Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Sakiet, lūdzu, vai Tez Tour tūrisma aģentūras konsultācija ir bez maksas? Un kādi laikapstākļi šobrīd ir Šarm eš Šeihā, var aizbraukt vai ir forši?
Sakiet, lūdzu, vai Tez Tour tūrisma aģentūras konsultācija ir bez maksas? Un kādi laikapstākļi šobrīd ir Šarm eš Šeihā, var aizbraukt vai ir forši?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2020-01-204 gadā atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар 0676307776
Ceļojumu aģentūras,tas ir valsts štatā,strādā kā grib.Nav svarīgi vai nosaukums Tez,Coral vai Tui.Tās pārdod visu.Man bija gadījums,kad sazinoties ar t.a. tour.Es uzvarēju 'nemeklējiet par velti, pēkšņi es viņai neņemšu.Principā konsultācijām vajadzētu būt bez maksas, bet tā kā kārts nokritīs.
аватар Slav_na
Konsultācija parasti ir bezmaksas. Bet iesaku iet ar kādām mājas piezīmēm - tad saruna būs saturīgāka, un konsultants redzēs, ka neesi ienācis aiz garlaicības, un attiecīgi arī neko neuzspiedīs.
аватар Elenka08
Kādreiz saskāros, tieši bija rakstīts, ka ekskursijas atlase apmaksāta...redzēju gaismu....
аватар mdavidova655
Atpūtāmies no 28.12.2019 līdz 01.07.2020. Man bija vēss, gaisa temperatūra +20 no 12.00 līdz 14.00. Tad paliek auksti. Vēja nebija. Es neiesaku. Ja jums patīk siltums, tērējiet savu naudu.
аватар nastyahomenko6
Paldies visiem par atbildēm)
аватар lazy_person
nastyahomenko6 Ir jāsaprot atšķirība starp ceļojumu aģentūru un TO (operators veic ekskursijas un organizē pakalpojumus..) Tūrisma aģentūras sadarbojas ar TO uz līguma pamata. Viņi strādā arī ar individuāliem tūristiem (Klients), būdami starpnieki, pārdodot tūroperatora (TO) veidotās ekskursijas Klientam. "Tez Tour" ir TAS. TO nedarbojas ar individuālu klientu.
Tūrisma aģentūrā visas konsultācijas (ceļojuma izvēle, informācija par cenu, par ekskursiju, par laiku, par apdrošināšanu...) ir bez maksas.
аватар lazy_person
Konkrēti laikapstākļi vietnē. Ir jau janvāra trešā dekāde. Janvāris - februāris ir vissliktākais un aukstākais periods.
аватар alex45
Jā.Tūrisma aģentūrā konsultācijas ir bez maksas,bet ierodoties viesnīcā un ieguldot naudu reģistratūrā labākam numuram,tad arī TA var saņemt formālu konsultāciju bez maksas.Vai arī parunāt ar menedžeri,kurš nodrošināt maksimālu uzmanību par nelielu daļu no atlīdzības, nevis bez maksas
аватар alexfili
Laikapstākļi.
Šodien: Sharm, Sentido, rīta gaiss + 16, +26 pēcpusdienā, +30 saulē, vēja praktiski nav, ļoti ērti! ūdens +24, gandrīz mierīgs..
Vakar: gaiss (proti, temperatūra) + 20, ūdens 23, sastinga kā ziloņa mazulis) ...
augšā liekas 18-19, apakšā 24-26, uz pontona vējš...
аватар Slav_na
Es gribu uz Sentido... vaimanāt!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl