Vai meklējat ideālu viesnīcu? Tad tu esi TE!

Rakstīts: 7 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 4 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī ca Magic World Sharm Club by Jaz 5 * mū s iekaroja! Svē tki bija neaizmirstami! Sā kš u secī bā :
IZMITINĀ Š ANA:
Transfē rs mū s aizveda ap 8:00 no rī ta. Rokassprā dzes uzreiz tika uzvilktas un piedā vā tas iet brokastī s. Uzreiz noskaidrojā m uz agrā s reģ istrē š anā s rē ķ ina. Pā rvaldnieks teica, lai nā k pē c brokastī m, lai pā rbaudī tu pieejamī bu. Reģ istrē jā s 9:45 bez papildu maksas un iedeva istabiņ u jaunlaulā tajiem pirmajā rindā !
TĪ RĪ BA:
Telpu un istabiņ u tī rī ba izcila! Visu laiku kaut kas tiek tī rī ts, apgriezts, labots. Istabas uzkopš ana katru dienu + mini bā ra papildinā š ana. Papildus parastajam ū denim tie dod arī kolu un fantu.
ISTABA:

Plaš a, tī ra, milzī ga divguļ amā gulta! Ir tē jkanna, krū zes, glā zes, kondicionieris darbojas pareizi, liels balkons, plaš s seifs. Vannas istabā ir visi nepiecieš amie aksesuā ri, fē ns. Gludeklis un gludinā mais dē lis bū tu jauki, bet mē s iztikā m bez tiem. Pludmales dvieļ i jau bija istabā , kā arī pludmales somas)
TERITORIJA:
Zaļ umu dumpis, daudz palmu, kas rada ē nu. Pat karstā dienā pastaigā ties pa teritoriju ir ē rti. Divi baseini: aktivitā te un atpū ta. Lielā koties atpū tā mies pie baseina, jo. mē s mī lam klusumu, un bez mums - viens vai divi cilvē ki, vai pat neviens! ) Strā dā visi bā ri: pie baseiniem, pludmalē , uzkodu bā rs pie pludmales, blakus reģ istratū rai. Sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem ir jauni un ē rti.
PLUDMA:
Plats un pagarinā ts. Vietas - apgulies kur gribi)) Ir aizsargstikli no vē ja, lietussargi ar galdiņ iem. Arī viesmī lis staigā apkā rt un piedā vā dzē rienus. Ir smilš aina ieeja! Pat bē guma laikā varat doties pa no koraļ ļ iem iztī rī to taku, iegremdē ties un pat apskatī t zivis! Koka pontons, stabils, lī dz 250 metriem. Ir rifs, bet lī dz pusdienā m katru dienu karā jā s sarkans karogs, un skaistumu var redzē t tikai pē cpusdienā , kad jū ra nedaudz norimst.
UZTURS:

Tas ir kaut kas. . . Mē s nogarš ojā m apmē ram 30% no visa klā sta! )) Ļ OTI GARŠ Ī GI UN DAŽ Ā DI! Brokastī s: olu kultenis, pankū kas, vafeles, salā ti, dā rzeņ i, jogurti, daž ā di musli (ar riekstiem! ), Nutella, liela garš ī gu sieru, desu, konditorejas izstrā dā jumu, augļ u izvē le. Pusdienā s un vakariņ ā s: zupas, zivis, vista, liellopa gaļ a (visas daž ā dā s variā cijā s) frī kartupeļ i, pica, burgeri, makaroni, jū ras veltes: katru dienu kalmā ri, bija mī dijas, š efpavā rs vā rī ja makaronus ar astoņ kā jiem! Nevar visu uzskaitī t. . . Viesmī ļ i atnes dzē rienus, uztur tī rī bu, tikko paē duš i - paņ em š ķ ī vi. Vī ns glā zē s, citi dzē rieni neplī stoš ā s glā zē s. Vakariņ ā s galdi tiek pasniegti ar galdautu. A la carte pat netika apmeklē ts, mums bija pietiekami daudz ē diena galvenajā restorā nā )
ANIMĀ CIJA:
Katru dienu ū denspolo, volejbols, loka š auš ana. Jū s varat spē lē t galda tenisu, tenisu vai š autriņ as. Netā lu no pludmales notiek joga un pilates. Katru vakaru daž ā di vakara š ovi! Puiš i no animā cijas komandas nav uzmā cī gi, draudzī gi.
Tomē r ikdienas tradī cija paliek neizprotama: katru dienu pirms vakariņ ā m animā cijas komanda tiek ierindota pie galvenā restorā na uz 45 minū tē m! Tā viņ i sveic viesus un gaida rindā , lai paē stu) Bet visus tomē r nesatiksi, jo vakariņ as ilgst 2.5 stundas! Puiš i var ē st agrā k un sā kt gatavoties vakara š ovam. Iespē jams, vadī ba tam pievē rsī s uzmanī bu, jo. Š o "dī vainī bu" pamanī jā m ne tikai mē s))
PERSONĀ LS UN APKALPOŠ ANA:
Tas ir vienkā rš i fantastiski! Vē los izteikt pateicī bu katram darbiniekam! Galu galā , jū s padarī jā t mū su uzturē š anos ē rtu un bezrū pī gu! Vadī tā ji. viesmī ļ i, bā rmeņ i, apkopē jas: katrs no jums ir profesionā lis un ļ oti jauks cilvē ks! Regulā ri jautā ja, vai ar mums viss kā rtī bā , vai mums ko nevajag. Atseviš ķ i es vē los pateikties viesmī lim Muhamedam! Uzmanī gs un laipns cilvē ks! Piektajā dienā viņ š pamanī ja, ka vakariņ ā s ņ emam maz ē diena, paskaidrojā m, ka esam jau tik pilni ar labumiem, ka vajag gavē ņ a dienu) Viņ š uzreiz ieteica pagatavot tē ju ar kumelī tē m, piparmē trā m, laimu un ķ imenē m) tad mē s uztaisī ja tā du tē ju gan istabā , gan ē da kā parasti

Vē los rezumē t, ka š ī viesnī ca ir lielisks cenas un kvalitā tes attiecī bu piemē rs! Vienī gais negatī vais, ko atradā m sev, bija Wi-Fi trū kums istabā s (tas galvenokā rt tiek uztverts terasē pie reģ istratū ras, galvenajā restorā nā un atpū tas baseinā ).
Iesaku š o viesnī cu ikvienam un visiem un ar nepacietī bu gaidu nā kamo reizi! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu