Jautājums o Šarm eš Šeiha

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10597 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet man izvēlēties Royal Albatros Moderna, Coral Sea Waterworld 5, Tropitel Naama Bay vai Nubian Island Hotel
Marta beigās lidojam četrus pieaugušos un trīs bērnus (10,11 un 4 gadus vecus). Svarīga ir maiga ieeja jūrā, slidkalniņi vai akvaparks, labs ēdiens. Pluss būs iespēja izbraukt pilsētā un animācija. Es gribu vairāk jūras ar koraļļiem un zivīm)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-02-215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар Blakpolice.com.
Albatros modern piemērots bērniem un viņu vecākiem, mola vidū notiek bērnu pulcēšanās. Mīnuss ir tālu no pilsētas, mols uz rifu ir viens no garākajiem Šarmā, rifs ļoti dziļš + straume.
аватар 0676307776
Ja apsver modernu Albatros,tad pievērs uzmanību jaunajam,atvērts 2017.gada maijā.Albatros Aqua Park5,vai blakus esošais Albatros Aqua Blue.Viss ko vēlies ir.Plus mierīgs līcis,nav straumes,laba smilšaina ieeja Jā, kur viņi staigās vakarā.Vecpilsēta ir pastaigas attālumā, īpaši bērniem, paradīze.
аватар moy_contakt
Es atbalstu albatrosa akvazilu vai akvaparku. Viņiem ir kopīga pludmale, maiga ieeja, ir rifi, man ar tiem pietika, vīrs ar dēlu reizēm gāja tālāk. Bērniem šis ir viens no labākajiem variantiem, lai gan sauļošanās krēsli ir nedaudz veci, bet saulriets ir lielisks. Pašas viesnīcas ir tīras, ērtas, kvalitatīvs ēdiens, akvaparks visiem vecumiem
, ūdens zilā krāsā bija remonts lielākajā daļā istabu. Ieteikt.
аватар brysha
Albatrosā nav foršu vārdu.Bet pludmale,sauļošanās krēsli,pludmales bārs ir šausmīgi.Remonts ir steidzams.Ēdiens un alkohols viesnīcās slikti.
аватар Polupan07
Albatross)))
аватар Polupan07
Un ķirurgs zivis ir pat albatrosā, pat tropitelā. pat novelpicā viņa sargā savu teritoriju un vienalga cik zvaigžņu tavas viesnīcas pludmalē, ja esi DALBYOB, tad dakteris tev tik un tā uzliks šuves)))
аватар brysha
Atbildot nebūšu rupjš, tas nav līmenī.Bet gandrīz katru dienu pie ieejas jūrā griežu gan bērnus, gan pieaugušos, bet viesnīca nerīkojas.
аватар moy_contakt
brysha, nu, es nezinu, kas tevi tur sagrieza. Esmu vīrs, divi bērni (12 un 6) un viss bija ok. Godīgi sakot, cik reizes mēs esam atpūtušies šarmā un nekad neesam saskārušies ar šādu problēmu.
аватар 0676307776
Esam piecas reizes bijuši Albatross akvaparkā un Aqua Blue. Pie krasta vienmēr peld vairākas Surgeon zivis, bet nav dzirdējušas par griezumiem. , bet tās nenodara kaitējumu, ja nepieskaras tām ar rokām un paspēt.Uz viesnīcu tas nekādā veidā neattiecas.Marsa Alam ir daudz barakudu,mantaraju,rifu haizivis,murēnas,bet neviens mūs neēda.Atnesu ļoti skaistu lielu gliemežvāku,iznesu krastā lai parādītu sievai un nofotografētu, Gliemeža izrādījās dzīva, aiznesa savā vietā.Ieliku foto internetā un apmulsu no komentāra, ka šis ir ļoti bīstams čaula no čiekuru dzimtas un ir nāves daudz.Te ir zinātne.Labāk skatīties un neaiztikt.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Šarm eš Šeiha
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl