Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Ja es lidoju ar 3 dienu ceļojumu paketi, vai es varu tur palikt mēnesi?
Ja es lidoju ar 3 dienu ceļojumu paketi, vai es varu tur palikt mēnesi?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2019-10-084 gadā atpakaļ
Atbildes  •  47
аватар Oleksii64
Protams, var, bet būs daudz problēmu. :)
аватар lazy_person
Var, bet nemitīgi būsi trakā...pasūtīt biļeti, noformēt vīzu, pasūtīt (atjaunot) istabu, transfēru utt. Atgriešanās lidojums (nauda), visticamāk, tiks pazaudēta. Šīs aktivitātes jau ir ārpus "pakešu ceļojuma". Trīs dienas, protams, ir ļoti maz. Trešajā dienā parādīsies tikai atslābuma sajūta, bet mums jau jāatgriežas. Un tad trīs dienas nebūt nenozīmē, ka tās būs pilnas trīs dienas. Tas var izrādīties tikai divas dienas. Vajag uzreiz visu pārdomāt, iet, vismaz uz 10 dienām.
аватар vezha2
Kāda veida ekskursija šī ir? Trīs dienas atpūtai nav nekas, daudz kas ir atkarīgs no izbraukšanas laika – reālajā dzīvē sanāk viena pilna atpūtas diena.
Pavadiet vismaz 7 naktis, pretējā gadījumā, pagarinot trīs dienu tūri, jūs tajā ieskrienat - atjaunojiet istabu, pasūtiet transfēru un īpaši atgriešanās lidojumu.
Neaizēno savu atvaļinājumu ar veltīgu kņadu!
аватар
Un kas ir neiespējams. Galvenais ir iegādāties vīzu ierodoties.
аватар Vika284
meitene brauc personiski interese, 3 dienu tūre lai paņemtu minimālo aviobiļetes cenu, viesnīcā nedzīvos, nevajag 7 vai 10 nakšu ekskursiju
uz jautājumu jā var palikt uz mēnesi, bet vajag nopirkt vīzu lai pēc mēneša nav problēmas izbraucot, ja vajag pagarināt vīzu Nabkā ir ofiss kur pagarinās
аватар oleinuik
Vika284 tieši tā, nez vai var dabūt vīzu? Vai arī var rasties problēmas tāpēc, ka ekskursija ir tikai trīs dienas
аватар lazy_person
Šeit jūs uzreiz nesapratīsit, kas ir uz spēles. Vika284 izbrauca cauri... Pēdējo reizi Šarm eš Šeihas lidostā mani piecas reizes izbrauca cauri kontrolpunktam, aptaustīja, novilka kurpes, pārbaudīja bikses un jaku. Soma (kopējā bagāža 10 kg) tika rakināta otrādi ...
Un šeit ir vesela sarkanmeita, viena, bet uz musulmaņu valsti, bet nekā, uz trim dienām (turp un atpakaļ). Nu o..o..ļoti aizdomīgi. Šeit jums patiešām nav jākļūdās. Dodieties ekskursijā uz viesnīcu vismaz nedēļu, lai nerastos šaubas par nodomiem ...
аватар Vika284
Es neredzu nekādas problēmas ar vīzas iegādi lidostā, jo īpaši tāpēc, ka jūs un citi tūristi ierodaties ar čarterreisu, nevis ar regulāru lidojumu. Daži tūristi dodas uz 7 dienām un vispār nemaksā, un tad viņi atjauno Šarmā.
аватар Vika284
Ja jums nepieciešama lēta biļete, varat doties uz tesov vietni sadaļā Gaisa ceļojumi / Aviobiļešu tirdzniecība
tagad ir Dnipro-Sharm 90 $, nāciet katru dienu, varbūt atradīsiet kaut ko sev
аватар Vika284
oleinuik var dot tikai padomu, ja šo cilvēku labi nepazīsti un vismaz 1% šaubies, brauc lētākajā tūrē no Kijevas (no Odesas ir dārgāk) 28 naktis 880$ vai 21 nakti 638$ , šeit tev būs apmaksātas aviobiļetes, transfēri un apdrošināšana un vienmēr būs viesnīca, kur var, ja kas, jumtu virs galvas un istabu, kaut kādu aizsardzību un pārtiku.
аватар oleinuik
Liels paldies par atbildēm)
аватар oleinuik
Vika284, paldies) bez šaubām, nē???? , mēs esam pazīstami jau ilgu laiku, es pazīstu viņa ģimeni, Tikai viena problēma ar vīzu, mēs nolēmām apprecēties ar Orfi, lai turpmāk noformētu līgavas vīzu uz 6 mēnešiem. Tad tagad man tur jāpaliek vismaz mēnesi????
аватар irma-999
Kāpēc gan neiegādāties biļetes turp un atpakaļ čarterreitā un ļaut jaunam vīrietim īrēt dzīvokli, piemēram, cena mēnesī ir apmēram $ 150-200 Naama Bay "Riviera" Tur jūs noslēdzat orfi un jūs to nedarāt. t nav jāmaksā par vīzu, ja uz mēnesi
аватар Elenka08
slinks cilvēks,
Es arī uzreiz *pārgriezu*, tāpat kā Vika)) Pats gan braucu uz 3 naktīm, bez tālejošiem plāniem)))
oleinuik, tev nebūs nekādu problēmu ar vīzu. Ir tādas mini tūres uz 3-4 naktīm, viņiem tas nav nekas neparasts. Un tomēr, lai arī tā nav mūsu darīšana, atbalstīšu Vika284 padomu par lētu viesnīcu. Nesen kāda draudzene stāstīja stāstu par savu draugu. Viņi bija pazīstami apmēram 4-5 gadus. Viņa pēc viņa lūguma viņam neko nenopirka beznodokļu veidā. Viņš teica, ka negrib redzēt utt. Bet tas ir tik ... liriska atkāpe
аватар oleinuik
Irma-999 tūre jau ir apmaksāta, tāpēc jums jau ir jālido)
аватар AllOverTheWorld
oleinuik, ceru, ka tavs "līgavainis" nav darbinieks tūristu zonās, kam orfibraks (atvainojos, atļauja seksam) "kā kurpju krēms"
Pastāstiet tuviem cilvēkiem visus viņa datus un savu atrašanās vietu, kā arī glabājiet skaidru naudu, par kuru neviens nezinās!
Neviens "nevēlas iejaukties tavā mīlestībā", bet mīlestībai - ēģiptiešu valodā ir savas nianses.
аватар zolyshka111
Kungs, kāpēc tevi tik ļoti velk šie arābu zirgi... Autor, pasargā vismaz sevi, citādi nekad nevar zināt. Izlasiet vietni Kunstkamera savā brīvajā laikā, tāpēc vispārīgai attīstībai.
аватар AllOverTheWorld
zolyshka111, šī vietne vairs nepastāv, kā arī daudzas citas tematiskas.
аватар zolyshka111
Vai jums vēl nav vietnes? Nezinu. Starp citu, kaut kā tīri nejauši uzdūros, kad pirmo reizi izlasīju informāciju par Ēģipti, toreiz biju pārsteigts par dažām lietām, īpaši par smadzeņu un kritiskās domāšanas trūkumu slāviem un eiropiešiem... lai gan mūsu vīrieši daļēji ir vainīgs par to, bet tā jau ir cita vēsture))))
аватар sharm2112
Meitene jautāja par vīzu, un tad viņi iekāpa gultā ar viņu. Kāda tev daļa? Viņš grib lidot! Katram ir sava personīgā dzīve, un ēģiptiešu vidū, tāpat kā jebkurā valstī, ir daudz skaistu puišu. Un dupšu ir daudz, kā jau jebkurā valstī. Un kas attiecas uz vīzu - nebūs absolūti nekādu problēmu, droši nopērc zīmogu, ieliec pasē, un ar smaidu izej pasu kontroli.
аватар AllOverTheWorld
sharm2112, tu pamatīgi kļūdies, mentalitāte un ģimenes pamats ir pavisam cits.
Tāpat kā daudziem tūristiem, kuri ilgstoši un bieži lido uz Jegi, arī mūsu ģimenē pie labām paziņām ir daudz "brīnišķīgu puišu", kuriem ir vismaz 2-3 orfi sievas un kaut kur Asuānā vai Kairas "reģionā" kāds arābs. sieva, bērni un mātes un sievietes.
Kā jau paziņas viņi ir brīnišķīgi puiši, bet es tiešām negribētu, lai manas sievas orfi vietā būtu mans draugs, radinieks.
аватар Vika284
Jā, un ģimenes iepazīšanās rādītājs nav tas, ka viņam ir nopietni nodomi, viņš var daudzus iepazīstināt ar šo ģimeni, un pat satiekoties var būt īsta sieva, kuru visa ģimene nodod par māsu, šī ir pavisam cita kultūra.
Draudzēties ar viņiem bez tuvības ir diezgan normāli vīrieši, bet tie paši vīrieši, ja viņiem ir kāds sakars ar tūrismu, tad 2-3 vai vairāk sievas gadā, tas viņiem ir normāli.
Atbalstīšu ar naudas krātuvi, par kuru Persijas princim nevajadzētu zināt, labāk lai ir karte uz kuras būs summa aviobiļetes iegādei + nakšņošana budžeta viesnīcā.
аватар zolyshka111
sharm2112, ziniet, pateicoties gultasveļai, kā jūs teicāt, Ēģiptē un Turcijā visi slāvi tiek uzskatīti par viegli pieejamiem, kas bieži vien aizēno pārējās vientuļās meitenes vai tikai meiteņu grupu.
аватар Elenka08
Sharm2112, Ar debīliķiem savā dzīvesvietā ir daudz vieglāk. No tiem * dupsīšiem * nevajag pirkt biļeti, meklēt kur paēst, nakšņot utt., tādā gadījumā. Neviens meiteni neatrunā, visi ieteica tikai nospēlēt.
аватар oleinuik
zolyshka111 paldies par padomu!
аватар oleinuik
sharm2112 paldies) Jums ir pilnīga taisnība, ir arī labi cilvēki ???? Es saprotu, ka šī vīza tiek izsniegta ierodoties!?
аватар oleinuik
AllOverTheWorld nē, ceļojumu zonā tas nedarbojas
аватар lazy_person
Mīlestība... Mīlestība
аватар AllOverTheWorld
oleinuik, palasi par mahr, ortodoksālajiem musulmaņiem (Ēģiptē tādu ir pietiekami daudz) un koptiem.
Un ar orfi laulībām esiet uzmanīgi!
https://summer-life.com/2016/07/chto-takoe-orfi-brak/
līgavaiņa vīzu var dabūt tikai vienu reizi!, ja 6 mēnešu laikā nav kāzas, bet tas netiek pagarināts.
Ja jūsu līgavainis nav no tūristu zonas, tad kāpēc tas ir šarms?
ja nav noslēpums, par ko strādā tavs līgavainis?
аватар kvi2007
oleinuik- tu nopērc vīzu pirms izejot cauri pasu kontrolei tajā logā uz kura rakstīts VISA, liekas, ka tā ir arī bankas filiāle un tad ielīmē pasē lapā ar uzrakstu VISA, vairs nav nekādu darbību attiecībā uz vīzu lielākā daļa tūristu izmanto bezvīzu ieceļošanu un Sinaja zīmogu uz 15 dienām. ejot cauri pasu kontrolei, inspektori nezina, cik ilgi jums ir ceļojums, to zina tikai jūsu ceļojumu rīkotājs un gids no jūsu tūroperatora, un drāž visus pārējos Ēģiptes robeždienesta darbiniekus, cik dienas jums ir tūre! Tu tālu neesi vienīgais, kas ķeras pie šādām manipulācijām un visi vietējie to ļoti labi zina - galvenais nepārkāp Jegi likumus un viss būs kārtībā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl