Labi, bet...

Rakstīts: 8 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 27 aprīlis — 8 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 6.0
Ar lielu grupu atpū tā mies aprī ļ a beigā s - maija sā kumā . Tā tad: sajū tas tik divdomī gas, viesnī ca nevelk 5 zvaigznes, teritorija skaista, istabiņ as lielas, uzkopš ana laba, jā , gulbjus negriež , bet mū su bē rni jau pieauguš i, visu griež mazgā t, tī rī t, sū dzī bu nav, BET pā rtika un alkohols atstā j daudz ko vē lē ties, lī dz ar to secinā jums, lai arī nav slikts, nevienam nav pieņ ē mies liekais svars))).
Ē diens viena veida, alkohols frank shmurdyak, tikai nosaukums cits, augļ u nav, saku nē , jo zaļ ie banā ni un apelsī ni arbū zu sezonā nav 5 zvaigznes. Saš utumu izraisī ja arī tas, ka covida dē ļ viss bija aiz stikla un daž i darbinieki uzskata, ka ar 2 gurķ a gabaliņ iem vajadzē tu pietikt, stā vi un lū dz vē l, lai gan ne visi, bija tā di, kas krā va pā ri malai un ar smaidu, arī bā ros , tad ž ē l ledus, tad grenadī na beigusies, tad pietiks tev kolas, atbrauc vē lā k, kas mani nokaitinā ja, starp citu pret ā rzemniekiem tā das attieksmes nebija, uzkrī toš i nepatī kama.
Pludmale lieliska, jū ra skaista, lai gan 2 dienas pirms izlidoš anas pē c 15.00 tajā nebija iespē jams iekļ ū t - medū zas un dubļ i.

Izklaide. Nuuuu tā da "nakts ballī te" - gatavojies dejot pie serbu tautas, jo. Serbiem ir jū ra, vai arā bu mū zika, jo. dī dž ejs ir traks pē c viņ as, mū su lū gumus ignorē ja, dī dž ejs pat nezina ā rzemju hī tus, un ja rā da tos YouTube, tad atbildē nosalusi seja un frā ze “mū su pleilistē tā das mū zikas nav. ”
Mū su atvaļ inā jums pagā ja ar blī kš ķ i, neskatoties uz viesnī cas un personā la trū kumiem, Luksoru apmeklē jā m-neaizmirstami, ar kvadricikliem braucā m tuksnesī pat 2 reizes, gids vienkā rš i gudrs. Ja braucat uz ā rzemē m pirmo reizi un nav ar ko salī dzinā t, ieteikš u viesnī cai, ja š ī nav pirmā reize, tad meklē jiet citus variantus. Un starp citu galu galā par SIM kartes pirkš anu ar internetu lidostā apmā nī si, paņ ē mā m 2 kartes uz 10GB, kuras aktivizē jot rā dī ja, ka nav naudas, un par 28GB , kas nomira pē c 12 GB, tad viņ i pieprasī ja samaksu, un mē s nebijā m vienī gie, kas to piedzī voja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu