Lūdzu, izlasiet šo atsauksmi!

Rakstīts: 27 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 15 — 26 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Recenzijas rakstu reti. Bet tagad uzskatu par nepiecieš amu sniegt sekojoš u informā ciju tiem tū ristiem, kuri atvaļ inā jumam gatavojas izvē lē ties CWR viesnī cu. Uzreiz gribu atzī mē t, ka esmu vairā k nekā nepretenciozs Ē ģ iptes (Ukrainas, Turcijas. . . ) viesnī cu klients un vienmē r cenš os nepamanī t tā s nepilnī bas, kas varē tu negatī vi ietekmē t atpū tas kvalitā ti. Bet š oreiz kaut kā nesanā ca. . . piedodiet. . .
Tā tad, mē ģ inā š u ī si un bez emocijā m izklā stī t informā ciju:
1. ISTABAS - tā lu no jauna, bet viss ir labā stā voklī (pirms norē ķ inā š anā s samaksā ju 25$ un visas manas vē lmes saistī bā ar izlī gumu tika ņ emtas vē rā ). Gultas un dvieļ i ir ideā li tī ri. Viss darbojas labi, bez sū dzī bā m.

2. TERITORIJA - tī ra, viss tī rs un zaļ š . Viens apsildā ms baseins - ū dens +28', akvaparkā +22'.
3. LAIKAS - ziema, Ā frikā arī ir ziema. Gaiss dienas laikā sasilst maksimums lī dz +24', jū ra +22'-23' (ņ emot vē rā vē ju, ir auksti peldē ties). Pludmalē ir ē rti atrasties tikai no 10.00 lī dz maksimā li 15.30. Neaizmirstiet siltas drē bes, agri no rī ta un pē c 18.30 ir tieš ā m auksti.
4. BEACH - ļ oti liela, vairā k nekā pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un lietussargu. Smiltis ir netī ras - VISUR izsmē ķ i, atkritumi, pā rtikas pā rpalikumi, plaukti piepildī ti lī dz galam, lai savā ktu netī ros traukus. Kopā ar dvieļ iem NEKAVĒ JOTIES paņ em sarkano karogu! Pretē jā gadī jumā jums nebū s nekā du iespē ju mierī gi sauļ oties divas minū tes! Pā rdevē ji ir tikai bezgalī ga straume. Ā rpus pludmales (ja ej uz kreiso/labo pusi) visur zirgu, kamieļ u mē sli, kurus neviens nesakopj.
5. JŪ RA - tī ra, nav dziļ a, ieeja maiga. Jū rā NAV koraļ ļ u un zivju.

6. SERVISS. Vispirms jā atzī mē , ka viesnī ca ir organizē jusi daudzpusī gu tū ristu krā su diferenciā cijas sistē mu: ir aproces zilā , melnā , sarkanā , zelta, rozā...krā sā s. Slā viem - zilas rokassprā dzes. Par attieksmi pret to ī paš niekiem no apkalpojoš ā personā la puses neko nevaru uzrakstī t. Tas vienkā rš i ir ABSENT ("nav klā t" no vā rda ABSOLŪ TI). Jū s vienkā rš i neeksistē , visa uzmanī ba tiek pievē rsta tikai ā rzemniekiem. Ja jū s domā jat, ka baksheesh radī s lielas pā rmaiņ as, tas tā nav. Š ajā viesnī cā.1 USD – neviens neskaitā s dzeramnauda. Protams, viņ i tiek uzņ emti, bet jums vajadzē ja redzē t tos atlaidī gos smaidus pavadoņ u sejā s. Visiem stieņ iem ir milzī gas zilas uzgaļ u kastes. Tā tad, ja jū s tur neko nelikā t, tad KATRU reizi, izejot no bā ra, jums bū s jā dzird "svilkš ana" arā bu valodā , kuras saturu var tikai nojaust. Tas ir ļ oti kaitinoš i!
7. VIESNĪ CAS KONTINGS - 60% ā rzemju pensionā ri, 40% vecā ki ar bē rniem (franč i, itā ļ i, poļ i, vā cieš i. . . ).
8. SMĒ Ķ Ē Š ANAS ZONAS. Tā s vienkā rš i neeksistē . VISI VISUR smē ķ ē...pludmalē , pie baseina, visos bā ros, arī vestibilā . Tā pē c jums vienkā rš i nebū s iespē jas elpot tī ru gaisu!
9. PĀ RTIKA. Ē damistabā ē dienu daudzveidī ba ir liela, bet ē dienam nav ko izvē lē ties! No š ķ irnes ir ē dami tikai š ā di ē dieni: olu kultenis, salā ti, kartupeļ i, vistas gaļ a, kū ka (tikai divas reizes), vermicelli, jogurts, ievā rī jumi. Tas viss! Alkohols, ī paš i vī ns, ir vienkā rš i pretī ga kvalitā te.
Pieļ auju, ka š ā ds bē dī gs stā voklis uztura jomā daļ ē ji ir attaisnojams ar kluso sezonu. Bet konditorejas izstrā dā jumus varē ja uztaisī t normā li neatkarī gi no sezonas. Ir tikai viena nepā rtraukta VAKAR, nav garš ī ga, LĪ PĪ GA kā rtainā mī kla!...vienkā rš i trū kst vā rdu. . .
10. EKSKURSIJAS. Tū risma operators iegā dā jā s divas tū res uz Luksoru un Kairu. Diemž ē l vē sturiskajā s vietā s pavadī tais laiks bija mazā ks par 30% no kopē jā š ajā s pilsē tā s pavadī tā laika. 70% gadī jumu ceļ ojumu rī kotā js VELKA jū s pa suvenī ru veikaliem un veikaliem. Tā ir tikai miskaste. . . ! Visu ceļ u gidi nedara neko citu, kā mē ģ ina jums pā rdot atkritumus - tē ju, kafiju, niedru medu. . . Pilnī gs haoss!

Pirms iegā dā ties š ī s ekskursijas, lū dzu, 100 reizes padomā jiet, vai ir vē rts tē rē t laiku un pū les nogurdinoš ajos ceļ ojumos (lī dz Luksorai - 4 stundas vienā virzienā , lī dz Kairai - apmē ram 7).
Viesnī cas ē ku tieš ā tuvumā atrodas bā rs "Jamaica". 19.00 lī dz 23.00 tajā tiek organizē ta dzī vā mū zika, ko dzird ne tikai 10 š ī bā ra apmeklē tā ji, bet arī visi pā rē jie viesi. Lī dz ar to Jums bū s iespē ja iet gulē t un aizmigt tikai pē c programmas pabeigš anas!
Paldies, ka izlasī jā t š o atsauksmi lī dz beigā m! Ja ir kā di jautā jumi, droš i rakstiet, ar prieku atbildē š u!
Novē lu visiem pareizi izvē lē ties atpū tas vietu un laiku!
P. S. Cienī jamā viesnī cas vadī ba, lū dzu, neatbildiet uz š o atsauksmi. Virziet savu enerģ iju, lai labotu š os trū kumus. Liels paldies, ka nekomentē jat!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu