Briesmīgi!!!

Rakstīts: 11 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 8 novembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Laba diena visiem. Es nekad nerakstu atsauksmes, bet es nevarē ju š eit pretoties. Atpū tā s š ajā viesnī cā no 11.11-8.11. 2019. Ko lai saka: tas ir vienkā rš i š ausmī gi. Apceļ ojot daž ā das valstis, nav bijis sliktā ks atvaļ inā jums un viesnī ca.

Viesnī cas priekš rocī bas:

1) draudzī gs reģ istratū ras personā ls. Ja rodas problē ma, viņ i ā tri palī dzē s to atrisinā t. Ī paš s paldies skaistajai meitenei Jekaterinai Sautiņ ai (meitene ar viesu attiecī bu). Ļ oti pieklā jī gs un atsaucī gs.


2) laba animā cija. Puiš i ir lieliski, nav uzspiesti, visi tiek aicinā ti uz daž ā diem pasā kumiem, lai ļ oti gribas iet. Daudzveidī gas un interesantas programmas, daudz izklaides iespē ju izvē lē ties. Puiš i visu dienu strā dā pludmalē.

Š eit plusi beidzas.

Mī nusi:

1) Pludmale. Š eit rodas neviennozī mī gs iespaids. Smiltis, bez koraļ ļ iem, jū ra tī ra, bet vē jš ļ oti stiprs. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir murgs. Tie pilnī bā neizpleš as. Tas ir, visu laiku ir jā bū t pussē dus.
Ir sauļ oš anā s krē sli, kas pilnī bā izvē rš as. Viņ u ir maz. Vai vē laties tos paņ emt? Nā c uz pludmali pirms 7:00, tad tev bū s daudzmaz normā ls solā rijs.

2) Pludmalē ir daudz maksas ekskursiju un izklaides. Tā kā ē ģ iptieš i uzspieda š ī s izklaides, es to redzē ju pirmo reizi. Viņ iem ar pieklā jī gu atteikumu vien nepietiek, viņ i stā vē s pā ri galvā m un garlaikosies.

3) Baseini. Ū dens baseinos ir auksts. Ir baseins ar dž akuzi, bet neviens to nekad nav ieslē dzis, lai gan bija sezona un bija daudz cilvē ku.

4) Uzturs. Galvenajā restorā nā nav ē dienu izvē les. Principā izsalcis nepaliksi, bet viss ē diens nav garš ī gs. Zivis ir tikai ceptas, augļ u ļ oti maz, bē rnu ē dienkartes nav. Biju pā rsteigta, ka starp sā ļ ajiem ē dieniem bija cepts ķ irbis ar kanē li, bet starp sieriem lika halvu. interesanta kombinā cija). Arī bez dzē rieniem. Ir vē l 2 a la carte: arā bu un itā ļ u.
Arā bu valodā principā ir garš ī gi, bet sagatavojies, ka izejot pē c vakariņ ā m visas drē bes smarž os pē c dū miem. Tā kā restorā ns gatavo gaļ u uz grila, bet nav nosū cē ju. Ir arī pludmales bā rs ar picu, frī kartupeļ iem, saldē jumu. Pica nav garš ī ga, tā pat kā gumija.


5) skaitļ i. Biju pā rsteigta, ka mani ielika vienu istabā ar 3 gultā m. Istaba netī ra, putekļ aina, mē beles vecas, nobruž ā tas. Duš ā bija sē nī te, š ampū nu un duš as ž elejas tū biņ as palaida jau iepriekš ē jie viesi, tā s nenomainī ja. Balkons nav glī ti nokrā sots. Balkona krē sli ir tā di, ka vajag kaut ko uzlikt, lai kaut kur neiedzī tu sev š ķ embu. Es arī personī gi redzē ju, kā apkopē ja otrā istabā atklā ti stā vē ja un izvē lē jā s seifa kodu. Tas vienkā rš i vairs neiederas.

6) Viesnī cas personā ls. Tā du attieksmi nebiju redzē jis nevienā valstī , kur esmu bijis. Lai darbinieki atļ aujas kaut ko kliegt pē c viņ iem, praktiski saķ ert rokas. . Tas jau vienkā rš i pā rsniedz visas robež as.
Un tā da attieksme pret visā m jaunajā m meitenē m.

Nu nobeigumā daž i vā rdi par tū roperatoru. Pirmo reizi lidoju ar Coral Travel. Vē l jā meklē sliktā ks serviss. Gids Imats ir pretī gs bubulis. Viņ š griezā s pret viesiem un teica, ka mums JĀ BŪ T vismaz vienā ekskursijā . Rezultā tā visi, kas atteicā s doties, bija rupji no gides puses, kas vē lā k izturē jā s pret viņ iem ļ oti rupji. Viņ š teica, ka esam dī vaini, ka negribam nekur iet. Lai gan visi, kas negā ja, Ē ģ iptē nav pirmā reize un redzē ja gandrī z visus apskates objektus.

Kopumā , ja vē laties labi atpū sties, tad neejiet uz š o viesnī cu. Tā kā sabojā tas brī vdienas jums ir garantē tas. Viesnī ca nepievelk 5 zvaigznes. Maksimums ir vā jš.3.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu