Ja vēlaties sabojāt savu atvaļinājumu, šī ir vieta jums!

Rakstīts: 15 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 14 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 4.0
Tas bija karsts, bet pieļ aujams! Pē c š ī s viesnī cas apmeklē juma mē s ar mā su vienbalsī gi teicā m: "Mē s nekad nerakstī jā m atsauksmes, tikai lasī jā m, bet š oreiz mē s noteikti rakstī sim! ".
Tā tad, sā ksim!
1) Mē s ieradā mies viesnī cā.7:00! Likumsakarī gi, ka reģ istrē š anā s ir 14:00, bet pē c $15 bijā m iekā rtojuš ies 8:00! Teritorija viesnī ca slikta, bet ir redzē ta labā ka! Istaba nav ī paš i laba, viss vecs, kondicionieris nestrā dā ja, izsauca reģ istratū ru un mainī ja mū su istabu! Ne labā k, protams, tur telefons nestrā dā ja un kondicionieris bija vā jš ! Pie mums atnā ca strā dnieks, izslē dza, paņ ē ma stundu, lai to izdarī tu!

2) Ē diens parasts, nekas ī paš s! Viss ir blā vi! Mē s pat negā jā m brokastī s! Š ausmī gi salā ti, smird pē c skā buma! Maz zivju, sauss! Augļ u gandrī z nebija! Viņ i uzmet š ķ ī vī neveiksmī gu gabalu, piemē ram, ej un ē d! Alkohols plastmasas glā zē s (droš vien visur Ē ģ iptē )! Dzer, dzer, bet efekta nav! Paļ enka konkrē ts!
3) Animatori! ! ! Puiš i, neliecieties tā , it kā jū s, izklaidē jot mū s, darī tu mums labu! Miegainas muš as! Bija garlaicī gi un nekas aizraujoš s!
4) Mū rī! ! ! Tu esi vienkā rš i skaista, un koraļ ļ u rifs ir tikai uguns! Lielā kais trū kums ir iekļ ū š ana tajā ! Lai to visu redzē tu, bū s jā iebrauc jū rā no kaimiņ u krasta, no citas viesnī cas! Un tad ne vienmē r saimnieki un apsargi viņ us ielaiž (nobloķ ē ar laivu), lai gan mū sē jiem vienalga, un viņ i iet, viņ i kā pj! Nu ko darī t? Ja nā ksi no mū su pludmales, tad peldē si un stā vē si uz tiem paš iem akmeņ iem, kur sagriezī si kā jas! Ļ oti sekls un nav iespē jams peldē t!
Ī sā k sakot, pateikš u, lai nekā dā gadī jumā vairs nenā ktu uz š o viesnī cu un nevienam neiesaku! Par naudu jū s varat atrast labā ku! Pat š eit nā kamie cilvē ki teica, ka labas viesnī cas! Tas ir Marriott, Parotel. . .
Un tā lā k! Man bija noderī gi lasī t atsauksmes.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu