Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Tātad pirmo reizi mūžā Šarmā. Uzmanību, jautājums ir: hu no Džordža Klūnija no vietējās noplūdes un kāpēc man par viņu jau divas reizes ir jautāts?
Tātad pirmo reizi mūžā Šarmā. Uzmanību, jautājums ir: hu no Džordža Klūnija no vietējās noplūdes un kāpēc man par viņu jau divas reizes ir jautāts?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2019-11-144 gadā atpakaļ
Atbildes  •  88
аватар Vika284
ollennka īpaši tev https://www.youtube.com/watch?v=jIJ2QefNoVk&t=1579s
аватар Alex714
"hou no Džordža Klūnija vietējās noplūdes" Sorjans, nevarēja pretoties - lūk viņš ir;))
аватар ollennka
)))) Nē, nu es zinu oriģinālo Klūniju, bet ēģiptiešu surogātu redzu pirmo reizi))).
аватар mindguru
Jūs esat labi saglabājies.
аватар Natasha59
Kāpēc 2 reizes? Un kāpēc viņi jautā par Klūniju, nevis par kamieļu skaitu, par jūsu neparasto skaistumu)))
аватар AllOverTheWorld
tev ir neticami paveicies)
jau neskaitāmo reizi viņi man nekad nejautāja par Klūniju, pat par Galivudski, pat par vietējo.
Tātad, kuru viesnīcu jūs izvēlējāties?
аватар kolyan_cat
Kūnijs?
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
Arī jautājums par Klūniju izskan pirmo reizi, lai gan Ēģiptē dzīvoju jau 9 gadus
Šī, stundu, nav šī veikala reklāma? ;)
аватар LindaLinda
ollennka, kurā viesnīcā tu apmeties?
аватар ollennka
Coral Sea Sensatori beidzot piezvanīja viesnīcai. Kaut kā neesmu iedvesmojies. Viesnīcā ir skudru pūznis, apkārt ir sapuvusi koksne: stāv vai nu būvlaukumi, vai pamestas ēkas. Pastaigājies, kaut kur iedzer. Viesnīcā ir pieci a la carte restorāni, taču patiesībā tajos negatavo ēdienkarti, ir tikai fiksēti komplekti, un tie ir jārezervē dienu iepriekš. Soho laukums izrādījās trīsdesmit reiz desmit metru liela teritorija ... Rotaru un Tender May spēlē, it kā mēs jau svinam jauno gadu ...
аватар ollennka
Īsāk sakot, kur visi iet pastaigāties vakarā, konsultējieties, pliz. Te vēl ir kāda vecpilsēta (Madaba), vai varam uz to aizbraukt? Manam neparastajam skaistumam, diemžēl, viņi nepiedāvā kamieļus (((bet netālu no viesnīcas kamielis vakar apēda puķu dobi))).
Izgāju no viesnīcas, kāds vīrietis uzreiz jautāja: "Vai tu esi pie Džordža Klūnija? Aizved mani?" Un otro reizi, kad es atgriezos, ukraiņu grupa jautāja, vai es nāku no Džordža Klūnija))). Kopumā varonis ir plaši pazīstams šaurās aprindās.
аватар lana_181
vai tu nopietni?)) Šis ir vairumtirdzniecības veikals Šarmā!)
аватар ollennka
Bet viesnīcai ir viens milzīgs pluss - tie ir koraļļu biezokņi, es to redzu pirmo reizi, jūs peldat - kā jūs lidojat kosmosā.
аватар ollennka
lana_181, jā, es jau noskatījos video vietnē YouTube, tagad es zinu))).
аватар lana_181
ollennka neskatoties uz taviem kodīgajiem izteikumiem.. tomēr uzrakstīšu, brauc uz vecpilsētu. Un mošeja ir skaista.Un var ēst jūras veltes,pamēģināt niedru sulu,nu vai no mango.Pērciet visādas lietas par labām cenām.Uzkrājieties mango.
аватар ollennka
lana_181, kodīgi paziņojumi - tas ir mans triks TurPravda))).
Paldies par padomu. Un taksisti tā saka - vecpilsēta? Vai kāda konkrēta vieta? Es neredzu kartē nevienu pilsētu, stabilas viesnīcas.
Visā Ēģiptē nez kāpēc piedāvā tikai mango un gvajaves sulu, pati esmu jau izdzērusi divās nedēļās. Acīmredzot viņiem ir šo augļu sezona. Bet apelsīnu vai arbūzu sulas gandrīz nekur nav.
аватар LindaLinda
ollennka, ak, man vajadzēja doties uz Konkordu atpūsties, tas nebūtu garlaicīgi, un ir, kur doties. Vai jūs atpūšaties vienatnē? Dodieties uz diskotēku Tadžmahalā šodien, tas ir Alf Leila Wa Leila iepirkšanās centrā vai 1001 naktis Hadabā. Jūs varat braukt uz Ženēnas pilsētu, doties uz zivju restorānu Fares, skatīties vakara izrādi uz skatuves. Varat arī pastaigāties pa Il Mercato, tur ir arī Fares. Vai autobuss jūs jebkur no viesnīcas ved bez maksas? No Concord, divi bezmaksas autobusi katru dienu uz Naama Bay, mēs devāmies pastaigā. Rīt, ja nemaldos, Space klubs ir atvērts. Uzslavējiet Hard Rock in Nabq, mēs nebijām.
аватар orhideya21
Esmu bijis Hard Rock. Parasts disks. Galvenā masa nāk blenzt un "paņemt" mūsu jaunkundzes, kuru tur ir daudz priekš šiem bariem un nāk. Ja arābs sāk dejot ļoti tuvu tev, apsargi tevi aizrauj, pateicoties viņiem. Amatierim. "Pulveris degunā" - pienācīgas rindas, netīrumi utt., Nevar tikt galā ar "pulvera" daudzumu.
аватар orhideya21
apjomi
аватар ollennka
Nē, disku atskaņotājs vairs nav mans, esmu pārāk vecs tādām lietām)).
аватар ollennka
LindaLinda, es pat neko nezinu par autobusiem, pajautāšu. Īsāk sakot, šis Charm ir paredzēts baklažānu atpūtai, kā es saprotu.
аватар LindaLinda
Un kas ir baklažānu atpūta? :))) Nu kuram kas patīk. Katra diena mums ir tik aizņemta, ka pārējais lido kā 3 dienas. :) Mums ar meitu ir jautri, ar vīru ne tā. Man vienam būtu garlaicīgi.
аватар lana_181
ollennka, jā, un saki Vecpilsēta, un kaulēties. Šeit nav nevienas viesnīcas. Tas ir paredzēts Naama Bay. Jā, taksisti zina, kur doties. Viņi pat var nākt pēc jums vēlāk. Jūs varat vienoties. Bet kas zina, cik ilgi jūs vēlēsities tur klīst? Vecrīgā ir ļoti jauks jūras velšu restorāns. Protams, viņš tur nav viens.Bet ir viens.kurā vienmēr gribas atgriezties)Vari izvēlēties jebkuras jūras veltes,to pagatavos,un ņems līdzi.
аватар lana_181
Genenena City, labs jauns iepirkšanās centrs. Nu nav slikti, izskatās smuki. Jā, un vakaros var skatīties visādus koncertus un izrādes. Atrodas blakus Novotel Naama galā.
аватар lana_181
Kā arī ar ekskursijām? Nekādas baklažānu atpūtas! Šī ir Ēģipte, Brīnumzeme!
аватар lana_181
Viņš ir Ženēna.)) Tur pat ir slidotava, kas Charmingam ir dīvaina)
аватар AllOverTheWorld
ollennka, tad uzraksti stāstu vai atsauksmi, kāpēc izvēle krita uz šo viesnīcu
аватар LindaLinda
lana_181, Soho ir arī slidotava, un tur pat trenējas daiļslidotāji, skatījāmies oktobrī. Konkordā bija arī slidotava, bet pēc tam tā tika pārveidota par sanāksmju zāli.
аватар lana_181
LindaLinda, jā, es aizmirsu par Soho, un šeit tas ir tikai jauns centrs un tas, kā bērni nāk spēlēties naktī). Bet man tur patika dažādi šovi, mūsu viesnīcā tas bija tik-tā .. starpencei. un tur ir akrobāti, un kādas dejas gribi, un skaists skats uz pilsētu. Nu, tas viss ir kā vienreiz aiziet. Kas attiecas uz mani, tad galvenais ir jūra, koraļļi un ekskursijas uz daiļavām un senlietām. Ēģiptē.
аватар LindaLinda
Ja ārpus viesnīcas nekas nav un jums kaut kur jādodas - jā, jūs nesanāksit katru dienu. Tāpēc mums patīk atpūsties Konkordā: viesnīca ir lieliska, un jūra ar koraļļiem, un animācija ir forša, ļoti skaisti šovi katru vakaru, un netālu ir super dziedātājs un Soho, mēs tur dodamies pastaigā pēc vakara. pasākumi viesnīcā (katru dienu izrādes uz skatuves, kafejnīcas, diskotēka Pangea klubā Otr, C, Sest) un katru vakaru divi bezmaksas autobusi uz Naamu.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl