Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valūta un nauda»
Novembrī dosimies uz Šarmu. Pastāsti man, vai bankomāti maina grivnas uz mārciņām, un par kādu kursu?
Novembrī dosimies uz Šarmu. Pastāsti man, vai bankomāti maina grivnas uz mārciņām, un par kādu kursu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-10-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар Gelenka_1
Kāpēc jums ir vajadzīgas viņu mārciņas? Ēģiptē visur var maksāt dolāros.
аватар alexfili
Nē, tikai dolāri un eiro uz mārciņām. Valūta netiek pieņemta mobilo sakaru birojos un Carrefour. Mikroautobusiem vajag mazas mārciņas.
аватар Wiland
Bankomāti maina karšu grivnas uz mārciņām, bet Ukrainā aktivizē karti lietošanai ārzemēs
аватар bitref76
Jūlijā atpūtāmies, viesnīcā bija bankomāts, pārģērbos, ņēma tikai komisiju par izņemšanu. Vecpilsētā veikalos ir termināļi norēķiniem ar karti. Pirkām zāles viņu valsts aptiekā, maksājām ar vakcinēto karti. Jā, un mums tika ieteikts, labāk ir viņu valūtā, jo tajā laikā viņu dolārs kritās, tāpēc 1 USD vietā jūs maksājat 1,25 USD. Kurss tad būtu 1 dolārs -15,6 mārciņas, grivnās izrādījās, ka nav daudz lētāks, ņemot vērā komisiju.
аватар mindguru
Viesnīcu bankomāti NEMAINA skaidru naudu grivnas pret dolāriem, mārciņām, rubļiem, eiro. Kā tu to iedomājies? Automātiska jebkuras pasaules valūtas maiņa pret jebkuru? Kāpēc tad tik daudz valūtas maiņas punktu? Beidz visu ciet?
аватар bitref76
mindguru, tu manu ierakstu uzmanīgi izlasīji???
аватар Centro777
Jautājums nav pareizs. Bankomāti nemaina valūtu, bet izsniedz skaidru naudu.
Tas, vai Ēģiptes bankomāts pieņems jūsu karti, ir atkarīgs tikai no jūsu kartes.
Valūtas kurss ir atkarīgs no jūsu bankas un pašreizējā UAH / USD / mārciņas maiņas kursa
Iesaku piezvanīt uz savu banku, un jā, skaidras naudas dolāri Ēģiptē nav atcelti.
аватар mindguru
Tātad, man paveicās, ka 10 Ēģiptes apmeklējumu laikā es nekad neesmu redzējis bankomātu, kas mainītu grivnas skaidru naudu pret dolāriem vai mārciņām pēc jūsu izvēles. Vai jūs uzmanīgi izlasījāt manu ziņojumu? Speciāli rezervēju, ka tā ir SKAIDRĀ, jo ar pārskaitījumu dabiski var izņemt jebkurā bankomātā, bet personīgi es šo operāciju nesauktu par MAIŅU.
аватар mindguru
Šeit Centro777 visu krāsoja pēc būtības.
аватар bitref76
Labi izklājas. Es minēju piemēru jūlija mēnesim. Bijām Reef oasis blue .. tur bija bankomāts, pieņēma privātās kartes un izsniedza mārciņu, maksāja aptiekā un veikalos, arī ar privāto karti.
аватар mindguru
Maiņa ir tad, kad jūs ievietojat simts dolārus bankomātā un jūs saņemat desmit dolārus vai mārciņas papīra pēc jūsu izvēles. Šādu lietu sauc arī par bankomātu, jo to apkalpo banka. Parasti uzstāda viesnīcas vestibilā vai tuvumā.
аватар mindguru
Nav jēgas izņemt skaidru naudu no bankomāta. Maksāt ar karti lielveikalā ir pavisam cita lieta. Un izņemt skaidru naudu ir stulbi neizdevīgi.
аватар vezha2
Un kāpēc jums ir nepieciešams daudz naudas mārciņu? Kur likt pārējās vai maiņas atvaļinājuma beigās? Tas ir nepraktiski.
Aptiekās un veikalos pieņem grivnu kartes, suvenīrus un citus pirkumus veikalos – pārsvarā par dolāriem.
Tas paliek tikai brauciens ar mikroautobusiem, un tas ir ļoti mazs daudzums. Cits jautājums - vai tu brauksi ar šiem mikroautobusiem...
аватар vovatours11
Kuram ir palicis daudz mārciņu? Vienmēr var samainīt pret dolāriem valūtas maiņas punktā (vecpilsētā) un doties mājās ar dolāriem. (Jums tikai līdzi jābūt pasei)
аватар Elenka08
Izņēma no grivnas kartes, saņēma mārciņas. Patiesībā labāk nešaut pārāk daudz, vēlāk nav kur tos likt, citādi būs kaut kas jāpērk. Lieta tāda, ka mārciņās daži sīkumi būs lētāki nekā dolāros
аватар dimzg
Šarmā pie Mercato ir bankomāts, kas maina dolārus mārciņās. Vietējais man palīdzēja ar to. Ievietojiet skaidras naudas dolārus, un tas izsniedz skaidras mārciņas
аватар mindguru
Elenka08, neliels papildinājums. Ja pārdevējs bazārā redz, ka pirmo reizi ieradies Ēģiptē (ticiet man, tādas lietas tiek izgrieztas uzreiz) vai arī jūs neskaitāt labi savā prātā, tad viņi var iegūt labu darījumu, pērkot par dolāriem. . dimzg, jautājums bija par bankomātu, kas maina grivnas uz mārciņām.
аватар SergeiH123
Paldies visiem. Es gatavojos mainīt no Privat kartes.
аватар vovatours11
Ja pirmo reizi dodaties uz Ēģipti ar savu karti, informējiet banku par savu ceļojumu. Lai jūsu karte netiktu bloķēta, kad to izmantojat. Ēģipte tiek uzskatīta par neuzticamu valsti, un Privat dažreiz bloķē tās kartes. Tāpat kā Oschadbank un citas bankas ..
аватар Wiland
Palielini limitu un vēlreiz ej uz Privat, lai karte netiek "nejauši" nobloķēta
аватар Shev37
No grivnas kartes viss mainās caur bankomātu, atšķiras tikai komisijas maksa bankām
аватар Elenka08
mindguru, nu es teicu, ka ar mārciņām atsevišķos gadījumos būs izdevīgāk. Par citu cilvēku spēju skaitīt prātā, nav mana darīšana domāt
аватар Vika284
"Bet ne no visām Ukrainas banku kartēm. Privat bez problēmām" - atkarībā no tā, kādām kartēm ir noteiktas vienas un tās pašas privātās kartes, kas ārzemēs nedarbojas vispār, tāpat kā ar pārējām citu banku kartēm.
Skaidras naudas izņemšanai atkarībā no tā, kurā kartē un kādā valūtā
ja Mastercard, tad aptiekās un lielveikalos ir izdevīgi maksāt eiro valūtā, ja vīza ir labāka dolāra valūtā.
Ir UkrSib kartes, lai jūs varētu ļoti izdevīgi izņemt naudu no BNP Paribas bankomātiem Šarmā, un tāpat kā ar Credit Agricole kartēm, tur ir arī Egyptian Credit Agricole bankomāti.
аватар Slav_na
Piebildīšu no personīgiem novērojumiem (ne par īri - par maiņu):
ja jūs nolemjat samainīt valūtu pret viņu mārciņām, valūtas maiņas punkts jums var nedot naudu un pat izsaukt policiju pēc palīdzības. tāpēc, mainot, aprēķiniet valūtu
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl