē ta. Istabā s ir vecas masī vas mē beles. Telpā s ir visi nepiecieš amie aksesuā ri. Tī rī š ana tiek veikta rū pī gi katru dienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar skaistu zaļ o zonu. Tas ir kompakts, un tajā ir 2 peldbaseini, no kuriem viens ir ar 3 slidkalniņ iem. Ē ku ā rpuse ir renovē ta. Istabā s ir vecas masī vas mē beles. Telpā s ir visi nepiecieš amie aksesuā ri. Tī rī š ana tiek veikta rū pī gi katru dienu.
Pludmale ir fantastiska! ! ! Es esmu rifu cienī tā js, bet Ē ģ iptes pludmalē m viņ š mani pā rsteidza. Maiga ieeja jū rā , dibens uz bojā m labi attī rī ts no koraļ ļ iem. Ja jū s peldat aiz bojā m maskā , vai varat redzē t jū ras faunu? raksturī gi izteikts no rifa iemī tniekiem. Tas nav pā rpilnī bā , bet pā rmaiņ ā m tas ir neparasti!! !
Un vissvarī gā kais jautā jums, kas interesē visus tū ristus pē c Covid, ir ē diens ! ! ! Nav nekā da š ika. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, saldumi. Svaigas, fasē tas sulas - par maksu. Arī ū dens pudelē s bā ros ir bezmaksas. Istabā s bez maksas tiek atnestas 1.5 pudeles. Bā ros ū dens atdzesē tos traukos ir auksts bez maksas. UN ARĪ sulas (kā Yupi), alu, kafiju, Oll kokteiļ us.
Viņ i strā dā A la kā rtis, labi gatavo. Zivis par maksu.
Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs!
Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā vē lreiz? Ļ oti iespē jams!
Kas attiecas uz aizsardzī bu pret covidu, darbinieki maskā s, dezinfekcijas lī dzekļ i, telpā bija maskas un dezinfekcijas lī dzekļ i, pā rtikas trauki bija aizzī mogoti. Atpū tnieku dienas temperatū ras mē rī š ana.
аватар Anna_Syabitova
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mū s sagaidī ja ar transfē ru no lidostas, lī dz viesnī cai pagā ja kā das 40 minū tes. Kad ieradā mies gandrī z uzreiz devā mies uz reģ istratū ru un pē c anketu aizpildī š anas mums iedeva istabiņ as atslē gas un pavadī jā m uz to ar mū su koferiem. … Tomēr ▾ Mū s sagaidī ja ar transfē ru no lidostas, lī dz viesnī cai pagā ja kā das 40 minū tes. Kad ieradā mies gandrī z uzreiz devā mies uz reģ istratū ru un pē c anketu aizpildī š anas mums iedeva istabiņ as atslē gas un pavadī jā m uz to ar mū su koferiem.
Tā tad numurs. Liels, gaiš s, tī rs, ar skatu uz dā rzu. istabiņ a tika uzkopta katru dienu, nomainī ti dvieļ i, saklā ta gulta, papildinā ts ū dens, kafija un tē ja. Mū su istabai bija balkons, kas bija liels pluss.
Uzturs. Nu, lū k, uz 4, ļ oti maza izvē le, bet tajā paš ā laikā diezgan garš ī ga. Vairā ku veidu gaļ a un mā jputni, zivis, svaigi un cepti dā rzeņ i, zupas, graudaugi, makaroni un rī si, kartupeļ i, pā rsvarā kartupeļ u biezeni. Pludmalē varē ja ē st burgerus un frī kartupeļ us.
Dzē rieni. Parasts ē ģ iptieš u alkohols, kā visur citur, sulas (atgā dina jupiju no bē rnī bas), tē ja, kafija, piena kokteiļ i bē rniem.
Pludmale. Pludmale laba, plaš a un tī ra, ieeja ū denī maiga, arī smilš aina bez akmeņ iem un gliemež vā kiem, mū su uzturē š anā s laikā ū dens bija ap 23 grā diem, daudz nepeldā s, bet arī nav ī paš i auksts.
Personā ls. Puiš i ļ oti cenš as, ir ļ oti draudzī gi, ar viņ iem var viegli sazinā ties ar jebkā diem jautā jumiem un viņ i uzreiz dodas palī gā . mums noplū da duš a, zvanī ja uz reģ istratū ru, un pē c 5 minū tē m jau bija santehniķ is, kurš drī z visu salaboja. prasī jā m arī kā du laiku izsaukt taksi, viss tika izdarī ts laicī gi.
аватар halutinaz
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu ļ oti apmierinā ts ar savu ceļ ojumu! Neskatoties uz mazajā m nedē ļ ā m (un tā s ir visur), varu teikt, ka š ī ir debesu vieta. Es neesmu pirmo reizi Ē ģ iptē , tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Ierodoties viesnī cā , mū s ā tri iekā rtoja un veda uz istabu (brauciens no lidostas apmē ram stundu). … Tomēr ▾ Esmu ļ oti apmierinā ts ar savu ceļ ojumu! Neskatoties uz mazajā m nedē ļ ā m (un tā s ir visur), varu teikt, ka š ī ir debesu vieta. Es neesmu pirmo reizi Ē ģ iptē , tā pē c ir ar ko salī dzinā t.
Ierodoties viesnī cā , mū s ā tri iekā rtoja un veda uz istabu (brauciens no lidostas apmē ram stundu).
Pirmkā rt, liela un tī ra teritorija, skaista pludmale ar ļ oti ē rtu ieeju jū rā . Plaš as un tī ras telpas ar visu nepiecieš amo.
No otras puses, es ļ oti vē los pievē rst uzmanī bu personā lam. Nav noslē pums, ka apkalpoš ana Ē ģ iptes vidē jā s klases viesnī cā s klibo, bet ne š ajā gadī jumā . Personā ls ir draudzī gs, uzmanī gs un uzmanī gs, uz jebkuru pieprasī jumu atbild gandrī z uzreiz.
Runā jot par virtuvi, izvē le ir vidē ja un katrs var atrast kaut ko sev, ē diens ir garš ī gs, starp citu, viesmī ļ i vienmē r piedā vā ja dzē rienus un cē la galdā.
Man ļ oti pietrū kst garš ī gā s kafijas Ē ģ iptē , nolē mu pamē ģ inā t bā rā par 2 dolā riem, bet biju pā rsteigts - ko vajag, mē ģ iniet nenož ē lot.
Ar prieku pagriezī š os, tā pē c saglabā jiet karī bu pasauli, ceru tikai uzlabot jū su lī meni!
Parādīt vairāk »


iemiesojums inna-homenok
4 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Karp79
Dosimies 2 pieaugušie un 3 bērni (11, 6 un 5 gadi). Kāda veida naktsmītne ir iespējama šādai ģimenei?
4 gadā atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums tolik_2
Paldies par atbildi.
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums i555888
‹ Viesnīca Caribbean World Resort Soma Bay 5*
Atrakcijas
Šarmelnagas dabas rezervāts
Novērtējums 8.0
Ēģipte, Somas līcis
Atpūta, Daba, Pludmales

Отель расположен в курортном районе Сома-Бэй, в 20 км от курорта Макади-Бэй и в 15 км от г. Сафага. Открытие – 2007 год, реновация – 2012 год, открытие новых корпусов – 2014 год. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтических путешествий или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta Отель расположен в 45 км к югу международного аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж, протяженностью 560 м. Отель расположен на первой линии от пляжа. Расстояние до пляжа от главных корпусов около 500 м, наиболее близко к морю расположены номера категории SeaView. Ширина пляжа — 360 м. Вход в море – пологий, комфортный. На пляже имеется 3 бара и 2 ресторана. Пляжные полотенца, зонтики, матрасы, шезлонги и газебо - бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории есть магазин. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Wi-Fi в лобби предоставляется за дополнительную плату.

Главный ресторан Caribbean: завтрак, обед и ужин.

Итальянский ресторан La Palma: ужин — требуется предварительная резервация за 1 день.

Ресторан на пляже Tortuga (международная кухня): завтрак, обед, ужин, дневные закуски.

BBQ (барбекю, ближневосточная кухня): ужин — требуется предварительная резервация за 1 день.

Рыбный ресторан: ужин — требуется предварительная резервация за 1 день (платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 5 водных горок, детская коляска (бесплатно, по запросу).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Предоставляется оборудование для занятия водными видами спорта. Ныряние с маской и трубкой, дартс (бесплатно), караоке, игровая комната, бочча (бесплатно), поле для мини-футбола (бесплатно), освещение теннисного корта (платно), аэрохоккей (платно), кайтсерфинг (с лицензией, платно). Аквапарк в бассейне без подогрева в зимний период (3 горки для взрослых и 3 горки для детей).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 529 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts $
  • balkons/terase
Adrese Km49, Hurghada Safaga Road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 3260801
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.