Royal Holiday Beach Resort & Casino 5*– Atsauksmes

172
Novērtējums 6.110
№129 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.8 Numurs
5.9 apkalpošana
6.1 Tīrība
6.0 Uzturs
6.6 Infrastruktūra
Arābu stila viesnīca ar lielu zaļo zonu. Celta 1994. gadā, pēdējā renovācija notika 2009. gadā. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem, romantiskām brīvdienām un brīvdienām draugu lokā.Vairāk →
аватар Sveta2010
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
1. Ieradā s 7, gribē ja reģ istrē ties 14, viņ i pat nedeva rokassprā dzi, lai dabū tu sulu un ū deni, neskatoties uz 2 gadus vecu bē rnu. Pē c administratora maiņ as viņ i samierinā jā s un uzreiz iedeva rokassprā dzes. Kukuļ i ir visur! 2. … Tomēr ▾ 1. Ieradā s 7, gribē ja reģ istrē ties 14, viņ i pat nedeva rokassprā dzi, lai dabū tu sulu un ū deni, neskatoties uz 2 gadus vecu bē rnu.
Pē c administratora maiņ as viņ i samierinā jā s un uzreiz iedeva rokassprā dzes. Kukuļ i ir visur!
2. Istabas vecas, uz visā m mē belē m ir mū ž veci putekļ i, vecs mazs TV, istaba ļ oti liela, bet tumš a, jo Darbojas tikai prož ektori. Skapji ar saplē stiem rokturiem, durvis slikti turas. Priekš ē jā s durvis č ī kst. Vannas istabā flī zes vietā m saplī suš as, visur ir netī rī bas sajū ta. Dvieļ i tika mainī ti reti. Atvainojos par tualetes papī ru.
3. Wi-fi ir ļ oti vā jš un tikai reģ istratū rā , kur biež i nebija ieslē gts kondicionieris, kad ā rā karstums bija gandrī z 40.
4. Sarkanas sienas ē damistabā , blakus esoš ā ieeja ē damistabā citiem cilvē kiem)))
5. NAV animā cijas, lai gan blakus esoš ajā s viesnī cā s gar krastmalu ir š ovi un diskotē kas.
6. Jū ra ar saulrietu bē rniem, ir koraļ ļ u rifs ar zivī m, ir bē gums 2 metri. Pē c saulrieta nav iespē jams doties uz jū ru.
7. Pludmalē lietussargus norauj.
8. Trū kst sporta zā les, spa un teā tra.
9. Mē s neredzē jā m nevienu picu un saldē jumu, jū ras veltes, tikai meloni un dateles 2 nedē ļ as augļ iem, ē diens ir vienmuļ š un viss tiek izdalī ts porcijā s, kafija un tē ja brokastī s nav ē damistabā . Daž reiz viņ i mē rī ja temperatū ru pie ieejas ē damzā lē , rindu pē c ē diena. Alus biež i ir silts, pirkts veikalā pā ri ielai.
10. Spē ļ u laukuma NAV.
11. Gultiņ u nesagā dā ja, labi, ka paņ ē ma lī dzi. Uz e-pastu netika atbildē ts! Esmu personī gi rakstī jis par š o tē mu.
аватар allabatcura
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cai ir ne vairā k kā.3 zvaigznes. Atvaļ inā jums 2020. gada augustā . Ir lielas problē mas ar pludmali un jū ru. Peldvietas teritorijā ir piestā tne laivā m. Viņ i iet viens pē c otra. Gaisā un ū denī pastā vī gi jū tama dī zeļ degvielas smaka. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir ne vairā k kā.3 zvaigznes. Atvaļ inā jums 2020. gada augustā . Ir lielas problē mas ar pludmali un jū ru. Peldvietas teritorijā ir piestā tne laivā m. Viņ i iet viens pē c otra. Gaisā un ū denī pastā vī gi jū tama dī zeļ degvielas smaka. Nepā rtraukti jā skatā s. Ka laiva nepieskā rā s un nepagā ja uz galvas). Nav pietiekami daudz peldvietu. Uzturs slikts (maza izvē le, dod visu mazā s porcijā s). Neiesaku.
аватар balance1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Personā la nepietiek, tā pē c visur ir krū zes un izsmē ķ i. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē vienmē r ir netī ri. Ieeja jū rā ir pie pontona, pie kura visu laiku pietauvojas laivas un dabiski smuku koraļ ļ u vietā dabū tikai izplū des gā zes!! ! Tā lā k no pludmales ir koraļ ļ i, bet tie ir miruš i, tā pē c neceriet ieraudzī t visu Sarkanā s jū ras skaistumu!!! ! Ē diens ir pavisam cita lieta! Pat viesnī cā s trī svietī gie tiek baroti daudz labā k, maz (tas ir, izvē les nav vispā r) un bezgarš ī gi !! ! Animā cija NEKUR UN NĒ!!! ! Wi-Fi tikai reģ istratū rā un tas ir salds!! ! Nē un vē lreiz nē!! ! !. … Tomēr ▾ Personā la nepietiek, tā pē c visur ir krū zes un izsmē ķ i.
Sauļ oš anā s krē sli pludmalē vienmē r ir netī ri.
Ieeja jū rā ir pie pontona, pie kura visu laiku pietauvojas laivas un dabiski smuku koraļ ļ u vietā dabū tikai izplū des gā zes!! !
Tā lā k no pludmales ir koraļ ļ i, bet tie ir miruš i, tā pē c neceriet ieraudzī t visu Sarkanā s jū ras skaistumu!!! !
Ē diens ir pavisam cita lieta! Pat viesnī cā s trī svietī gie tiek baroti daudz labā k, maz (tas ir, izvē les nav vispā r) un bezgarš ī gi !! !
Animā cija NEKUR UN NĒ!!! !
Wi-Fi tikai reģ istratū rā un tas ir salds!! !
Nē un vē lreiz nē!! ! !
аватар 1041983natasha
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Noteikti neiesaku! Deklarē to 5 vietā...pat ne 4. Sā ksim ar to, ka ieradā mies (mē s esam 3.7 no rī ta. Tajā s viesnī cā s, kur viņ i novē rtē klientus un augstu vē rtē viņ u reputā ciju, viņ i nekavē joties apmetā s, uzlika rokassprā dzes un paē dinā ja. … Tomēr ▾ Noteikti neiesaku! Deklarē to 5 vietā...pat ne 4. Sā ksim ar to, ka ieradā mies (mē s esam 3.7 no rī ta. Tajā s viesnī cā s, kur viņ i novē rtē klientus un augstu vē rtē viņ u reputā ciju, viņ i nekavē joties apmetā s, uzlika rokassprā dzes un paē dinā ja. Mums teica, ka check-in 14. . . brokastis mums nav atļ auts, vispā r dari ko gribi. Atstā juš i somas noliktavas telpā (ja to var nosaukt par netī ru skapi) devā mies uz pludmali, kopš.1. lī nijas. Pludmale ir netī ra, viņ š pats ir mazs. Skaista rifa nav, koraļ ļ i ir beigti. Bet, ja peldat kreisajā pusē , tad rifs joprojā m ir atrodams, un ir ko redzē t, kalmā ri, stintes, murē nas)) 9.55 mē s uzvilkā m rokassprā dzes un skrē jā m uz ē damistabu, jo brokastis ir lī dz 10. Ē damistaba ir atseviš ķ a saruna. Netī rs, nekas ī paš s nebija ē dams, izņ emot vā rī tas olas.
Kad paņ ē ma biļ eti, bija rakstī ts, ka ir ap 500 numuriņ iem. Bijā m iekā rtojuš ies 2223. istabā , gā jiens 5-7 minū tes. Istaba laba, liela. Bet bija problē mas ar kondicionieri, visu dienu nā cā s zvanī t uz reģ istratū ru, lū dzot problē mu novē rst. Viņ i netī rī ja katru dienu, mē s neatstā jā m naudu (mantkā rī gi)). Kas attiecas uz pusdienā m un brokastī m: izsalkuš i nebijā m, bet daž ā dī bas nebija vispā r. Papildus rī siem ar gaļ u es personī gi neko neē du. Pē c kā rtas ir 10-15 ķ erras un pavadoņ i paš i lej. Tā tad bija rindas. Arī augļ u nebija. Mums 5 dienas vienreiz iedeva meloni, katru dienu ā bolus un kā du saldumu, bet bū tī bā viss nav ī paš i garš ī gs.
Par biļ eti iedeva 1.000 par trim. Jau 2-3 dienas negatī vs norima un varē jā m baudī t atpū tu. Bet es neieteiktu š o viesnī cu. Bija daž ā dos 4-kah, tur bija daudz labā k. Tā pē c, ja jū s paziņ ojat, ka tas ir 5...tad vismaz neapkaunojiet sevi. Lai visiem laba atpū ta.
аватар kempelsvetlana134
Telpas š eit nav ī paš i jaunas, vannas istabā nebija kosmē tikas, seifs nedarbojā s. Trī s dienas mē s gā jā m un teicā m, ka seifs nedarbojas, viņ i teica, ka tagad nā ks un izdarī s, un ar to viss, ar to viņ u rī cī ba beidzā s. … Tomēr ▾ Telpas š eit nav ī paš i jaunas, vannas istabā nebija kosmē tikas, seifs nedarbojā s. Trī s dienas mē s gā jā m un teicā m, ka seifs nedarbojas, viņ i teica, ka tagad nā ks un izdarī s, un ar to viss, ar to viņ u rī cī ba beidzā s. Visas š ī s dienas mums bija jā staigā ar dokumentiem un naudu. Ē diens š eit ir vienā ds, mums deva visas dienas, kartupeļ i nav pilnī bā vā rī ti un rī si, vistas un zivis (skumbrija). Treš ajā dienā ē damistabā mū s nelaida 30 minū tes, vienmē r ir par maz š ķ ī vju. 7dien man bija dzimš anas diena, par to izstā stī jā m gidam. Rezultā tā mani nekad neapsveica. Par to, ko es rakstī ju mū su gidam no Anex tū res, un viņ š tikko man uzrakstī ja daudz laimes dzimš anas dienā . Baseins š eit netiek tī rī ts, vienmē r, kad tur gā jā m, tas bija pastā vī gi netī rs. Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir tas, ka tā nav tā lu no jū ras un bā rmeņ a pludmalē . Ar to visi viņ a plusi beidzā s. Kopumā izvē lieties š o viesnī cu tikai tad, ja vē laties, lai pret jums izturas kā pret miskasti.
аватар vandahalitska
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū š os ā rzemē s ne pirmo reizi, pā rsvarā bija 5, bet arī.3, un viesnī cā s bez zvaigznē m, bet tā du attieksmi pret atpū tniekiem neesmu sastapis. Sā kš u visu kā rtī bā , ieraš anā s, transfē rs no lidostas uz viesnī cu viss kā rtī bā , pielikumu tū res pretenziju nav. … Tomēr ▾ Atpū š os ā rzemē s ne pirmo reizi, pā rsvarā bija 5, bet arī.3, un viesnī cā s bez zvaigznē m, bet tā du attieksmi pret atpū tniekiem neesmu sastapis. Sā kš u visu kā rtī bā , ieraš anā s, transfē rs no lidostas uz viesnī cu viss kā rtī bā , pielikumu tū res pretenziju nav.
Reģ istrē š anā s: bijā m divi pā ri, ā tri mū s nokā rtoja, bet otram pā rim istabā slē dzene nedarbojā s, tā pē c nā cā s pavadī t č etras naktis savā istabā , pili remontē ja tikai otrajā dienā , tad mū su draugi pā rvā cā s uz savu istabu, bet pirms tam mē s atbraucā m uz viesnī cu. Gids no piebū ves un kā komplimentu par sagā dā tajā m neē rtī bā m vakarā atnesa kū kas gabaliņ u, nu paldies par to, neesam kaprī zi. Istabas arī vecas mē beles, bet mums tas nav galvenais, vienmē r tika iztī rī ts, un mē s vienmē r aizbraucā m uz tē ju, lai tas nesū dzas, mē s nenā cā m sē dē t istabā.
Pludmalē bā rā rindas kā pie mauzoleja gaidot, tad nav nekā , un, ja kaut ko saki vienu atbildi, sū dzies reģ istratū rā , un runa nav tikai par tā saucamajiem alkoholiskajiem dzē rieniem, daž kā rt prasī ja sodas, tā ir soda kā mū su minerā ls, tā pē c biež i vien tas nebija par alu - tas ir atseviš ķ s stā sts. Pludmale ir kā mū su lī cis, viens otram, saulriets jū rā ļ oti slikts, kaut kā ds slidens š ķ ī vis zem smiltī m, aizbraucu uz nā kamo pludmali peldē ties tur bija labi un tajā paš ā laikā varē ja aizņ emties ū dens aerobiku no rī ta ar animatoriem no citas viesnī cas.
Animā cija: redzē ju kaut ko darī tu, katru vakaru bija standarta programmas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, no rī ta kaut kā da lā dē š anā s pē cpusdienā mafija pie bā ra un "karsto" dzē rienu dzerš ana nepā rtraukti gā ja kā da miegaina animā cija par to, kā mums stā stī ja, kā pē c viss. ir tik slikti š ajā viesnī cā , tas ir tā pē c, ka ir mainī jies ī paš nieks un ir ļ oti mantkā rī gs un nemaksā personā lam, un lī dz ar to attieksme pret atpū tniekiem.
Secinā jums: š ī nav 5 zvaigž ņ u budž eta viesnī ca, tā nav grū ta.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mums vajadzē ja steidzami aizlidot un mē s lidojā m uz š o viesnī cu. Mē s bijā m š eit 2019. un 2020. gadā . 1919. gadā es iedevu visus 9 punktus, un š ogad visus 6 punktus. Nolietots ļ oti stipri. Ē diens ir ļ oti slikts, izņ emot brokastis. … Tomēr ▾ Mums vajadzē ja steidzami aizlidot un mē s lidojā m uz š o viesnī cu. Mē s bijā m š eit 2019. un 2020. gadā . 1919. gadā es iedevu visus 9 punktus, un š ogad visus 6 punktus. Nolietots ļ oti stipri. Ē diens ir ļ oti slikts, izņ emot brokastis. Animā cijas komanda ir ļ oti laba. Slikti skaitļ i. Laba vieta, kur palikt Naama Bay.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo nebija izvē les. Reģ istrē š anā s bija ā tra, bet mums pieš ķ irtā istaba bija slikta. Telpā ir sens remonts. Ē dot bija mazā k sā pju. Istaba tika salī dzinoš i iztī rī ta. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo nebija izvē les. Reģ istrē š anā s bija ā tra, bet mums pieš ķ irtā istaba bija slikta. Telpā ir sens remonts. Ē dot bija mazā k sā pju. Istaba tika salī dzinoš i iztī rī ta. Es gribu ieteikt visiem, kas izvē lē sies š o viesnī cu brī vdienā m, esiet gatavi tam, ka tas ir tā lu no 5 *, pat ne 3 *. Manuprā t, š ī viesnī ca neatbilst cenas un kvalitā tes attiecī bai.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s devā mies ar kompā niju, lai pā rē jais netiktu sabojā ts. Gribu brī dinā t, ka tur ir vairā kas ē kas, dzī voju vienā , kas ir tuvā k jū rai, man tur nepatika un nevienam neiesaku tur iet, bet pā ri ceļ am ir ļ oti laba , nesaprotu, it kā viens tī kls, bet kvalitā te cita. … Tomēr ▾ Mē s devā mies ar kompā niju, lai pā rē jais netiktu sabojā ts. Gribu brī dinā t, ka tur ir vairā kas ē kas, dzī voju vienā , kas ir tuvā k jū rai, man tur nepatika un nevienam neiesaku tur iet, bet pā ri ceļ am ir ļ oti laba , nesaprotu, it kā viens tī kls, bet kvalitā te cita. Ieieš ana jū rā ir briesmī ga. Es nesaprotu, kur viņ i š ai viesnī cai zī mē ja 5 zvaigznes, pretē jā gadī jumā viesnī ca pā ri ceļ am diezgan atbilst 5 *. Nav animā cijas, garlaicī gi.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar bē rniem. Mums iedeva jauku istabu, gaiš u un plaš u. Mums visiem patika. Ē diens visparastā kais. Apkalpoš ana izcila par 10 ballē m, darbinieki cenš as gan reģ istratū rā , gan restorā nā . … Tomēr ▾ Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar bē rniem. Mums iedeva jauku istabu, gaiš u un plaš u. Mums visiem patika. Ē diens visparastā kais. Apkalpoš ana izcila par 10 ballē m, darbinieki cenš as gan reģ istratū rā , gan restorā nā . Teritorija un jū ra mū s priecē ja. Ieejot jū ras akmeņ os. Jū ra ir sekla.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Olyaa_Kiev
Mēs bijām 1 reizi Yegi: Hurgadā Saulainās dienās el Palacio. Novembra sākumā ir milzīga tukšas pludmales piekrastes josla. Un līcis joprojām ir tur. Un šajā Royale pludmale ir tikai 170 m un fotoattēlā ir lietussargs pret lietussargu un klāja krēsls klāja krēslam - sveiki Evpatoria. Viena cerība, ka daži cilvēki var būt novembrī. Vai arī necerēt? Kura ir tādas pašas cenu kategorijas viesnīca Šarmā, bet ar garu pludmali? Mēs vēlamies pusnaktī sēdēt pie ūdens. Vai ir pieejams ūdens?
4 gadā atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Natahkinet
Nopirka 9 nakšu tūri par 918 USD.
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 9 atbildes
iemiesojums romaburako
Sakiet lūdzu, biedri piedāvā iet uz sonesta beach sharm, kā iet ar ēšanu, vai ir vakara šovi, animācija, kādas telpas un kāds tur rifs?
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель в арабском стиле с большой зеленой территорией. Построен в 1994 году, последняя реновация была в 2009. Отель подойдёт для семейного с детьми, романтического отдыха и отдыха с друзьями.

Atrašanās vieta Отель находится в 10 км от аэропорта Шарм Эль Шейха.
Pludmales apraksts Пляж в 300 м, протяжённостью 180 метров, есть понтон.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

1 ресторан, 4 бара, 5 бассейнов для взрослых (2 с подогревом в зимний период).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта (с жестким покрытием), дартс.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 520 номеров. Отель состоит из основного одноэтажного здания и комплекса одно и двухэтажных жилых корпусов.

Istabās

В номерах представлено: ванная комната, фен, индивидуальный кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, мини бар, набор для приготовления чая и кофе (по запросу, бесплатно), утюг и гладильная доска (по запросу, бесплатно), сейф (бесплатно), балкон или терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Beach Naama Bay, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 69 3600725
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.