Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Kurš aizveda vienu gadu vecu bērnu ziemā uz Šarmu, kā notika aklimatizācija? Vai es varu tur nopirkt vai ņemt to līdzi? Vai tirgos ir mūsu ražotāju bērnu pārtika?
Kurš aizveda vienu gadu vecu bērnu ziemā uz Šarmu, kā notika aklimatizācija? Vai es varu tur nopirkt vai ņemt to līdzi? Vai tirgos ir mūsu ražotāju bērnu pārtika?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
22 abonents  • prasīja 2019-10-224 gadā atpakaļ
Atbildes  •  55
аватар Elenka08
Lai kā noritētu aklimatizācija, ja dodaties tikai uz 7-10 dienām, tādam mazulim tas nebūs noderīgi.
аватар mindguru
Bērnu pārtikas veikalu nav. Pārāk liels šoks gadu vecam bērnam.
аватар Nusia
Ir ūdens, autiņbiksītes, bet ņemiet līdzi pārtiku, kaut ko tādu, pie kā bērns ir pieradis, lai nav papildus stresa. Tirgū ir biezeņi, sulas un daži pārtikas produkti.
аватар olg195710
Es arī nesaprotu, kāpēc tāda drupača jāvelk uz Ēģipti! Paliec mājās un audzini savu mazuli, līdz viņš izaugs! Kad lidoju uz Ēģipti, paņēmu līdzi kaudzi medikamentu! Un te ir mazulis!!! Un, ja kaut kas noiet greizi, ko jūs ar to darīsit? Vienreiz novēroju arī mazu bērnu -2 gadi,viss sarkaniem plankumiem noklāts,odu sakoduši.Pat temperatūra pacēlās.Kas tas par atvaļinājumu?
аватар vezha2
Vai ir vērts organizēt šādu stresu drupatas?
Aklimatizācija var noritēt labi, bet ar zīdaiņu ūdeni, un jo īpaši ar mūsu ražotāju zīdaiņu pārtiku, pilnīga neveiksme - tas vienkārši nav pieejams veikalos. Pārtika un ūdens no citiem ražotājiem joprojām tiek atrasti, bet, ja nolemjat doties, ņemiet visu līdzi.
аватар travelsita
No ziemas uz vasaru un tad atpakaļ gadu vecam bērnam?!!! Pavisam jau....
аватар V.Zolot
Rūpēties par bērnu
аватар Vika284
Atkārtošu savu atbildi par līdzīgu tēmu
Mana draudzene pagājušā gada novembrī lidoja uz Turciju, mēneša sākumā ar 1,5 mēn vecu mazuli uz 7 naktīm viss kārtībā, un šogad jūlijā viņa jau atpūtās Šarmā (bērnam septembrī 1 gads) lasīja viņas facebook baro citu māmiņu komentārus atpūtai, sapratu, ka daudzas mammas veiksmīgi un bez sarežģījumiem bērnam ceļo un atpūšas
https://www.turpravda.ua/eg/question-97737.html#answer781837
аватар YanaKaramel
Ūdeni un autiņbiksītes ņem pirmo reizi, pērc papildus uz vietas. Pārtiku labāk ņemt parasto mazulim. Šeit jautājums nav par ūdeni un pārtiku, bet viesnīcas izvēlē kopš decembra vidus ir ļoti stiprs vējš, paskatieties līcī, citādi nopūtīs visus. Pēc pediatra ieteikuma jebkurš brauciens uz "svešu" valsti nedrīkst būt mazāks par 10 dienām, tad tas ir par labu. Tagad ir skaidrs, ka viņi metīsies uz jums kā suņi un liks jums palikt mājās līdz 18 gadu vecumam))
аватар Elenka08
YanaKaramel, ar suņiem kaut kā par daudz. Vai tu nedomā?
аватар YanaKaramel
Nē es tā nedomāju
аватар AllOverTheWorld
Katrs bērns ir individuāls, tāpat kā pieaugušais. Kopumā es neriskētu ar pirmo braucienu ar radikālām klimata izmaiņām.
Esmu pieaugusi tante un ciešu no aklimatizācijas, turklāt ne vāja, tāpēc ziemā klimatu īpaši nemainu, izņemot ceļojumus, kas ilgst no mēneša. Un ko lai saka par viengadīgo. Un tu neesi mierā un viņš nesaprot ko.
Ja jau esat izlēmuši, tad neuzvelciet atbildību svešiniekiem, izlemiet paši un konsultējieties ar savu pediatru.
YanaKaramel, lai viņi "nemestu kā suņi" nav ko pieteikties publiskam forumam.
Vispār brīnos par "mātēm", reizēm baidās no koksakiem sezonā, citreiz odiem, tad blenderu trūkums, lai gan pašas velk slimus bērnus, tomēr viņiem "maksā"
Kurš atceras, kad viņam bija gads? bet mamma, protams, atpūšas, ar savu katomki ar ūdeni, pārtiku utt., un raustās tur, ja nu kas notiks...
аватар Elenka08
YanaKaramel, ja ir cerības, ka suņi uzbruks, tad nebrīnieties nākotnē. Un, kā viņi teica iepriekš, nav jāuzdod publiski jautājumi, ja vēlaties dzirdēt to, ko vēlaties
аватар Tigrusya
Ar “suņiem” ir par daudz, un idioti apsaukājas kā normas.. Braucam atvaļinājumā ziemā - viesnīcās ir daudz mazo, īpaši no Eiropas, ko satikām (viņi nemaz īpaši netraucē, kad mēs dzīvoja Anglijā, mazais vēl bija zābakos, un vietējie vecāki basām kājām pa smiltīm atļāva). Joprojām individuāli. Bērns nav slimība, tāpat kā grūtniecība. Lai sēdētu, pagaidiet, līdz šī diagnoze beigsies. Un ja ir vairāki bērni, vispār neiziet no mājas, gaidīt, kamēr visiem būs īstais vecums?
аватар YanaKaramel
Es jūs pilnībā atbalstu)), bet mūsu mentalitāte to nesaprot. No pirmās lidoja no 3 gadu vecuma, ja būtu iespēja, iepriekš būtu lidojuši bez vilcināšanās, ar jūru apmeklējumu orz principā nebija klāt pusgadu. Sāka ar jaunāko 6 mēnešu vecumā. Jā, un visa vide 6-12 mēnešu vecumā, kas paspēja kur apciemot, galvenais noteikums bērnam jābūt veselam un brauciens nav nedēļa.
аватар liliamaria78
Lidojām ar bērnu pusotru gadu decembrī uz 12 naktīm viss kārtībā, ar lidojumu pirms tam pavasarī vispār nav nekādas atšķirības. Temperatūras atšķirība nav tik briesmīga kā pašās lidostās un lidmašīnā, slēgtā telpā ir dažādi svešzemju baciļi. Labāk zināt, kāda imunitāte ir jūsu bērnam un vai ir vērts riskēt. Daži cilvēki nebaidās no infekcijām, savukārt citi pēc pusstundas pastaigas atrodas slimnīcā, tāpēc neviens nevar pateikt, kā rīkoties. Ēdiens noteikti ir līdzi, var ielikt koferī. Lidmašīnā līdzi tika ņemti bērnu biezeņi, lidojuma laikā uzkodas. Viņu ūdens pudelēs mums lieliski derēja, bet mēs to papildus uzvārījām. Protams, svarīgs ir arī viesnīcas līmenis. Pēc mūsu pieredzes, bērns lieliski izturēja lidojumu, labāk nekā daži pieaugušie, nereaģēja uz temperatūras izmaiņām, uzvedās kā parasti.
аватар Pachok
Iznēsāt bērnu vai nenēsāt ir vecāku personīga lieta.
Bet ir jāzina īpašības, un ne tikai uzturā, proti - Ēģiptē nevis medicīna, bet pilnīga .opa. Nedod Dievs, lai kaut kas notiktu - un saskaņā ar apdrošināšanu tā nebūs sterila, aprīkota un moderna Turcijas vai Emirātu slimnīca, un nesaprotu par ko, un viņi joprojām kaulēsies.
аватар AllOverTheWorld
Tigrusja, mani brāļadēli (manam brālim ir vairāk nekā 25 gadi štatos) lido kopš 6 mēnešiem, un vecākajam jau ir 17, bet! pirmie lidojumi uz minimālo attālumu un attiecīgi tiešais lidojums un vismaz 2 nedēļas.
Nesalīdzināsim dzīves līmeni un lidojumu apstākļus un pat kūrortu līmeni.
Man nav nekas pretī, kad maijā vai septembrī-novembrī viņi lido ar Manyusu uz to pašu Turciju uz 3-4 nedēļām ar visu ģimeni, ar “mātēm-auklēm” un gaisu bērnam (kā valstī) un mātes atpūtu. . Bet tas atkal ir vecāku lēmums! Un jautājums par aklimatizāciju viengadīgam bērnam ziemā Ēģiptē ir bezatbildīga rīcība. Ir speciāli forumi, ir pediatri utt. Un velkot manyunya nav skaidrs cik ilgi un nav skaidrs, kura viesnīca rada daudz tenku un ne pārāk labu viedokli par vecākiem...
аватар Tigrusya
AllOverTheWorld, piekrītu!
Bet es uzreiz atcerējos, kā mēs devāmies uz Krimu – nakts vilcienā, tad autobuss. Un mazais tur regulāri slimoja, lai gan temperatūras starpība bija minimāla - braucām jūnijā un septembrī. Ēģiptē viņa vienreiz saslima un apstājās. Katrs ir savādāks. Jebkurā gadījumā tā ir vecāku personīgā atbildība.
аватар liliamaria78
AllOverTheWorld, man patīk šādi secinājumi ar viedokļiem))) Tas ir, ja es lidoju ar mazu bērnu uz Ēģipti ziemā bez "mātēm-auklītēm" (mums vienkārši nav), tad izvēlos jebkuru viesnīcu, kuras man nav. saprast un lidot uz 3 dienām, lai pabarotu bērnu vietējiem odiem) Aklimatizācija bērnam, tāpat kā pieaugušajam, nav obligāta parādība, tā var arī nebūt.
аватар JudginAsh
Protams, ziemā var būt savādāk, bijām 2017. gada novembrī ar 2 bērniem, jaunākajam bija 1 gads 1m, līdz tam, ka ēda no kopējā galda) Protams, tas vēl ir atkarīgs no viesnīcas.
Es nesaprotu jūsu aklimatizāciju, tagad pieņemsim, ka atšķirība ir 15 grādi dienā. Tie. patiesībā tajā pašā novembrī atšķirība starp valsti A un valsti B būs vēl mazāka. Galvenais ir dzert daudz ūdens pēc ierašanās pirmajās dienās un viss būs kārtībā.
аватар AllOverTheWorld
liliamaria78, kāds tev ar to sakars? loģika nav tava stiprā puse.
Paskaidroju: par bērnu ir atbildīgi vecāki un neviens cits, vecāki intuitīvā līmenī jūt (vismaz vajadzētu), ka viņu manyusik ir labs.
jautājums nebija no tevis?
ja nesaproti neesmu ne par, ne pret, jo jautājumā man nav skaidrs vai pirmais avioreiss, uz cik ilgu laiku, uz kuru viesnīcu, kā mazulis vispār pārceļas utt.... ..
JudginAsh, kāds sakars novembrim, ja runājam par ziemu?
par barošanu, par ko es runāju, visi mazuļi ir individuāli, daži vēl pie zīdīšanas vai/un uz maisījumiem, bet citi jau ēd "no vispārējā galda".
Šādi jautājumi vienmēr izraisa daudz strīdu, jo jebkura LABA māmiņa uzskata, ka viņa vēlas un dara to labāko savam mazulim un, protams, viņai ir taisnība, bet citai māmiņai tas būs radikāli nepareizi!
аватар Elenka08
Jautājuma autore ir pazudusi vai jau pati visu izlēmusi. Un no visa, kas lasīts par šo tēmu, jāsecina, ka uz šādiem jautājumiem vispār nevar atbildēt. Tas ir tas pats, kas jautājumi *ko ņemt no drēbēm? Vai būs silti?* Kāds septembrī ugg zābakos, un kāds T-kreklā. Tā nu ir, kādam bērns 1 gada vecumā ēd no kopējā ēģiptiešu galda un tā ir norma, bet kādam jau gadu sēž pie veselīga dzīvesveida. Kāds metro, nolaizījis visus sēdekļus, mamma iedod beļašu vai čipsus 2-3 gadus vecai meitenei, un tas arī viņai ir normāli. Ar mani lidmašīnā, pa eju, bērns 5-6 reizes meta knupīti uz grīdas. Pirmajā reizē iedevu, turot knapi ar diviem pirkstiem, lai neiepļaukātu (knupītis nokrita uz labo pusi) Un tad ieraudzīju, ka lai nu kā nipelis pēc tam krita, mamma uzreiz bērnam mutē. No lidmašīnas grīdas! Un, ja pajautāsi viņai * kā pagāja ceļojums*, viņa teiks, ka viss izdevās lieliski. Tātad, atbildes uz šādiem jautājumiem, iztērēts laiks
аватар liliamaria78
AllOverTheWorld, jūs nezināt par manām slidām) Kāds man ar to sakars? Tikai neskatoties uz to, ka esmu vecāks, un tava atbilde, pareizāk sakot, daļa no atbildes jautājuma autoram, mani sāpināja, un nekas vairāk. Tā ir šī daļa: "Bet velkot manyunya nav skaidrs, cik ilgi un nav skaidrs, kurā viesnīcā tas rada daudz tenku un ne pārāk labu viedokli par vecākiem ...."
аватар AllOverTheWorld
liliamaria78, un kas tev sāpēja?)
daudzas padomju vecmāmiņas joprojām tā domā par jaunajām māmiņām, jo ​​padomju laikos parasti uzskatīja par nepieņemamu mainīt klimatu uz īsu laiku līdz 3 gadiem, un pat tagad daudzi pediatri to neiesaka. Atkal jāsaprot katra vecāka finansiālais stāvoklis, kāds ir mivins, tīrradņi ir normāli, un kāds bērnam dod tvaicētas nutrijas kotletes, tāpēc viesnīcu līmenis katram ir atšķirīgs.
Un vispār, kas attiecas uz bērna audzināšanu un pasaules uzskatu veidošanu, tas ir atkarīgs tikai no vecākiem, nevis no forumiem utt.. Turklāt speciālās vietnēs ir daudz šādu tēmu! Sazinies ar domubiedriem, dalies pieredzē un nekas tev “nekāpēs”.
Es nevienu neapvainoju, nepārmetu, tāpēc ko darīt ar bērnu ir tīri vecāku personīga lieta! un izvirzot šādus jautājumus diskusijai, jāsaprot, ka viedokļi būs dažādi, tas ir tikai viens un tas skan, gandrīz katrā ierakstā.
аватар Polupan07
tu būtu konsultējies ar savu pediatru, vai tas ir tā vērts, bet jebkurš gads ir ļoti mazs vecums
аватар Slav_na
518472,
neklausiet nevienu: ja veselība, iespēja un vēlme, lidojiet uz veselību (atvainojos par taftoloģiju)!
Paņemiet līdzi visu, kas bērnam nepieciešams. tāda viesnīca kā Alcazar, protams, nodrošinās jūs ar pārtiku jaunam ceļotājam, taču labāk neriskēt
Lieliskas relaksējošas brīvdienas!!!
аватар AllOverTheWorld
YaSlavnaYa, tad kāpēc lai autors tevī klausās, ja tu iesaki neklausīties;)))))))))
аватар Slav_na
AllOverTheWorld, un lai viņš manī neklausās – es neiebilstu.
Ja jau cilvēks ir nolēmis vest bērnu uz jūrām, kāpēc stāstīt, cik tur viss ir slikti? Autors padomu neprasīja, iet vai neiet, iznt um?
par to rakstīja))))
аватар Elenka08
AllOverTheWorld, +100, ak, kā trūkst uzlīmju, īpaši jūsu pēdējai atbildei :))
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl