Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Kur Šarmā vislabāk iegādāties melno ķimeņu eļļu? Valstī aptiekās vai tirgū meklēt? Kura ir labāka, kā izvēlēties un cik tas maksā?
Vai jūs varat to iegādāties no Džordža Klūnija?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
32 abonents  • prasīja 2019-11-124 gadā atpakaļ
Atbildes  •  44
аватар vezha2
Nafta ir visur, cenas atkarīgas no kannas tilpuma.
Pirmajās dienās nesteidzieties ar pirkšanu, apskatiet apkārtni, pajautājiet cenas viesnīcas tuvumā, tad izlemiet par pirkumu.
аватар lana_181
Labāk īpašos centros vai aptiekās.Skatīt derīguma termiņu. speciālā centrā, piemēram, visas eļļas var pasmaržot un uzklāt.. Pirku Nefertiti. Izmaksas ir atkarīgas no apjoma. .
аватар travelsita
Labāk aptiekās. Ēģiptē ir stingra narkotiku kontrole. Tas ir iespējams arī specializētos centros. Parastos suvenīru veikalos es neiesaku.
аватар tvika2424
Šarmā aptiekas ir pilnas ar šīm eļļām un maksā santīmu, ja tevi ved Šarmā apskates tūrē (bez maksas no tūroperatora), tad atvedīs uz kaut kādu sertificētu ražotni un tur iesūks. trīsreiz dārgākas un runā par to eļļu dzīvības brīnumiem) ) parastā aptiekā tā pati eļļa būs par pāris dolāriem, ar tādu pašu etiķeti...))
Personīgi es redzēju melno ķimeņu eļļu aptiekās, atkarībā no apjoma, cena ir, nu, nemaz nav dārga, es tagad neatceros precīzu cenu.
аватар somik2016
Viņi to ņēma gan tirgū, gan aptiekās. Nav liels pazinējs, tāpēc neredzu atšķirību. Aptuvenās cenas no 10 līdz 40 USD
аватар somik2016
Balta pudele - no tā saucamās rūpnīcas, trīsreiz dārgāka nekā aptiekās. Es neiesaku. Aptieka un viss!
аватар Natalya249
Iesaku doties uz eļļas rūpnīcu. Tur krieviski runājošie pārdevēji konsultēs un dos norādījumus. Mēs tur nopirkām sejas eļļas, detikas un daudz dažādu eļļu.
аватар lana_181
tvika2424 cenas aptiekā un speciālajos centros ir gandrīz vienādas. Jo tie ir viens un tas pats ražotājs. Kopumā, kā rakstīts augstāk, vidējā cena ir 15-20 dolāri par 125 ml.. Jo lielāks tilpums, jo dabiskāka cena.
аватар mindguru
Uzdodiet vēl desmit jautājumus par to pašu tēmu.
аватар mindguru
WTF "speciālie centri"? Eļļas rūpnīca? NEKAD nepērciet eļļu no eļļas rūpnīcas!
аватар Natalya249
kāpēc ne rūpnīcā?
аватар mindguru
1. Cenas ir vismaz divas reizes augstākas.
2. Pastāv liela varbūtība, ka tiksi apkrāpts. Pat ja pārdevējs jums parāda rūpnīcas iepakojumu, iepakojumā var ievietot viltojumu.
Nesaprotu kāda problēma pirkt aptiekā?
аватар lana_181
ir tikai viens mindguru - neviens tev to neatvērs un tu nevarēsi saprast vai tas ir īsts vai nē. Ir tikai cerība, ka jā, tas ir īsts)) Šī ir Ēģipte.)
аватар mindguru
Neredzu jēgu atbildēt. Es teicu tikai to, ko teicu.
аватар igz
VIŅAM IR TAISNĪBA VISĀ, KAS TAS IR PAR MINDGURU
аватар Polupan07
rūpnīcā krievvalodīgie pārdevēji sēž uz procentiem no pārdošanas, tāpēc cenas ir par lielumu augstākas nekā aptiekā
аватар boyaleex1
Nopirku vienu Oldmarket. Un šņāca un skatījās. Pēc divām dienām viņam sāka sāpēt aknas. Aizmeta prom. Tikai aptiekā.
Eļļas rūpnīca ir mūsu naivo līdzpilsoņu pilnīga "šķiršanās uz uzticību".
аватар Pachok
Cilvēki, pērciet sev normālu labu eļļu, ar garantētu kvalitāti, iHerbā, ar piegādi mājās, ražotu normālās valstīs ASV tirgum un neriskējiet ar savu veselību.
аватар olesjo
Īpaši kvalitatīvu eļļu nopirku veikalā BIBLIOTĒKA, kas runāja krieviski tirdzniecības centrā DAHAB pie Albatrosa. Blakus ir aptieka - to var izdarīt pat krieviski
аватар Veter.Peremen-Nadezhda.Kurganskaya
Sveicieni
Pirkšanas risks nav skaidrs, kas ir "rūpnīcās" un tirgū. Pat ja šī eļļa jums tiek atvērta, jūs tik un tā neveicat pārbaudi pēc acs un pēc smaržas. Turklāt, ja ļauj atvērt un pasmaržot, tas nozīmē, ka pat tad, ja burka ir rūpnīcā ražota, tur var ieliet jebko. Pēc smaržas nevar noteikt: ķimenēm ir asa smarža, tāpēc pat ļoti atšķaidīta eļļa joprojām smaržos.
Šarm eš Šeihā nav sviesta rūpnīcu, nosaukums "fabrika" nozīmē, ka viņi mēģinās jūs audzēt un vairākkārt atpelnīt "bezmaksas" ekskursijas izmaksas.
Pērciet aptiekās, vislabāk El-Ezaby - šeit neviens neļaus nevienam atvērt "šņauku", lai pārdotu. Tas pats par sevi ir labs rādītājs.
аватар M.i.l.a.
Melnās ķimenes eļļa eļļas rūpnīcā 1 litrs maksā 145 USD.
аватар Slav_na
nekad neko neesmu pirkusi izņemot suvenīrus (magnētus nepiedāvāt))). ja nav grūti, pastāstiet, kas ir šī eļļa, piemēram, kā tā palīdzēja - varbūt arī mums vajag? )))
аватар Tigrusya
Mēs reizēm iedzeram, mēdzām iepirkt sēklas, bet tas ir tik sparīgs, ka pārgājām uz eļļu. Tiek uzskatīts, ka tas uzlabo imunitāti, aizsargā aknas, palēnina jaunveidojumu augšanu, iznīcina vīrusus un baktērijas un daudz ko citu. Korāns saka, ka tas ārstē visas slimības, izņemot nāvi. Bet ir kontrindikācijas. Diez vai būs redzams efekts – mēs to negaidām no vitamīniem un uztura bagātinātājiem. Bet pagājušajā ziemā ne es, ne mana meita ne reizi neslimojām.
Bet es nopirku šeit, Ukrainā, 0,5 l 500 UAH.
аватар Vika284
Pachok atbalsts
100% melno ķimeņu eļļa 230 ml ražota ASV ir uz iHerb ar piegādi uz Ukrainu no 600 UAH
аватар veritasana
Es dzeršu ūdeni no avota ... nevis eļļu ar kaut ko melnu ... nav skaidrs no kurienes ..
аватар lesya.aleksandruk
Džordža Klūnija vairumtirdzniecības veikalā vai Nabkas centrā (iepirkšanās tirgū) blondīnēm no Odesas (viņai ir lētākās cenas)
аватар Kapitanpereira
Kā viņi pareizi rakstīja iepriekš - pērciet iHerb))) vai, patiešām, aptiekā. Ko viņi pārdod citās vietās, man nav ne jausmas.
аватар Annami
Cienījamais, tas ir liels nepareizs uzskats, ka aptiekās pārdod augstas kvalitātes eļļas!!! Aptieka pārdod augstas kvalitātes medikamentus, un visizplatītākās eļļas ir ļoti sliktas kvalitātes (
Paskatieties paši uz kvalitāti, nu, šlakas ir īstas. Nosēdumi, krāsa un kādi tur nav nosaukumi, muļķības! Augstākās kvalitātes eļļas rūpnīcās, Bet, nianse, tas ir dārgi, jo% tūrisma firmām. Ko es varu ieteikt, vecpilsētā ir Eļļas veikals, neesi slinks, ej paskaties, pajautā pārdevējam Hamzai, neuzbāzīgs, labs puisis, parādīs, pamēģinās un visu izskaidros bez nūdelēm. ausis.
аватар Annami
Es vēlreiz pārlasīju atsauksmes, Dievs, jūs esat smieklīgi, cilvēki. Nevajag lēti. Dabiskā eļļa nemaksās 1-2 USD, ko jūs esat?! Gribi iedzert atkritumus vai normālu preci?!
аватар Pachok
Annami, ar ko tu šobrīd runā? Kur tu redzēji diskusiju par 1-2 dolāriem?
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl