Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10593 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Sakiet lūdzu laba viesnīca.Lidojam pirmo reizi.Gribam labu ēdienu un skaistu rifu.Budžets līdz 1300$.Apskatījām Albatros Moderna.Varbūt ir varianti kur jūra labāka?
Sakiet lūdzu laba viesnīca.Lidojam pirmo reizi.Gribam labu ēdienu un skaistu rifu.Budžets līdz 1300$.Apskatījām Albatros Moderna.Varbūt ir varianti kur jūra labāka?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
13 abonenti  • prasīja 2019-04-155 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар mindguru
Jūra visur ir vienlīdz sarkana.
аватар taran_natala
Viesnīca ir lieliska, bet rifs absolūti nav piemērots snorkelēšanai. Ļoti apakšējais pontons, 700 metri.Bieži slēgts vēja dēļ, un kad ir atvērts, var redzēt, ka koraļļi nav bagāti un nav interesanti.
аватар taran_natala
Es ņemtu Coral Sea Sensatori, Siera, Krnkord, Reef Oasis Beach vai Reef Oasis Blue Bay.
аватар taran_natala
Uzslavēti arī Sultan, Sheraton, Experience Sea Breeze, Sunrise Arabian.
аватар Vika284
Ja 2 cilvēki uz 7 naktīm nākamie izbraukšanas datumi jūsu budžeta ietvaros, Movenpick Resort Naama Bay 5*, 5 dažādas pludmales, skaists rifs, labs ēdiens
vai Sentido Reef Oasis Senses Resort 5 * un rifs ir skaists un ēdiens, kā vēlaties
аватар catalina777
Apskatiet manu pārskatu par Sultan Gardens viesnīcu https://youtu.be/PKKh_XF_Urg Visi plusi un mīnusi ir parādīti ļoti detalizēti. Rifs skaists, pontons/piestātne īss.
аватар pasmor
"Novotel" varu ieteikt no personīgās pieredzes. Tāda, kas Palms otrā līnija un lētāka. tuvu jūrai Uz 7 naktīm uz divām uzturēšanās summas ietvaros. Vai varbūt Novotel Reef. Nedaudz tuvāk, bet atšķirība ir niecīga. Priekšrocības - smilšaina ieeja un koraļļi no tās dziļumā līdz rīklei. Labi koraļļu labirinti un, protams, daudz zivju. Nedaudz lētāk nekā Tamra. Ieeja tikai no pontona. Pārējais ir tas pats. Itālijas viesnīca.
аватар ntlgorenko
Sultāna dārzi — es iesaku)
аватар rosonero
Izmēģiniet saskaņas fronti
аватар ZlyukaLenka
Šodien lidoja no Moderna. Forša viesnīca, bet bez rifa. Šeit jums ir ieteicams Sultāns. Jā, viņš ir patiešām foršs. Tur bijis vairāk nekā vienu reizi. Bet tas ir dārgi, it īpaši tagad sezonā.
аватар salesintersumka
RiF ir labākā starp viesnīcām - Melia Sharm un Coral Sea Sensatori, secinājums balstās uz 10 braucienu rezultātiem uz Šarm. Apkalpošana no šīm viesnīcām ir foršākā Barons, viņi saka, ka ļoti labi tagad Coral Sea. Vairākas reizes esam bijuši Melia Sharm Lilac Grand Sharm, atgriežoties šeit tikai rifa skaistuma dēļ.
аватар Vika284
Ja pirmo reizi un nākamajos datumos labāk izvēlēties līčus bez vēja, draugi atgriezās pirms pāris dienām no Šarmas, aprīlī bija vējains un nedaudz vēsāks kā parasti
Līči bez vēja ir Ras Um Sid un Sharm El Maya
Reef Oasis Beach 5 * un Sentido Reef Oasis 5 * ir 2 māsas viesnīcas vienā teritorijā Ras Um Sid līcī, Reef Oasis Beach 5 * pirmajā līnijā un Sentido Reef Oasis 5 * otrajā, Sentido Reef Oasis 5 * ēdiens. ir labāks un bonuss, ka Sentido Reef Oasis viesi var izmantot visu Reef Oasis Beach 5 * infrastruktūru, savukārt Reef Oasis Beach viesiem šāda bonusa nav. Plus skaists rifu rifs, smilšaina ieeja no krasta un garš pontons, ja pirmo reizi, tad vismaz būs izvēle, kā iebraukt jūrā. Vēl viens Sentido Reef Oasis 5 * pluss ir tas, ka ekskursijās uz šo viesnīcu ar UIA gaisa transportu, un Reef Oasis Beach 5 ir Join up with Sky up
kaimiņš šīm viesnīcām ir ciets 4 * Club el Faraana, tas pats uz rifa, bet nav pontona
аватар Vika284
Tajā pašā līcī Ras Um Sid ir arī kvalitatīvs 4 *, kas pārtikas un skaita ziņā ir labāks nekā Reef Oasis Beach 5 * ir Jaz Fanara
Blakus esošajā Šarmelmajas bezvēja līcī, tas ir Iberotel Palace 5 *, ēdiens ir lielisks, bet ir mīnus pirmā pludmale pie viesnīcas bez rifa, viņi brauc ar laivu uz otro pludmali ar rifu.
Fotoattēlā pludmales un pontons Reef Oasis Beach 5 * un Sentido Reef Oasis 5 *
Pirmajā reizē nav vērts riskēt, izvēlies līci bez vēja, lai justos ērti un ar dažādiem ieeju jūrā, kādam nepatīk un nav ērti iekāpt no pontona, un daži vēlas tikai no pontona .
аватар Slav_na
Jūlija52162,
tikko nopirku tūri Sentido Reef Senses. tas ir Ras Um El Sid, tas ir, līcis, bez vēja, ar smiltīm un rifu, ar garšīgu ēdienu un labu allink, 5 minūtes no Leilas un pusstundu no Oldmarket.
par pilnām 7 dienām 1132 ASV. dodos trešo reizi. IESAKI!
аватар Slav_na
viņi izvēlējās starp Moderna un Alcazar ... viņi izvēlējās Sentido. nekas personisks, izņemot jūru)))
аватар kvi2007
Modena Albatross ir laba viesnīca, ar jūru ir nostiepts pontons gandrīz kilometru (liekas 900 metri), spēcīga straume gandrīz vienmēr, bieži sarkanie karogi par tēmu peldēšanās aizliegums, rifam ir vieta lai būtu,bet ne tas mētelis,izvēlies viesnīcu nevis Nabq rajonā.tad pirmo reizi sabojā iespaidu! Atbalstu iepriekšējos kolēģu ieteikumus!
аватар klovack
Es iesaku TUI Magic Life Sharm El Sheikh:
https://www.turpravda.com/eg/sharm_el_sheyh/tui_magic_life_sharm_el_sheikh-h11031.html
Lidojām ar meiteni, arī Ēģiptē bijām pirmo reizi. Personāla attieksme lieliska. Bija oktobra beigās atpūtnieki pārsvarā vācieši un ukraiņi. Saskaņā ar toreizējo budžetu mēs saņēmām 1130 USD par 9 naktīm (bet par vēlu izbraukšanu maksājām papildus USD 50, un cena bija USD 1080 par divām).
Ēdiens ir tikai bumba: gaļa, jūras veltes, mango un daudzi citi augļi, viss ir garšīgi! Teritorija milzīga, zaļa, ir kur pastaigāties. Rifs laikam nav tas labākais, bet tālu no tukšuma, mēs redzējām daudz rifu. Pāri ielai no viesnīcas atrodas veikals, kas ir ērts jebkuram pirkumam.
Taču sīkāku informāciju var izlasīt pašas viesnīcas lapā (rakstīju augstāk) un atsauksmēs par to...
аватар donbass2012
Iesaku Coral Sea Sensatori
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl