Nevis 5 zvaigznes par ēdienu, apkalpošanu un izmitināšanu, bet pludmale to kompensē

Rakstīts: 4 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 25 aprīlis — 2 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tas mā ja 2021. gada maija brī vdienā m - 2 pieauguš ie un 2 bē rni 13 un 6 gadi.
Brauciena mē rķ is bija iknedē ļ as vasaras ievads - jū ra, saule, ekskursijas un darba minimums.
Operators - Coral Travel.
Somas lī cis tika izvē lē ts tā pē c, ka tas š ajā reģ ionā iepriekš nebija bijis - tī ri Hurgada un vairā kas reizes pirms Š armas.
Š eit viņ i solī ja skaistu pludmali – bez bē guma un ar iespē ju pa ī stam nopeldē ties ne tikai baseinā.
Izbraukš ana no Ļ vovas pē cpusdienā.
Viesnī cā ieradā s ap 20:00 - 40 minū š u braucienā no lidostas.
Viņ i ā tri iedeva istabas atslē gu, paņ ē ma mantas no reģ istratū ras un devā s vakariņ ā s.

No ceļ a ē diens likā s labs - nekā du č omu kā zivju un jū ras velš u izvē le (pagalmā tik un tā bija svē tdiena).
Vistas gaļ a vairā kā s interpretā cijā s, makaroni, konditorejas izstrā dā jumi, teļ a gaļ a, salā ti ar autentiskā m mē rcē m, frī kartupeļ i, diezgan labi pagatavoti dā rzeņ i, augļ i (apelsī ni, mandarī ni, banā ni, ā boli) un standarta dzē rieni baltvī ns (sarkanais ir nedaudz grū tā k pagatavojams) un saldais ū dens ar gā zi un bez.
Lielā ko daļ u pā rtikas paš am paņ emt nav iespē jams - visu izdala strā dnieki caur stiklu - pretepidē mijas prasī bas.
Lī dz ar to viesu gā jienu rindas, kas nesaudzī gi un bez maskā m elpo viens otram galvā.
Tikmē r visiem strā dniekiem bija pietiekami daudz masku, bet nepietiekami cimdi - viņ i š ķ ī vjus un glā zes ņ em ar pirkstiem lī dz vidum.
Paš i š ķ ī vji un glā zes nebū t nav ideā li nomazgā ti, tač u daudzas no tā m nav redzē tas.
Ierī ces tiek iepakotas paciņ ā s ar salveti, paš ā m salvetē m jā spē j nomedī t atseviš ķ i.
Personā ls ir diezgan lē ns - pirms Ramadā na pareizticī go musulmaņ u spē ki pamet diezgan ā tri, bet no 20:00 jau bija iespē ja uzkost, kā to darī ja muitnieki vai robež sargi lidostā.
Pē c vakariņ ā m elektromobiļ a vadī tā js ar koferiem iebraucis istabā , par ko saņ ē mis dzeramnaudu.
Istabu skaits nobruž ā ts, bet telpas izmē rs diezgan labs - 35-40 metri kaut kur kā superior ar nelielu terasi pirmajā stā vā pie dā rza.

Bē rni tika nolikti un devā s uz pludmales bā ru dejot - patī kama atmosfē ra un kokteiļ i ienā ca diezgan viegli - jo tumsā uz bā rmeņ u rokā m nevarē ja redzē t izmazgā to glā ž u vai cimdu kvalitā ti.
Ko vē l var vē lē ties no pirmā s atvaļ inā juma nakts?
No rī ta atslē gu karte pā rstā ja darboties. Nomainī ts pret diviem jauniem.
Pludmales dvieļ i - jauni, lieli un labi uzsū c mitrumu.
Pludmale ir skaista. Karī bu stila lietussargi ir lieli un normā li alumī nija sauļ oš anā s krē sli pietiekamā daudzumā.80% no viesnī cas.
Pludmalē gandrī z vienmē r ir glā bē js, karogs bija zaļ š – neskatoties uz vieglo vē ju.
Peldē ties ir patī kami un pa bojā m iespē jams nopeldē t daž us simtus metru.
Bē rniem ir, kur spē lē ties. Blakus atrodas bā rs ar dzē rieniem un saldē jumu.
Blakus ir volejbola laukums (viesnī cas bumba no gumijas, tī kls zems un nedaudz noguris, un smilš u biezums mazs - var izdauzī t elkoņ us un ceļ us lī dz asinī m).
Lai nerakstī tu tā lā k dienasgrā matas formā tā , sekoš u rindkopā m.
Animā cija.
Jā , viņ i cenš as no rī ta un vakarā , bet tas ir kaut kā saspringts un saspringts.
apkalpoš ana
Telpu uzkopš anā nav iesaistī ti gulbji un krokodili no dvieļ iem, pat naudas dē ļ . Un ž ē l – bē rni jau pieraduš i.
Viesu attiecī bas ir jauka meitene, kura centā s nodot mū su piezī mes vadī bai un kā du laiku kaut kas mainī jā s uz labo pusi. Pats viesnī cas vadī tā js ieskatī jā s restorā nā , uzraudzī ja personā la darbu un sē dinā ja viesus.

Viesnī cu gidi ir slinki, augstprā tī gi un nedraudzī gi vismaz "faraona vajā tā ju" pē cteč i. Un tas nekas, ka tu no viņ iem paņ em visdā rgā ko tū ri un pieklā jī gi apjautā jies par izbraukš anas laiku.
Restorā ns.
Viesnī ca ir gandrī z pilnī bā rezervē ta, un atvē rts ir tikai galvenais restorā ns - vē l viens pludmalē nez kā pē c ir slē gts, kas izraisa rindas un nepā rprotamu attā luma trū kumu starp viesiem.
Ir à la carte restorā ni (arā bu un itā ļ u). Pirmais ir interesants vismaz ar svaigu cepeš krā sns maizi blakus un trauku pasniegš anu, bet otrais ir apkaunojums. Itā ļ i tuvumā nestā vē ja. Kā di makaroni, kā da pica, kā di tomā ti ar mocarellu ē dnī cā Ļ vovā uzvarē s š ajos 5 * pē c visiem parametriem.
Ē diens.
Monotons. Vistas gaļ a, makaroni un kartupeļ i ar teļ a gaļ u ir norma. Vienu reizi vakariņ ā s bija kaltē ta tī tara gaļ a, bet nā kamajā reizē diezgan sulī ga pī le. Reizē m situā ciju neglā bj visai interesanti baklaž ā ni un gausais arbū zs reizi nedē ļ ā.
No zivī m - kā dreiz grilē ts tuncis, un jā - pā rsvarā lē tā s pangasijas un kaut kas pa vidu pa vidu mī klā un ceptu. Reiz mē ģ inā ja pā rsteigt ar grilē tā m jū ras veltē m - pusdienā s nezinā mu zivju gabaliņ iem tika pievienoti daž i kalmā ru gredzeni un vairā ku veidu kā posti + sī poli un paprika. Vairā k boss nolē ma netraucē t.
Brokastī s var glā bt jogurtu, krē msieru ar dā rzeņ iem un pat putru ar ievā rī jumiem, un olas un omleti jā prasa apcept.
Vietē jos cietos sierus un desas vispā r neiesaku - pat ja salī dzina ar desā m Ukrainā un nezinā mo desu sastā vu.
Teritorija.

Pietiekami liels. Baseini ir tī ri. Ne visi bā ri ir atvē rti. Ī paš i - pē c izklaides programmas plkst. 9.30. Jū s vē laties iedzert dzē rienu un tē rzē t mū zikas pavadī jumā , bet nav kur iet. Burtiski.
Vē l stunda vienī gajā strā dā još ajā bā rā pie reģ istratū ras pazū d vasara, degvī ns kokteiļ iem un citas nelielas sastā vdaļ as patī kamai atpū tai.
Pingponga galdi, raketes un galda futbols ir nobruž ā ti un salū zuš i, un vakaros virs tiem ir vā jš apgaismojums.
Var visu dienu nogulē t glā ze vai pudele, un neviens tā s neizņ ems. Jā remontē trases. Zaļ umi ir diezgan sulī gi. Palmas un zā le ir labi koptas un piesaista daudzus putnus.
Pludmale.
Pietiekami tī rs, bet nez kā pē c tiek tī rī ts par vē lu - 8-10 nav labā kais laiks atkritumu grā bš anai vē jā - smiltis lido virsū viesiem.
Uz vietas iepirkš anā s un spa.
Jū s varat kaulē ties. Aptieka ir ļ oti dā rga. Vislabā k ir doties uz Safagu - krā sains un lē tā ks. Frizē tavā diezgan cī tī gi strā dā ju pie frizū rā m.
Viesi.
Bez ukraiņ iem ir serbi, ungā ri, č ehi, poļ i, baltkrievi un daž as krievu un vā ciski runā još u ģ imenes.
Lidostā redzamas lidmaš ī nas, kas lido no Š veices, Polijas, Baltkrievijas un citā m valstī m, kas Ē ģ iptei nodroš ina tū risma lī dzekļ u pieplū dumu.
Secinā jums.
Par tī ru pludmali var iet, bet viesnī ca nevelk uz 5 zvaigznē m. Pakalpojuma un ē dinā š anas standarti ir 3 zvaigznes spā ņ u vai grieķ u valodā.
Virtuvei vajadzī gs jauns š efpavā rs no Eiropas. bū t labā kam par strā dnieku š ķ iru ar savu vē lmi uzkost alkoholu.

Š ķ iet, ka Coral ir noraizē jies par savu reputā ciju, bet uzņ emt cilvē kus lidojumā pulksten 4:00, lai dotos pa ceļ u uz Hurgadu uz nā kamo karavī ru veikalu un nebrī dinā tu par lidojuma atlikš anu vē l par 80 minū tē m - tas ir kaut kā ne pā rā k godī gi.
Ī sā k sakot – interesanta pieredze, kuru nav ī paš i vē rts atkā rtot. Meklē ne tikai pludmali (kaitoš anas un vindsē rfingam ar nirš anu), bet arī vē lams ķ ē des viesnī cu ar Eiropas ī paš niekiem. Vai arī nenā c uz Ramadā nu. Arā bu ir par maz – nav kam mē ģ inā t.
Gribas - pirms daž iem gadiem Ramadā nā bija Š armā Amphoras viesnī cā s un tas ir kā debesis un zeme. Nū bieš i Š armā ir arī par vienu pakā pi augstā ki. Ī sā k sakot, katram ir pareizā izvē le.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu