Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Man tiešām ir vajadzīgs jūsu padoms! Tūrisma aģente ieteica šādus variantus. Kura viesnīca ir labāka? Prioritāte ir normāla pārtika, smilšaina ieeja un vairāk vai mazāk rifs
Es zinu, ka šīs ir ekonomiskās iespējas, bet jums būs jāizvēlas no šīm viesnīcām.
Dream Vacation Resort 4*
Akvaparks un spa Regency Plaza
GHAZALA BEACH 4*
Rehana Sharm Resort 4*
Grand Hotel Šarm eš Šeiha
SIVA SHARM RESORT & SPA 5*
SHARM PLAZA 5*
Būšu ļoti pateicīgs par jūsu padomu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2019-07-165 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  21
аватар pasmor
Varu ieteikt Novotel. Tie ir divi, lai gan tie ir viens un tas pats. Viens pāri ceļam (netālu) ir par pāris simtiem lētāks. Priekšrocības - smilšaina ieeja un koraļļu rifi un rifu labirinti augšanas dziļumā. Ļoti jauki ar masku. Un līcis ir bezvējš.
аватар Natahkinet
Paldies. Bet jums ir jāizvēlas no šīm viesnīcām. Tie ir piemēroti cenai un atvaļinājumu numuriem
аватар mindguru
Smilšainā pludmale gandrīz Naama Bay centrā ir Ghazala Beach (ir arī Ghazala Gardens - pāri ceļam). Vakarā ir kur iziet, bet ar rifu sasprindzinājos. Labs rifs ir Rehana vai Grand Hotel. Pirmās divas viesnīcas jūsu sarakstā ir pilnībā mirušas. Runājot par cenas un kvalitātes līdzsvaru, es personīgi ieteiktu Ghazala Beach (Ghazala Gardens ēdiens joprojām ir labāks, bet otrā līnija). Lai jaukas brīvdienas!
аватар Natahkinet
Paldies
аватар maziachik
Regency nav rifa un 350 m pontona, nav smilšu ieejas Šivā un Sharm Plaza.Siva ir vājākā uzturā.
аватар Natahkinet
Paldies
аватар lazy_person
Ļoti dažāda viesnīcu izvēle. Ko ieteikt? Kādas ir jūsu prioritātes? Ja jums patīk un zināt, kā peldēt, tad varbūt "The Grand Hotel Sharm El Sheikh". Viesnīca ir ļoti gleznaina, nolaižoties ar terasēm uz jūru. Lieliska pludmale, īsa piestātne. No krasta ieejas nav, tikai no mola.
"Dreams Vacation Resort 4*" (2. līnija) Dreams Beach Resort 5* pludmale. Uz pludmali ir lifts. Viesnīcas zonas un pludmale ir kopīgas.
Ja vajag smilšainu ieeju, tad "Ghazala Beach".
"Rehana Sharm Resort 4 *" - Nabq līča rajonā. Tāls un vējains rajons.
"SIVA SHARM RESORT & SPA 5*" - Haizivju līcī, netālu no lidostas. Netālu no Soho rajona (3..4 km)...jautri
"SHARM PLAZA 5*" - El Pasha līcis (pirmā līnija)
Jūs varat apsvērt jebkuru no šiem...
аватар Natahkinet
Prioritāte ir smilšaina ieeja un normāla pārtika. Protams, gribas arī redzēt zivis. Pirmo reizi lidojam uz Ēģipti. Šī ir izvēle pēc cenas. Trīs 32-33 tūkstoši 7 naktis
аватар Nataliya30776
No jūsu saraksta šī gada maijā bija Sharm Plaza. Ar pārējo principā biju apmierināts, lai gan ēdiens galvenajā restorānā bija visai niecīgs, un pēdējās trīs četrās dienās gandrīz visi ēdieni bija neķītri piparoti. Bet no otras puses ir, ja nemaldos, 5 a la carte un katru vakaru var dažādot, aizejot uz kādu no tiem. Vispār man prioritāte ir jūra un plaša pludmale ar pietiekamu skaitu sauļošanās krēslu, man tur viss derēja.
аватар lazy_person
Ghazala Beach 4 * - smilšaina ieeja jūrā, lēzens dibens, 1. līnija, sava pludmale, vidējais ēdiens .. viesnīca 4 ****.
аватар vezha2
Ja izvēlaties viesnīcu ar smilšainu ieeju, tad noteikti Ghazala Beach 4 *. Viesnīca, lai arī "nogurusi", bet ar lielu zaļo zonu, smilšu pludmali un atrodas Nāmas līcī – Šarmas naktsdzīves centrā.
Ja izvēlaties vairāk vai mazāk interesantu rifu, tad Grand Hotel Sharm El Sheikh ar ieeju jūrā no mola un lielu skaistu teritoriju.
Es izvēlētos Ghazala Beach 4 * tikai labas pludmales un atrašanās vietas dēļ
аватар tolyan00721
Es izvēlētos Gazalu, un arī ekskursijās var redzēt rifu - Tirānu vai Ras Mohammedu
аватар Natahkinet
Paldies
аватар cleotours
Manas pirmās brīvdienas Ēģiptē bija Ghazala Beach Hotel. Tagad es tur bieži atpūšos, man ir kluba biedrs. Smilšaina ieeja jūrā, normāli sauļošanās krēsli, laba atrašanās vieta, pašā Šarmas centrā. Jūs varat staigāt gar krastu gar visu Naama Bay līci. Ēdiens ir tipisks 4. Kontingents ir daudz vāciešu.
Un jūs varat redzēt skaistu rifu, ja dodaties ekskursijā uz Ras Mohamed nacionālo parku vai Tirānas salu.
аватар Natahkinet
Paldies
аватар lazy_person
"Ghazala Beach 4 *" - manuprāt, nav labākā izvēle. Mīnusi: pludmalē ir 2 viesnīcas, visi arī uzturas teritorijā. Jūra ir sekla, jūtama bēguma laikā. Pludmales zonā ir daudz dažādu kuģu, degvielas un smērvielu smakas. Beidzot tas ir 4****. Ja nauda ir vienāda, tad labāk 5 ***** ar savu pludmali un skaidru jūru. Jūrā var iekļūt arī no kāpnēm. Ja neprotat peldēt, valkājiet rokas rokas.
Attēlā redzama pludmale "The Grand Hotel Sharm El Sheikh".
аватар igor-11
Interesantākais rifs Sharm Plaza, kur esmu bijis. Un peldēt var abos virzienos, neviens nesvilpj. Tad Siwa, bet pati viesnīca vienkāršāka. Dream Vacation ir interesanta pludmale ar pakāpieniem uz leju, bet vāju rifu. Lai gan man patika pati viesnīca, draudzīgs personāls, virtuve ir par kārtu augstāka nekā 5-ke Siwa un Mercato, kas atrodas pastaigas attālumā, ja interesē iepirkšanās. Bet jūrā nav smilšainas ieejas.
аватар mfond
Mēs bijām ze grande. Ļoti patika
аватар zolyshka111
Autor, kad plāno lidot? Kāpēc jautāju, Naama Bay ir bezvējš, vasarā un kaut kur līdz novembrim tur var noģībt no karstuma.
аватар zolyshka111
Ja izvēlaties tikai no šiem, tad Grand gribēja. Tikai viens mīnuss tev ir pontons, bet citādi būs labāks par citiem. Šeit jūs redzēsiet vismaz Sarkano jūru, nevis to, kas atrodas Naamā.
аватар zolyshka111
pasmor, plus Novotel, bija decembrī, bet mīnus vasaras Naama, tas ir tīri ziemas līcis. Jā, un rifs tur ir nabadzīgs, lai gan pirmo reizi tas ir iespējams. Es tikko biju Palmā otrajā līnijā. Man patika daudz vairāk nekā pirmā rinda. Viesnīca ir laba.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl