Viesnīca gadu gaitā ir ievērojami uzlabojusi savu līmeni

Rakstīts: 3 marta 2023
Ceļošanas laiks: 25 februāris — 7 marta 2023
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s š eit atpū š amies ne pirmo reizi ar draugiem un ģ imeni. Š o viesnī cu izvē lē jā mies pirmo reizi, jo tā ir objektī vi labā kā pludmale Naama Bay. Ir ļ oti skaista jū ra, smilš aina pludmale, bet tajā paš ā laikā blakus ir skaists koraļ ļ u rifs un neparasti daudz daž ā du zivju. Uz š ejieni ir lieliski doties arī ar mazu bē rnu, jo nav asu klinš u un uzreiz var peldē t netā lu no krasta.
Pati viesnī ca pē dē jos gados ir ievē rojami uzlabojusi savu lī meni. Parā dī jā s Wi-Fi. Tas ne vienmē r darbojas perfekti, bet tagad tas ir un ir lieliski.
Arī personā ls sā ka strā dā t daudz labā k. Ē diens ir kļ uvis garš ī gā ks un daudzveidī gā ks. Visā m ē dienreizē m ir vairā k augļ u. Vienī gais, kas mums trū kst, ir galdauts uz galdiem vakariņ ā m.

Telpas palē nā m tiek remontē tas, bet vē l ir jā strā dā , negaidiet super jaunas mē beles, bet viss ir tī rs un viss darbojas.
Kopumā , ja nepievē rš uzmanī bu mazā m niansē m, viesnī ca ir uzmanī bas vē rta un mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu