Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Pastāsti man, lūdzu, kurš devās no Šarmas uz Kairu uz piramīdām? Kāds ir jūsu iespaids un cik maksāja ceļojums?
Pateicos jau iepriekš
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
19 abonenti  • prasīja 2019-03-165 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  43
аватар Markscheider
Mēs devāmies pagājušā gada janvārī.
55 USD vienai personai ar autobusu.
Ļoti nogurdinoši, viņi uzņem ap vieniem naktī no viesnīcas, braucam visu nakti, nemitīgi apstājas kontrolpunktos, neguļ pietiekami daudz, autobuss diezgan foršs. No rīta ierodamies, sākumā Kairas muzejs, tad pēc vēlēšanās brauciens ar kuģīti pa Nīlu par 10$, pusdienas un piramīdas. Tur, ilgākais, pusotru stundu visu saspiež, pēc tam ņem eļļas fabriku un papirusa fabriku. Pirms aptuveni 5h sūtu, arī nogurdinošus, pamatīgus ceļa bloķētājus, čekus. Pēc pulksten 12 tie tiek nogādāti viesnīcā.
Ceļojums, lai arī ļoti nogurdinošs, ir tā vērts, piramīdas ir apskates vērtas.
аватар Markscheider
Vēl viena fotogrāfija
аватар vovatours11
Sveiki, ceļojums jums izmaksās 50 USD autobusu un 150 USD lidmašīnu. Plus 25 USD vīza, kas jāiesniedz lidostā, ierodoties. Pasūtīt var pa tālruni +201012403808
Aprakstu var redzēt vietnē https://excurshion.net
аватар romaburako
2018. gadā lidojām ar lidmašīnu no Šarmas, 2 personām $ 500 + vīza izbraukšanai no Sinaja pussalas.
аватар romaburako
+ pazaudēta diena par nakšņošanu viesnīcā, ja uz nedēļu lido uz Šarm nav vērts.
аватар _437300
Ceļojums nav viegls. Paņemiet spilvenu no viesnīcas. Ēģiptes muzejs Kairā atstāja ne mazāku iespaidu kā piramīdas. Izbraucām cauri tuneli zem Suecas kanāla. Būt Ēģiptē un neredzēt piramīdas ir muļķības. Bet spēcīgāki iespaidi bija no Luksoras.
аватар vovatours11
romaburako, jūs droši vien paņēmāt ekskursiju no gidiem.
аватар romaburako
Jā, viesnīcā.
аватар moy_contakt
Godīgi sakot, tas nav tā vērts. Mēs ar vīru ilgu laiku bijām gan Kairā, gan uz piramīdām, kad atpūtāmies Hurgadā. Kad mēs sākām ceļot ar bērniem, kopš mēs dzīvojam Harkovā, mēs sākām lidot šarmā. Mans dēls ļoti gribēja redzēt piramīdas. Bet, novērtējot ceļa attālumu un draugu iespaidus, kuri izlēma par šo ekskursiju, nolēmām, ka šogad atpūšamies Hurgadā un vedam bērnus ekskursijās. No šarma ir ļoti grūti (ja ar autobusu) un dārgi, ja ar lidmašīnu.
аватар ollennka
Es braucu uz ilgu laiku, 2010. gadā tomēr no Hurgadas, nevis no Šarmas. Tas maksāja 160 vienai personai (pārsteidzoši, pēc tik daudziem gadiem es atceros cenu, bet tā bija visdārgākā ekskursija visu brīvdienu laikā).
Iespējams, pievienošos viedoklim, ka no Sarkanās jūras kūrortiem uz Kairu nav vērts steigties uz vienu dienu, labāk uz divām trim dienām atlikt malā Kairu un piramīdas, lai visu paskatītos pārdomāti un bez cilvēku pūļa.
аватар Bovik
Jums jābrauc no Hurgadas. Ar Šarmu tas nav tā vērts, tas ir grūti. No Šarmas uz Izraēlu, Mozus kalnu, ar pieturu pie Svētās Katrīnas klostera.
аватар moy_contakt
Ņemot vērā pašreizējās saspīlētās attiecības starp Ukrainu un Izraēlu, arī uz Izraēlu nav vērts doties, vienkārši nav daudz iespēju, ka viņi jūs izlaidīs uz robežas.
аватар Bovik
Piekrītu savam kontaktam.
аватар Alex714
Es atbildēšu no sava viedokļa un tad redzēsiet paši, par kādu cenu tagad viņi jums nedos konkrētus skaitļus, jo tagad tie ir peldoši un ir atkarīgi no vairākiem faktoriem - piemēram, kur jūs iegādāsieties (ceļvedis-aģentūra- ielu izplatītāji), avio tūre ir dārga, dažkārt pavilks uz pusi no ekskursijas izmaksām, tāpēc padomāsim par autobusu, cena dancos ap 50$ plus mīnus, no komunikācijas ar tūristiem uzzināju, ka brauciena laiks, no plkst. Hurgada, no Šarmas +/- tas pats, apmēram 8 stundas, bet Šarmā būs jāpērk vīza, lai dotos ekskursijā uz Āfrikas cietzemi (braucu no Hurgadas).
Par to, vai ir vērts vai nē, katrs izlemj pats, un atkarībā no atvaļinājuma stila mani draugi lido uz Ēģipti trīs četras reizes gadā un ārpus viesnīcas teritorijas, tikai viņi brauc ar jahtu ar kvadriķiem. un tas arī viss. Man, piemēram, otrajā vai trešajā atpūtas dienā viesnīcā sāk "rūgt" (roņu atpūta nav mana), tāpēc izlemiet paši, bet es domāju, ka tas ir tā vērts, tas tomēr ir pasaules brīnums, un būt Ēģiptē un neskatīties uz piramīdām, tad ar nožēlu atcerēsies .
аватар Alex714
Kas attiecas uz nogurumu, tad visu var salīdzināt, ja pirmo reizi šādā ekskursijā būs grūti, lai gan ceļi ir labi un gludi, izņemot to, ka traucē bloķējumi.Un ja ir pieredze autobusu tūrēs uz Eiropu, ar stāvot pie 5 7 stundu robežām, tad ceļš uz Kairu liksies kā pastaiga pa lauku, iespaidi balstās uz personīgo pieredzi.
аватар ollennka
Puiši, labāk nedomāt par autobusu ekskursijām līdz tādam attālumam. Man ir pieredze autobusu tūrē pa Eiropu, bet tas bija 20 gadu vecumā, kad attieksme pret ikdienas nepatikšanām ir pavisam cita nekā pieaugušā vecumā.
аватар korableva
Biju šogad 20.-21.februārī. Ekskursiju veica gids viesnīcā. Vīzas cena ir 140 USD, ja vīza jau ir izsniegta lidostā, tad 115 USD. Izbraukšana bija 20. februārī pulksten 12 pēcpusdienā. Autobuss labs, ar kondicionieri. Viena pietura 30 minūtes. 20:00 ieradās Kairā. Mūs uzreiz aizveda uz viesnīcu-kuģi, kur arī nakšņojām. Kuģis iekšā ir šiks, tīrs un skaists. Vakariņas labā restorānā uz kuģa, bufete, viss garšīgi un pārpilnībā. Tad kuģa koncertzālē bija koncerts - meitene dejoja vēderdeju, tad puisis - deju ar svārkiem. Pārsteidza! No rīta brokastis restorānā, bufete, garšīgi. Mūs aizveda ekskursijā pa Kairas muzeju un pilsētu. Pēc tam pusdienas zivju restorānā, arī uz kuģa. Ēdiens ir labs, garšīgs un bez dzērieniem. Pat ūdens, un 2 dolāri par 0,5 litriem. Pēc tam brauciens uz piramīdām. Vismaz reizi mūžā tāda senatne ir jāredz un jāpieskaras.
Pēc tam tos aizveda uz papirusa un kosmētikas veikaliem. Mājas bija pirmajā naktī. Nenožēloju, ka aizgāju.
аватар Polupan07
nav vērts vismaz autobuss 50 jā vīza 25 tu tur pavadīsi 50 un nav ko skatīties, nu nofotografējies piramīdu foajē un pavadi dienu
аватар ollennka
Tās ved ne tikai uz turienes piramīdām. Šeit ir arī Kairas muzejs, kas ir pārsteidzošs ar Tutanhamena mūmiju. Nu un tur visādas citadeles-mošejas, tās vairs nav manā atmiņā, bet gan muzejs! Es joprojām atceros to sajūsmu.
аватар alla.neshcheretnaya
Rūpīgi izlasiet tūres noteikumus - šī informācija ir pati svarīgākā Īpaša uzmanība jāpievērš rindiņai, kurā norādīts par dzērieniem Parasti, kad norādīts, ka dzērieni nav iekļauti, mēs domājam alkoholiskos - bet patiesībā VISU Jums pat ūdeni nedos, tāpēc, ja viss - ja nolemjat doties no Šarmas uz Kairu, tad krājiet ūdeni, siltas drēbes un pacietību. servisu sniedzošās partijas galvenais uzdevums ir ātri un ātri parādīt apskates objektus un ilgi un sāpīgi vazāt pa veikaliem un veikaliem.Šī prieka cena ir 50-60 dolāri no cilvēka. manuprāt, labāk šo braucienu taisīt no Hurgadas, bet ja ir tāds mērķis - uz to.Labs ceļojums un labi iespaidi.
Jā, un pat visur pamatiedzīvotāji tev sekos, uzmācīgi piedāvās savus pakalpojumus un lūgs naudu.
аватар siniy555
Ja jūs joprojām atrodaties Ēģiptē, labāk doties, kad nav septiņas dienas, noteikti nevarat doties uz muzeju pazaudētā laikā, piemēram, ekskursijā pa Nīlu, bet piramīdas jums ir jāredz vienu reizi dzīvē.
аватар vezha2
Uz piramīdām labāk braukt no Hurgadas, no Šarmas ilgāk un nogurdinošāk
аватар ollennka
"Tu noteikti vari neiet uz muzeju iztērēto laiku"
In izdzīvoja. Kļuva skumji.
аватар moy_contakt
Mani ļoti iespaidoja muzejs... un mans personīgais viedoklis ir, ka tas ir jāapmeklē.
аватар ollennka
Un tas ir pasaules kultūras sabiedrības viedoklis!
аватар siniy555
Par muzeju skaidroju, lai nav sarkasma, muzeja apmeklējums notiek pēc piramīdām, vairāk kā divas stundas telpās, kur ir karsts un šis ir pēc nogurdinoša ceļa, tāpēc, ja esi gatavs tādām slodzēm, lūdzu, es arī gribu atgādināt, ka muzejs tika izlaupīts, es vienkārši biju tajā pirms šiem notikumiem.
аватар Markscheider
Mūs atveda uz muzeju pretī piramīdām, 9 no rīta, man bija sausa pudele, tāpēc apsargi to atņēma, bet pēc tam atdeva. Bet tualetes ir briesmīgas! Tas ir savvaļas liekšķere, viņi nezināja remontu. Tur ir šķidro ziepju izplatītāja amats, plus kaut kādi darbinieki tur nemitīgi lūdz dzeramnaudu, tādu es nekur neesmu redzējis, tas ir tikai rakstvedis! Dienā izbrauc tik daudz cilvēku, biļete nav lēta, kādi 7 dolāri, un lai neatvēlētu naudu tualetes remontam, un pieklājīga alga darbiniekiem, nu, tā vispār ir administrācijas alkatība.
аватар ollennka
Markscheider, kurā gadā jūs apmeklējāt? Biju vēl PIRMS 2013.gada militārā apvērsuma, darbinieki neko nelūdza, tikai vēroja mūsu tantes muzeja zālēs, lai neko lieki neaiztiktu.
аватар Markscheider
2018. gada janvāris
аватар Alex714
Bija ievads, domāju, ka viņi ubago tualetē, tur noslauka rokas ar tualetes papīru vai dežurants izdala šķidrās ziepes, un tad prasa atlīdzību.Un zālēs neviens nelūdz, izņemot to, ka tur bija brīvais laiks satikās vietējie skolēni, kurus gribēja, pareizāk sakot, sešu cilvēku grupa stāvēja malā, un parlamentārietis angliski ar spēcīgu akcentu mēģināja kaut ko jautāt, es joprojām nesapratu, viņa sieva viņam šokolāde. konfektes un mēs devāmies fotografēties.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl