Viesnīcu tīkls CLUB MAGIC LIFE mūs nepievīla

Rakstīts: 13 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 29 oktobris — 5 novembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu Ē ģ iptē , jo bijā m Turcijā.2 š ī ķ ē des viesnī cā s - un nenož ē lojā m ne minū ti. Tā tad, viss ir kā rtī bā .
Mē s lidojā m ar Anex un Azur Air. Viss ir pareizi pē c grafika. Bez kavē š anā s.
Viesnī ca tika reģ istrē ta no rī ta un nosū tī ta brokastī s, pē c tam, kad numuri bija atbrī voti, mē s visi bijā m apmetuš ies: daž i agrā k, daž i vē lā k. Bet pirms 13.00 visi jau bija ar cipariem. Lī dz tam laikam: tie, kas pā rģ ē rbā s un atpū tā s un peldē jā s jū rā , citi atpū tā s uz dī vā niem vestibila bā rā . Aiz relaksā cijas baseina ir arī atpū tas zona ar lieliskiem dī vā niem : ))

Istaba bija tā da, kā du gaidī jā m. Mums viss derē ja: ir seifs (bez maksas), minibā rs pildī ja savu funkciju - atdzesē ja ū deni. TV - ar programmā m katrai gaumei. Vannas istabā (š eit mī nuss) - vienas mazas ziepes visiem un vienmē r, duš ā viens dozators (visticamā k ar duš as ž eleju). Tā tad jums ir nepiecieš ams savs š ampū ns.
Bezmaksas Wi-Fi nav pieejams visā viesnī cā . Labi reģ istratū rā , vestibila bā rā un pie baseina.
Viesnī cas teritorija ir krā š ņ a. Ē rts un mā jī gs. Viss ir apstā dī jumos, puķ ē s, daudz strū klaku, soliņ u. Ir arī Ketu mā ja kaķ iem (vai tur bija visa ingveru ģ imene? ))
Baseinu pietiek visiem. Ū dens tajos novembrī vairs nav ī paš i ē rts. Bē rns ar grū tī bā m noskalojā s, es neuzdroš inā jos. Nav apkures. Pie baseina var iznomā t daž ā das galda spē les. Tas ir liels pluss. Jo š ajā periodā saule riet ļ oti agri (no 16-00 satumst) un vajag kaut ko darī t. Tā tad jū s sē dē jat pie baseina, baudā t mū ziku, dzē rienus (tie ir ļ oti labi !! ! ) un spē lē jaties ar ģ imeni.
Pludmale ir lieliska: plata un gara. Vietas pietiek visiem! Pludmalē no rī ta ir vē jains. Tā pē c uz mola biež i ir sarkans karogs un “peldē ties” var tikai seklā ū denī . Ir pluss - nav dziļ i un maskā s jau var skatī ties zivis, koraļ ļ us, jū ras ež us. Mī nuss - ū dens auksts, bet aiz rifa - silts! ! ! Bija bē gumi, nebija stipri - atsegts dibens ar saviem iemī tniekiem !!!!!!!! !
Maskas (18 $) un koraļ ļ us/č ī bas (2.5 $) pirka pā ri ielai no Dž ordž a Klū nija veikala. Tur jū s varat arī iegā dā ties visus suvenī rus, saldumus un arafatki 3gab / $ 2, ja dodaties ekskursijā ar visurgā jē jiem.

Ē diens restorā nā ir izcils. Katrs atradī s pē c savas gaumes: ir gan cepts, gan cepts, gan sautē ts, gan tvaicē ts. Gardu augļ u (mango, vī nogas, melones) biež i trū ka? )). Pusdienā s bija saldē jums. Sulas no rī ta bija daž ā das. Un bija kaut kas lī dzī gs svaigi spiestam, bet atš ķ aidī tam ar ū deni.
Bija daudz ē dienu no š efpavā ra. Un jā - principā iedeva tikai vienu š ķ ī vi katram. Ja vē lē jā ties paņ emt 2 (sev un sievai), laipni lū dzam - stā viet kopā ? ).
Ē dienu nevar izņ emt no restorā na - visur ir brī dinā juma zī mes - naudas sods 20 USD.
Vakariņ ā s bija “vajadzī gs” apģ ē rba kods - vī rieš iem topiņ š , kas nosedz plecus (T-krekls nav atļ auts - T-krekls, krekls) un š orti, vē lams zem ceļ iem. Reiz viņ i izteica piezī mi – tad problē mu nebija?
Ekskursijas neuzdroš inā jā s doties uz ielas. Tikko notika valstu vadī tā ju samits un pastiprinā ta visa droš ī ba un pā rbaudes ik uz soļ a
Interesanti bija arī tematiskie vakari. Mē s saņ ē mā m Helovī nu. Tas bija super.
Kopumā ir daudz teksta – bet arī emociju.
Ieteicams
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu