Grand Halomy Resort 3*– Atsauksmes

38
Novērtējums 3.410
№207 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
2.9 Numurs
3.0 apkalpošana
2.8 Tīrība
2.9 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Naama Bay centra, piemērota jauniešiem un klusai ekonomiskai atpūtai. Atvērts 1991. gadā, renovēts 2019. gadā. Tas sastāv no galvenās 1 stāva ēkas un 2 stāvu ēku kompleksa.Vairāk →
аватар Ghakunya
 •  apceļots 2 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca pretī ga, man paveicā s ar kaimiņ iem! Personā ls ir briesmī gs. Ē diens vispā r! Jū s nevarat izlū gties alkoholu! Tur ir puisis, kurš pā rdod naudu veikalā , es viņ am iedevu 100 USD, viņ š teica, ka man nav naudas, es to atdoš u rī t. … Tomēr ▾ Viesnī ca pretī ga, man paveicā s ar kaimiņ iem! Personā ls ir briesmī gs. Ē diens vispā r! Jū s nevarat izlū gties alkoholu! Tur ir puisis, kurš pā rdod naudu veikalā , es viņ am iedevu 100 USD, viņ š teica, ka man nav naudas, es to atdoš u rī t. Nā kamajā dienā iedevu pusi, mā rciņ ā s, kad gribē ju paņ emt atlikuš o naudu, viņ š teica, ka jau vakar iedeva! Izkrā pa mani no £.750! Es jutos ļ oti aizvainota, jo tiku tik skarbi maldinā ta un padarī ja par muļ ķ i! Man nebija laika to izdomā t, jo transfē rs gaidī ja, lai mani aizvestu uz lidostu, naudu no viņ a neņ ē mu nekad! Tas bija pats aizvainojoš ā kais, es pametu š o viesnī cu ar aizvainojuma asarā m!
аватар Matveika
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī viesnī ca ir pilna ar š ausmī gā m atsauksmē m un bez fotogrā fijā m, tā pē c es nolē mu izmantot iespē ju un doties un pā rbaudī t to pats. Ļ oti gribē jā s izmē ģ inā t abus ziemā Naama Bay bez lieliem ieguldī jumiem piecniekā . … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir pilna ar š ausmī gā m atsauksmē m un bez fotogrā fijā m, tā pē c es nolē mu izmantot iespē ju un doties un pā rbaudī t to pats. Ļ oti gribē jā s izmē ģ inā t abus ziemā Naama Bay bez lieliem ieguldī jumiem piecniekā .
Skatī jos video reportā ž as, pā rsvarā neinformatī vas un neinteresantas, bet izdarī ju daž us secinā jumus. Pirmkā rt, viesnī ca ir maza. Otrā ir viesnī ca uz klints, un jums bū s jā pā rvieto ruļ ļ i, lai ī sā ceļ ā pa kā pnē m tiktu lejā uz Naama Bay (labi, un jo ī paš i - uz augš u). Starp citu, Naama Bay promenā des klā tbū tne netā lu bija treš ais svarī gais punkts. Vieta izrā dī jā s ļ oti laba.
No viesnī cas paveras brī niš ķ ī gs skats uz jū ru, Tirā nas salu un Nā mas lī ci. Tas Halomi atš ķ ir no citā m apkā rtnes viesnī cā m. Un cilvē ki no citā m lī č a viesnī cā m vairā kkā rt mē ģ inā ja iekļ ū t mū su pludmalē . Daž iem izdevā s un viņ i teica, ka mums ir interesantā ki un skaistā ki skati, vairā k zivju un koraļ ļ u.
PLUDMA. Nu tā kā sā ku no pludmales, tad turpinā š u. Tai ir terases, tā pat kā daudzā m š armu viesnī cā m. Bez palmā m, ī sts tuksnesis. Taka nav ī paš i ē rta, no lī kiem akmeņ iem un ne pā rā k gleznaina. Lai arī akmeņ u kaudzes dē ļ ar jahtā m jū ru var redzē t, bet labā k paskatī ties zem kā jā m. Lai gan tur ir soliņ i, takas galā var pasē dē t un atpū sties. Tā lā k stā vā ki un greizā ki pakā pieni.
Pludmalē nav nekā du ē rtī bu. Tualete atrodas augš stā vā netā lu no restorā na un neliela lielveikala. Sieviš ķ ais, protams, neaizveras un ū dens tajā tikpat kā netek (pastā vī gs sastrē gums, tā pē c izmantoju vī riš ķ o). Blakus iepretim bā ram ir arī tualete, tač u tā gandrī z vienmē r ir slē gta.
Arī duš a (ozola formā bez zariem) ir tikai pie baseina un vē l viena pludmales otrajā terasē . Un kā pnes starp otro un treš o terasi pie jū ras ir visstā vā kā s. Skriet uz priekš u un atpakaļ ir neē rti. Starp citu, uz bā ru nevar aizskriet. Lai gan, alus baseina bā rā ir tikai maksas, un bā rā pie mola ir ū dens. Kopumā tas bū s neē rti cilvē kiem ar invaliditā ti, veciem cilvē kiem un bē rniem. Pludmale vienmē r ir pilna pa dienu (kā izrā dī jā s, cilvē ki arī no citā m pludmalē m), bet es ieņ ē mu vietas pirms brokastī m un nezinā ju nekā das problē mas. Gultas ir noguruš as un daudz salauztu, bet aizņ ē mu visu un vietu ar skatu uz lī ci. Bija brī niš ķ ī gi ē st zemenes un skatī ties uz Naamu un jū ru.
Piestā tne ir ī sa. Vispā r diezgan ē rti. Es varē ju uzvilkt spuras, sē ž ot uz kā pnē m. Jū ra pie mola ir sekla un no jū ras var izkā pt ar ē rtī bā m. Lai gan, viens č alis nolē ca no mola un nesarē ķ inā ja, ka ir bē gums, ka dibens nav tā lu un koraļ ļ i tuvumā , tad gā ja ar pā rsietu galvu.
Koraļ ļ u č ī bas ir obligā tas. Lai gan tū risti ir samī dī juš i koraļ ļ us pie mola, tas ir miris, bet joprojā m ass. Bija daudz cilvē ku ar griezumiem. Bē rni pē c gū tajā m traumā m pat negribē ja iet jū rā . No sarunā m sapratu, ka sarū gtinā tie vecā ki grasā s doties uz Nā mas lī č a maksas smilš u pludmalē m, lai bē rni varē tu bez traumā m peldē ties jū rā . Vispā r Halomi nokā pš ana jū rā ir veseliem snorkelē tā jiem, nevis bē rniem. Arī vecvecā kiem bū s neē rti un smagi. Un baseinā ir vē jains un auksts, tā pē c es nesaprotu, ko ar to darī t.
Jū ra š eit ir lieliska. Tā kā nav dziļ š , ū dens silts un daudzas zivis te gozē jas un pat nekautrē jas un nepeld prom kā citā s viesnī cā s, par tā m var labi padomā t. Koraļ č iks par C pakā pi ar plusu, bet zivju ir daudz. Lielā kā daļ a no visiem arā bu ķ irurgiem. Ir mazā k Abudevduffs, daudz skolas zivju, daudz papagaiļ u, rē tu, sprū dazivju, tauriņ u, eņ ģ eļ u un citu lietu. Izbrauca teneura lima stingray, ieraudzī ja jaunu Napoleonu un murē nu. Cilvē ki rā dī ja video ar lielu ē rgļ a staru. Kopumā esmu apmierinā ts, vienī gais skumjš ir tas, ka nepaņ ē mu zemū dens kameru. Peldē ju ar masku lī dz pilnī gam spē ku izsī kumam.
RESTORĀ NS. Viņ i raksta, ka tas ir maz, bet jū s nemirsit no bada. Es varu tikai to apstiprinā t. Nofotografē ju ē dienu, lai saprastu, kā da ir Halomi ē dienkarte. Gaļ u un zivis dod patieš ā m mazā s porcijā s. Kā postu salā ti, kas ir ļ oti biezi sagriezti, un nav mē rces. Atseviš ķ i tomā ti un gurķ i netiek pasniegti (tie ir salā tos). Man personī gi tā bija liela vilš anā s, ka nebija rī vē tu burkā nu, kas ļ oti labi der iedegumam. Tad sautē tos dā rzeņ os atradu sasmalcinā tus burkā nus, un tā bija izeja. Brokastī s bija cepts olu kultenis un pankū kas. Tikai š ā dā veidā : bez ceptas olas, bez vā rī tā m olā m, bez piedevā m omletei. Viss ir pieticī gs. Un garas rindas pē c olu kultenes un pankū kā m. Cilvē ki ieradā s brokastī s desmit minū tē s lī dz septiņ iem. Lai ā trā k tiktu rindā . Starp citu, mums bija vē lā izrakstī š anā s, bet pusdienot neviens netraucē ja (rokassprā dzes nebija nogrieztas), lai gan pusdienas pirmajā dienā nokavē jā m. . . nu vispā r negā jā m izsalcis.
Nu nezinu, ko jū s ē dat brokastī s, bet es biju diezgan apmierinā ts ar to, ko viņ i piedā vā ja: olu kultenis, salā ti, biezenis (vai putra), pankū ka ar medu, biezpiens (kā feta), siers, sasmalcinā tas desiņ as, baklaž ā ns. Pusdienā s bija arī zupa, pareizā k sakot buljons ar kaut ko. Man patika to dzert no glā zē m. Tā nā ca klajā ar tū ristiem, kad nebija pietiekami daudz tū rī nu. Ļ oti ē rti. Kopumā viņ i ī sti badā necieta (kā man bija vienā pieciniekā ). Paskaties uz fotogrā fijā m un sapratī si, ka ē diens tur ir.
Kopumā pie Naama Bay ir daudz restorā nu, jū s vienmē r varat atrauties un pā rē sties, un jū s arī bū siet iesaiņ oti ar jums.
Ū DENS. Jā , jū s varat savā kt ē damistabā pudelē . Viesnī ca nenodroš ina pudeles. Tas man nav ē rti, un ū dens restorā nā nebija garš ī gs. Blakus restorā nam atrodas lielveikals un par pieticī gu naudu pā rdod lielas pudeles un ū dens pudeles. Ā rkā rtē jos gadī jumos lejā netā lu no viesnī cas (aiz Marina Sharm) ir Fix Price veikals (fiksē tas cenas) un tur ir daudz visa kā , arī ū dens un citi dzē rieni daž ā dos traukos. Blakus ir arī veikals ar alkoholu un citiem dzē rieniem. Tā tad visu var atrisinā t, lai gan ū dens kannu vilkt augš ā pa kā pnē m nav ī paš i ē rti.
CIPARI. Nu katrs savā dā ks, ī rē ju 4 variantus istabā m. Bet viņ i visi ir vienlī dz veci. Tas ir trī s, nevis piecinieks. Domā ju, ka nevajag mest ar skandā liem un dusmu lē kmē m, jo ​ ​ cipars, par kuru piemaksā si, nebū s labā ks, bū s gļ uka. Paņ ē mu pirmo, ko piedā vā ja, bet pā rbaudī ju: ka ū dens tecē ja, tualetē izskaloju, durvis aiztaisī ju, televizors un seifs nostrā dā ja. Š oreiz es nepā rbaudī ju gaisa kondicionieri. Aukstā ziema Ē ģ iptē . Man viss izdevā s, es tur vienkā rš i gulē ju. Apkopē ju baroju ar š okolā des konfektē m un dolā ru vannā m, tā pē c ar dvieļ iem nebija problē mu (vienu reizi nomainī ju, citus nemainī ju), nebija tualetes papī ra. Kā ieteikts, paņ ē mu celtniecī bas lentu, pielī mē ju vadu no lampas, lai tas neš ķ obā s un neizslē dzas. Rozetes ir sliktas, gan istabā , gan reģ istratū rā , paturiet to prā tā , katram gadī jumam paņ emiet akumulatorus, lai uzlā dē tu. Vē l viens dzī ves veids ir izmantot pudeli, lai sasildī tu gultu š ajā ziemā . Briti savā gultā ielika apsildes paliktni ar karsto ū deni, es arī sev uztaisī ju sildī š anas paliktni no puslitra pudeles, no krā na lē ju verdoš u ū deni. Jā , man bija verdoš s ū dens, un es par to priecā jos, jo citi ir izvē lī gi, ka mainī ja telpas pret skandā lu un/vai piemaksa par "labā ku" karsto ū deni beidzā s. Un nav ko lamā ties ar personā lu un bū t kaprī zam, viņ i tik un tā tevi “uztaisī s”, ja esi nepatī kams cilvē ks. Jā , vizuā li cipars var bū t labā ks, bet var bū t kā ds slē pts defekts (piemē ram, karstā ū dens trū kums).
Mans standarta standarts 310 mani neapbē dinā ja.
Bija neliela problē ma ar drē bju ž ā vē š anu. Visi viesnī cas viesi. Vannas istabā ir nostiepta virve, bet nez kā pē c viss nav labi izž uvis. Varbū t tieš i es uzkā pu un neatvē ru vannas istabas logu. Bet, man bija 4 peldkostī mi, tā pē c es tos mainī ju, kamē r pā rē jie ž ū st. Dvieļ u ž ā vē š ana pludmalē . Principā pludmales dvieli varē ja mainī t katru dienu (restorā nā ). Protams, tā s visas ir daž ā das krā sas un daž ā das kvalitā tes, bet man derē ja.
Starp citu, es nepamanī ju, ka gulta istabā bija netī ra, tikai veca veļ a, plā na un dzeltenī ga. Daž i paņ ē ma lī dzi gultas veļ u un dvieļ us, daž i pat apsildā mus palagus (tas laikam ir normā li š oziem), bet es tiku galā ar viesnī cas piedā vā to.
Man nav uzmā cī gi garī gi stā vokļ i par sterilas tī rī š anas nepiecieš amī bu ar domestos un citā m ķ imikā lijā m, es apzinos, kur eju un par cik, tā pē c man nav pretenziju pret tī rī bu. Tas bija pat smieklī gi, ka, kad viņ a pieķ ē ra apkopē ju manas istabas tī rī š anā , viņ š pā rvietoja gultu, lai to izmazgā tu. Man derē tu tikai noslaucī t grī du, arī vannas istabā , jo es nekad neesmu pieradis, kā tur tikt galā ar duš u. Visu laiku izlijis ū dens. Santehnika ir nedaudz veca, acī mredzot kaut kur joprojā m noplū da, bet es nepievē rsu uzmanī bu, man viss tika iztī rī ts sausā veidā .
Kaprī zes sū dzē jā s par savā m apkopē jā m, kuras neieradā s vairā kas dienas. Un, ja viņ i to darī tu, viņ i izš ļ ā ktu no pudeles uz grī das un nē sā tu “mitrumu” ar mopu. Viņ u ž ē labas par to, kā tī rī t un kā viņ i tī ra Ē ģ iptē (ī paš i trī s rubļ u banknotē ), manī izraisī ja Homē ra smieklus. Es joprojā m saprotu pieciniekā , bet pieticī ga trī s rubļ u banknote...
Un tomē r divas svarī gas lietas par istabu: fē ns bija un darbojā s. Un seifs bija istabā par brī vu un strā dā ja - tika atvē rts ar atslē gu, nevis kodu, tas man patika.
Nu, ko vē l tev pastā stī t? Par bā ru? Daudzi raksta, ka par to maksā . Tā nav taisnī ba. Drī zā k ne gluž i tā . Tē ja, kafija, romkola tiek pasniegta bez maksas. Izlejamā alus nav, ir tikai maksas alus pudelē s. Kopumā daļ a diapazona ir bezmaksas, daļ a ir maksas. Labā k, protams, paņ emiet lī dzi kaut ko garš ī gu. Nu man tas bija vienalga. Ī sā k sakot, kaut kas bija, pā rē jo var nopirkt netā lu Naamā .
Animā cija. Tā it kā neeksistē ja (un tas man ir labi). Ali un Daš a, precē ts pā ris, kurš š eit ieradā s ģ imenes apstā kļ u dē ļ . Ali iepriekš strā dā ja viesnī cā Gafi un aiz ieraduma mē ģ inā ja visus kaut kā uzjautrinā t, tač u nevienam tas nav vajadzī gs. Viņ š organizē ja mū ziku gan pludmalē , gan pie restorā na. Starp citu, man patika viņ a atskaņ oš anas saraksts. Bet, man ir sava mū zika - jū ras klusums, man neko nevajag. Bumba tika nopirkta, tač u nebija iespē jams nokomplektē t volejbola komandu. Diemž ē l boci spē les nebija, un otrajā terasē ir tikai vieta š ai spē lei (sauļ oš anā s krē slu gandrī z nav). Pā ris reizes atskanē ja vakara trokš ņ i, iespē jams, kā da vietē jā diskotē ka pie bā ra, bet es nebiju. Reā li viņ a te nav vajadzī ga, č etros no rī ta jau lido lidmaš ī nas, nav laika gulē t. Bet, ja vajag, Naama Bay ir pilns ar izklaidē m, tai skaitā pasha klubi, Little Buddha, Hard Rock Cafe un citi, ū denspī pe, dejas. . . Viss ir blakus un es esmu vienkā rš i sū ds no tā . Vakara pastaigas pa Naama Bay ļ oti daž ā doja brī vā laika pavadī š anu vakaros, turklā t tas noderē ja arī tonusam.
Kas jā ņ em lī dzi (kā padoms): binoklis lī dzi ņ emot skatus. Celtniecī bas lente vai cita lī mlente (un, ja nepiecieš ams, uztiniet maisu un pielī mē jiet kaut ko telpā ). Starp citu, plē vi no somas neizņ ē mu, bet gan uzmanī gi gareniski iegriezu un pē c tam aizejot visu salī mē ju atpakaļ ar lī mlenti. Borispiļ ā iesaiņ ojiet somu par 170 grivnā m un nosveriet 20 grivnas. Es negribu barot parazī tus (plē ve un lente bū s lē tā ki). Noteikti ņ emiet lī dzi daž us peldkostī mus, un vispā r pā rģ ē rbieties, jo š eit ir neē rti ž ā vē t lietas (nu, tikai tad, ja atrodaties 2. stā vā ). Pē c tam paņ emiet ž ā vē š anas virvi balkonam. Ziemā noteikti paņ em siltu pidž amu vai siltu treniņ tē rpu (tagad tik biedē još as, lielas ar kapucē m ir vienkā rš i modē , tieš i Ē ģ iptei ziemā ). Vakarā tieš ā m auksts, un reizē m dienā stipri pū š (viesnī ca uz akmens, labi pū st). Es personī gi arī paņ ē mu jakas vietā dutik vesti ar kapuci (viegla un nepū sta). Braucu tajā zem pussezonas jakas, lai neaizņ emtu vietu koferī . Es reizē m tajā sē dē ju pludmalē vai vakarā uzvilku sporta kreklu. Vispā r neatslā bsti, ja tev iesaka ziemā uz Ē ģ ipti nevest siltas drē bes, neklausies nevienā , ņ em un nenož ē losi. Citā di pirksi Ē ģ iptē . Lai gan tiem ir laba kokvilna, silti, biezi kapuciņ i ir arī brī niš ķ ī gi. Lielie dvieļ i ir arī jauki. Kopumā vienmē r ir iespē jas atrisinā t daž as ikdienas problē mas. Neaizmirstiet par š okolā des konfektē m. Kafiju var paņ emt lī dzi, jo restorā nā tā nav kafija, bet gan konkrē ta no viņ iem pirkta, tā mums ne visai garš o (arabika bez robustas nav gluž i tas, kas mums vajadzī gs). Starp citu, joprojā m var paņ emt krū zī ti dzē rieniem, ceļ ojumu salokā mu ar vā ku. Ir ē rti uzvā rī t kafiju un tur bā rmenis bez problē mā m ielej romkolu.
Piezī me. Ja nā kamajos 2 mē neš os dosieties uz Halomi, paņ emiet kā du no mū su ē diena (nu, es nezinu, melno maizi ar salku vai desu, skā bus ziemas ā bolus vai ko citu) Daš as animatoram. Viņ a ir stā voklī un ļ oti pietrū kst mū su ē diena. Ja es zinā tu, viņ i viņ ai kaut ko bū tu atnesuš i. Bet tur bija tikai ā boli.
Secinā jumi. Man tas patī k. Vai es nā kš u otrreiz? Jā , viegli. Un pat ar prieku. Bet, ja svars ir mazā ks par 60 kilogramiem, iesaku ziemā uz š ejieni (un tieš ā m uz Ē ģ ipti) nebraukt, nosalsi, nevarē si normā li peldē t. Tas attiecas arī uz bē rniem – viņ iem š eit nebū s ē rti. Un veseliem pieauguš ajiem, kuri ir iemī lē juš ies jū rā un bez karaliskiem lū gumiem, viesnī ca ir diezgan piemē rota.
Верхняя террасса пляжа у бассейна с видом на море Отель маленький, дорожки из этих камешков для вьетнамок не очень удобные, лучше выбрать шлепанцы на подошве потолще Вид прекрасный из отеля на всю бухту Наама Бей Стандартный номер 310 Телевизор работал странно, какой-то РФ канал с депресивными сериалами, ТНТ без звука и канал американских фильмов без перевода с арабскими субтитрами... подтяни свой английский. Его и смотрела, когда было время, фильмы хорошие... надо теперь на понятном языке пересмотреть :) Фен есть и работает. Выдавали банный набор, стандартный пакетики шампуня Перла. Мыло я привезла с собой. Если что, рядом Наама Бей, можно купить любой шампуть и лосьон для тела если нужно. Тащить ничего не надо Сейф бесплатный в шкафу с ключиком. Ничего не украли. Это водички купили
аватар _515707
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Vai varu ieteikt š o viesnī cu, iespē jams, nē . Mē s izlasī jā m atsauksmes un sapratā m, ka mē s ejam uz 3 *. Bet pat trijotnei š eit viss ir ļ oti skumji. Ieradā mies piecos no rī ta un nokā rtojā mies 9, par piemaksu 10 dolā ri. … Tomēr ▾ Vai varu ieteikt š o viesnī cu, iespē jams, nē . Mē s izlasī jā m atsauksmes un sapratā m, ka mē s ejam uz 3 *. Bet pat trijotnei š eit viss ir ļ oti skumji. Ieradā mies piecos no rī ta un nokā rtojā mies 9, par piemaksu 10 dolā ri. Istaba š ausmī ga, viss vecs un netī rs. Izmazgā ta veļ a, notraipī ti dvieļ i. Tī rī š ana ir tas, ko viņ i sauc par atkritumu izveš anu un grī das slaucī š anu par pieprasī to dolā ru. Viņ u restorā nu no Padomju Savienī bas laikiem sauc par ē dnī cu. Es tikai klusē ju par pā rtiku...Pā rtika tiek apstrā dā ta vairā kas reizes. Gaļ u dod 50 gramus, ne vairā k. Apelsī ni, sasmalcinā ti ā boli, tie arī izdodas. Bezmaksas alkohola nav. Ū dens ir jā savā c ē damistabā .
Nu, no plusiem, protams, viesnī cas atraš anā s vieta, brī niš ķ ī gi skati uz pilsē tu, jū ras tuvums un tā s tī rī ba. Lai gan pati pludmale arī ir š ausmī gā stā voklī . Veci lietussargi, daž i sauļ oš anā s krē sli. Mols salauzts, dē ļ i sasieti ar lenti un virvi. Tā tad mē s izdarā m secinā jumus. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ai atpū tai bez bē rniem. Š eit nav animatoru, slaidu un citas izklaides. Ieeja jū rā no mola. Apakš ā koraļ ļ os. Dziļ ums ir liels. Arī jaunatnei bū s garlaicī gi. Vakara diskotē kas nav. Baseins ir atvē rts lī dz pulksten 18. Ja jū s ē dat jū ras dē ļ , mī lat peldē ties un nirt, tad jū s esat š eit. Pā rē jiem iesaku izvē lē ties viesnī cu ar augstā ku zvaigzni!
аватар svetofor18
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī viesnī ca ir piemē rota tikai taupī giem jaunieš iem, jo ​ ​ tā atrodas netā lu no Naama Bay, kur var pavadī t laiku. NORĒ Ķ INĀ JUMS: ieradā s kaut kur 22-23 devā s ē st. Viņ i man iedeva numurus. NUMURS: Vienkā rš i š ausmas un murgs. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca ir piemē rota tikai taupī giem jaunieš iem, jo ​ ​ tā atrodas netā lu no Naama Bay, kur var pavadī t laiku.
NORĒ Ķ INĀ JUMS: ieradā s kaut kur 22-23 devā s ē st. Viņ i man iedeva numurus.
NUMURS: Vienkā rš i š ausmas un murgs. Duš as telpa ir episka kapets. Tecē ja sarū sē jis ū dens. Viss ir ļ oti vecs un noguris. Man bija jā taisa tracis, lai dabū tu dvieli (un to vienam cilvē kam).
Ē DIENS: Nav nekā . Pat ne vistas.
ATRAŠ ANĀ S VIETA: ē rti nokļ ū t lī dz centram.
PLUDMA: kaskā des, daudz pakā pienu, veci sauļ oš anā s krē sli, veca mola. Bet jū s varat peldē t. Bē rniem š eit nav ko darī t, viņ iem ir tikai rotaļ u laukums. AR BĒ RNIEM TE IETEIKTI NEIESAKU!! !
BĀ RS pie baseina: jū s varat gaidī t bā rmeni no 10 minū tē m, stundu vai vairā k. Viņ am kopumā viss ir kā rtī bā .
Baseins ir auksts bez apkures.
аватар Ari581
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir maza, bet ar ļ oti skaistu skatu uz jū ru, Naama Bay. Skati ir skaisti rī tausmā un jebkurā diennakts laikā...Tas tieš ā m ir ļ oti skaisti! Istaba. . . Es nedaudz piemaksā ju, un viņ i mani pā rcē la uz istabu otrajā stā vā ar skatu uz jū ru, dā rzu un Naama lī ci. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, bet ar ļ oti skaistu skatu uz jū ru, Naama Bay. Skati ir skaisti rī tausmā un jebkurā diennakts laikā...Tas tieš ā m ir ļ oti skaisti! Istaba. . . Es nedaudz piemaksā ju, un viņ i mani pā rcē la uz istabu otrajā stā vā ar skatu uz jū ru, dā rzu un Naama lī ci. Istaba bez balkona, santehnika, kā gandrī z visur Š armā , cieš , tač u vienmē r ir silts ū dens, spiediens vā jš , ir virve drē bju ž ā vē š anai. Ē diens garš ī gs, viss vietē jais, bet pielā gots Eiropas gaumei. Nav liela izvē le, bet noteikti nav saindē ta, esmu ar mazu bē rnu un viss ir ok. Jū s varat ņ emt ū deni bā rā vai ē damistabā ar savu pudeli, tā pē c ū dens netiek ienests uz istabu. Uz vietas ir brī niš ķ ī gs veikals ar suvenī riem, koraļ ļ iem un ū deni. Arī daž as vieglas uzkodas.
Atraš anā s vieta - 10 minū tes lī dz Naama Bay pa lož ņ u pakā pienu, ar staigā još u bē rnu pa kā pnē m nav problē ma! Jū ra. . . Skaisti, ī ss pontons, iesaku koraļ ļ us kā jā s, dziļ ums kā di 3-4 metri, tad dziļ ums, bezdibenis. Zivis ir standarta komplektā cija, ū denslī dē jiem vajag vai nu nedaudz peldē t, vai cita iespē ja. Starp citu, ir Wi-Fi, tas nelido, bet jū s varat to izmantot un pat iegū t no savas istabas. Alkohols ir uz bā ra, bet ar to ir par maz. . . Fani labā k iet ar savu piedā vā jumu. Tī rī š ana - biju tieš ā m pā rsteigta, bez naudas š okolā dē m utt. . Istaba tika iztī rī ta ļ oti smuki, kā jau 5* dvieļ u, tualetes papī ra un ziepju krā jumā vismaz 3 nedē ļ as. Nezinu, kas iztī rī ja, bet veselī bu viņ a rokā m!
Vispā r, ja meklē pozitī vo, to atradī si simpā tiskajos cilvē kos, kas š eit strā dā ! Starp citu, blakus Genena City izklaides programmas vakaros, veikali un slidotava! Ir arī labs vietē jais treneris. Novē lu jums visiem jaukus svē tkus : -)
аватар odudkowork
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Viesnī ca ir vienkā rš i briesmī ga. Uzturs ir sliktā ks nekā cū kā m: dā rzeņ i nav ē dami, gaļ a bija 1 reizi nedē ļ ā , un tad viņ iem iedeva 1 gabalu, nebija iespē jams ē st. Telpas ir izmiruš as, ne visiem ir karstais ū dens, bet vismaz š ajā ziņ ā mums paveicā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vienkā rš i briesmī ga. Uzturs ir sliktā ks nekā cū kā m: dā rzeņ i nav ē dami, gaļ a bija 1 reizi nedē ļ ā , un tad viņ iem iedeva 1 gabalu, nebija iespē jams ē st. Telpas ir izmiruš as, ne visiem ir karstais ū dens, bet vismaz š ajā ziņ ā mums paveicā s. Bā rmenis strā dā par viesmī li, tā pē c bā rs vienmē r ir tukš s. Pludmale ar veciem sauļ oš anā s krē sliem un atkritumiem.
Saimnieks staigā pa teritoriju un jautā vai viss kā rtī bā , tas ir smieklī gi. Nevienam neieteiktu š o viesnī cu. Vienī gais, kas to izglā ba, bija skaists rifs un laukuma centrs, ja nokā pjat pa kā pnē m.
аватар _914620
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Parasti mums ir vienalga par istabu, pā rtiku, mē s nonā kam pie jū ras. BET tas, ka š ajā bē dī gajā viesnī cā cilvē kus uzskata par cū kā m, kuras var barot ar to, ko cilvē ki vakar neē da, nolejot no š ķ ī vjiem visu ē diena pā rpalikumu un tad pasniedzot kā salā tus - TĀ IR TIEŠ I PILNĪ GA FINANŠ A . … Tomēr ▾ Parasti mums ir vienalga par istabu, pā rtiku, mē s nonā kam pie jū ras. BET tas, ka š ajā bē dī gajā viesnī cā cilvē kus uzskata par cū kā m, kuras var barot ar to, ko cilvē ki vakar neē da, nolejot no š ķ ī vjiem visu ē diena pā rpalikumu un tad pasniedzot kā salā tus - TĀ IR TIEŠ I PILNĪ GA FINANŠ A . 2 nedē ļ as ne reizi nemainī jā m gultu. Viņ i izmazgā plastmasas glā zes un ievieto tā s atpakaļ . Pusdienu un vakariņ u laikā nevarē siet iedzert tē ju vai kafiju, jo bā rmenis š ajā laikā atrodas ē damzā lē (citā di š o ē stuvi nevar nosaukt) kā viesmī lis. Ziepes, š ampū ns, tualetes papī rs kopā ar atkritumu maisiem vienkā rš i tiek atstā ti uz grī das netā lu no istabas (piemē ram: paš i iznesiet atkritumus). Izbraukš anas dienā mums bija pā rsē š anā s 14.20, domā jā m, ka tikai pusdienosim 13.00 un iziesim ar koferiem, BET...Pa ceļ am uz ē damzā li mū s izsvieda uz pieņ emš ana ar saucieniem, teica, ka mums nav tiesī bu pusdienot un pā rvietoties pa teritoriju (tas neskatoties uz to, ka viņ iem viesnī cā kopā bija aptuveni 7 numuriņ i).
BET JŪ RA IR Ļ OTI SKAISTA.
аватар yanina.lyashchuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca jū ras un zemū dens pasaules cienī tā jiem. Š ogad jau 2 reizes bija Š armā . Bet, kad decembrī parā dī jā s ļ oti zema viesnī cas cena, mē s nolē mā m rezervē t. Viņ i nosū tī ja naudu uz karti, un cena uzreiz pazuda. … Tomēr ▾ Viesnī ca jū ras un zemū dens pasaules cienī tā jiem.
Š ogad jau 2 reizes bija Š armā .
Bet, kad decembrī parā dī jā s ļ oti zema viesnī cas cena, mē s nolē mā m rezervē t. Viņ i nosū tī ja naudu uz karti, un cena uzreiz pazuda. Varē ja paņ emt, bet jau hotz jū rā ! Es izvē lē jos budž eta viesnī cas un nadybala "Halomi". Grezns skats uz Naama lī ci, pirmā lī nija, rifs netā lu netā lu no Stella Di Mare viesnī cas un iespē ja izpē tī t lī ci, peldē ties pie Movenpick uzpirkta. Naama Bay I apbraucu desmito ceļ u. Un tad es nolē mu riskē t par ļ oti budž eta naudu. Lidojā m kopā ar draudzeni Svetu.
Iepriekš izpē tī ju visas atsauksmes, video un biju garī gi sagatavojies. Izrā dī jā s, ka nē ! Pirmajā dienā man bija nervu sabrukums un panikas lē kme. Pirmo reizi Ē ģ iptē , pirms 18 gadiem, es biju 3 * "Zhabiya" Hurgadā . Tad bija 4* un 5*. Bet "Zahabiya" salī dzinā jumā ar "Halomi" ir tikai bumba. "Halomi" ir miskaste un než ē lī gā kā alva. Viss ir aprakstī ts iepriekš ē jos pā rskatos. Nav ī sti nekā , rī si un makaroni, kā postu salā ti bez mē rces. Biju domā jusi, ka pasē dē š u uz pufiem – bet nē ! Ir tikai lavaš s. 2 reizes 9 dienā s vakariņ ā s bija vista un aknas. Sojas desas un kotletes nav jā ē d, un pā rē jais ir tā dā paš ā veidā . Numurs mainī ts 3 reizes. Knapi dabū jā m istabu ar balkonu 2. stā vā par 5$. Prasī ja 15 USD. Mums bija boileris un 1. stā va cilvē kiem ne vienmē r bija karstais ū dens. Tad es saņ ē mos un sā ku atpū sties.
Par labu.
Skaisti, mā jī gi, sirsnī gi teritorijā . Tauriņ i, spā res lido, baziliks aug un smarž o saldi. Tuvu jū ra, nokā pt pa kā pnē m nav grū ti. Pludmale maza, bet vietas pietika visiem. Visi iepazina viens otru un kļ uva par draugiem. Vakarā Naama Bay ir viegli sasniedzama. Viņ i veic labu visa ķ ermeņ a masā ž u - 25 USD par 5 masā ž ā m. Tikai biež i mainī t masā ž as laiku, neē rti.
Vissvarī gā kais ir jū ra.
Skati uz lī ci, saullē kti - tikai pasaka! Mā jas rifs ir miris, bet lielu un interesantu zivju ir daudz. Redzē ju gan murē nas, gan milzu tunci. Ļ oti tuvu Stella Di Mare pirmajam pontonam. Aiz viņ a rifs ir dzī vā ks. Zivju ir daudz, dzī ve kū sā . Agri no rī ta 6.30 izbraucu garā m 2 pontoniem un cauri militā rā s bā zes pontonam (tur redzē jā m ē ģ iptieš us, amerikā ņ us neredzē jā m). Viņ i lū dza militā rpersonā m atļ auju uz pontona, deva atļ auju peldē ties. Tā lā k rifs ir interesants, tur ir mazā k zivju. Vesela barakuda karā jas zem 1 pontona plkst. 6.30. Man patika rifs un zivis, uzņ ē mu kaudzi bilž u. Mē s devā mies uz lī ci, neejiet tā lu. No pludmalē m daž reiz viņ i gank, viņ i vē las naudu. Atradā m vietu un mierī gi nopeldē jā mies. Pat tur es uzņ ē mu negaidī tas zemū dens fotogrā fijas. Mē s sasniedzā m lī č a galu, un es nopē tī ju Movenpick rifu lī dz pat stū rim. Kapets! Es biju tik vī lies! Lielo zivju ir ļ oti maz, rifs neinteresants, satiku pā ris Napoleonus, un viņ i aizkuģ oja. Man mū su rifs patika labā k.
Rezultā ts. Ar pā rē jo esmu apmierinā ts, jo lidoja pā ri jū rai. Nevienam neiesaku viesnī cu. Ja par smieklī gu naudu ņ emtu tikai apmeš anā s vietu un ē stu Naamā , jū s varē tu padomā t.
Paldies par uzmanī bu!
аватар rodoslavov1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Nevis viesnī ca, bet vienkā rš i rygalovka - kā ds restorā ns, kā di numuriņ i. Pē c divā m dienā m aizbraucā m uz citu viesnī cu, no rī ta nebija pat tē jas un bulciņ as, netē rē jiet naudu un garastā vokli. … Tomēr ▾ Nevis viesnī ca, bet vienkā rš i rygalovka - kā ds restorā ns, kā di numuriņ i. Pē c divā m dienā m aizbraucā m uz citu viesnī cu, no rī ta nebija pat tē jas un bulciņ as, netē rē jiet naudu un garastā vokli.
аватар aura.rai
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca ar skaistu rajonu, kas vienkā rš i cieš no nepareizas pā rvaldī bas. Pludmale un jū ra ir lieliskas! Bet atkal tie nav kopti, sauļ oš anā s krē sli ir "miruš i", kā pnes-nokā pš ana jū rā arī . Kā pnes uz pludmali ir bojā tas un margu vietā ir nostiepta virve. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar skaistu rajonu, kas vienkā rš i cieš no nepareizas pā rvaldī bas. Pludmale un jū ra ir lieliskas! Bet atkal tie nav kopti, sauļ oš anā s krē sli ir "miruš i", kā pnes-nokā pš ana jū rā arī . Kā pnes uz pludmali ir bojā tas un margu vietā ir nostiepta virve. Par virtuvi es parasti klusē ju. Kā var sabojā t tik daudz pā rtikas un gatavot ē dienu "cū kā m". Viesnī cas personā ls ne vienmē r ir godī gs pret jums, viņ i ir liekuļ i, smaida, bet, kad viesnī cā parā dā s viņ u tautieš i, apkalpoš ana pā riet "apkalpo savē jiem" fā zē un tiekam pilnī bā ignorē ti. Ē damzā lē ar š ķ ī vi rindā var stā vē t ļ oti ilgi, un viņ i kalpos savē jiem, tad tikai tu. Kurš ir drosmī gā ks - zvē r, bet viņ iem ir vienalga. Viņ i atbild: "Ej, ej, sū dzies. " Istabas - bez asarā m nevar izskatī ties, netī ra, smirdī ga veļ a, logi neslē dzas, santehnika sapuvusi.
Kā tas var bū t tik skaistā valstī , š ikā kū rortā ! ? Ļ oti vienkā rš i! Pā rtrauciet bā zt viņ iem 20 USD par labu numuru, un tad visi skaitļ i bū s labi. Jū s mā cā t viņ iem ņ emt kukuļ us. Jū s samaksā jā t par biļ eti un prasā t jū su cieņ u un cieņ u.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен рядом с центром Наама Бей, подойдет для молодежи и для спокойного экономичного отдыха. Открыт в 1991 году, реновирован в 2019 году. Состоит из основного 1-этажного здания и комплекса 2-этажных корпусов.

Atrašanās vieta В 15 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, в Наама Бей.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 800 м. Спуск к пляжу вниз по ступеням. Вход в море: каменистый. Необходима специальная обувь. Пляжные полотенца (бесплатно). Есть душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 основной ресторан EL Tabia (шведский стол), 2 бара, 1 открытый бассейн с пресной водой без подогрева.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн с пресной водой без подогрева, развлекательные программы для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле можно поиграть в дартс и заняться водными видами спорта.
  • volejbols  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 70 номеров.

Istabās

Кондиционер с индивидуальным управлением (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон, телевизор (спутниковое телевидение), мини-бар (пустой), балкон или терраса. В ванной комнате предоставляются банные принадлежности.

  • vanna/duša
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Sharm El Sheikh, Halomy St.- Namaa Bay, Egypt
Tālruņi: +20 114 199 1117
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.